man blir snyggare med tiden

...eller inte.

Träffade en bekant för några veckor sen. Hon sprang ikapp mig, och jag som lyssnade på mp3, hörde avlägset någon som ropade mitt namn. Jag vände mig om, och möttes av ett stort, glittrande leende på ett par vålmålade läppar. Men mina ögon drogs inte till det där överdrivna flinet, utan mina ögon drogs till hennes kläder.

Visserligen hade hon alltid haft dålig klädsmak, (VÄLDIGT DÅLIG - hon brukade ibland ha på sig ljusblå byxor och en svart kofta. Det var så FULT. Kolla nedan för bild) men nu hade hon gått över gränsen. Hon var klädd i en förfärligt ful svart kappa, med fyrtkantiga rutor. Byxorna var raka och svarta, och skorna var så pinsama, dem liknande herrskor, sådana som män har på sig tillsammans med kostym, ja ni fattar nog. Och hon såg mycket större ut än jag mindes.
För att kortfatta allt såg hon ut som en ful, rik rysk tant. Det enda som fattades var pälsen.de ljusblå byxorna

(OBS. Detta är inget inlägg som handlar om hur "ute" kläderna var eller något sånt)

så ni vet..

Hittills har jag inga avsikter med att låta bloggen handla så mycket om vad jag gör och dylikt. Sådant är så fucking tråkigt att läsa, typ "idag var jag med lisa. vi åt bullar och kollade på simpsons. lisa hade fått en bula i huvudet och tyvärr så kunde hon inte njuta av filmen haha" eller något. Lite kommer det väl handla om sånt, men inte särskilt mycket. Just so you know.

inget skolk

Jag har gått i skolan en vecka utan att skolka en enda lektion! What the fuck, kanske ni tänker, men jag som har skolkat regelbundet i en massa år har jättesvårt för att gå en hel vecka utan att skolka. Det är liksom som ett missbruk. Jag kan liksom hitta på anledningar till att skolka, typ "jag har ju ändå gått i skolan tre dagar utan att skolka, förtjänar jag inte lite längre sovmorgon?". Och varje morgon väger jag för och nackdelarna med att skolka hela dagen. Det är nog tur att vi får så mycket att göra och så mycket att lämna in, för har jag någon inlämning jag kämpat för eller ett prov, skulle jag aldrig skolka. Så ungefär såhär är det varje morgon:

- Jag har geografiinlämning
- Jag har spanska läxa
+ jag får sova
+ Vi har inte särskilt många lektioner

Sådana fuckade resonemanger har jag med mig själv, varje fucking morgon. Jag hatar morgnar. Stick och brinn den som uppfann morgnar.

image10

pippi är inte gammal

Såg nyss ett inlägg om Pippi Långstrump, och kom ihåg en konversation jag hade med pappa för flera år sen om just Pippi.

Jag: Pippi är så häftigt, pappa!
Pappa: Ja, men hon VAR häftig. Pippi är gammal nu.
Jag: Vad menar du? Pippi är inte gammal, hon är en liten flicka!
Pappa: Nej, Venus, Pippi har vuxit upp. Den här filmen gjordes för typ 40 år sen. Pippi är inte en liten flicka längre.
Jag: DET ÄR HON VISST DET!! Ser du inte? Varför försöker du lura mig? Jag ser ju på filmen att Pippi är en liten flicka!
Pappa: Jaja...

Hahahaha.


inte oskyldig

Justin Timberlake är inte ett dugg oskyldig. Ni som kanske inte visste det, får veta det nu (ja gamla nyheter, I know, men vem bryr sig?), han spottade på sina fans när han var på besök i Göteborg i somras. Han spottade på dem. Han spottade på sina fans som varit där i flera timmar endast för att få en skymt av honom. Dessa stackars fans blev lite uppspelta över att få syn på sin idol, och ville att han skulle ställa upp på bild. Men det ville uppenbarligen inte Justin. Så han svarar med att spotta på dem, och enligt flera vittnen, säga "gå fuck yourself", till ett fan som blev upprörd och enligt Aftonbladet kallat Justin för "Fuckface".

Ja, så går det väl när stjärnorna får för mycket luft. Dem börjar SPOTTA på dem människor som ser till att dem kan åka deras flotta bilar, och ta skydd med hjälp av deras stora livvakter.

Justin spottar på alla er som diggar honom. Just so you know.

image8

Säg hej till Justin som har för intresse att spotta på folk.

hej

Hej på er och välkommen till min blogg! Designen är lite fuckad, men ska förbättra när jag hinner. Jag heter Venus, därav "planetenvenus". Det fanns inte bara Venus. Inte heller Veenus. Jag blev rätt irriterad, varför kan inte dessa människor med venus-namnen ha någon annan bloggaddress och tillåta Venus åt dem som verkligen heter Venus? Aja, gjort är gjort, planetenvenus är minst lika bra, då Venus är en planet och en kärleksgudinna. Apropå kärleksgudinnan, vi läser en novell i skolan där gudinnan är inblandad, och varje gång dem säger hennes namn vrider alla automatiskt huvudet åt mitt håll, liksom för att se vad jag tycker om det.

Jag låtsas inte märka.

RSS 2.0