nyårsklänningar

Jag köpte två klänningar som jag gillar. Jag tror jag tar den gråa, den är festligare. Ni kan aldrig fatta hur mycket jag fick dem för; 150 kronor var! Världens största fynd.god morning

God morgon svenskar och blattar! Om ni undrar varför jag är uppe så onödigt tidigt så är det för att jag ska åka in till Kista och köpa en nyårsklänning. Jag vet! Det är så inte-venus. Jag kommer knappt ihåg när jag shoppade sist. Syrran följer med som smakråd och Rosalinn och Milkshake ska också köpa något.

Hela det här med nyår går mig på nerverna. Det är ett sånt överskattat jippo, jag längtar tills det är över.

victoria beckham i höga klackar utan klackar

Victoria Beckham har tagit det här med klackar lite för långt..


analys: ben & jerrys glass

Det var en spänd stämning här hemma. Vi hade köpt hem den dyraste glassen någonsin som skulle visst vara guds gåva till människorna. Syrran äter inte choklad, men hon sa att hon ville se mitt ansiktsuttryck när jag smakade för första gången. Jag sa att hon fick läsa i bloggen precis som alla andra.

Så jag tog alltså den lilla burken till rummet och öppnade. Det såg ut som vanlig chokladglass, ingen lyxig blandning. Hm. Men det är smaken det handlar om, sa jag till mig själv. Jag tog fram skeden, skopade upp en liten bit glass, och smakade på fenomenet.

Inga fyrverkerier. Ingen orgasm. Jag skrek inte av lycka. Det var..små choklad-och mandelbitar instoppade i vanlig chokladglass. Så besviken jag blev. Var det verkligen det där lilla som alla talade om? Har de aldrig smakat vanlig chokladglass?

Ja, jag vet, nu kommer ni att säga "men smaka den här sorten istället, den är godare!", men säg inte det, för ska en glass kosta femtio spänn så borde den vara mycket godare än andra glasser inom sitt genre. Till exempel, den jag smakade var New York fudge-någonting, då borde den alltså innehålla någon som gör att den är mycket bättre än annat chokladglass. Men det gjorde den inte.

Slutsats: Visst var det väldigt gott, men det finns billigare och godare glass. Så det var inte värt pengarna.den kända glassen

Mina vänner, jag har äntligen köpt Ben & Jerrys glass som alla snackar om. Paketet, som är lika stor som en colabruk, kostar femtio kronor. Det är ett hugg i hjärtat (min kebabvän från ängeriid vet vad jag snackar om). Jag tänkte precis öppna paketet, när jag hörde att farsan kom in genom ytterdörren. Jag sprang det snabbaste jag kunde till frysen, och kastade in den. Jag brydde mig inte om jag så bröt benet på vägen, det allra viktigaste var att pappa inte fick se glassen. Då kunde jag lika gärna kasta ut den genom fönstret, för ingen är glupskare än pappa. Han skulle ha gjort slut på den snabbare än jag skulle hinna säga "Robert Pattinson är ful". Man kan aldrig lita på honom när det kommer till sötsaker. Aldrig.


lubertinis

Idag var jag i stan med några kompisar och köpte mina allra första höga klackar. Jag är så stolt, äntligen har jag blivit en kvinna! Fast jag kan inte gå i dem ännu, men ska öva så mycket som möjligt.

Nu ska vi förresten ha en liten modelektion. Lubertini är typ ett väldigt känt skomärke, det är skornas Gucci, ungefär. Alla kändisar har jämt lubertinis på sig, och det speciella med skorna är att de har röda sulor. Nu har jag tänkt måla mina sulor röda med nagellack, så när jag går omkring kommer folk att tro att jag har lubertinis på mig! "Men dina skor är ju inte särskilt höga, lubertinis är jättehöga", sa min kompis. Hallå? Tror du att någon i Sverige ens sett Lubertinis i verkliga livet? Fjortisar dreglar över dem i Veckorevyn, och det är det närmaste de kommit. Jag kommer att bli så populär! "Lubertivenus" kommer man att kalla mig!


Äkta lubertinisSyrran påpekade att de heter louboutin, inte lubertini. Jaja, tini hit och tini dit, sak samma.

årets..The Dark Knight / Australia

Det fanns helt ärligt ingen självklar vinnare. Ja, jag vill gifta mig med Christian Bale, ja Australia var otroligt spännande, men var de verkligen årets bästa filmer? Jag har inte sett alla, men tillräckligt tror jag. Båda var fantastiska, båda fick mig att tänka till, så båda får dela plats.


Mumien: Draknågonting


Behövs ingen förklaring. Det var en skämtfilm som lurade folk på pengar.

Twilight

Enda anledningen till att den här medelmåttiga filmen gillas så mycket är på grund av den där slusken Robert Pattinson som vissa anser vara snygg (?). Jag ser bara flottigt hår och ett mongoansikte.


Yes man

Jim Carrey har ett par år kvar till pensionen!
(i Sverige)

Blondinbella

Alla vet vem hon är, och sedan jag började se på hennes tvdagbok har jag varit i behov av huvudvärkstabletter.
Man kan inte hata henne. Det är liksom för synd. Hur frisk kan man vara om en idol man träffat en gång är viktigare än hela ens familj? Jag visste inte vem Johan Palm var innan det här. Han ser snarare ut som ett mobboffer än en kille som tjejer har som högsta prioritering."What is it exactly that the Vice President does?"

Sarah Palin behöver gå en kurs i hur man inte gör sig själv till åtlöje. Man sitter inte bara där framför hela världen och erkänner att man inte vet ett skit om hur ett land styrs..speciellt när det är stor chans att man en vacker dag styr just det landet.konstig film

För några dagar sen såg jag världens löjligaste film. Den handlade om en prins från Danmark som var utbytesstudent i USA. Prinsen kunde inte danska, ingen i kungafamiljen kunde över huvud taget danska. Inte ens när han hade ett uttalande för det danska folket utanför sitt slott pratade han danska. Amerikaner och deras jävla fånigheter alltså.

Dessutom var den så förutsägbar. Min syster kunde genom att läsa på fodralet och kolla på bilderna på baksidan gissa hur den skulle sluta.


konstig humor

Jag berättade för syrran i USA om att jag blev påkörd av en bil. Hon blev jätteupprörd och talade om det för allihopa. Sen var jag tvungen att säga att jag skojade. Hon blev skitarg på mig och undrade hur jag kunde skoja om sånt. Jag vet faktiskt inte. Jag har konstig humor.

meningen med vänner läser du underSådana där kommentarer är såå irriterande. Tror personen verkligen att någon som läser det kommer att slösa tid på att ge en främling råd om vilken fucking hårfärg hon borde välja? Har tjejen inga vänner hon kan fråga? Varför gör hon förresten reklam i andras bloggar? Så många frågor men inga svar.

let us switch

Kenza var på en flygplats i sex timmar, och hade en laptop och en bok, ändå höll hon på att dö av tristess. Herregud, jag undrar vad hon skulle säga om att vara på en flygplats i 13 timmar, från 22.00 till 11.00, utan mat, bok, musik, internet och inte ens någon butik som är öppen så man åtminstone kan shoppa. Dessutom vara den enda personen på hela flygplatsen nattetid. Det är att dö av tristess.

såhär ligger det till

Jag tar bort sådana där "ha en trevlig kväll", eller "kolla in min blogg" kommentarer. De tillför mig ingenting, så därför får de inte stanna kvar och ta plats i min blogg. Man får hata eller älska mina inlägg, men inga hjärndöda masskommentarer för fan.

vet inte vad jag ska ha för rubrik - bilder?

