3 anledningar till att höja ögonbrynen åt dig

OM....


1. Du säger till alla; "fyfan vad tjock jag är! jag kan inte ens gå i shorts längre! Kelly Osbourne, här kommer jag!", samtidigt som du drar skinnet på dina sticksmala armar.

2. Du gillar Tokio Hotel.

3. Blondinbella är din förebild. Du tycker att hon "är så smart och kan verkligen allt om politik!".

GOD MORGON

Skämt åsido. Jag har inte sovit såhär länge. Jag har legat i sängen i en massa timmar och tänkt. Närmare sagt sen 12. Ungefär. Vad mycket jag tänker, alltså.

Nu ska jag ut med Milkshake och käka lite glass. Mitt gånerivikt-projekt har ju ändå gått åt helvete så det spelar ingen roll. Fast jag ska återuppta den, snart.

här har ni det

ANGÅENDE FÖRRA INLÄGGET: För er skull så luskade jag fram mejlet som jag hade skickat i september förra året.


MITT MEJL:

Hej Alex!

Jag började intressera mig för din blogg igår, och har sen dess fastnat. Det är en jättebra blogg du skriver, jag gillar att du är sådär brutalt ärlig och inte kör med en massa smör!

Men sen kom jag fram till ett blogginlägg där du hade avslöjat vilka i Harry Potter serien dör.
Det där var jävligt lågt av dig. Jag är glad att jag inte läste din blogg under den tiden, fyfan vad allt skulle ha förstörts för mig då. Men jag undrar, varför gjorde du så? Förstår du inte att en massa människor har väntat på den sista boken i Harry Potter serien i en massa år, och där kommer du och avslöjar vad som händer utan att förvarna eller visa hänsyn. Det är en riktig fittig stil, och min beundran för dig har sjunkit. Även om det inte var den officiella versionen, så gör man ändå inte sånt. Jag trodde du brydde dig om dina läsare, men uppenbarligen respekterar du inte att de inte ville höra spoilers på vad som händer i en bok dem väntat på i flera år!!

Jag hoppas att du skäms.

/ Venus


Alex Schulmans svar:


Nej, jag skäms inte för det. Det var fan det bästa jag gjort. Jag vet fortfarande inte om versionen var sann, jag bara fångade upp den på ett forum. Så jävla farligt kan det ju inte vara. Jag trodde bara att det var 5-åringar som läste den här bloggen.

Alex


do not try it on me

Vet ni vad jag jag vill göra med sådana som spoilar för andra? Till exempel genom att berätta vilka karaktärer som dör i sista Harry Potter boken?

Alex Schulman gjorde så i sin förra blogg. Som tur är hade jag läst färdigt boken, men var ändå pissförbannad. Så jag skickade ett lika pissförbannat mejl till honom och förklarade hur han förstörde för dem som hade väntat på detta i flera år. Alex Schulman svarade med att det var det bästa han någonsin gjort.

Sådana som honom vill jag låta Malfoy få tag på, och trycka ner huvudet i en stinkande Hogwartstoalett.

hjälp

Det är skitkonstigt. Halva mina kläder har plötsligt försvunnit. Jag hittar ingenting. Jag måste gå om fem minuter för att hinna med tåget, och allt har försvunnit. Gone. Upp i rök.

- Det är för att du inte städar ditt jävla rum!, säger pappa.

Va? Menar han då att kläderna försvunnit i ett hav av damm?

om det vore jag..

Jag blir förfärad över hur bortskämda barn idag är.

- Har du gjort min frukost än?, frågade brorsan pappa.
- Nej, inte än.
- Men..varför väckte du mig då?

Jag ser hur min stackars pappa inte har något att säga till ungen, så jag lägger mig i.
- Varför gör inte han sin egen frukost?
- LÄGG DIG INTE I!, säger brorsan argt.
- Men vadå, är du typ handikappad eller något? Är det så svårt att hälla cornflakes i en tallrik? Va va va?

Återigen; om det vore jag..

äckligt

"Åh, Creme fraiche!" tänkte jag drog ut förpackningen. Men den visade sig inte vara ätbar direkt. Den hade funnits i kylen i typ..ett år.Kolla in de gröna fläckarna.

drömmar

Några av mina klasskamrater planerar att flytta ihop innan till Gamla Stan, innan vi börjat tredje ring.

Åh, visst är det gulligt med sådana höga mål. Jag och mina vänner planerar hela tiden, men inget händer. Fast så är det när man är ung. Man drömmer om en karrär som skådespelerska, man vill få toppbetyg, bo i stan, ha snygga kläder etc.

Man drömmer och drömmer men tänker inte på hur man ska ha råd till den där exlusiva lägenheten, eller hur man ska skrapa ihop tillräckligt för att kunna åka till New York eller Los Angeles. Man glömmer lätt bort att man är en fattig student som lever på nudlar året runt och stjäl socker från McDonalds bara för att man inte har råd (Detta gäller inte mig då jag tycker nudlar stinker och McDonalds har jag inte varit på länge).

Men drömmar är bra. Lycka till med er dröm kära kompisar.

fucking

Det finns en knullarby i Österrike.smygreklam

Idag ska jag och Anne presentera vår tidning för några små nior. Det är bara reklam från skolans sida.

"Ta några tidningar och be syon lägga dem lite varstans i skolan, och även hänga upp en på anslagstavlan", sa vår lärare.

Det löjligaste är väl det faktum att niorna faktiskt redan har valt sina gymnasieskolor - och därmed är det onödigt med den här reklamen som skolan tvingar oss på. Som om det inte räcker med de fula tröjorna de tryckt upp åt oss.

"De borde lägga pengar på utbildningen istället för på tröjor", tyckte Anne. Jag håller med. Och om de nu ändå är tvungna att att ge oss tröjor - låt dem för guds skull inte vara röda!

gossip girl är skit

Serien följer inte böckerna ett dugg! Hade jag inte vetat att det var Gossip Girl skulle jag aldrig ha kommit på det.

Jenny,
ska inte se ut sådär. Jenny ska ha värsta största bröst och vara liten.
Vanessa ska ha rakat hår!
Dan & Jennys pappa är en hippie, och absolut inte lika stilig som han är i serien.
Varför betedde sig Serena och Dan i gårdagens avsnitt som om de vore ihop? De dejtar en gång.

Och så vidare och så vidare och så vidare....

Serien är dessutom urtrist. Fattar inte varför den är så populär.

missförstånd

En tjej kom med tips om hur man skulle gå tillväga för att gå ner i vikt. Bland annat så skrev hon;

"Drick mycket".

Jadu, det kan ju misstolkas rejält. Hon kanske borde ha lagt till 'vatten' (för det var ju det hon förmodligen menade), men nu riskerar hon att mötas av alkoholmissbrukare som säger till henne att de drack och drack och drack, men inte gick ner ett skit.

håll tyst

För någon vecka sedan så satt jag på tåget på väg till skolan. Jag lyssnade på musik, som vanligt, och lutade mig mot fönstret. Plötsligt så hör jag ett skrik. Och ännu ett. Det visar sig vara någon jävla unge på 6 år gammal som sitter och skriker som en stucken gris.

Det allra värsta var pappan. Han satt där och gjorde ingenting. Inte nog med det, han såg stolt ut. Stolt över sitt skrikande monster till barn.

Hade det varit jag så skulle jag ha sagt till den jävla ungen att hålla tyst, annars så skulle jag mata hans kött till hundarna.

Men å andra sidan är det nog därför jag inte har barn.

allmänbildning?

Jag: Vet du att Ban Ki-Moon kommer till Sverige?
Anonym: Jag vet vem det är! Namnet känns väldigt bekant. Vänta, jag har det här...Kina någonting..diktatorman..NU VET JAG! Kinas diktator!
Jag:.....FN's generalsekreterare.
Anonym:....


rövslickeri?

Jag besökte Kenzas blogg och såg ett inlägg som handlade om att hon kör sin egen race och folk bör se upp till henne (om de vill) för att hon är smart, etcetera. Jaha, tänkte jag, det lät ju bra, och hon verkar vara en snäll person.

Det jag stör mig på är hennes läsare. Jag har då aldrig sett fans som slickar mer röv än vad Kenzas läsare gör. 189 kommentarer fick hon för det inlägget, och alla var detsamma; "mycket bra sagt!", "du är så jäkla grym!", "älskar dig kenza" och så vidare i all oändlighet.

