bröllop

Kronprinsessan gifter sig på min födelsedag, då jag fyller 20.

Det skulle vara en perfekt present om jag fick komma på bröllopet för att käka dyra kräftor och dricka vin för tvåhundratusen kronor. Jag tycker inte det är en orimlig begäran, min pappa är ju med och betalar det dyra kalaset så jag tror han skulle uppskatta om hans dotter fick vara en del av det.

Jag ska nog gå och ringa på kungahuset och fråga om det är okej ifall jag är med. Återkommer med deras svar.de ser ju rätt snälla ut, jag tror inte de har något emot om en enda person till kommer på bröllopet


sommar

Nu när tiden har vridits fram och solen värmer våra djupfrysta händer så är det officiellt sommar! Dags att dumpa min vinterjacka så fort jag har hittat någon snygg kappa jag kan använda istället.tårtan jag hade på min födelsedag i somras

spontan tanke en pluggfylld fredagskväll

Varje gång man vill sätta ord på hur äckligt någonting är så tar man bajs som exempel. Men vilka har i själva verket smakat på bajs? Bara för att det luktar vidrigt så behöver ju inte smaken vara densamma. Vem vet, det kanske till och med smakar bra?bild från google, INTE mitt bajs

klackdilemma

Om tre månader tar vi studenten! Anamaria vill lära mig att gå i klackar tills dess, men låt oss försöka få stackaren att förstå att jag är ett hopplöst fall. När jag försöker gå i höga klackar så påminner det om en giraff med puckelrygg.anamaria och jag vid förra årets skolavslutning

syndig docka och konstig säljareDen här syndiga skyltdockan är det någon på blocket som försöker sälja. Jag har ju alltid undrat hur skyltdockor ser ut där nere, men som ni ser så fanns det inget att undra över.

Säljeren skriver också att dockan "behöver omvårdnad och lite dissiplin". Vad i helvete ska det betyda, att en docka behöver "omvårdnad och dissiplin"? Är det typ en sådan där talande docka som gråter, vill ha mat, suga tutte och sådant som sådana där bebisdockor man hade förr? Är det det säljaren menar med att den behöver "dissiplin", eller kanske det mer troliga, att det är en docka-med-benefits?

jag älskar livet

Nu är det mindre än tre månader kvar tills jag åker till USA i juni. Jag har kollat in vilket flygplansmodell vi åker med, kollat exakt var alla nödutgångar finns, läst om vilka kläder som är brandsäkrast, och snart måste jag ta lite simkurser, ifall planet skulle nödlanda på havet.

Jag kommer att göra allt i min makt för att behålla livet. Om det så innebär att jag blir tvungen att använda en femåring som skydd för brand, så gör jag det.
någon?

Nu har jag varit mobillös sedan i torsdag, och det fungerar inte längre.

Om det finns någon vänlig själ därute som vill skänka en mobil (vilken som helst) till mig så blir jag glad.

Även en sådan där på bilden blir jag nöjd med.

eva longoria eller beyonce knowles?

Jag avskyr sådana här löjliga "skönhetstävlingar" men eftersom jag inte kan bestämma mig så måste jag höra era åsikter.

Vilken av dessa två skitsnygga kvinnor hade ni helst velat se ut som?"Quite frankly, if you're all freaks, I'm fucking glad to be one too!" - Mika

Konserten igår. Herregud. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det var bland det bästa jag har varit med om, men även en riktigt jävla dramatisk natt. Ni som orkar, läs vidare, ni andra, njut av bilderna!
Min syster och hennes kompis Amal började köa tillsammans med min vän Sara runt tretiden, och då hade de lyckats få jättebra platser. Jag var i skolan då och kände mig skitfrustrerad för att jag inte kunde komma  förrän två timmar senare, men jag är hur tacksam som helst över min syster och hennes väninna som gjorde det här för mig.amal & syrran vid kön
Kön en kvart efter att jag hade kommit

Okej, fast forward. Jag sprang till t-banan efter min redovisning, kom till Globen, och joinade min kompis i kön. Jag måste säga att organiseringen där var helt perfekt - vi fick stå på led, två och två, sen fick vi vänta inne medan vi hade möjlighet att käka något och gå på toa. Sen gick man till arenan i små små grupper, så det inte blev kaos.
jag träffade agnes, ett skittrevligt Mika-fan som jag hade haft kontakt med innan konserten