Biografen i Råsunda är vår nya favorit. Den är skitmysig och personalen är astrevlig! Hejdå sergel med all fucking trängsel och fjortisar!läskigt leende

filmstaden i råsunda - tbana näckrosen, blå linjen mot akalla

 

mulki, venus & anna

Australia
Baz Luhrmann är en man som ligger bakom två väldigt framgångsrika filmer. Moulin Rouge och Romeo & Juliet. Detta visste jag inte om innan jag såg filmen och det förändrar inte min åsikt, men att han har ett öga för romantiska filmer kan man nog konstatera. Australia är en visuellt vacker film, med starka färger och mycket musik för att förstärka de ibland väldigt fåniga scener som gör att man vill vrida på sig i biostolen.

Det speciella som väldigt många regissörer misslyckas med är att skapa känslor och förståelse för karaktärerna så att publiken lever och lider med dem. Australia är ett väldigt lyckat fall. Alltifrån Kidmans  ödmjuka överklassbrud till mor åt den lilla pojken som hotas med att föras bort. Även om vi vet lite så dras vi till och känner medlidande. Det är en stark historia som, trots längden, fångar. Kanske inget man minns efter en månad, men det sitter i efter biobesöket.

Den person som lämnade störst eftertryck var utan tvekan Brandon Walters, som fick spela pojken Nullah. Jag säger bara; Dakota Fanning, vem är du? Australia är den 12åriga Walters första framträdande, och han gör det så bra att alla andra barnskådisar lika gärna kan återvända till sina barbiedockor och leksaksbilar, vägen är polerad för en ny stjärna. Jag har svårt för söta barn i bioduken, oftast är jag övertygad om att de endast fick rollerna för att de är just söta, ingen kan ju förvänta sig att barn ska vara någon Johnny Depp. Snacka om att alla mina fördomar flög ut ur fönstret. Välkommen till Hollywood, Brandon Walters. Välkommen.

Australia är ingen film för alla. Är du en sådan som gillar Mumien eller inte hänger med kanske du borde tänka om. "Är det där Hitler?", är en kommentar av min kompis som uppenbarligen inte fann filmen tillräckligt intressant för att följa den. Låt det inte avskräcka er, samla på lite hjärnceller och tålamod och voila, du har tre spännande timmar framför dig.


time to kid a man

Ikväll ska jag, Anna och Milkshake se Australia med Nicole Kidman. Vi ska se den i Råsunda, vilket ligger typ 30 sekunder från hennes lägenhet. Biografen är typ asliten, jag tar bilder så får ni själva se.

gina tricots misstag

Jag är säker på att många av er har sett Gina Tricot-reklamen på TV. Deras blonda modell springer omkring och försöker bilda ordet "REA". Det är visst tre bokstäver för mycket, eftersom det kräver ett misslyckat "RAE" för att bilda REA. Det är en väldigt korkad reklam. Hade det varit en brunett så hade ingen lagt märke till eller brytt sig - inklusive jag. Men nu var det bara tvungen att vara en blondin.gina tricots modell

gladiatorDen oscarbelönade Gladiator lämnar ingen oberörd. Även om man spyr på patriotismen eller de stereotypiska karaktärerna, så går det inte att förneka att Gladiator är ett mästerverk. Allt från skådespeleri, manus, miljöer och framförallt musik. Soundtracket förstärker scenerna och Hans Zimmer är ett geni. Jag inser att jag inte har sett något lika bra på väldigt länge (Och det var tredje gången jag såg filmen).

Russel Crow är helt klockren som den modiga Maximus, men min beundran går till Joaquin Phoenix, som spelar så bra i sin roll att det är svårt att tro att det är just - en roll.

Det kräver mycket för att imponera på mig och speciellt hålla kvar intresset för en film som är över två timmar lång, men här tvekade jag inte ens. Det enda som störde mig var de överdrivna stereotyperna, han är god, han är ond, punkt slut. Ibland fungerar sådana karaktärer, men oftast tappar de sin trovärdighet om de inte har någon grund att stå på. Karaktärerna i Gladiator har mycket att stå på, men kanske inte tillräckligt för att leverera.

Jag kan ändå leva med det. Det är en störningsmoment, men - allt kan inte vara perfekt. De kan bara vara tillräckliga för att få toppbetyg..

Det känns som att jag bara ägnat mig åt att se på filmer sen skolan slutade. Men vad ska man göra, jag måste ju passa på medan jag inte har någon jävla spanskläxa att tänka på.

seven poundsWill Smith är en färskvara som aldrig går ut eller blir dålig. Klart mannen har haft sina nedgångar, men det verkar som att det mesta han ger sig in på antingen blir mediokra eller dundersuccér. Den här filmen skulle platsa in någonstans i mitten. Den är bättre än medel, men inget jag skulle se två gånger.

Den handlar om Ben Thomas som har bestämt sig för att begå självmord. Men innan det så ska han hjälpa sju personer.
Grundidén är väldigt enkel, så det är något man verkligen måste jobba med för att den inte ska funka som ett sömnpiller. Jag vet inte riktigt om man lyckas. Det är en film man vill stänga av men först se hur det går för Ben - vilket med enkel matematik innebär att man måste se klart den. Just det blir dock en utmaning när man efter halva filmen vet hur den ska sluta..

Det jag imponerades mest av var musiken, den var helt fantastisk och kändes inte malplacerad eller alltför klyshig. Manuset kändes också trovärdig, även om den hade sina brister. Men jag skulle nog kunna säga att det här är en av de vackraste kärlekshistorierna jag sett på film. Kemin mellan Will Smith och Rosario Dawson är otrolig, hade jag varit Smiths fru så hade jag nog inte velat att de två träffades mer, för snacka om att bli blown away!

Jag grät inte, men jag är säker på att många andra kommer att göra det. Seven Pounds är som gjord för tårar.

premiär i sverige 6 februaricongrats!