Visst var det bra skrivet, men jag förstår inte varför man ska skicka en kommentar som säger det, trots att man vet att hon redan har 150 sådana kommentarer. Och att alla sedan är precis likadana gör inte saken bättre.

Sedan fanns det de som tårades så pass mycket över hennes inlägg att de ville bli kompis med henne. Lol. As if hon behöver en massa rövslickande fans till kompisar?

day and night

Inte undra på varför jag sover så sent. Vid midnatt här hemma så är alla vakna (spelar ingen roll om det är skola dagen efter eller inte). Och inte bara det: de sjunger också. Någon ser på TV, några sjunger och andra pluggar (jag).

Den här veckan vill jag seriöst bara gå och dränka mig. Jag har så mycket att göra att jag inte fattar hur det ska gå till, kommer det någonsin att bli sommarlov? Skolan är så jävla jobbiga. Nu under de sista veckorna så är det då alla prov, inlämningar och redovisningar ska pressas in. "Låt dem få en avslutning att minnas!". Crap crap crap crap crap.

Det enda som håller humöret uppe är min resa till USA. Om den inte blir av så kommer ni att läsa i tidningen om en tonårstjej från Husby som dränkte sig i badkaret till The Arks "One of us is gonna die young".

ångest

Vill ni se hur mycket jag har att göra i skolan?
MÅNDAG


Matteprov
Spanska prov

TISDAG


Naturvetenskapsprov

ONSDAG

Inlämning av ett stort projekt
Presentation av vår tidning för nior

TORSDAG

Matteprov

FREDAG

Muntlig presentation.

RYSSLAND ÄR VINNARNA

Jag är inte särskilt förvånad, låten var ju faktiskt rätt bra och killen är skitsöt. Ryssland har ju aldrig vunnit, så de förtjänar det. Jag var väldigt rädd att Greklands fjortislåt skulle vinna men som tur är så gjorde den det inte.

För Sverige gick det som väntat, uselt.
Jag förundras alltid hur svenskarna överskattar sig sjävla. Det var några som tippade på att Sveriges bidrag skulle hamna bland top 5. Pinsamt att se hur de sitter där och tror att segern är vår med den där löjliga låten framförd av en kvinna som liknar en transa.

sympati

Jag tycker synd om fotbollspelaren Wayne Rooney. Han har ju typ världens fulaste förnamn. Wayne. Seriöst, det är ju sådant som 80plussare ska heta, inte en kille på 20. Och Rooney. Det är ju nästan ännu värre.

Dessutom så ser han inte ut att vara 22. Under VM 2006 så tippade jag och syrran på cirka 30, och skrek av chock när vi upptäckte att han bara var 20.

Men vänta nu. Varför skulle jag tycka synd om honom egentligen? Han tjänar ju miljoner på att sparka på en boll. Jag skulle lätt kunna heta Margareta eller Ulla om jag hade betalt för att jaga en boll.föräldrartjat

Pappa är så jävla jobbig ibland. Låt mitt rum se ut som ett bombnedslag. Det är därför det är mitt rum. För att det är bara jag som ska vistas där. Därför ska ni inte bry er.

Låt mitt äckliga rum vara ifred.

men ge er för i helvete?

Nu har min fittskola gått alldeles för långt. Idag så skickade de hem en inbjudan till pappa om att komma på "föräldraredovisningen", då jag samt ett par klasskamrater skall redovisa.

- Pappa, snälla kom inte!
- Va? Varför inte?
- Du kommer bara att sitta där och klappa händerna och flina, jag kommer inte att kunna redovisa om du sitter där!
- Nej nej, jag lovar att sköta mig.
- Pappa, du ska inte komma. Jag har ändå gömt brevet, så du vet inte datum och tid.
- Okej? Det är bara att ringa din lärare och fråga?Förbannade skitskola. TÄNK OM JAG INTE VILL ATT PAPPA SKA VARA MED?! Snart är jag 18. Jag slipper sådana där löjliga brev till pappa som handlar om mig. Skönt.

hos anna

Annas familj är väldigt svenska av sig. Det är jättekul tycker jag, de sitter runt matbordet och diskuterar en massa intressanta saker. Hennes pappa hyser till exempel agg mot Expressen, eftersom de har en viss tendens att censuera texter som inte faller de i smaken. Eller, texter som är av högre standard än deras pisstidning är van vid. Och det gäller inte bara blajblaskan Expressen, utan SvD ville inte heller ta emot hans argumenterande text. Wow, då måste han vara en jävel på att diskutera.

Sen bjöds man på vuxenmat och vuxendryck, såsom vin (!!!!!). Jag drack faktiskt inte så mycket, typ ett halvt glas. Det verkade vara något fint och flashigt, som hette rosévin. Det är kul. Jag gillar att omges av smarta människor, och Annas föräldrar är väldigt kloka och trevliga.

Okej. Tråkigt inlägg. Jaja, stå ut eller stick. (Skojade om det sista. Såklart ni inte ska sticka :) )

sätter skräck i mig själv

Den senaste timmen har jag suttit och kollat på plan som kraschat på youtube. Väldigt underhållande. Men kanske lite onödigt att skrämma upp mig själv?

har har ni svaret

Någon frågade mig en gång hur det kommer sig att jag inte skriver bokrecensioner, jag som ändå läser så mycket.

Svaret är enkelt: Jag skulle aldrig hinna = jag läser way too much.

sjuk människa

**** är en jävla psycho. Hon gillar mensvärk.

"Kan jag få din värk?" brukar hon säga när jag klagar på mensvärk. Seriöst, jag ligger där i sängen och vrider och vänder på mig i plågor och hon längtar efter det?
"Haha, jag gillar blåmärken och sådant också" säger hon. Jaså? Blåmärken man får av att ramla, eller du kanske menar något annat..?

Fucking psycho.

tralalala

Nu har jag lagt till en ny kategori som heter USA 2008. Som sagt, jag vill inte ta ut segern i förskott, vill helst vänta tills jag har förnyat mitt pass och fått min biljett innan jag börjar fira. Men eftersom jag är 97% säker på att jag åker, så får det väl gå an ;)


vad är det?

Hafsa berättade nyss att hon har köpt ett par nya chinos.

Chinos? Vad i helvete är det? Låter som en hundras. Men det låter ju inte rimligt, att köpa "ett par nya chinos" kan ju knappast gälla en hund.

Jag får reda på att det är byxor. Jaha. Varför inte bara kalla de för byxor? Löjligt med alla dessa namn för olika plagg. Kofta, chinos, stuprör, tunika etc etc. Jag menar, det tar upp onödigt mycket plats i hjärnan, att behöva komma ihåg alla dessa namn för alla dessa plagg. Jag säger bara jeansbyxor, eller byxor. Och tröja eller topp. Så mitt ordförråd när det kommer till klädesplagg är ganska begränsad.chinos

löjligt ordspråk

"Åh, du har en kropp att dö för!"

Men om man dör för den, så får man ju aldrig tillfälle att njuta av kroppen? 

liten förklaring

Jag antar att jag måste förklara de föregående inläggen.

Nej, jag gillar inte fotboll. (Men matchen var grym)
Nej, jag vet väldigt lite om fotboll. (Trots det så såg nästan alla VM matcherna sommaren 2006. Jag bakade en massa kladdkakor och åt mig fetare medan jag såg på matcherna. Det var som en drog. Att se matcherna alltså, inte baka kladdkakor.)

Jag har alltid gillat Man United, för 1. Cristiano Ronaldo är med. 2. Milkshake gillar Chelsea så jag var bara tvungen att börja gilla Chelseas rival. Så jag är ingen äkta supporter som skulle börja slåss för deras skull eller något liknande galet. Nej, jag tycker fortfarande att fotboll är löjligt och att sporten tas på överdrivet stort allvar för att bestå av män som jagar och tacklas över en liten boll.

Men matchen var spännande i alla fall. Inte spännande i den kategorin att det skedde något som höjde mitt blodtryck, men det faktum att folk skrek och spelarna började gråta och kommentatorerna skrek gjorde den spännande. Dessutom så var det ju ändå final.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VAD SA JAG? VAD SA JAG? VAD SA JAG? VAD SA JAG? VAD SA JAG? VAD SA JAG? VAD SA JAG? VAD SA JAG?

