godis eller stängd dörr

Ingen i familjen öppnar dörren åt små barn som plingar på under påsken. Ingen av oss skulle någonsin kunna ge bort värdefull godis bara sådär, och frukt och dadlar som alla iranier bjuder på är hjärtlöst, för vilken normal unge vill ha ett fucking äpple?? Det finns ju redan tusen stycken hemma liksom.

När jag och mina vänner för typ hundra år sen plingade på hos folk och fick frukt så kastade vi alltid bort dem efter att personen stängt dörren. Inget barn vill ha frukt. Så nästa gång, spara era frukter och öppna inte dörren istället.


jag är helt mållösHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Finns det någon som helt objektivt, oberoende av sina känslor för det där mongot, kan säga att det verkar vara en bra film?

Jag har inte sett något b-igare på länge. Jag skäms när jag ser trailern. Jag skäms för att den är så dålig. Så pinsam. Kunde hon inte ha stannat i vattnet och dött så de slapp göra fler plågsamt dåliga uppföljare?

Det kanske bara är fel på regissörerna, för jag tror helt ärligt att Twilightfilmerna skulle kunna vara mycket bättre än de redan är, om man bara utnyttjade budgeten på rätt sätt och sparkade manusförfattarna.

Ibland önskar jag att jag också tyckte det där fula mongot var snygg, för då skulle jag ha så mycket att prata med mina vänner om, vi skulle dela bilder och skvaller, hata alla andra tjejer som också gillar honom, planera vår resa till hans hemstad och så vidare. Livet skulle vara så mycket roligare om jag också dog för hans mjälliga hår och tyckte hans orangutangliknande ansikte var det finaste i världen.

någon som orkar bry sig om att gissa?


pink olja

Den här somalieoljan finns inte att köpa i vanliga butiker, utan det är en sådan produkt som säljs av små arabaffärer. Jag har använt den sen jag var 7 år och kommer förmodligen använda den livet ut.oljig!
Jag köpte en cheeseburgare på donken som var skitoljig! Till och med förpackningen den var inlindad i dröp av olja. Herregud. Varför försöker de ta kål på sina kunder?

vad tycker ni?
Är Robert Pattinson verkligen någon man skulle vilja möta i en mörk gränd?

herregud...
Vem fan i helvete bryr sig?

länkad av en av mina favoritbloggar!
Farzad & Ramin

Ojojoj, här kommer en bildmaraton för alla som har glömt hur jag ser ut!

robert pattinson har en hemlighet

Han är transa.


gick inte att se mer..

Jag satte mig framför TV:n för några dagar sen för att se Harry Potter och Fenixorden som jag aldrig hade sett tidigare. Nu är det på tiden, tänkte jag, och det fanns ingen möjlighet att den skulle förstöra min bild av boken för jag har läst den så många gånger att jag har allt i huvudet.

Sen upptäckte jag att filmen var fucking DUBBAD! Jag kunde inte tro mina öron när jag hörde en barnslig svenneröst komma ut ur Harry Potters mun.

Alla karaktärers röster var SKITFÅNIGA. Som om dubbningsledarna med flit ville få allt att låta löjligt. Jag vet inte, det kanske är riktat till barn? Men barn som inte kan läsa undertexter är inte tillräckligt gamla för att se filmerna man dubbar!PS. Är det bara jag som tycker att Daniel Radcliffe efter Harry Potter aldrig mer någonsin borde få komma i närheten av en filmkamera? Som skådespelare suger han riktigt grov hästkuk..

man får vad man betalar för!

Förpackningen lovade mig en fin och aptitlig glass..
Men istället fick jag det här....


kul sysselsättning

Det allra bästa med att bo i en lägenhet högt upp är att man kan kasta vattenballonger på folk som går på gatan, och sen gömma sig utan att de ser. Jag tycker inte det är taskigt, det är ju inte som att det är gift eller syra direkt, utan bara lite harmlöst vatten. Folk borde verkligen inte bli sura över sådana småsaker.

Men det är ju en annan grej om det är jag som blir träffad, FYFAN isåfall, det tar ju hundra år att platta det här håret.ny design!

Nu har jag ändrat min design! Jag tycker att den är smoking hot, speciellt headern! Allt det här gjorde jag för er så jag hoppas inte jag får se en massa whine-kommentarer som förra gången, då vissa tyckte att bloggen var för "färgglad", headern "skitful", och att designen "stack i ögonen". Otacksamma rövslickare.


trackad på flygplats

Inte undra på att kändisar knaprar piller och blir deprimerade om deras liv jämt är såhär.


förkyld..