!! 23 minuter för sent men bättre sent än aldrig. Grattis på 18årsdagen Sara!


hafsa är välbehållen

God kväll kära folks! Hafsa ringde för ett tag sedan. Hon befinner sig i Paris (hur nära Gaspard Ulliel tror ni hon är??) och jag var väldigt förvånad över att höra ifrån henne. Jag hade gissat på att hon skulle till fel flygplats, hamna på fel ställe, missa sitt flyg, tappa bort sitt pass, ramla och slå ihjäl sig, ja det som normalt händer när man heter heter Hafsa.,  Men hon kom dit välbehållen. Jag kan andas ut och sova lugnt. Inte nu alltså, men när jag gör det.

sanningen om min julafton

Folk tycker synd om mig när jag säger att jag inte firar jul. Men gud vad hemskt, säger dem och glor medlidande på mig. Presenter då? Julmat? Kollar inte jag ens på Kalle Anka? Folks reaktioner är obetalbara. Det verkar vara lag på att se samma jävla Kalle Anka utan byxor varje år. Jag har aldrig firat jul, varför skulle jag plötsligt drabbas av sorg? Jag menar, hallå, är inte ni ledsna över att ni inte firar Hanukkah? Nej, varför skulle ni, ni har ju aldrig firat det förr.

You can´t miss what you never had.

irakie tofflar bush


hur jag gör

Jag körde en snyfthistoria för pappa om hur alla andra firar julafton idag och får presenter, kan inte vi också få lite gott att äta..? Det funkade. Han ska snart gå till butiken och köpa en massa snacks. Julafton är inte bara en högtid för att fira jesus, det är en högtid för goooodis!

grön av avund

Brorsan har fått en eltandborste av pappa. Han kom sen till mig och frågade "om jag var avundsjuk".Öh, visst, jag är såå avundsjuk på en roterande tandborste. Seriöst, vad är det med barn och deras konstiga frågor?


från hunk till freak

Det är svårt att tro men Tom Cruise har inte alltid varit en ful freak som käkar livmoderkaka. Det fanns en tid då han var riktigt jävla snygg. Det kallas för Mission Impossible-tiden. Eller, Mission Impossible 2 tiden. Alla tjejer borde se den filmen. Sen komma tillbaka och säga att man inte är förälskad. Om man nu mot förmodan skulle våga sig hit till bloggen då och säga att han inte alls var något märkvärdigt, så finns det bara 2 förklaringar. 1. Man är lesbisk. 2. Man är blind.


julen är nära

Herregud, jag visste inte ens att det var julafton imorgon. Hörde det på radion. Fast vår familj firar inte jul, så vi behöver inte bry oss.

Tror ni det kommer att snöa imorgon? Jag hoppas inte det. Jag vet att alla sitter och önskar sig en "vit jul" men jag önskar mig en oblöt jul.

en modellhjärna är en dålig modell

Tyra Banks är så fruktansvärt oprofessionell. Hon är otroligt fördomsfull, inför varje show har hon redan bestämt sig vad för åsikt hon ska ha. Sedan behandlar hon verkligen sina gäster illa. Hon låter dem aldrig försvara sig, utan förlöjligar dem inför sin publik. Hennes taktik verkar vara att tysta ner det hon inte gillar. Saker som hoppar ur hennes mun är inte heller särskilt genomtänkta. Till en kvinna som hade haft sex med över 150 män så sa Tyra Banks något i stil med; "What happened in your marriage to make you become such a..." sen tystnade hon, men alla med hjärnceller förstod vad det följande ordet hade blivit. Det är pinsamt. Det är lågt mot människor som bestämmer sig för att ställa upp i din show och blotta sig för hela landet.

Förstå mig inte fel. Den där kvinnan var ju självklart riktigt jävla äcklig. Man kan inte vara annat om man särar sina ben för 150 pers, man som kvinna. Men jag hade aldrig insinuerat det. Hon gör ingen illa genom att hora på det sättet, varför är Tyra Banks så förbannat barnslig? Någon på youtube skrev att miss supermodell borde hålla sig till ämnen som skor och smink. Allvarligare saker kan inte hon hantera. Jag håller med.


ps. tyra banks har sina ljusa stunder, hon är riktigt kul och jag gillar hennes show! men sluta häng ut dina gäster så mycket..

ps2. kolla avsnittet med den dumma 18åriga killen som knullar en 15åring. hans svar på varför de är mogna nog att gifta sig är att "we're already having sex and everything.."...kommentarer överflödiga.
cloverfield - årets skakigaste film
Cloverfield har varit otroligt omtalad, en film där huvudpersonen springer runt med en handhållen kamera? Hm. De flesta såg nog rött, men nyfikenheten blev inte desto mindre för det. Själv var jag otroligt skeptisk. En handhållen kamera betyder att man inte ser allt från alla perspektiv, vilket kan vara väldigt frustrerande. Men jag hade inget bättre för mig.

Något skakar om New York (såklart), men man vet inte vad. Snart utbryter kaos när ett monster stampar runt i New Yorks gator och släpper ifrån sig stora spindelliknande varelser som attackerar människorna. En grupp kompisar håller ihop, och en av dem, Hud, spelar in allt på sin videokamera.

Filmen inleds med att presentera huvudpersonerna och deras förhållande till varandra, vilket visar sig bli viktigt i framtiden. Ingen vidare fördjupning i karaktärerna, men det behövs inte, man brukar ju säga att handling säger mer än ord. Specialeffekterna var coola och ordet segt, som är min favorit när jag talar om filmer, existerar inte. Skådespelarna är inte världens bästa, men de klarar att övertyga.

Som man förstår är inte kvalitén den bästa med en handhållen kamera, men det blir intressant och känns äkta, även om huvudvärk är att räkna med. Det kan ungefär jämföras med hur skakigt man ser när man åker bergochdalbana. Cloverfield är underhållande, intressant och annorlunda, och därmed en film värd att se!
intressant fakta - den som valde ut dvdomslaget borde seriöst se sig om efter ett annat jobb. hela mystiken kring vad det är för monster som härjar försvinner när det finns en tydlig bild av den på baksidan av fodralet!

- skådespelarna fick inte läsa manuset till efter att de skrivit på kontraktetthelma & louiseEn mycket välkänd regissör ligger bakom denna girlpowerfilm som vann en Oscar för bästa manus. Ridley Scott är känd för filmer som Black Hawk Down, Gladiator och bioaktuella Body of lies. Det är alltså ingen amatör vi har att göra med, även om två av de nämnda filmerna kom ut efter Thelma & Louise. Filmens musik, manus och skådespeleri håller hög klass och lär tillfredställa alla som inte har en usel filmsmak.

Susan Sarandon och Geena Davis spelar två uttråkade kvinnor (varav en är gift med en tyrann som helst ser att hon inte lämnar hemmets fyra väggar) som bestämmer sig för att åka på en roadtrip. Det hela urartar när ett mord blir faktum, och plötsligt var det ingen trevlig roadtrip längre..

Filmen är väldigt gripande och trovärdig. Fokus ligger på vänskapsbandet mellan Thelma & Louise och igenkänningsfaktorn är nog väldigt hög bland kvinnor. Väninnorna tvingas gå igenom en hel del svårigheter, men i slutändan är de alltid två om saken.