JO ATT MANCHESTER UNITED SKULLE VINNA OCH DET GJORDE DE! MAN UNITED ÄR EUROPAMÄSTARE! RONALDO VI FÖRLÅTER DIG FÖR DITT SNEDSTEG, DU GJORDE JU TROTS ALLT DET FÖRSTA MÅLET OCH DU ÄR EN ENASTÅENDE SPELARE!heja

Nu är det  dags för straffar. GO MAN U! JAG TROR MAN U VINNER!  

wooohaaa

1-0 TILL MAN U. RONALDO IS THE SHIIIT

veckans erkännande

Jag gillar Chris Browns låt "With you". Men skrik inte för i helvete? Jag har väl aldrig sagt han är talanglös.

Löjligt värre

Ibland när det är mörkt så börjar man inbilla sig saker. Igår kväll när alla sov och jag skulle tvätta ansiktet så kände jag mig förföljd och lite rädd över att behöva låsa badrummet och blunda i ett par sekunder. Men om jag inte låste dörren så skulle pappa bara störta in från ingenstans och skrämma slag på mig.

Såfort jag blundade började fantasierna.

Någon är bakom mig. Jag vet det. Han kommer snart att sträcka ut handen och strypa mig.
Nejnej, tänk positiva tankar!! Tänk på Bush som blir hängd.
Han sträcker ut handen. Åh gud, jag känner vinden.
Tänk på när du sitter på flygplanet på väg till USA.
Om jag ens överlever det här...han kommer strypa mig nu!
Skärp dig för fan, din jävla fucking mes! Det är ingen bakom dig!
ÅH HERREGUD DET ÄR SLUT MED MIG!

I panik så öppnade jag ögonen, som fortfarande dröp av tvål och vatten. Jag såg mig i spegeln. Mascaran rann, ögonen sved, men det var ingen bakom mig.

Jag skulle överleva.

veckans tips

SÅHÄR SER DU OM DIN VÄN HAR ETT BRA ELLER DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE


Publicera en medelmåttig bild på henne/honom i Facebook. Om denne freakar ut och börjar bråka stort om att du ska ta bort bilden (och den inte ens är alltför ful..), så har din stackars vän ett halvtaskigt självförtroende.

skönaste


flyga drake

Harry Potter har fått hård konkurrens. För den här historian jag läst är utan tvekan den bästa jag någonsin kommit över. Läser man baksidan på boken så ser den inte så märkvärdig ut. Jag skulle rentav vilja påstå att den inte verkar särskilt intressant. Men ack så fel jag hade.

Jag har nästan bara en sak att säga: Den här boken swept me off my feet. Aldrig har jag läst något så känslosamt, så genuint som detta. Efter halva boken så bölade jag bara och i slutet så bölade jag lite till.

Att den är en internationell succé är ingenting jag förvånas över. Khaled Hosseini har verkställt en gripande berättelse om ett starkt vänskapsband som slog mig med häpnad, hämnd samt skildrat Afghanistans skakande historia på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Det här är it-boken för det här seklet.


låt mig lära er skillnaderna

När det kommer till killar/mäns utseenden så finns det olika kategorier.

Gullig
Söt
Snygg
Attraktiv
Och vacker.


Många verkar inte kunna skillnaderna utan bara sitter och skriker "han är så söööt!". Men vad är söt? Att man vill amma honom? Eller att han är en sådan som alla fjortisar gråter över?

EN GULLIG KILLE

Är en sådan som ser ut som en stor bebis, med stora kinder som man bara vill peta på och klämma hela dagarna.Jack Osbourne


EN SÖT KILLE

Är en sådan som ser rätt bra ut. Säger din kompis att han är "jättejättesöt" så har han förmodligen skrattgropar.Jesse MccartneyMartin Rolinski till höger.


EN SNYGG KILLE

Är en sådan som gymar och bryr sig rätt mycket om sitt utseende. De snygga killarna är väldigt ytliga och "badboys". Deras hjärnor är oftast inte större än en knappnål. Inte för att det spelar någon roll, de snygga killarna klarar sig ofta på det ena sättet eller det andra.Channing TatumCristiano Ronaldo

EN ATTRAKTIV KILLE

Är en svärmorsdröm. De är väldigt charmiga och tror inte att de är guds gåva till kvinnorna. En attraktiv man skulle aldrig raka bröstet.Patrick DempseyDE VACKRA KILLARNA

Är de med det mesta speciella utseendet. För att förstå de vackra killarna så måste man uppskatta riktig skönhet, och inte fjollor som rakar sig på låren. Egentligen borde dessa vara de mest egotrippade, men de är oftast empatiska och väluppfostrade.
Wentworth Miller

Gaspard Ulliel


freak

Syrran har blivit helt galen. Jag hotade med att skvallra för pappa att hon skolkar, och hon hotade med att avslöja vinnarna av Pussycat Dolls, Top Model och Tila Tequila för Milkshake. Va? Vad har Milkshake med det här att göra?

- Om du säger till pappa så straffar jag din kompis.

Eh?

vad ska jag ta mig till?

Åh vad darrig jag blir. Det är mindre än en månad kvar till min födelsedag, tills jag äntligen fyller 18. Fast pappa pratar redan om att jag ska förbereda mig och packa mina väskor den 18onde juni, för att efter tolvslaget kastas ut. Vart jag ska ta vägen vet jag inte.

Tror ni han menar allvar?

gammal i förtid?

Imorgon, om jag orkar ta mig upp, så ska jag på gympapass på basnivå. Ja, den lägsta nivån alltså. Såhär står det i beskrivningen;

"Start är enkelt och skonsamt och passar dig som vill börja på en lugnare nivå. Övningarna är enkla, både att förstå och utföra och passet innehåller inga hopp eller tunga övningar.

Musiken är medryckande och lätt att träna till och det finns gott om tid att hinna ta ut rörelserna ordentligt, även om du inte är van."

 

Hm. Låter som något för gamlingar. Kommer jag att vara den enda där som överlever 2008?

 


tråk

Stolthet och Fördom var astråkig. Det märks att den är från 1800talet. Jag pallar inte långtråkiga böcker med mycket prat och lite action. Jag har inget emot böcker från 1800talet, se på Greven av Monte Cristo, även om den publicerades lite senare än Stolthet och Fördom så är den bra mycket bättre och en av mina favoritböcker. Jaja, boken ska inte få behöva ta emot onödigt mycket skit. Det var ju en rätt intressant historia, dock gick det alltför trögt.

Nu kommer Emma hoppa på mig.

går du på crack eller?

Jag och Clara satt nyss och smsade. När jag nämnde att jag måste skärpa mig med fuskandet och börja äta nyttigt innan Anna Skipper får tag på mig så skrev hon;

"haha, men du är bara ett barn, ät vad du vill :D"

Excusez-moi lilla miss, men jag är faktiskt snart myndig. Vilket betyder att jag får gå på klubb och köra bil. Dessutom så är jag byxmyndig, vilket även betyder att jag får ägna mig åt barnförbjudna saker.
vem kan knäcka mitt rekord?

Jag har skickat över 20 000 sms med min mobiltelefon som jag har haft i cirka 1,5 år. Närmare bestämt; 20586 sms.

Vem har skickat fler sms än mig?

TIPS. Jag vet inte om andra mobiler, men jag har en Sony Ericsson. Såhär kollar du hur många sms du har skickat med din SE:

Meny > inställningar > samtal > tid och kostnader > Meddelanderäkn.

fuskaren

Jag låg utslagen i sängen i en timme. Bakfull? Nej nej. Vild natt? Haha. Sömnlöshet? Nope. Vad kan det då vara?
Jo, att jag smällt i mig två el maco junior, en coca cola och en chokladdonut.

Nu ska jag gå och stoppa fingrarna i halsen.

(SKÄMT ÅSIDO)


pianofilm

Imorgon så ska jag se "The Pianist". När jag först hörde namnet tyckte jag att det lät otroligt tråkigt. Okej. Handlar hela skiten om en man som spelar piano? Åh, så roligt.

Fast så är ju inte fallet. Mannen är visserligen jude under förintelsen, och ska försöka överleva. Deprimerande värre. Gillar inte sådana filmer. Känner mig så skyldig på något sätt, typ varför sitter jag här och har det bra medan han tvingas gömma sig för att ha en chans att överleva?

