nu vet jag!

Kommer ni ihåg första och enda gången jag gick på spinning för hundra år sen (hittar inte inlägget)? Då det rann en flod av svett och jag satt längst fram i gruppen så att alla bakom mig kunde se mina skinkor som hängde på vardera sida av det stenhårda och skitlilla sätet? Jag fattade aldrig varför det var så ansträngande, jag hade ju valt den lägsta nivån! Nu fattar jag.Finn hundra fel liksom. Trivs med en lite mjukare ansträngningsnivå? Vad sägs om trivs med NÄSTAN OBEFINTLIG ansträngningsnivå? Och "van att röra dig"? HAHA! Jag visste väl att jag hade kommit fel.

Till nästa gång väljer jag någonting mer på min nivå.tips till flygrädda = dricka sig full?!

Eftersom jag älskar att läsa om flygplan och se dem landa/starta på youtube så sökte jag efter tips på vad man som flygrädd kan göra på Google. Jag är inte flygrädd själv, men jag ville se vad andra hade för förslag.

Det som de flesta tyckte att man skulle göra om man är flygrädd är att ta en sömntablett så att man tuppar av och ligger och sover en djup sömn hela resan.

????????

Om det är något man inte ska göra så är det  väl att knapra sömntabletter! Herregud! Tänk om man måste kraschlanda? Det skulle vara helt kaotiskt i flyget och vem skulle då under tiden som saker flyger och syrgasmaskar ramlar ner vilja lämna sitt säte för att gå och väcka en idiot och på så sätt själv riskera att flyga ut genom fönstret?

Nu var det en liten överdriven version men bottom line är ändå att man absolut inte ska käka sömntabletter på flyget. Om man ändå vaknar under en kraschlandning så skulle man vara dåsig av tabletten och förminska sina chanser att komma ut levande!

Sedan finns också risken för blodpropp om man sitter ner för länge utan att röra på benen.

Käka alltså INTE tabletter.

Nummer två på listan var att supa ner sig själv. Jag behöver väl inte kommentera dumheten i att flyga alkoholpåverkad...

Det man som extremt flygrädd behöver göra är att gå kurser i flygrädsla för det finns sådana! Att läsa på hjäler också, för oftast så är man rädd för saker man inte behöver vara rädd för eller sådant som ligger bortom ens kontroll. Om vingarna bestämmer sig för att falla av så är man körd, men eftersom det (vad jag vet) aldrig förekommit så kan man inte gå runt och kissa på sig inför tanken på att flyga.

Alla flygrädda kan gå in HÄR!

public enemies
I denna katt- och råttafilm spelar Johnny Depp den mest svårfångade bankrånaren i hela USA, John Dillinger. Han gör framgångsrika kupp efter kupp, och i desperation anlitar polisen FBI-agenten Melvin Purvis (Christian Bale), vars uppgift är att fånga Dillinger.

Michael Mann (The Insider, Collateral) har valt att inte ägna så mycket tid åt några krångliga bakgrundsbeskrivningar av huvudkaraktären, vilket är rätt så osäkert då publiken riskerar att inte känna något alls för honom (varken sympati eller avsky). En likgiltig publik = dålig film.

Men Mann lyckas i det här fallet att skapa en intressant karaktär och i viss mån sympati för honom genom att flika in några småsaker; som till exempel att han aldrig sviker sina vänner, och inte heller stjäl ifrån oskyldiga personer (filmens första bankrån). Jag är en sådan som inte tycker att en bakgrundsbeskrivning är väsentlig för handlingen, det blir för klyschigt om varje mördare eller bankrånare ska ha ett förflutet som fattig och misshandlad. Det kan helt enkelt bara vara så att man gillar pengar väldigt mycket.

När det kommer till Christian Bale så tycker jag att det här mycket väl kan vara hans sämsta roll någonsin. Inte för att han själv presterade dåligt, utan för att rollen inte gav honom möjligheter att visa sin fulla potential. Melvin Purvis var en mönsterpolis, han arbetade hårt och framstod som en sympatisk person. Det är i princip det enda man minns av honom.