Gripande som sagt, men stundtals otroligt seg. Jag skulle vilja påstå att det är en oregelbunden film; vissa scener är så pass spännande att man bara sitter och gapar, medan jag var tvungen att uppbåda all min självbehärskning för att inte stänga av filmen i andra mindre lyckade scener. Inget jag kommer att minnas, men en intressant historia.


ett inlägg som innehåller något ni borde veta

Klockan är sex på morgonen! Har jag verkligen suttit här sen tre? Snacka om att inte ha något liv! I alla fall. Jag har skapat en ny kategori som heter "Bästa inläggen". Det är mina favoritinlägg. De är rätt många. Väldigt många. Nästan alla, eftersom jag sällan publicerar sånt jag inte avgudar. Jag har dock inte hunnit lägga in allt jag vill ha där. Men kategorin är i alla fall en shortcut till roliga/läsvärda inlägg. Fan vad jag snackar(skriver??). God natt/morgon/dag/gryning/whatever.

venus potentiella liv som bajskorv

Att åka tåg på natten känns tryggare än på dagen. För under natten så finns det ordningsvakter. Men ibland blir det knasigt. Jag stod och väntade på tåget i Fridhemsplan när en man plötsligt uppenbarade sig knappt en halv meter framför mig. En för liten avstånd för en vilsen turist som vill ha hjälp med vägen. En perfekt avstånd för någon som har avsikt att antingen kyssa eller skada. Han hade galna ögon och såg allmänt störd ut, så jag väntade mig inte direkt någon öm puss de kommande sekunderna.

"LÅG MIG VARA IFRED!" Skrek han för allt han var värd. Jag ryggade tillbaka och det enda jag tänkte på var 1. Han kanske får för sig att kasta mig i spåret. 2. Jag är redan halvdöv på ena örat, snälla låt min andra vara?

Men det visade sig att galningen skrek åt någon som var bakom mig. En kvinna. Hon suckade och gick därifrån. Galningen följde efter. Det var tydligt att han kände henne. Jag pustade ut, för en sekund var jag övertygad om att jag hade en blattehatare (även kallad för rasist) framför mig. Jag tyckte inte så synd om kvinnan, hon kanske hade varit otrogen mot honom. Eller så ville hon ha betalt för knarket hon hade sålt men galningen hade ingen lust att betala. Jag vet inte, jag bryr mig inte, det enda jag bryr mig om är att jag inte ligger mosad som en bajskorv nere i spåret.

ett inlägg om min korta vän

Sötisen Dastan som en sexig tomte på vår julavslutning där hon dansade till Christina Aguileras "Candyman".Dastan längst ut till höger.

Dastan är den sötaste och kortaste av de alla, i mitten
hello beautiful

Jag är iskall och mitt hår står på ända. Sedan är jag lite besviken. Jag, Dastan & Rosalinn skulle se the TDK ikväll som Dastan hade hyrt, men vi fick, eh, lite förhinder. Eller några förhinder. Men okej, livet går vidare, vi ska se den nästa vecka istället. Rosalinn vill inte ens se den, av någon anledning hatar hon Christian Bale. Jag förstår inte varför, han är som medicin för ögonen. Hade jag varit hans fru så hade jag utnyttjat det varenda jävla natt, if you know what I mean. Men vi struntar i Rosalinn, hon hatar allt förutom en fjortis som heter Robert och som stinker.

Jag träffade Milkshake för typ en timme sen för att gå till Shell. Enligt hennes blogg så hade jag visst tvingat henne, men jag vet inte hur det skulle ha gått till. Jag satt på tåget medan hon var hemma, inte som att jag trollade dit en pistol som hölls mot hennes huvud. Men Milkshake är en person som styrs av sitt samvete, hon ville inte se min kropp på morgonnyheterna dagen efter, så hon följde med. Fast hon skulle såklart inte direkt ha hängt runt medan jag blev dödad, utan sprungit för glatta livet för att rädda sitt eget skinn. Men jag älskar henne ändå.venus & rosalinn
ps. skrev inlägget för typ en timme sen

hallå

På två timmar har jag haft tio besökare. Varför skriver ni inget? Jävla tråkmånsar.

expressen är eld och lågorJa, Expressen, The Sun är ju en sååå pålitlig källa..

Dessutom, hur kan man lita på en journalist som inte ens har läst på? Längst ner stod det något i stil med "Heath Ledger som blev känd från Batman Returns"...öh? Men det har de såklart ändrat nu. Alltså, att Eddie Murphy är med i nya Batmanfilmen är lika troligt som att jag har sex med Wentworth Miller imorgon. Eller något. Det där var en dålig jämförelse. Hm. i alla fall, man vet faktiskt aldrig med Nolan, men nog kan vi utesluta mr Transa..

The day the earth stood stillDenna film har jämförts en del med Världarnas krig. Personligen förstår jag inte vad dessa jämförelser grundar sig på - de är båda katastroffilmer, men där tar likheterna slut.

Ett par väldigt snygga klot lägger sig bekvämt runt om i jorden, men det mest dominerande klotet befinner sig - såklart, i New York. Vi vet ju vid det här laget att New York alltid är det första stället i världen som drabbas av katastrofer..
De amerikanska myndigheterna blir oroliga och börjar peppra klotet med kulor och bazookas och allt vad det heter.
En alien (Keanu Reeves), som konstigt nog kan tala, stiftar bekantskap med forskaren Helen Benson (Jennifer Conelly), och visar sig ha ett väldigt avgörande uppdrag..

The day the earth stood still skulle ha kunnat vara en väldigt bra film om den hade koncentrerat sig på på vad den utgav sig för att vara - en katastroffilm. Personliga relationer är oftast nödvändiga för att utmana huvudrollerna och visa deras svaga sidor, men ibland faller det platt. Det blir för mycket av smöret, om man säger så. Det finns få regissörer som lyckas väva in katastrofer och relationer på ett professionellt sätt (Spielberg i Världarnas krig är en av dem), men Scott Derrickson, som ligger bakom denna film, lyckades inte särskilt väl med det.

Det är ingen dålig film, det finns betydligt sämre filmer. Denna var faktiskt väldigt underhållande, även om den inte höll hela vägen. Filmen var snyggt gjord, handlingen helt okej, och musiken var inget märkvärdigt - dock hördes ett klassiskt stycke av Bach i en scen, samma stycke som är känd från Hannibal-filmerna.

Som sagt, underhållande men inget att hänga i julgranen.intressant fakta; will smiths son spelar "jacob benson"

intressant fakta

Under loppet av en timme har jag hunnit skriva fyra relativt ointressanta inlägg.

those little things..

Igår laddade jag ner en film jag har velat se länge. Big Fish av Tim Burton (Ligger bakom Sweeney Todd, Kalle och Chokladfabriken, Batman-filmerna under 80-90talet, etc). Nedladdningen tog en jävla massa tid. 3-4timmar. Ingen fick röra datorn under den tiden, och jag kom hit en gång i halvtimmen för att se hur det stod till. När den var färdig så hämtade jag en kudde, lite dricka och satte mig bekvämt i stolen. Sedan satte jag igång filmen.

Bra början. Väldigt intressant. Men sen. Fem minuter in i filmen så stannar den. Hm. Jag stoppar och börjar om igen. Samma sak. Jag startar om datorn och sätter igång den igen. Samma sak. Jag blir förbannad och börjar puckla på skärmen. Sedan inser jag att det inte hjälper och börjar puckla på kudden istället. Mitt blod kokar och jag skickar iväg en massa arga sms till min kompis och frågar henne vad fan jag borde jag göra? Hon vet såklart inte.