Nåja. Imorgon så får vi se.

torra skämt

Pappa och syrran försökte lura i brorsan nyss att presidenter inte bajsar.

Brorsan:
Va? Men det är ju omöjligt.
Pappa: Men visste du inte det? Ingen president i världen bajsar. Kan du tänka dig George Bush som sitter och BAJSAR ÄCKLIGT BAJS?
Brorsan: I och för sig inte..men jag vet att ni försöker lura mig. Han är en människa, alla människor måste bajsa.

Sedan kom brorsan till mig för att styrka sin övertygelse. Stackars lilla älskade bror, de försöker lura i honom massor av saker, ibland funkar det, men oftast inte.


värt att veta om somalier

1. Alla personer äldre än dig är dina fastrar eller morbröder. Man tilltalar aldrig någon äldre vid förnamn. Även om det är första gången du träffar henne/honom så säger du "ja, faster jag mår bra, är det med dig?".

2. Man frågar alltid hur barnen mår.

3. Somalier är så opunktliga det går att vara. "Hej, jag kommer klockan 11.00" betyder att du kan chilla fram till minst 14.00.

4. Somalier pratar väldigt, väldigt mycket.

5. De frågar tusen frågor. "Hur går det i skolan? Hur mår mormor? Varför har du inte sjal på dig? Du ber väl?" osv osv.

5. De är aldrig blyga. "Ojdå, vad tjock du är! Du kanske borde äta mindre?".

6. Somalier snackar otroligt mycket skit. Speciellt kvinnorna. De snackar skit om allt och alla.

7. De är otroligt stolta varelser. De älskar sitt land, de älskar sina medmänniskor, de älskar sitt språk och skryter jämt om hur vackert det är i Somalia.

8.
Det finns inget mer somalier avskyr än andra somalier som har blivit alldeles för "försvenskad", eller "föramerikanskad" eller vart man nu än befinner sig. Du måste känna till din kultur och vara en del av den. Är du dessutom dålig på språket och bär jeans så ligger du väldigt illa till.

9. Ett ämne att skämta om är när västerlänningar skickar sina gamla till ålderdomshem. En somalie skulle aldrig göra så. Det anses vara det ultimata sveket, att skicka iväg din mor som tagit hand om dig till ett hem där hon inte känner någon.

that's so raven

Förmodligen världens sämsta serie. Huvudrollens bästa vän är ju så pantad att hon får Paris Hilton att framstå som ett geni. Fyfan vad jag avskyr den serien.

Fast min syster älskar den serien. De ser på skitserien varje kväll som handlar om en pantad tonåring som kan se in i framtiden.


regn!

Det ösregnar! Jag är så himla glad. Hoppas det håller på hela natten. Ska till min varma och sköna säng nu och börja läsa på Stolthet och Fördom av Jane Austen. Alla boknördar som inte har läst borde brännas på bål.


Ojdå, nu inkluderade jag ju mig själv, hehe. Jag menar, alla boknördar som inte har för avsikt att läsa den borde brännas på bål.

för fattiglappar?

Hm, många i bloggvärlden verkar ha något emot Gina Tricot. Blondinbella skrev att hon aldrig skulle köpa något från Gina Tricot men hon gjorde det ändå. Och Kissie påstår att hon köpte en klänning (?) från Gina för att kunna få växelpengar. Ojoj, bratskryt på högsta nivån.

Vad är det för fel på Gina Tricot? Jag trodde att det var en kedja som var "inne". Typ cool. Halva mina kläder kommer från Gina. Men det är kanske Versace och sådant som gäller nuförtiden. Butiker där trosor kostar 25 000 kronor. Jag kanske också borde börja handla där?

farlig tiger är lös

Imorse under min 50-minuter långa promenad, så gick jag förbi ett papper som satt fast på ett träd vid några radhus. Jag kastade bara en hastig blick på den och gick vidare. Vänta ett tag. Chockad så gick jag tillbaka, ordens innebörd hade sjunkit in.

Stod det "Har du sett en tiger?" Jag blev plötsligt väldigt rädd och förvånad. Där stod jag, helt ensam och bara väntade på att attackeras av en blodtörstig tiger. När jag gick tillbaka så läste jag på lappen ordentligt.

"Har du sett tigra?".

Jaha. Men åh. Palla döpa sin katt efter ett sådant mäktigt och farligt djur. Men å andra sidan, palla döpa sin dotter efter en planet.

fina flickor...

Anna: Lyssna på fåglarna.

Jag lyssnar.

Och plötsligt hördes ett låångt, brakande och brummande ljud. Anna hade fjärtat.

Anna: HAHAHAHAHAH!

Haha. åh så roligt. Jag skrattar så pass mycket att jag ser kisset som rinner nerför benen i rasande fart.

knäpp gubbe

Ikväll hade jag det skitkul med Anna och hennes grekiska kompis Fotina, som lärde mig ett par fraser på grekiska. Inget man säger till morfar, precis. Ska prova orden på en grekisk kille i klassen.

I alla fall. På väg till busstationen möttes vi av en riktig knäppis. Vi skulle in i en tunnel för att kunna komma till andra sidan, och den här gubben gick bredvid oss. Plötsligt stannar han till och stirrar på Anna. Det var riktigt läskigt säger jag bara. Anna freakar ut och småspringer tillbaka. Jag följer efter.

- Nej nej, kom tillbaka, jag är livvakt! Jag är livvakt!, ropar äckelgubben.


Livvakt? Isåfall är jag Harry Potter.

dumt dumt

Ikväll har jag syndat rejält.

- En massa naturgodis.
- Cola Light, som Anna hade köpt utan min vetskap. Hade jag vetat om det hade jag sett till att det inte hade blivit någon cola överhuvudtaget.
- Gott och blandat.
- Grillspett.

All min träning som jag gjorde idag, all svett som rann som vatten (överdrift) det har jag käkat upp igen. Slickat upp vartenda svettdropp. Allt det för ingenting. Jag skyller delvist på Anna men det var ju direkt som att hon tvingade in godisbitar i min mun så...

Men okej, jag ska inte vara alltför hård mot mig själv. Det är bara att träna bort allt imorgon igen. En timmes promenad samt 1,5 timmar i gymet.


ripoff

Naturgodis my ass. Det är ju fan choklad med nötter i, samt konstgjord chips. Hör ni, ska ni käka godis, käka riktig godis, ingen "natur"skit.

skratta bäst som skrattar sist

Jag berättade nyss för Soraia om min mardröm. Jag var tillbaka i Somalia och en man jagade mig och min vita kompis (vet inte hon kompisen var, någon påhittad), och sen lade han en bomb utanför vår dörr.

Soraia tyckte det hysteriskt kul.?

Där låg jag och trodde att jag skulle dö, och Soraia skrattar.


hallå

Ayaan, Ayaan. Vad är din ursäkt till att inte promenera imorgon bitti?? VA?! Jag är faktiskt mycket latare än dig. Shame on you. Kom ihåg att jag har varnat dig; sen när jag blir pinne (SKÄMT ÅSIDO!!) så har du blivit så tjock att biggest loser tiggar om att få ha med dig i programet. Haha.

nationaldagen - rasist?

Mogi berättar i sin blogg att 80 % (???) av svenskarna inte firar Sveriges nationaldag med risk för att kallas rasist. Va?! Jag visste inte ens att sådant existerade.

Är man rasist för att man firar sin nationaldag? Konstigt värre. Jag har då aldrig hört på maken. Ser jag några som firar Sverige i gulblåkläder, och flaggor så blir jag glad. Det är självklart att de ska fira, Sverige är ett bra land!

Jag skulle själv också ha gjort det om det inte vore så töntigt med gulblå kläder.

clara vill vara med i bloggen

Clara: Beckham dricker samma proteindryck som mig om morgnarna.
Jag: Vem, David?
Clara: Ja.
Jag: Men frugan då? Äter hon också fettsnålt?
Clara: Hon äter väl inget?
Jag: HAHA.
Clara: Bloggish nu eller?


Anne frestar mig

Anne gav mig en 250grams Marabou choklad. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag frestades så mycket, så himla mycket, men kämpade emot. Lade den i väskan och sade att jag kunde äta den i helgen istället.
Så jag har alltså haft Marabou-choklade i min våld i massor av timmar. När jag kom hem så lade jag undan den och gick och tränade hos Friskis och Svettis. Man får träna gratis i hela maj! Utnyttja det.