Har varit hemma från skolan eftersom jag är riktigt förkyld och har feber och frossa. NEJ, jag tror inte att det är svininfluensan, som 10/10 har frågat mig när jag sa att jag var sjuk, utan det är nog bara en gammal vanlig hederlig förkylning, ni vet när man hostar lungorna av sig och allt snurrar runt.

Så, vad finns att göra när man knappt kan resa sig ur sängen?

kanye west är pinsam

Idioten borde portas från VMA, vad fan håller han på med! Jävla kastrullhuvud!smidig panikrum

Min favoritsysselsättning på blocket är att kolla in sängar och kassaskåp. Det är skitspännande och kan pågå i flera timmar. Min dröm är att få äga världens mest inbrottssäkra kassaskåp. Inte för att jag har någonting att gömma, men om det någongång skulle bli inbrott är det ju helt genialiskt att låsa sig in där. Inbrottstjuvarna kan inte komma in!

Men. Kan man andas därinne? Och vem ska låsa utifrån?

Hm.mitt favoritord

Mitt favoritord är "palla". Jag säger det nästan i varje mening. Palla plugga. Palla gå till skolan. Palla det där äckliga programmet. Palla gå ut. Palla henne. Palla honom. Palla. Palla. Palla.

Ja, palla det här inlägget.

PS! Visste ni att palla också betyder att stjäla? Jag fick först veta det när jag läste om det i någon B-tidning, typ Veckorevyn eller något där de tipsade om att man skulle "palla äpplen". Herregud! Smart av en tidning att uppmuntra till stöld.
dissarlinjen - funkar det?

Det finns ju ett nummer (0705114966) man kan ge bort till jobbiga människor som när de ringer upp kommer till Dissarlinjen. Här kommer några för och nackdelar med det:


Nackdelar:

1. Det är tillräckligt pinsamt att bli dissad, måste man bli det så hårt?
2. Det är hur dyrt som helst att ringa dit, är det inte fittigt att låta någon vars enda brott är intresse för dig, ringa och bli helt pank?
3. Tänk om personen ringer upp just när ni står där så att "du kan få numret på displayen", och sen kommer fram till Dissarlinjen. Oops! Palla skaffa fiender i onödan.


Fördel:


1. Personen skäms så mycket att hon/han verkligen tänker sig för nästa gång h*n raggar, vilket leder till färre misslyckade ragg.

...som hugh hefner?


vila i frid swayze

Patrick Swayze levde längre än han förväntades göra. Han diagnotiserades med cancer förra året, och då läste jag om hur han hade några få veckor att leva, vilket jag också skrev om i ett inlägg. Nu är hans kamp över, vila i frid, Ghost ägde.

hjärndöda citat


"bråket" mellan katrin och gynning

Kortfattat: Gynning hade skrivit ett "öppet" brev i sin blogg till Katrin där hon dissar henne, och Katrin vet vi ju är väldigt snabb i fingrarna med att ge respons i bloggen till de som kritiserar henne. Tills nu. Ingenting alls i bloggen om Gynnings "öppna" brev.

Förutom nu på The Voice där hon i ena sekunden säger att hon ska "sänka"Carolina och sen krossa henne "som en skalbagge", och i nästa "jag vill inte bråka"..hehe.

Katrin Zytonågonting är en så kallad Feg Bullshittare. Det går bra att hota småtjejer som Kissie, men när det kommer till jämnåriga så är hon snabb att poängtera att hon absolut INTE vill ha något bråk, MEN om personen vägrar backa off så blir den "sänkad".

Hehe.

TÖNT.sanningen om facebookmissbrukare

Dessa vänsamlare på Facebook som har typ över flera hundra vänner...tror de att det är "häftigt" att de är vän med så många? Och hälften är folk de inte ens känner..när jag ser sådant skakar jag bara på huvudet och tycker synd, synd om dessa stackare vars liv går ut på att samla vänner på Facebook så att andra ska tro att de är några minikändisar. Så synd.


vet någon?

Vad är meningen med en dörr utan handtag på sådana här bilar? Finns det någon liten bilnörd bland mina läsare som kan förklara saken närmare?
sorry

Hej mina älskade rövslickare! Förlåt för min pissusla uppdatering de här senaste veckorna, men jag känner att jag har tappat "glöden" eller vad man ska kalla det..jag kollar in inlägg från typ februari förra året och ser hur min blogg bara blir tråkigare och tråkigare...snart börjar jag väl lägga upp bilder på sallader.

Jag ska försöka att bli rolig igen!

ingen god morgon

Skola om mindre än en timme och jag är astrött..

pinsamt?