Jag borde börja köpa mina filmer istället. Men det går inte, jag är fattig för att köpa flera filmer i veckan. Och jag är väl inte dum heller? Varför lägga ner två hundra spänn på en film som man lika gärna kan ladda ner gratis? Fast när man köper så vet man förstås att den kommer att funka.

holy crap

Min kompis berättade att hon började se på porr när hon var 8 år. Herre min skapare. Och jag vill inte ens att min lillebror ska se på Yes Man, och den är från sju år. Alltså, det finns en scen där en tant går på ner på honom.... Är jag kanske föör överbeskyddande? Det sägs ju att barn som är överbeskyddade växer till att bli pedofiler, mördare eller bara allmänt störda. Hm.

jullov!

Jag är så glad! Äntligen lov. Det dåliga var att vi inte fick någon lunch i skolan så nu är jag skithungrig och värmer lite fryst pizza. Ska vänta tills brorsan kommer hem sen går vi på bio! Han vill se Yes man, men det vill inte jag, eftersom 1. Jag har redan sett den. 2. Den är lite för snuskig för en liten pojke.

Jag vet inte vad jag ska göra, kan ju inte vägra honom hans födelsedagspresent. Ska försöka övertyga honom att se något annat istället.

dålig möter senil

Svenska Dagbladets recension av The Dark Knight är katastrofal. Inte nog med att det knappt är någon recension, utan mer av en Jokern-analys, så bryr sig recensenten nämnvärt inte om att förklara varför filmen är en "misshandel av goda råvaror". TDK ligger på plats 4 på IMDB's lista över världens bästa filmer. Man kan inte ostraffat ge årets mest omtalade film en tvåa utan att förklara varför. Då är det lätt att man avfärdas som imkompetent, vilket Jan Söderqvist verkligen är. Ge jobbet till någon som gör det bättre istället...

grattis!

Idag blir min bror 13 år! Wuhu! Han delar även samma födelsedag som Brad Pitt, Katie Holmes, Steven Spielberg och Christina Aguilera. Det här kanske är en hint om att han är en blivande kändis. Jag ska börja vara riktigt snäll mot honom.


tips

Inatt, halvett på trean så kommer dokumentären om kvinnan som bantade bort två vuxna män. Alltså, hon bantade bort vikten av två män tillsammans, för er mindre begåvade som kanske trodde att två män hade fastnat på hennes kropp.

svar på läsarfråga

hmm... och du kallar blondinbellas läsare för inga liv o att de inte har några vänner haha kolla på dig själv.. va kallar du dina läsare då?

vad kan få dig att gråta? tell us

Kära surrrau! Om mina läsare är patetiska så är väl du också det? Du är ju en av mina trognaste läsare.

Vi ska inte låta information om mig ta upp plats som är till för er, mina älskade läsare. Så jag svarar inte på den sista frågan.
fråga på

Jag ska också börja svara på läsarfrågor. Seså, älskade rövslickare, jag lovar att ge er bra svar!

Exempel

Från Venus

Hej Venus! Jag blir retad och slagen i skolan. Vad ska jag göra?


Kära Venus! Du ska såklart slå tillbaka. Gå och inte gnäll för lärare, de bryr sig ändå inte. Slå den som slår dig. Knyt näven och glöm inte att hålla tummen utanför. Ha gärna på dig ringar så gör det större skada. Lycka till!


blondinbellas råd

Blondinbella borde sluta svara på läsarfrågor, hon är ju ingen bra rådgivare. Man kan inte alls bli kär över internet, vad är det för bullshit? Javisst, man kan gilla någon över internet. Men inte fan vara kär. Hur vet man ens att personen är vad hon/han utger sig för att vara? Det kanske är en 70årig gubbe som älskar porr man chattar med istället för en 25årig brandman. Hur kan man bli kär i en massa ord på en datorskärm?

Dessutom verkar BBs läsare vara ganska patetiska. Har de inga vänner de kan fråga istället? Varför måste ha råd av en person de aldrig snackat med? Jävla töntar.

på museum

Vi var på museum idag och lämnade efter oss en hälsning.


someone please tell me

Vad är det med tjejer som tänder så pass mycket på pengar att de är villiga att ligga med ett russin?håll dig ifrån bioduken...

Igår kväll såg jag Bodyguard på femman. Fan vad besviken jag blev. Vad är grejen med att låta sångerskor göra filmer? De borde hålla sig till det de är bra på, stå på scenen, inte framför kameran. Den var så seg, jag zappade vidare till Titanic istället.

Titanic är den bästa kärlekshistorien på bioduken någonsin. Jag blir alltid tårögd när jag ser den, så jag stängde av TVn innan scenen där Jack dör kom, annars skulle jag inte ha kunnat sova på hela natten. Den är så sorglig. Och kemin mellan Kate och Leo är otrolig. Leo Dicaprio har tyvärr släppt sig, han bryr sig inte om sitt utseende längre. Fast det spelar ingen roll, han får ju ändå tjejer.

nuintressant fakta

When Jack (Leonardo DiCaprio) is preparing to draw Rose (Kate Winslet), he tells her to "Lie on that bed, uh I mean couch." The line was scripted "Lie on that couch", but DiCaprio made an honest mistake and James Cameron liked it so much he kept it in.

källa; imdb

hm

Min lillebror blir tonåring på torsdag så jag tänkte ta med honom på bio. Frågan är vad vi kan se?


My best friends girl

Det här en tjejfilm. Jag kan inte ta med en pojke på en tjejfilm.

Bond - Quantum of Solace
Den dagen jag förvandlas till Harry Potter så betalar jag för en bondfilm.

Sex drive
Host host host. Man tar inte med sin lillebror för att se på porr.

Madagaskar 2
Ja! Det här är det allra bästa valet för både jag och brorsan gillar Madagaskar. Tyvärr har han redan sett den.

De ofrivilliga
Öh, en svensk film? Don't think so.

The day the earth stood still
Den här vill jag se. Fast jag tror inte att brorsan gör det.

Saw V
Nej, min älskade lillebror skulle få mardrömmar i resten av sitt liv. Det här är ingen film man visar för småbarn.


Äsch, jag vet inte, jag låter honom beställa istället.


pinsamt

Jag såg första avsnittet av Blondinbellas program här. Herre....gud. Mimmi Pigg på crack.

plutte

Pappa beställde en Marc Jacobs parfym från internet för 20 dollar. Gissa hur besviken han blev när "flaskan" anlände...pojke vill bli luciaFör det första så förstår jag inte varför Freddy ens vill bli lucia. Är du gay, lilla Freddy? Vill du bli mobbad resten av skolåret? Varför i hela friden vill du ha på dig en lång, vit klänning och ljus i håret?