I alla fall. Nu när jag kom hem igen så fanns chokladen där och stirrade på mig med mörka rutor med "M" inristade, den visste att jag var hungrig; och att den var det perfekta bytet. Jag gav chokladen till pappa. Men inte utan att först ha luktat på den underbara doften av mörk, söt och god choklad.

Såhär viljestark när det kommer till försökagånerivikt-projekt har jag aldrig varit. Wow, alltså.

vart kom den ifrån?

Nyss så lade jag märke till en liten, svart leverfläck (eller vad det kallas) på min högra käke. Först så torkade jag bort det ,i tron om att det var smuts. När det sen inte gick bort försökte jag skrapa bort det med nageln. Den satt fast. Det var då jag började fatta att det var en leverfläck. What the bloody hells fuck, den har jag aldrig lagt märke till! Har den alltid funnits där? Skit konstigt, säger jag bara. Man lär sig nya saker om världen och om sig själv varje dag.

tack så mycket!

Det verkar ha varit lite strul med blogg.se igår. Det är fler än jag vars statistik var helt fuckad! Tack så mycket. Jag visste väl att ni var trogna läsare och aldrig skulle driva med mig på det sättet.

nytt på g

Hej kära läsare! Idag har jag haft lite över 20 läsare. Vilken lättnad, den där siffran 4 höll på att skrämma mig från vettet igår. Puh, ni kanske bara ville testa mig, eller så. Säkert så bildade ni en pakt som gick ut på att inte besöka min blogg i en dag, i ett försök att höja mitt blodtryck. Ni lyckades. Inga fler skämt nu va?

I alla fall. Jag visste inte om jag skulle berätta det eller inte, men jag försökergånerivikt. Nej, inte banta. Jag äter nyttigare, och har skippat godis och choklad. Idag så slänge jag faktiskt en påse choklad, utan att äta något av det.

Herregud, när jag berättade detta för syrran så fattade hon att det var på riktigt. Inte för att jag har försökt att gå ner i vikt förr, eller jo det har jag ju! Två gånger. En gång i Somalia (ca 3-4år sen). Sprang runt huset cirka en timme per dag. Sen fick jag malaria och var sängliggande i några dagar. Gick ner 5 kilo, men tror det mest beror på malarian.

En annan gång för typ 2,5 år sen med en f.d. kompis. Vi promenerade i två timmar varje dag i två veckor. Gick ner två kilo, men sen orkade jag inte med de ändlösa promenaderna och slutade med det.

Då kände jag inte till begreppet ÄTA NYTTIGT, utan trodde att allt berodde på motion. Nu vet jag bättre, och ska inte köra mig slut. 5 kg vill jag ha helst ha blivit av med innan min resa till USA, som kanske inte ens blir av. Resan alltså. Fyfasiken, jag kommer hänga mig då. Men vi får se.
OBS. Jag lovar att det här inte ska bli någon dagbok för mitt försökagånerivikt-projekt. Nejnej, ni, älskade läsare, behöver inte oroa er. Bloggen kommer att vara precis som vanligt, om jag skriver något om projektet så har det med bloggens syfte att göra: att underhålla. Men då och då måste jag skriva av mig. Fast då blir det på ett roligt sätt. Ni förstår va?


WHAT?

Är det här en fucking mardröm? Varför har jag bara haft fyra besök idag?! Jag som vanligtvis brukar ha runt 30 besökare/dag.
Det måste vara något strul med blogg.se. Jag har aldrig haft såhär lite besökare sedan jag först startade bloggen, för typ 7 månader sen! Nej, nu skärper ni er och besöker och kommenterar. Hör ni det?! Annars så förbannar jag er alla.


Jag skojar bara, kära läsare. Jag gillar er. Men det här är förödande nyheter för mig. Jag som trodde att min blogg var påväg uppåt, snyft.

elaka jag

Idag har jag saboterat för några ungar som lekte kurragömma (?).
Det var tre stycken som sprang in i en port, uppenbarligen så jagades dem. Efter några sekunder ser jag två killar till som springer runt.
- Du går hit, och jag går hit, kommenderar den ena.
Men innan de börjar springa så bestämde jag mig för att hjälpa till lite.
- De sprang in i den porten, sa jag och pekade.
Killarna tackade och rusade dit.

Haha.

just det, matteprovet!

Kan inte direkt säga att det gick bra, men det visste ni ju redan. Att det inte skulle gå bra, alltså. Svårt ämne, det där, men jag är övertygad om att jag förmodligen skulle klara mig galant ifall jag pluggade. Fast jag gör inte det.

Ibland drömmer jag att jag är ett snille på matte. Inte för att jag gillar matte, men mest för att trotsa ämnet, som för att säga; "jaså du, trodde att du var så speciell och svår? I've got you exactly where I wanted"

Men, önsketänkande. Matte kan dra åt helvete, och ta med dina jävla ekvationer med dig.

äcklig kille

Idag på rulltrapporna stod en kille i fula kläder framför mig. Jag lade märke till att hans jeansbyxor hade halat ner lite, så att halva hans håriga arsle blottades. Jag gjorde mitt bästa för att kolla bort, trots att han knappt stod en meter ifrån mig. Hur som helst, den här killen vänder sig om några antal gånger. Sen gör han något riktigt vidigt; han stoppar ner hela handen i byxan, och gräver i rumpan.

Jag skojar inte. Det där gör han helt odiskret, som om han befann sig hemma på en toalett. Mer av hans arsle blottades. Det var så förbannat äckligt. Där stod han och grävde i sin arlse, knådade, masserade och halade ner byxorna ännu mer - samtidigt som han kollade omkring sig, som för att se ifall någon såg på. (Hello?! Jag stod precis bakom honom!)

Jag låtsades som att det regnade och övervägde att ta fram kameran och ta bild medan han inte såg på. Men jag hann tyvärr inte, och det är lika bra; det där äckliga, håriga arslet skulle till och med ha fått Voldemort att tappa aptiten. Inte för att jag vet om han ens äter, men jaja, nu ska vi inte vara alltför petiga.

usch

Nu har jag pluggat in lite ändringsfaktor, procentuell förändring och blaj. Har för mig att det är sådant som kommer komma på det förbannade provet, så vi får se hur det går. Jag avundas de som vågar fuska; jag skulle gärna också vilja sitta och smsa, men hellre får jag IG än blir tagen på bar gärning.

Dessutom så övervakar våra lärare oss från balkongen vi har i vår aula. De flesta elever är inte medvetna om det, men det finns en lärare som står där och försöker busta alla fuskare. Hoppas de blir tagna och förödmjukade inför alla. Haha, lite drama på skoltid.

same thing

Varje gång jag promenerar med Milkshake blir det alltid samma sak: vi säger att vi ska gå ut i tio minuter och så märker vi plötsligt att en timme har gått.

Egentligen hade jag gått till henne för att hämta en värktablett, och det slutade med att jag var borta i kanske en och en halvtimme. Alltså, en och en halvtimmes mattetid till spillo. Speciellt eftersom jag bara fick höra på en massa prat (tjat) om en viss person. Ni får inte veta vem (lalalalalala). Men jag var tålmodig och lyssnade. Because that's what best friends do.

Nu ska jag plugga till matte nationella som vi har imorgon. Kommer nog gå åt pipan, men då har jag försökt i alla fall. Med lite tur så slipper jag IG som slutbetyg i matte.

?

Två föräldrar gick ut och åt. några timmar senare ringde barnvakten och frågade om hon kunde täcka över clownstatyn i barnrummet, då sa pappan: ta ut barnen ur huset, vi ringer polisen, vi har ingen clownstaty. ''Clownstatyn'' visade sig vara en mördare som hade rymt från ett fängelse. Om du inte lägger ut en bild på en clown med den här texten kommer clownen stå vid din säng kl. 00:00 med en motorsåg i sin hand.Haha. Kan tillägga att jag redan läst det där, och inte varit med om någon fånig clown med motorsåg. Är det någon som ens går på sådant blaj? Det enda jag tyckte var läskigt var det här med Candyman. Att man inte får säga hans namn 5 gånger. Jag har aldrig gjort det, har alltid sagt "candyman" fyra gånger, sen hållit tyst. Man vill ju inte bli mördad för en sådan struntsak.