Jag och min kompis lyckades få platser I MITTEN AV ARENAN, TRE METER IFRÅN SCENEN! Det var helt overkligt, jag kunde inte tro att jag verkligen skulle vara tre meter ifrån Mika när han sjöng, och dessutom ha en skitbra utsikt. Vi fick sätta oss ner på golvet och vänta i ungefär en timme, och jag måste säga att det var väldigt jobbigt med all väntande. Totalt så väntade jag i tre-fyra timmar innan jag fick se Mika.jag, skitglad över våra platsersåhär nära scenen var vi......och såhär såg det ut bakom oss


Runt kvart i åtta kom förbandet ut, en grupp som hette Ola Joyce. Jag måste verkligen dissa idén om förband, det är bland det mest korkade som finns. Visst är det bra för gruppen att de får chans att marknadsföra sig, men jag tror inte det är någon som lyssnar och faktiskt njuter av musiken, eftersom förband bara är i vägen för den egentliga anledningen till att vi kom - Mika, och bara ses som besvärliga. Varje gång Ola Joyce skulle börja på en ny låt så suckade allihopa och skrek nej. Vid sista låten sa frontfiguren "Jo! Njut nu så mycket ni kan, för sedan kommer Mika!", som om det vore något dåligt, men det var i alla fall kul att de förbisåg all buande och gjorde något humoristiskt av det.

Mitt när förbandet spelar sin sista låt så knackar min vän mig på ryggen, och säger att hon mår dåligt, att hon vill gå. "Men Mika har inte ens kommit?", frågar jag förvirrat. Sedan, från ingenstans, så faller hon ihop. Jag får panik och böjer mig och slår på hennes kinder och försöker få upp henne. Ingen hjälper till, alla glor.

Jag vet att jag inte borde vara förvånad, det är ju så typiskt svenskt att inte ingripa. Inte ens när jag förtvivlat skrek efter hjälp då hon bara låg där och såg helt apatisk ut så var det någon som gjorde någonting, förutom en kille som i sista sekunden försökte hjälpa henne upp. Tack till honom. Vi lämnade våra perfekta platser och jag följde kompisen till en sjukvårdare där som gav henne vatten. Sedan följde jag med henne till garderoben dit hon tog sin jacka och åkte hem.

Herregud, var allt jag tänkte. Hon verkade må bra när hon gick, så jag var inte orolig. Det jag nu var orolig för var min plats. Jag blev helt sjukt ledsen, och visste att det inte fanns någon chans att jag skulle lyckas ta mig dit i trängseln. Men jag försökte ändå.

Det var verkligen helt proppfullt, men jag ursäktade mig och trängde mig fram och trampade folk tårna. Efter några meter så stötte jag på två storväxta kärringar som vägrade flytta på sig. URSÄKTA, sa jag högt och försökte tränga mig fram. "AJ, du trampade på mig!", sa den ena kärringen, varpå jag bad om ursäkt men förklarade att jag behövde komma fram eftersom jag stod där i början.

Det dröjde några minuter och sedan var jag Enemy of the show. Varenda person inom tio meters avstånd blängde och skrek åt mig. Kärringarna undrade vad det var med mig som var så annorlunda, varför jag förtjänade att få tränga mig in. Jag förklarade att jag hade stått mycket längre fram tills jag var tvungen att hjälpa ut min kompis, och nu ville jag tillbaka till min plats.

"I´m sorry honey", sa en engelsktalande, rynkig man på 35år bakom mig. "You left your spot and now it´s taken".
Det här startade tredje världskriget, jag började skrika åt honom och hötte med fingret åt han och förklarade att jag verkligen inte tänkte stå längst bak efter att jag hade fått vänta såhär länge. Då kallade den ena kärringen mig för luder.

Jag var så jävla förbannad att jag vrålade fittkärring åt henne eller något sånt, jag minns inte riktigt. Det var faktiskt väldigt obehagligt, det var minst 7-8personer som skrek åt mig, och vid en tidpunkt så övervägde jag att gå därifrån. Sedan tog jag mitt förnuft till fånga och tänkte att jag verkligen inte skulle ge dem tillfredställelsen att få mig därifrån, och dessutom så hade min syster köat länge för min skull. Jag gav upp mina försök att tränga mig fram eftersom det vid det här laget verkligen inte fanns plats, så jag vände mig mot scenen och njöt av showen istället. Nu hade jag ju såklart en mycket sämre plats än i början, men för att ha varit någon som trängde sig i en proppfull lokal så var det hyfsat.