För det andra så är rektorn riktigt jävla löjlig. Om folk vill se honom som lucia, låt honom bli det för i helvete. Så fort jag såg rubriken visste jag att rektorn var en kvinna. Kvinnor är så sjukt jobbiga, de ska alltid lägga sig i och hålla på. Hade det varit en man så hade han inte brytt sig. Rektorn är säkert över 60 också. Det är alltid gamlingar som inte förstår sig på ungdomar.Vår rektor ser jag till exempel aldrig i korridorerna. Om jag gör det så skyndar hon sig alltid och ser så himla rädd ut. Jävla tönt, om du är rädd för barn kanske du borde ha valt ett annat yrke.

goda nyheter

Jag hoppas att ni vet att Catherine Hardwicke inte tänker göra uppföljaren till Twilight? Jag är glad för det, hade jag varit hon hade jag skämts över hur dålig jag är. Det sägs att Chris Weitz kommer att regissera New Moon som kommer ut 2009. Inte för att jag bryr mig, filmen kommer ju ändå att suga. Weitz står bakom American Pie och Guldkompassen. American Pie är urusel så jag vet inte vad jag ska vänta mig.

Det allra bästa med Twilight var låten under som Rosalinn skickade till mig. Den är så sjukt bra!bögreklam

Har ni sett Björn Borgs bögreklam? Två snubbar gifter sig. Det var väl gulligt. Men varför ser de likadana ut? Först trodde jag att det kanske var en uppmaning till incest (de såg ju ut att vara bröder) men sånt får man ju inte göra reklam för.

Nu när jag tittar närmare är de inte så lika. Fast båda är i alla fall fula.


ny svensk film

Snart har I taket lyser stjärnorna premiär. Boken var medelmåttig så jag tänker inte direkt betala för att se filmen. I själva verket skulle jag aldrig betala för att få se en svensk film. De är oftast väldigt dåliga.

goddagens

Jag har sovit jättelänge och ska nog plugga snart, typ. Jag kan inte minnas sista gången jag pluggade ordentligt. Men det finns inga platser för slapphet, jag har ett matteprov och tusen redovisningar som väntar.

skvaller från kvällen

...Idoljuryn åkte förbi med idolbilen
...Blondinbella gick förbi med sin assistent och pojkvän
...Rigoletto (salong 1?) som ska rymma ungefär 1000 personer har bara 5 toaletter
Bilder från kvällen
kön var skitlång. random man som stirrar in i kameranrosalinn, hanna & venus (har en halsduk kring huvudet, var ju tvungen att skydda håret)milkshakeefter bion gick jag och milkshake runt i stan. klockan var typ 08.00stockholm på morgonenutanför science-fiction bokhandeln hängde DEN DÄR


Nu ska jag sova människor god morgon!


pride and gloryEdward Norton, Colin Farrell och Jon Voight spelar huvudrollerna i denna actionthriller som handlar om korruption inom polisen. Alltså, själva konceptet är inget märkvärdigt, jag har sett samma historia utspela sig inom olika namn alltför många gånger. När man ger sig på ett sådant här projekt måste man ha något som sticker ut, som får publiken att minnas. Tyvärr är det inte fallet med Pride and Glory.

Det smärtar mig att behöva se Edward Norton i en sådan här medelmåttig film, han tillhör inte kategorin som behöver ta dåliga roller för att överleva. Men jag tröstar mig med att vi alla misslyckas ibland, det här är inte slutet på hans karriär.

Pride and Glory skulle kunna vara ett väldigt långt avsnitt av någon töntig polisserie som går på tvåan. Det är inget minnesvärt, bara en massa virrvarr av knarkbossar som avrättas och poliser som hugger varandra i ryggen. Ingen vacker historia, men innehåller faktiskt några väldigt bra scener. Tyvärr räcker det inte för att ursäkta resten av det dåliga manuset.

Det kanske var för svårt för regissören att arbeta med en så komplex historia. Det krävs ju en viss skicklighet för att undvika att en liknande film hamnar i facket typisk-maffia, och alla regissörer besitter inte den egenskapen. Tyvärr. Edward Norton var det bästa med den här filmen. Bestäm själv om det är tillräckligt för att se den.premiär i sverige 13 februari

yesmanJim Carrey är alltid ett säkert kort att satsa på. Hans filmer kanske inte är fantastiska, men de är lagom roliga, precis som man förväntar sig. Yesman handlar om en man med ett inrutat, tråkigt liv som efter ett möte med en galen, vithårig man bestämmer sig för att säga ja till allting. Bokstavligen. Från oralsex av en tant som saknar tänder till att bli slagen gul och blå. Trots att hans liv tar en ordentlig vändning vet vi ju att allt gott har sitt slut...och plötsligt är hans nya liv inte lika roligt längre.

Att Jim Carrey spelar förvirrade, lite galna män har blivit något av hans signatur. Det är helt enkelt lika självklart att se honom i sådana roller som att se Will Smith som den coola snubben som räddar världen. Eller flickan.
Att titeln inte lockar kanske är mer av ett faktum än en åsikt. Handlingen verkade också lite mager, men det ligger mycket mer bakom ytan. Yesman är en yesfilm som verkligen förtjänar att ses och njutas av. Sådana här bra komedier kommer inte mer än en gång per år, om ens det!premiär i sverige 19 december

god morgon

Jag är hemma! Det var skitkul! Ska definitivt gå nästa år! Filmerna vi fick se var Yesman, Pride and Glory samt Zack and Miri make a porno. Jag recenserar bara de två första för den sistnämnda var tråkig, överdriven och inte värd att nämnas.

intressant fakta

Det finns typ 900 platser i den salongen vi ska vara i, och alla är fullbokade. Det enda sättet att få bra platser vore ju att komma typ fem timmar för tidigt, men enligt Milkshake så ska vi tränga oss. Jag känner mig lite obekväm med att stjäla platser från människor som väntat länge, men jag försöker säga till mig själv att sånt är livet. Man sparkar eller blir sparkad på. Typ. Fast vi ska ju inte sparka någon, såklart.


god dag

Hej mina små söta rövslickare! Jag har sovit hela dagen och förberett mig för Lucianatten. Alltså, seriöst, vart är allihopa? Det är så dött här inne. Jag känner mig lika obetydlig som en gammal lärare som försöker förklara något för korkade elever som bara bryr sig om Gucci och Luu Vutton eller vad det heter. 

guldgrävare

Jag såg på Batman Begins igen. Den är så sjukt bra! Batman är världens coolaste actionhjälte. Han har inte blivit född med spindeltråd i kroppen eller superkrafter, han vill bara rädda sin stad. Jag ska nog läsa serien. Nolan är min favoritregissör, allt han rör blir till guld.

vill inte vara ensam om saken

Jag såg på Hannibal igår. Det var en äcklig scen där han skar en bit av en killes hjärna och stekte den. Killen var fullproppad med droger så han fattade ingenting, utan sa bara att det luktade gott i köket. Sedan åt han sin egen hjärna.