Läskig clown.venus bantar?

Idag trodde Anne att jag bantade. Det var så absurt att jag började garva. Okej, jag hade inte ätit frukost. Men vem gör det? Jag skulle gärna ha velat köpa en macka i skolan, men var luspank. Jag = banta = never going to happen. Fast det är en skillnad på att banta och att försöka gå ner i vikt. Det här är skillnanden för mig;

Försöka gå ner i vikt = hälsosamt sätt att gå ner i vikt på.
Banta = livnära sig på sallad och äpple.Hon bantar. For sure. Om hon ens lever.

ingen rubrik

Jag måste verkligen skaffa en anteckningsblock; jag kommer på bra saker att skriva i bloggen under dagen, men sedan glömmer jag bort det.

?

Varför får jag alltid mens på en söndag - dagen före skolans obligatoriska idrottslektion? Är det så för alla (tjejer) eller är det bara för mig? Får ni alltid mens samma veckodag?

hejdå kära sverige

Jag har fått reda på en underbar grej. Eller, jag har ju vetat det i några veckor, men velat vänta tills jag var säker. Är inte hundra procentligt säker nu heller, menjag kanske åker till USA i sommar.

Jag är så glad att jag nästan spricker, men det hela beror mestadels på om min syster åker hit därifrån eller inte. Även om hon gör det så vill jag vara där ett tag, men vi får se.

Jag vet vad ni tänker; okej, kul för dig! Men hur gynnar det här oss? Det är ju ändå för vår skull hon skriver bloggen. Typ.

Jo, ni kommer att få höra en massa smask! Det finns så otroligt mycket att skriva om amerikaner och USA. För det första så är de ju stenblåsta och styrs av en lika stenblåst president, och hela landet är ju jävligt mysko. Men ändå kul att vistas i.
Åh just det, om jag nu åker så blir det till Virginia, men eftersom det tar cirka 30 minuter att åka till Washington DC därifrån så är det ju där kan man säga. Jag har varit där en gång tidigare i ett halvår, men eftersom det var för typ 5 år sen så behövs lite uppdatering. Folks, this is your lucky year! Men ta inte ut segern i förskott. Ingenting är säkert än, men ååh så mycket jag hoppas! Jag orkar inte med en rutten sommar till i ruttna Sverige (förlåtförlåtförlåt).


Intressant om Virginia

(Källa från Wikipedia, bör därför avvaktas)

- George Washington, USA's första president är född där
- Jason Mraz är född där (SORAIA I HEAR YOU SCREAMING!)
- Chris Brown är född där
- Pharrell Williams är född där
- Virginia är USA's 12e folkrikaste delstat
tom balkong

De här soffdelarna hade legat i balkongen alltför länge. Idag bestämde vi oss för att kasta dem. Eftersom det inte går att ta in dem genom dörren, så fick pappa och syster kasta de nerför balkongen, för att sen bära dem iväg till soptunnan.
Folk kom ut för att se vad som pågick. Nåja, Nu är vår balkong tom, det gäller bara att städa där och voila - det blir fint och hemtrevligt!

OBS. Det är inte delar av soffan vi har i vardagsrummet. Nejnej, den är hel.

konspiration av usa?

Har ni tänkt på en sak?

9/11? - 11 September, då två plan flög in i World Trace Center.

911 - Akutnumret i USA. Motsvarar 112. Känns inte det misstänkt att av alla 365 dagar så var det 9/11 som det hände, och exakt samma nummer har nödsignalen. Som sagt så känns det väldigt skumt.

aldrig tur

Jag såg nyss i Kenzas blogg att hon lottar ut något som kallas för goodiebag - lite smink och sådant. Över 2000 (!) personer hade kommenterat inlägget. Som tur är behövde man inte skriva någon motivering; fyfan vad jag hatar sådana tävlingar. Det är alltid människor med snyfthistorier som vinner, eller sådan som kommer med invecklade dikter. Vad sägs om att det bara skulle vara väldigt praktiskt att t.ex. få en ny väska?

"Hej! Min pappa dog för tre år sen. Min hund dog för fyra år sen. Jag har brutit benet och ligger på sjukhus. Men jag har även cancer. "

Alltid sånt som vinner. Jag menar, självklart ska de ha lika stor chans som oss andra att vinna. Men på vilket sätt hjälper en ny t.ex. jacka tillståndet man befinner sig i? Okej om man är hemlös, men..Nåja jag kommenterade i alla fall. Får väl hoppas på tur.

haha

Det gick bra! In fact, det gick väldigt bra. Tårtorna var fina, och väldigt goda. Folk frågade till och med efter recept! Jadu, så går det om man heter Venus (Och Aisha, jag skulle inte ha klarat det utan min älskade syster som hjälpte till enormt mycket). Här är bilder. Skit på er som trodde att det inte skulle vara a piece of cake!

TÅRTA 1


TÅRTA 2Utseendemässigt så var tårta 2 min favorit. Men hey, tårta som tårta!

tårtförberedelse

Nu är det dags! Allting är köpt och jag ska börja baka tårtan. Bilder kommer sen. Wish me good luck!

rolig dialog

Underhållande dialog jag hörde när jag väntade på tåget.

Hasch-kille:
Min syslöjdslärar är fett jobbig..jag röker ju hasch, sen hon ba, rök inte. Jag ba, JAG RÖKER OM JAG VILL. Sen hon bajag berättar för din farsa o när hon gjorde det sa farsan samma sak hahaha. Han ba HAN RÖKER OM HAN VILL!
Syslöjdskille:Haha! Asså jag hatar min syslöjdslärare, asså jag visste inte ens att jag hade syslöjd så jag kom inte till lektionerna, OCH HON GAV MIG IG!

Haschkille: VA! Asså vi pissar i hennes brevlåda! Jag skiter i, vi åker hem till henne och pissar i hennes jävla brevlåda!!

De här små pluttarna var inte mer än 13 år gamla. Om jag vore läraren så skulle jag tejpa min brevlåda. Fast å andra sidan så vet hon inte vad som kommer. Stackarn.

how will this go?

Min läpp e sprucken och jag har munsår. När jag skrattar så ser ansiktet förlamat ut, för jag skrattar utan att röra på läpparna. Rena skräckfilmsscenarion. Min underläpp har också svullnat, och jag är tvungen att gå in i duschen och tvätta håret. Hur ska det här gå? Det kommer nog att svida rätt mycket. Åh.

myndigheterna i burma vägrar få hjälp

Trots att kanske 10 000 (!!!!!) personer dött i cyklonen och flera tusen är i behov av nödhjälp, så vägrar militärregimen att ta emot hjälp i form av räddningsteam och medier. Enligt Expressen så har Condoleezza Rice, USA:s utrikesminister, tvingats be Kina använda sitt inflytande.

Det här är helt förödande, när så många personer är i behov av akuthjälp så vägrar regimen det. Politiker har blivit desperata och Frankrikes utrikesminister tycker att Burma ska tvingas till hjälp, och USA vill släppa ner mat från luften till de svältande.

Det är helt obegripligt hur Burmas regering vägrar få hjälp, trots den kaos de befinner sig i, men vad kan man vänta sig av en diktatur..tropisk cyklon från wikipedia


not alone

Igår fick jag reda på något underbart. Jag är inte ensam om att tycka illa om Justin Timberlake. Jag och Anne satt och snackade skit om honom och Madonna innan engelsklektionen. Det var så befriande. Jag har aldrig förr träffat på någon som inte gillar de där två divorna, men nu har jag hittat min själsfrände.

Dessutom så har de två överskattade divorna visst gjort en duett. Låten är rätt dålig. Wow, två flugor i en smäll!save yourself while you can

En kompis vill komma hit och hjälpa mig med tårtan på fredag. Jag sa till henne att hon skulle få komma om jag hade städat. Hon blev upprörd och sa att det även är stökigt hemma hos henne.

Först av allt, låt mig klargöra ett par saker. Hos mig så är det inte stökigt. Stökigt är när man har glömt att diska. Här är det knappast stökigt.
För det andra så finns det inga ord som beskriver hur det ser ut hos mig. Inga ord. Älskade pappa gör sitt bästa, men med tre barn så går det åt pipan.