Det här fjortisbandet som Kenza ska intervjua..varför har de tolk? Hur kommer det sig att de kan sjunga på engelska men inte prata? Fattar de ens vad de sjunger om isåfall?

ur en kines perspektiv


Om du inte ser vad det står, kisa med ögonen....and they called him hero

Jag tycker det här är helt fantastiskt, vilken beundransvärd man!! Ni som inte fattar något kan klicka på bilden så kommer ni till artikeln..


VISSTE NIAtt man kan ringa 112 även när telefonen är knappsatslåst OCH saknar simkort?? Jag hade ingen aning förrän några månader sen..

brokeback mountain
Några år och en massa positiv kritik senare fick jag äntligen se den s.k. "storslagna" och otroligt omtalade filmen om kärleken mellan två homosexuella män.

Och just där slutar spänningen, för det blir inte mer än så. Brokeback Mountain har blivit känd av helt fel anledningar. 1. Två hårdkokta sjärtgossar som blir kära i varandra. 2. Detta sker under 1960-talet i en primitiv by där fel gest vid fel tillfälle slutar med döden, som Ennis själv förklarar för en kärlekskrank Jack.

Så vitt jag vet finns det inga särskilt kända filmer om homosexuella män under 60-talet, och på något sätt känns det som att just det är den "egentliga" anledningen till den här filmens storhet. Helt enkelt för att någon ens vågade göra en film om ett så tabubelagt ämne, speciellt i efterblivna USA.

Tyvärr så är filmen helt död vad gäller djup och förståelse för karaktärerna och deras tankesätt. Manuset är lika tunt som luft, ungefär som att regissören förväntade sig att det bara gällde att kasta in några tårfyllda repliker och lite juck här och där och så skulle resten sköta sig själv. Och han hade ju rätt. 3 Oscars och 5 nomineringar lyckades den här mediokra filmen lura sig till. Varför? Är det bara jag som ser en helt alldaglig (tråkig) kärlekshistoria, vars enda "twist" är att det råkar handla om män?

Visst, skådespelarinsatserna var väl inget att klaga på. Å andra sidan tycker jag att den som leverar mest är Michelle Williams, som gör det med en helt fantastisk inlevelse. För min del kunde i alla fall Ennis och Jack ha blivit uppätna av får i slutet, så lite brydde jag mig om dem.
rätt svar..

Timberlake-fjollan


gissa

Mina flickor och pojkar, kan ni gissa vem den här kändisen är?

Ledtråd om det går dåligt med gissningarna;

Det är en han.


Lycka till.

bi-kris

Skulle träffa Hafsa idag och stod och väntade på henne nere vid porten när jag hörde ett skrik. Några sekunder senare ser jag Hafsa som hänger utanför sitt fönster och vrålar att något har hänt, jag måste komma dit NU!

Jag tar mig till lägenheten och där står Hafsa i hallen, helt skakis och berättar att en bi har invaderat hennes rum. Hon var helt skräckslagen och kunde inte gå in för att hämta sina saker.

Det här har hänt flera gånger förr, senaste var när hon var typ en halvtimme försenad för att det var en "humlekris" på gång.

Asså....vilken skillnad


En vanlig tvåliters colaflaska, och en colaburk från British Airways. Pappa och...myra?mugg

Syrran har tjatat om sin lilla Starbucks-mugg hela veckan.

"Visst är den stor? Ser du loggan?"
"Visste du att den även fungerar som en termos?"
"Erkänn att du är avundsjuk"


MEN HERREGUD! Årets uppfinning, avlånga BURKAR med lappar!bildrömmar

Det första jag skulle göra om jag vann/fick en massa pengar skulle vara att köpa en sådan här bil till pappa, för jag vet att han gillar Ferraris.Omygod! Den var ju SKITSNYGG! Jag visste inte att Ferraris såg ut sådär, jag tänkte mer det här.

hotfull myrvän

Jag tycker det är häftigt hur Anna säger "Vem fan tror du att du är?", hon säger det på ett väldigt hotfullt sätt, typ "Vem fa-a-a-A(här går hon upp lite i falsett)-a-an tror du att D-U är?". Det är bara hon som kan få till det perfekta tonfallet. Anna är typ världens raraste människa som inte ens skulle  trampa på en sketen myra, men när hon säger så bankar fan mitt hjärta lika snabbt som när jag ser på Exorcisten.
Anna

SNART TVINGAR HON MIG ATT RADERA BILDEN SÅ NI VET!!!

hur ska jag hinna?

Klockan är snart nio och jag börjar känna mig riktigt stressad trots att jag börjar nio imorgon. Jag måste hinna platta håret, käka min två ägg, göra en läxa, kolla på Greys Anatomy och somna, helst innan elva.

Skolan har gjort mig till en ny människa. Under sommarlovet BÖRJADE min dag vid midnatt typ....

RSS 2.0