Jag har tänkt på den här scenen hela dagen och är fruktansvärt äcklad. Hoppas ni också blir det.


elaka läsare

Jag gjorde om listan med heta pojkar, och la till en mer smickrande bild på Christian Bale. Ni får acceptera det eller gå. Tycker man att han är ful så är det som att säga att jag är ful och alla som tycker att jag är ful är inte välkomna till min blogg. Jag tar väldigt illa vid mig när ni förolämpar mannen till mitt framtida barn. Tänk om han skulle upptäcka min blogg när vi gift oss och se hur mycket skit ni snackat om honom? Jag vet att han inte kan svenska men, hallå, google translation är de magiska orden. Han skulle bli så himla sårad och det tänker jag inte acceptera. En kvinna måste stötta sin man, så adios losers.
hallå?

Vart har alla kommentarer tagit vägen? Jag har liksom suttit och väntat på att ni ska kommentera någon av mina geniala inlägg.

sanningen om venus

Med tanke på att jag bara skriver om hur mycket jag skolkar eller vilka ämnen jag suger i så måste ni tro att jag är värsta losern. Att jag har IG i alla ämnen. Att jag bara ligger hemma och läser Harry Potter hela dagarna. Ni kanske till och med tror att jag är ett mobboffer. Jag använder ju glasögon trots allt. Det är faktiskt så att 95% av alla som använder glasögon är mobboffer. Här har ni källa om ni inte tror mig.

Sanningen är att jag är skitcool. Så pass cool att jag inte ens går i skola. Jag har en privatlärare som kommer och lär mig plus och minus några minuter om dagen. Men pappa säger att jag inte behöver bry mig om skolan, jag behöver faktiskt aldrig göra något jag inte vill. Typ jobba eller sånt som vanliga människor ägnar sig åt. Pappa är rik och ska försörja mig. Blondinbella försökte kontakta mig några gånger, men jag gjorde det klart för henne att jag inte umgås med människor som bär kaninpäls. Fyfasiken, det är avskyvärt att att en person ens kan överväga något så hemskt.

Ormskinn från Brasilien is the real deal.


slöseri med tid

Imorgon är en lugn dag. Jag har matte och ska lära mig lite algebra och funktioner eller vad det nu är vi håller på med. Jag har ingen aning, på hela läsåret har jag gjort max tio sidor i matteboken. Jag försöker komma på vad i hela friden jag kan ha gjort alla de timmar vi hade matte, men hjärnan är blank. Har jag verkligen skolkat så mycket eller har jag bara ägnat mig åt att tramsa under lektionerna? Pappa kommer att få flipp. Vilken tur att han inte ska få reda på det då.

en fråga

Hur länge klarar ni av att vara kissnödiga? Jag klarar upp till två timmar. Jag upptäckte det på flyget mot USA, när jag satt bredvid den där tjockisen som inte ville snacka, Jack. Ja, jag vet ju inte om han verkligen heter så, men han såg ut som en Jack. I alla fall. Han sov och jag ville inte väcka honom. Efter två timmar glömde jag allt vad artighet hette och petade på honom tills han vaknade.

När jag typ elva år höll jag igen så länge jag orkade. Sedan gick jag och räknade sekunderna för länge jag kunde kissa. Tror jag kom upp i 30 sekunder eller något sånt.

lussebio

Dastan har bestämt sig för att inte följa med på Lussebio på fredag. Lussebio är något som bara exklusiva stockholmare får ta del av. Ni som bor i små byar nere i Norrland och aldrig gått på bio kan nog sluta läsa nu, jag vill liksom inte sukta er. Luciabio är en kväll där man ser på tre filmer från midnatt till typ sju på morgonen. Jag längtar arslet av mig! Jag, Rosalinn, Milkshake och hennes kompis Hanna följer med. Jag har aldrig träffat denna Hanna, men Milkshake har pratat flitigt om henne. Jag undrar om jag borde vara orolig för att snart bli knuffad ner från bästisstolen. Jag tror och hoppas inte det.

Tillbaka till Dastan. Det var hennes idé att vi ens skulle gå på lussebio, och nu vill hon inte för att någon har sagt att det är tråkigt och att det finns chans att man somnar. Hallå? Klart att det man somnar om man är tvungen att vara vaken hela natten. Det gäller att vara väl förberedd. Som att sova innan. Jävla bitch, den där Dastan.

pure evil

Vår nya rektor är en riktig liten bitterfitta som livnär sig på elakhet. En klasskompis vill åka iväg till sitt hemland och ansöker om ledighet. Istället för att få de 10 dagar hon har rätt till, snålar rektorn och ger henne endast 5 dagars ledighet.

Anledning? Rektorn hittar på en historia om att kompisen har över 20% frånvaro och är sjuk på torsdagar. Det här stämmer inte alls. Det enda man kan konstatera är att vår nya rektor är en elak fitta som förmodligen inte får något hemma eftersom hon är för ful. Och för att må bättre ger hon sig på små stackars 17-åringar som bara vill åka iväg och hälsa på sina mormödrar.

Det finns ett namn för en person som vår rektor. Det kallas för att vara pure evil.

god morgon

Jag har sovit typ tre timmar. Men det gör inget, för jag är van. Det är faktiskt enklare för mig att vakna på morgonen ju mindre sömn jag får. Det där med att man behöver åtta timmars sömn blablabla är skitsnack. Jag sover ca 3-5timmar varje natt och det funkar perfekt för mig.

världens snyggaste kändispojkar3. Wentworth MillerMillers pappa kom från flera olika länder, bland annat Somalia. Jag vet att jag har sagt att jag aldrig kommer att gilla en somalie, men Miller är inte vilken somalie som helst. Han är Wentworth Miller.

2. Christian Bale
Christian Bale har världens tunnaste läppar men det spelar noll roll, han är så het att jag bajsar på mig.


Jag hoppas att Gaspard Ulliel bara är väldigt, väldigt fotogenisk, för det finns ingen kvinna som skulle klara av hans skönhet. Jag tror inte ens att det är möjligt för mig att gifta mig med honom. Tänk om jag en dag skulle få minnesförlust. När jag vaknar nästa morgon skulle det första jag fick se vara världens vackraste varelse. Mitt hjärta skulle kollapsa av chocken och jag skulle dö. Ett fint sätt att dö på, men jag vill ju inte dö.Jag begränsade pojkarna till tre stycken istället. Sex är nog lite för mycket.

låt mig förklara hur trög vår dator är

Att sätta på datorn funkar hur bra som helst. Sen kommer dagens största problem. Att få upp internet. Det är en lång, lång process. Under tiden hinner jag gå på toa, läsa lite Harry Potter och kolla på morgonnyheterna. Ibland funkar det inte ens att få upp internet. Jag är tvungen att starta om datorn.

Jag kan inte ha en massa fönster uppe på samma gång. Om jag råkar ha det, så är det väldigt synd om mig. Det går inte att stänga ner dessa fönster, utan jag är tvungen att göra det jag är bäst på: starta om datorn. Att ladda ner låtar till min ipod är något som kräver planering. Och massor av tålamod. Datorn har väldigt svårt för Limewire och Itunes på samma gång. Och det går liksom inte att stänga ner Limewire när man har laddat färdigt, för då stannar den sega klumpen och jag måste starta om den.