För det tredje så förtjänar ingen människa att utsättas för att vistas hos mig, när jag inte har städat. Rädda dig själv medan du kan flicka, du har ingen aning om vad du ger dig in på!Okej, jag överdriver en del. Eller jag överdriver rätt mycket. Vi kanske skulle vara i behov av huspoliserna, men värre är det nog inte. Tror jag.

Fast mitt rum kanske kan passa in på beskrivningen ovan.

mail

När jag kollar min inbox har jag fått något konstigt mail med ett språk som såg malplacerad ut.

" Godafton min sköna!
Jag hoppas att ni loggar in senare denna dag, då jag haver något att visa eder. Detta ting är en så kallad trailer, till något som de kallar "Twilight". Av tidigare erfarenhet så tror jag att ni icke sett denna ännu, så det bliver mitt uppdrag att förse er med denna information.

Vänliga hälsningar
Fröken ***** "


Sedan såg jag att det var en kompis som försökte göra sig lite lustig. Men Twilight trailern! Ska bli superspännande. Sitter här på nålar och väntar tills denna kompis loggar in, så jag kan få länken. Men å andra sidan är det nog bara att söka på youtube. Hm, ska nog ändå vänta på henne.

dumt val

Nu har jag ont i magen. Hade inte ätit på hela dagen, men trots det så köpte jag lite godsaker med Catalina efter skolan. Det ska man inte göra innan man ätit. Riktig mat, alltså.

Relax, take it easy

Åh vilken pinsam händelse jag var med om idag. Jag hörde att tåget var påväg och började springa uppför trapporna i Fridhemsplan som leder till tåg mot Hässelby Strand. Jag snubblade medan jag sprang. Inte en gång. Två gånger. TVÅ GÅNGER. Först så ramlade jag framstupa, och kollade om det var någon bakom mig. Det var det. Och inte bara en person.

Jag fortsatte att springa och ramlade ännu en gång. Nu sprang jag för hedern skull. Jag sprang så att jag skulle hinna med i tåget och slippa se ansiktena på dem som var bakom mig. Nu när jag tänker på det så måste det ha sett ut som att jag sprang för livet.

Jag hann i alla fall. Sådan jävla fucking tur, säger jag bara. Och jag brukar inte ha tur så ofta.

do i need help?

Idag på tåget påväg hem så var jag uttråkad. Sen bestämde jag mig för att straffa Milkshake för att hon alltid segar med att svara på sms. Jag skickade iväg det ena smset efter det andra. En massa onödiga sms, kan jag tillägga, med enda avsikt att jävlas. "Lalala", "Mulki är en nörd", "Det här är straffet för att du aldrig svarar", "Hoho haha hihi", "Vilka fina blommor det finns utanför er port", "thbrbr", och så vidare.

När jag sedan gick hem till henne för att få reda på exakt hur många sms det var så var hon inte glad. Hennes smsminne var överfull. Den vibrerade gång på gång på gång. Det var förmodligen över 30 sms. Jag är inte nöjd, jag hade siktat in på sisådär 50 sms.

"Fyfan Venus, jag kommer hämnas".

Jaja gör inget, ingen har ju någonsin dött av för många sms.

venus blir modell

Min framtida yrke som modell har börjat! Jag ska pryda framsidan på klasstidningen. Det är sant! Jag blev tillfrågad av Anne om jag var intresserad, och först så tvekade jag, har jag tid med sådant? Men sen tog jag mitt förnuft till fånga. Det är klart att jag ställer upp! Snart ser ni mig på någon catwalk i Paris. Lalalalalala.

Åh just det, glömde en liten liten (oviktig) del: Jag kommer inte vara ensam på framsidan. Vi är sisådär 6-7 personer som även blev tillfrågade om de ville ställa upp. Och jag syns inte såå himla bra. Hm. Det här bådar inte gott för min framtida karriär som en vandrande benrangel.

familjekärlek

Jag frågade min lillebror om han skulle ha gett sin spargris (som innehåller ca 200-300 kr) för att jag skulle ha sluppit få IG i matte. Han funderade en stund. Jag sa att han kunde vara ärlig. Han svarade nej.

Familjekärlek på hög nivå.

självmord

Den här tjejen bestämde sig för att begå självmord. Hon skrev en dagbok i 90 dagar, och i slutet av de där 90 dagarna så skulle hon vara död. Jag misstänkte från början att det var fejk. Och jag hade rätt.

Lågt att lura folk på det sättet.

pinsamt

För några dagar sen hade jag en tävling för mina syskon. Frågan löd; "Vad heter IKEAS grundare?"

Jag hade satt tre alternativ;

1. Karl Lindqvist
2. Karl Flinnspån
3. Karl Lagerfeld.


Min syster insisterade och sa att IKEAS grundare hette något med Ingvar. Jag envisades och sa att han hette Karl Lagerfeld. Nu visar det sig att syrran hade rätt. Och vem fan är Karl Lagerfeld då? Han är visst någon modedesigner för H&M eller något sånt.

Ojdå.

samma frågor

Folk ställer de stora bloggerskorna samma fråga om och om igen. Hur blir min blogg lika stor som din? Bloggerskorna ger tålmodigt samma svar. Uppdatera ofta, skriv om bra saker, kommentera andras bloggar. Folk verkar ändå inte fatta. De fortsätter att fråga. De kanske tror att det egentligen ligger något annat bakom.

Några magiska piller, eller någon magisk hemsida kanske. Det viktigaste är att de aldrig fattar. Samma jävla fråga, även om bloggerskorna redan svarat på det i inlägget så ställer de samma fråga bland kommentarerna igen.

Här är mina tips:

1. Skriv inte om mode.
2. Skriv inte om politik om du inte kan politik.
3. Ha styckeindelning så man kan urskilja något.
4. Skriv på ett roligt sätt.
5. Ha bilder med.
6. DOCK INTE PÅ SKOR ELLER KLÄDER. (Om du inte automatiskt kan koppla det till något roligt)
7. Var inte tråkig.
8. Ljug inte.
9. Uppdatera ofta.
10. Skriv inte om mode.

Följ de här reglerna och du kanske får en någorlunda populär blogg.

blondinbella förvånar

Blondinbella har haft en frågestund. Sådant där är alltid kul när det gäller henne, för hon kläcker ur sig det ena oväntade efter det andra. Nåja, den här gången fanns det inte så mycket att hurra för/bråka om.

Fast att hon hejar på Obama i USA-valet var lite förvånande. Det skulle man aldrig tänka sig att Blondinbella gjorde. Samt att hon fick MVG i svenska i ettan är fortfarande ett mysterium för mig. Klarar man inte av att stava till så enkla ord som stereotyp (steriotyp), fascinerad (fashinerad), överens (överrens) etc. så förtjänar man inte MVG.

Men å andra sidan så går Blondinbella på en speciell skola, nämligen Jensen. Aha, that makes sense. Nåja, man kan ändå inte vara perfekt på allt. Fast den lärare som gav henne MVG i samhällskunskap borde skjutas.

Blondinbella säger att hon alltid har varit engagerad i politik. Wtf? Jag har aldrig sett en sämre debattör. Hon skriver vad hon tycker, t.ex. "Muf är bäst!", sen så låter hon det bli andra världskriget bland kommentarerna. Om man ska vara lika dum som hon är så borde man åtminstone inte godkänna de kommentarer där folk kommer med bättre argument än vad hon gör. I sådana fall verkar man smartare. Men hon kanske får betalt för varje kommentar? Det skulle förklara saken.

trött

Fan vad trött jag är. Somnade runt tre så har alltså inte sovit så länge. Huvudet dunkar dunk-dunk-dunk och jag har inte klätt på mig eller något sen jag vaknade. Bara suttit här och försökt surfa runta medan huvudet fortsatte att dunka. Tur att vi slutar tidigt idag. Då ska jag komma raka vägen hem och S-O-V-A.

förbud mot jeans

Såg nyss en debatt i Dr Phil som handlade om Förbud mot hängande byxor som visar rumpan.
Uppenbarligen så ville borgmästaren i Dallas förbjuda det, eftersom han ansåg att det var stötande.

USA blir bara värre för varje dag som går. Om man förbjuder en viss jeanstyp för att man anser att det är stötande, vad blir nästa? Att förbjuda kjol? Att förbjuda för mycket smink? Nej nej, när politiker börjar införa regler som kränker våra indivuella rättigheter för att saken anses vara stötande, så har vi tagit ett steg från demokrati till diktatur.
världens farligaste land att vistas i..