Det här är en väldigt spännande film när den väl kommer igång, men tråkigt nog så dröjer det ett tag. Är man en tålmodig person så kommer man att uppskatta den. Johnny Depp och den fängslande handlingen gör det värt.
stackars barn
Det mest upprörande med den här artikeln är ju att det lilla barnet är döpt till Ängla. Herregud. Jättegulligt när man är 1 år, men när hon väl börjar skolan så är det sannolikt att hon kommer att utsättas för mobbning. Tyvärr.

Det finns alltid en grupp barn som blir till måltavlor för mobbare, och att heta något i stil med Ängla, Tindra eller Fiffi är verkligen att be om trubbel. Jag hoppas lilla Ängla har mycket skinn på näsan, för med det där löjliga namnet så kommer det att behövas.

bilder

Eftersom jag har varit borta så "länge" så får ni se lite bilder så ni minns hur jag ser ut.


I julklapp fick jag av Anamaria och Dastan lite underkläder och andra saker. Anamaria köpte en jättestor och snygg BH till mig medan Dastan köpte en varm kofta och några spetstrosor. De var jättefina men jag tvekade lite på avsikten, varför så mycket underkläder? De tror väl inte att de kommer få se mig i dem?
BHn som Anamaria köpte var tyvärr för liten. Jag kommer inte att berätta om storleken, för jag vill inte ha en massa avundsjuka kommentarer där ni skriker att jag skryter och ljuger och hotar med att anmäla mig för förargelseväckande beteende och blablabla. Så ni får inte veta storleken, men jag kan ju berätta att de hade kunnat rymma två minimeloner. Hehe.

Nyår firade jag hos Hafsa med en massa andra människor och det var väldigt kul. Här är några bilder som är tagna med min kamera, syrrans och Soraias fantastiska systemkamera.

common sense?

Är inte det helt uppenbart att det mest rimliga på morgonen, när man inte hunnit borsta tänderna eller kanske till och med käkat en kebabpizza med mycket vitlökssås till frukost, att hålla sin vidriga mun stängd på tunnelbanan där det är så fullpackat att man nästan kan höra varandras hjärtslag?

Vem i sitt sinnes fulla bruk förstår då inte att det kanske inte är lämpligt att skrika till personen i andra änden av vagnen, och på så sätt förorena luften för de andra resenärerna som kanske inte uppskattar doften av ruttet kött blandat med koskit rakt i ansiktet?

Vissa kallar det för morgonandedräkt, jag kallar det för ODÖREN FRÅN HELVETET! Ibland undrar jag om dessa stankbärare inte har någon familj, vänner, jobbkamrater, ja vem som helst, som talar om hur det egentligen står till med deras munhygien?


I'm back on track!

Nu är jag tillbaka!

Om jag vore Kenza eller Blondinbella skulle jag "inleda med en frågestund", men eftersom det säkert bara kommer att sluta med att jag ställer anonyma frågor till mig själv eftersom ingen annan bryr sig så ska inte jag göra det. Ha en frågestund alltså.

Det är inte tanken som räknas!

Femtio kronor för mig och dig är chips och dipp. Femtio kronor för dessa drabbade människor i Haiti kan vara skillnaden mellan liv och död.

Skänk 50 kronor genom att smsa AKUT NU till 72900. Om du vill ge mer pengar så hittar du information HÄR.

Nästan 200 000 personer kan ha dött till följd av jordbävningen. Ungefär tre miljoner människor har förlorat sina hem och är skadade. DU står mellan dessa människor och livet. Låt dem inte dö på grund av något så meningslöst som t.ex. vätskebrist som kan förhindras genom att vi alla skänker så mycket vi kan.

TITTA INTE BARA PÅ OCH TYCK SYND! HJÄLP TILL!

RSS 2.0