Detta går jag igenom varje dag. Varje jävla dag. När jag kommer till normala datorer med normal hastighet blir jag chockad. Det är som att släppa in ljus till en person som varit i ett mörkt rum väldigt länge.

hallå?

Vänta lite. Vad ska jag ens skriva om?

i mitt nästa liv är jag en uggla

Okej. Det är under nätterna som jag har mest energi. Jag vet inte varför. Jag funderar på om jag kanske borde publicera en massa inlägg så jag inte får dåligt samvete om jag inte skriver på några dagar. Ska jag göra så? Okej jag gör så.

poseidonPoseidon är ett coolt fartyg som är över 20 våningar hög.  Det är nyår och passagerarna dricker och dansar i samma takt som katastrofen närmar sig. Fergie från Black Eyed Peas gör sin filmdebut, men innan ni jublar så borde ni veta att hon syns lika ofta i tvrutan som jag gör i gymet.

Knappt har man hunnit fira ordentligt innan fartyget slås av ett mostervåg, och välter omkull. Någon smartass meddelar passagerarna att de är fullständigt trygga i danssalen, den är helt vattentät. När en grupp människor dock bestämmer sig för att ta sig ut ur fartyget genom propellrarna, kan man inte låta bli att tycka synd om människorna i danssalen. Vid det här laget så vet vi att man i filmvärlden alltid ska följa med han som säger att det finns en annan väg ut.

Poseidon är regisserad av Wolfgang Petersen som ligger bakom succéfilmen Das Boot som jag tyvärr inte har sett. Petersen har valt att ha den klassiska skaran av stereotyper vi är vana att se i katastroffilmer; den kaxiga busen, hjälten som offrar sig, modiga barnet, den hysteriska kvinnan och så vidare. En grupp människor som kompletterar varandra.

Även om filmen inte är något mästerverk så är den helt klart underhållande och innehåller en massa coola specialeffekter. Vissa scener påminner avsevärt mycket om Titanic, även om Titanic tveklöst dominerar när det gäller katstroffilmer.arvtagerska söker likasinnade

Paris Hiltons jakt efter en ny bästis är väldigt underhållande. Jag förstår inte varför hon har tävlingar där man måste se snygg ut när man åker bergochdalbana, vad har liksom det med vänskap att göra. Och kvinnan är snart trettio, hon kanske borde börja samla på hjärnceller istället för kläder?

Nåja. Hennes liv är ju ändå lyxigt. Eftersom ingen hon umgås med har någon hjärna gör det ju ingen skillnad om man själv saknar en.

jag älskar pappa

Pappa är den som alltid ställer upp. När jag har tappat bort mitt SL-kort. När jag inte kan hitta min halsduk. När jag behöver hjälp med matte. När jag behöver någon som ska hämta ut tvätten när jag inte kan. När jag kommer hem och är ledsen för att jag är så misslyckad. Jag hade koncentrerat mig på att inte glömma vattenflaskan. Handduken. Pengar till en banan. Men jag glömde det allra viktigaste: själva gymkortet.

Han är den som aldrig säger att han inte orkar. Att han har annat att göra. Jag älskar för pappa för att jag litar mest på honom i hela världen. Jag önskar att alla hade en lika bra pappa som jag.

jag hatar spinning

Spinning är det värsta jag vet. Min rumpa är fööööör stor för deras minimala säte, så efter sista gången jag var där hade jag ingen känsel kvar i rumpan när jag gick av cykeln. Dessutom satt jag längst fram. Inte för att jag ville. Det fanns bara två platser längst bak, och de tog mina kompisar. Så jag satt längst fram medan alla bakom mig kunde se min stora, feta arsle.

Det var otroligt pinsamt. Jag orkade inte med tempot heller. Nämnde jag att det här var "bas"? Steg ett? Grundnivå? Jag sa ingenting, utan satt där och plågades och önskade att jag skulle dö på platsen. När instruktören sa till alla att höja nivån, så sänkte jag den. Min tröja blev genomblöt av svett, och i slutet av lektionen bestämde jag mig för att aldrig aldrig aldrig återvända.

Om en timme är jag tillbaka.
jag kan inte simma

En kompis blev förfärad när jag erkände att jag inte kan simma. Hon säger det måste man ju. Varför, undrar jag? Enda gången det verkligen skulle göra nytta är under en flygplanskrasch i havet. Men då finns det ju flytvästar.

Fast det hjälper nog inte. Hur många är det som tänker "hm förresten, jag måste ju få på mig flytvästen!", när ett plan är på väg att krascha? Dessutom skulle man ändå inte överleva kraschen. I know, för det var ett Swissplan som störtade i Atlanten för typ tjugo år sen.

Ingen överlevde. Så ni vet.den där lilla sexbomben kanske kan lära mig

pinsamt misstag i tyra banks showDen där stackars killen kanske borde byta namn. Ändå ingen som bryr sig om vad han egentligen heter...

blufftävlingar?

Kenza har en tävling varje dag där hon lottar ut något. För att vinna behöver inte man göra något speciellt - skriv bara något roligt i kommentarerna liksom. Nåja, nu har hon dragit den första vinnaren. Jag hade väntat mig att få se bloggadress och kommentaren personen skrivit. Man är ju nyfiken på varför hon vann.

Istället för det så säger Kenza att det "det var en tjej som heter Mia som vann". Hallå? Hur vet man att den här Mia ens existerar? Varför skriver inte Kenza bloggadress och bidrag? Är det här blufftävlingar eller är Kenza bara väldigt, väldigt lat?

någon där uppe som vill mig väl

Idag fick jag reda på att jag har gått ner 1,5kg. Hur kan det gå ihop? Sedan Twilightpremiären har min diet eller vad man nu vill kalla det gått åt helvete. Jag har återgått till mina vanor, inte varit på gymet, bölat för att jag inte har någon viljestyrka och proppat munnen fullt med chips för att dämpa bölandet.

Nu känner jag mig peppad. Igår kväll bestämde jag mig för att verkligen sluta upp med skiten. Jag måste skärpa mig! Sedan efter skolan idag gick jag till Burger King med Milkshake och Dastan. Jaja, från och med nu ska jag skärpa mig.

en gigantisk knöl är på väg

En kompis tänker ta hål i läppen med en synål. Eu! Jag frågade varför hon inte går till en studio istället där de har steriliserat sin utrustning? Hon tycker att det är för dyrt. Vilken tönt. Hon riskerar hellre en infektion i munnen än betalar några extra hundralappar.

Nåja. Det är inte jag som lär gå runt med en knöl lika stort som ett äpple.

darins arga fjortiswow

Jag har skaffat ett nytt minneskort till min kamera. Det är 8gb och rymmer över 4000 bilder och kan spela in upp till en timme. Det var inte alls dyrt, bara två hundra kronor på teknikmagasinet. Sådan jävla bra investering! Jag älskar min kamera. Den är så söt, liten och sjukt bra.Canon digital ixus 70

RSS 2.0