..är inte helt oväntat, Somalia. Eftersom landet saknar regering och har varit härjad av krig sen 1991, är det verkligen inget drömställe. Speciellt farligt är det för vita turister, som inte kan gå någonstans utan minst 20 beväpnade vakter.

Jag, som har tillbringat närmast 4 år i Somalia, hoppas verkligen på att det blir bättre. Under min tid i Somalia hann jag vara med om både skottlossning och bomber, men även glädjen i att bada i Indiska Oceanen. Just då såg jag ingen glädje i det, eftersom man fick bada under primitiva förhållanden, men idag tycker jag att det var rätt häftigt.

Somalia är ett otroligt vackert land.en gråtmaja?

Hörrni! Den här "The Notebook" verkar vara en riktig gråtfilm, ala Titanic. Jag blir nyfiken och undrar om jag skulle gråta till den. Visserligen grät jag jättemycket till Titanic, men då var jag typ 10-11 bast.

Jag säger till när jag ska se den, och ni får gissa på om jag kommer att gråta eller inte, med en motivering till varför ni valde det enda eller det andra. Vinnaren kommer att få en heldag med mig. Skojar bara. Vinnaren presenteras i min blogg som läses av nästan 200 personer! Per vecka. Hoho.

cia vibbar

Syrran vill skaffa en egen laptop. Hon sitter dygnet runt framför datorn och kollar upp olika laptops och hur stort minne de har etc. Det här kläckte hon ur sig för ett tag sedan.

Syrran: Ingen av er ska få röra min dator! Kolla HÄR, det finns en dator där man måste lämna fingeravtryck. Annars kan man inte starta den!

Vid Merlins skägg! Tror hon att hon ska gömma hemliga FBI filer där?

Brorsan: Ehm, du borde inte köpa det. Varför ska du ha en dator som kräver fingeravtryck? Vi är ju bara din familj...

Där var ett par smarta ord!

Dessutom är sådana grejer enkla att överlista om man kan sin sak. Eftersom man sprider sina fingeravtryck dagligen överallt, så kan man lätt "kopiera" den med hjälp av gelatinavgjutning, kol och ett par andra komplicerade saker, som en viss smart student (TJEJ!) vid Tekniska Högskolan gjorde.

Fast frågan du bör ställa dig själv är; Är jag så pass viktig att jag bör oroa mig för detta? Svaret kommer med sannolikhet att vara NEJ, så därför skulle jag vilja påstå att fingeravtrycksläsare är relativt säkert.

tjocka amerikaner

Jag: Vet du varför amerikaner har så många kanaler? För att alla feta amerikaner ändå bara sitter hemma och ser på TV.
Milkshake: Haha
Jag: De borde alla skaffa Windows Wii!
Milkshake: Vad?
Jag: WIndows Wii! Vet du inte vad det är??
Milkshake: Nej, jag har aldrig hört talas om det.
Jag: OJ, fyfan vad dum jag är, menar Nintendo Wii..

lyxfällan

Nu kollar jag på Lyxfällan för första gången.

Idag handlar det om en platinablond 40+ kvinna som har lånat ca 600 000kr, men, hör och häpna: hon vet inte vart pengarna har tagit vägen.

 

Helt seriöst. Hon verkar leva som en normal svensson, med bil och hyreslägenhet. Trots det så har hon lånat över en halv miljon kronor och kunde inte förklara hur pengarna tagit slut. Varför lånade hon det? Jo, hon hade planerat att resa, men det blev aldrig av. Hon verkade inte vara någon shopaholic heller.


Så vart i helvete kunde pengarna ha försvunnit? Ja till och med för de ekonomiska rådgivarna var detta ett mysterium. Jag själv misstänker att hon har lagt sig under kniven. Vadåra? En halv miljon spänn kan inte bara försvinan sådär utan vidare. Dessutom ser boobsen och läpparna fixade ut.


uppsägning

SÅ, nu har jag sagt upp mig från jobbet. Jag ringde idag och sa att jag ville säga upp mig. I förväg så hade jag förberett ett långt tal om varför; jag skulle säga något skitsnack om att det pågick en del saker här hemma som gör att jag inte kan koncentrera mig på något just nu. Tänkte att det skulle vara en bra ursäkt, de skulle förmodligen inte heller ställa fler frågor.

Till min lättnad så gick det smidigare än jag trodde att det skulle. Inga frågor om varför. Och så slipper jag uppsägningstiden på två veckor, dvs att behöva jobba där i två veckor till innan jag slutar!

Jag får min lön den 25e maj. Enligt Hafsa så ligger den på 390kronor. Det är ju typ ingenting, men jag bryr mig inte. Jag är glad att slippa telefonförsäljning.

vår (miss)lyckade kladdkaka

image230


Ser fan ut som bajsklumpar. Fyrkantiga bajsklumpar. Men god var den i alla fall!

ripleys - believe it or not?

image229


Kommentar: .............

min middag

Det här bestod min middag av.

image228

LURAD!

Åh herregud!

ORIGINAL

image226


KOPIA


image227
OHMYBLOODYHELLSGOD!

Jag har aldrig fattat att det är ett montage. Jag blev väl lite väl skeptisk när jag såg Wentworth Miller ställa upp på en sådan sexig bild, han brukar ju vanligtvis vara åt det lugna hållet. Men inte satt jag och klagade!

Fyfan. Jag har alltså beundrat DAVID BECKHAM, i tron om att det var WENTWORTH MILLER.

Euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw euw

UPDATE
Om man kollar ordentligt så ser man att det är ett montage. Man ser "glorian" kring bakhuvudet (det där vita), och dessutom så har jag sett huvudet+minen på andra bilder! Även kroppen har blivit ljusare, för att bättre passa ihop med huvudet. Personen som gjorde detta är verkligen grymt duktig.

älskade läsare

Ni har börjat kommentera igen. Jag är glad och nöjd, och det sporrar mig till att skriva fler inlägg. Som tack för att ni stödjer mig så bjuder jag på lite potentiella-orgasmframkallande-bilder.

image218


image219


image220
Här har ni en bild på en annan riktigt vacker man.image224
överdrivet värre


Jag -
12 miljoner personer i London? Det är ju skitmycket. (OBS - jag baserar detta på ett påstående av Discovery Channel.)
Anonym - Ja, men i en stad i Italien så bor det typ 70 miljoner.
Jag - 70 MILJONER?! Inte ens hela landet innehåller sådär många pers!
Anonym - Eh, aha...
Jag - Det bor inte ens 70 miljoner i Tokyo!

När jag senare kollade upp så ligger befolkningen i Italien på nästan 60 miljoner. Snacka om ovanstående överdrift.

sånt är inget för mig

För ungefär en timme sen började jag läsa en bok som verkade lovande. Enligt baksidan så handlar den om en tjej med misslyckat liv, och sen kommer en kille och hjälper henne blablabla. Åh tänkte jag, spännande värre!

Men efter några sidor så kom dödsstöten. Huvudpersonen är....12 år gammal. What the bloody hells fuck! Jag kastade boken ifrån mig av frustration. Jag gillade början, men aldrig att jag skulle läsa en bok som handlar om en tjej som inte ens är tillräckligt gammal för att kunna kallas för fjortis. Jag menar, den där pojken hon kärar sig ner i är förmodligen också 12 år. Det minskar mina chanser att få läsa om lite spännande kärleksscener.

Men vad??? Det är faktiskt en av de viktigaste sakerna i en kärleksroman. Att det finns bra kärleksscener (Läs, sexscener). Vad skulle de här två ha för sig? Hålla handen, åååh så spännande. Jag är inte intresserad av att få läsa en barnrumpabok.

image217

UPDATE -

Hon är inte 12. Hon är visst 16. Hon hade bara en återblick, och jag missade när hon talade om det...men vad fan.

?

Datorn är jättesnabb idag. Såfort jag skriver in en webbadress får jag fram sidan på mindre än en sekund. Jag vet vad som har hänt, vanligtvis så brukar den hänga sig i 56479533784 år, och jag brukar få lust att banka sönder skiten. Men idag är det andra bullar som gäller. Jag hoppas att det håller i sig.

RSS 2.0