yesman



Jim Carrey är alltid ett säkert kort att satsa på. Hans filmer kanske inte är fantastiska, men de är lagom roliga, precis som man förväntar sig. Yesman handlar om en man med ett inrutat, tråkigt liv som efter ett möte med en galen, vithårig man bestämmer sig för att säga ja till allting. Bokstavligen. Från oralsex av en tant som saknar tänder till att bli slagen gul och blå. Trots att hans liv tar en ordentlig vändning vet vi ju att allt gott har sitt slut...och plötsligt är hans nya liv inte lika roligt längre.

Att Jim Carrey spelar förvirrade, lite galna män har blivit något av hans signatur. Det är helt enkelt lika självklart att se honom i sådana roller som att se Will Smith som den coola snubben som räddar världen. Eller flickan.
Att titeln inte lockar kanske är mer av ett faktum än en åsikt. Handlingen verkade också lite mager, men det ligger mycket mer bakom ytan. Yesman är en yesfilm som verkligen förtjänar att ses och njutas av. Sådana här bra komedier kommer inte mer än en gång per år, om ens det!



premiär i sverige 19 december

Kommentarer
Postat av: surrrau

vill se den filmen ;);) sett reklam om den :P

2008-12-13 @ 12:36:41
Postat av: rowsie

du har ju glömt den sista filmen vi såg hahaha

2008-12-13 @ 15:54:04

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0