Jag hörde kvinnan i den engelsktalande mannens sällskap säga åt honom att han skulle driva iväg mig.
"Forget it, she´s not gonna move!", sa han och det satte punkt för deras trakasserier. I början av showen försökte de knuffa mig tillbaka, men jag var stenhård och höll min plats. Efter det så var allt frid och fröjd, Mika är verkligen en sjukt begåvad sångare - allt han sjöng lät exakt som i hans skivor/låtar, han är ingen sådan som fixar rösten i datorn. Dessutom kunde han träffa varenda jävla ton rätt, och inte bara det, han var SUPERUNDERHÅLLANDE!

Han ordnade "sångtävlingar", mellan publiken, berättade en massa rolika anekdoter och verkligen gav hundra procent! Det var helt sjukt roligt, jag hade så jävla kul! Hela den här veckan har han haft en massa konserter och förmodligen kört i stort sätt samma sak, så det är grymt imponerande att han lyckas göra det så unikt och få alla i publiken att känna sig utvalda & speciella! Mika är verkligen den ideala artisten att uppskatta, han älskar sina fans och det märks!

Jag skulle lätt göra om exakt allt om jag kunde!

Jag har bara korta filmsnuttar, för jag ville ju inte stå där stilla med en kamera utan hoppa och njuta av showen!
slutet av Love Today, det roligaste på hela showen (SÄNK!) !

början av relax, take it easy! (SÄNK LJUDET!)

lollipop! (sänk!)Till alla som har smsat mig men inte fått svar: Min mobil har gått till andra sidan.

snart mika!

Nu är det ca 7 timmar tills jag får se Mika LIVE! Min älskade syster ska snart dit och köa för mig, medan jag sitter här och väntar tills klockan blir fyra, så jag kan redovisa mina fem minuter och sen sticka iväg! Det kryper i kroppen av frustration, varför kunde inte man ha det här bajset någon annan dag!

Nästa gång jag skriver i bloggen kommer jag ha varit på konserten!


fight under nyhetssändning

Det pågår slagsmål bakom den italienska nyhetsankaren under en livesändning!tjej ramlar från bord

Ingen skola idag för jag mådde skitdåligt när jag vaknade imorse. Vet inte vad det var men får hoppas att det inte kommer tillbaka den här veckan, på torsdag måste jag vara i toppform!

Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på det här klippet under och skrattat mig medvetslös, men varje gång jag har en dålig dag ser jag på den och inser att det finns de som har det värre. Hahahahahahahaha.


rödtotte

Såg det här roliga klippet hos Egoina.

Knäpp pojke som försöker övertyga folk om att rödhåriga är precis som alla andra. Haha, man får ju verkligen inga fördomar när man ser honom...snart dags!

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag ser Mika live! Jag har längtat till det här sedan oktober när jag bokade min biljett!

Note till mig själv: Glöm inte att LADDA kameran och ta med kisspåse om jag blir nödig i kön!anonym fegis undrar..Nej min älskade rövslickare, det blir ingen frågestund eftersom det helt enkelt inte finns något att fråga. Jag heter Venus, tar studenten snart, avgudar Mika och BWO. Det finns tyvärr ingenting mer att varken fråga eller tillägga, detta är mitt liv i ett nötskal.

Jag lever ett så pass tråkigt liv att jag ibland nyper mig själv i armen för att känna lite spänning. Mitt liv är så händelselöst att jag efter att ha sett en herrelös katt springa omkring ute på gatorna, finner mig själv sitta där och avundas katten som lever ett mer fartfyllt liv än vad jag gör. Så, alltså, är ni säkra på att ni vill ha en frågestund?

Nej, didn´t think so.

God natt.bara fyra dagar kvar!!


katrin z

Såg bloggerskan/tvprofilen/provoceraren Katrin Zyto-någonting på världens mest otippade ställe för ca tre timmar sen - i min kompis port i Näckrosen (vid Gamla Filmstaden). Hon väntade på en taxi men var trevlig ch tog en bild med mig.

Jag frågade vem hon hade hejat på i Melodifestivalen, och hon sa Anna och Darin. Jag frågade förvånat om hon menade Anna med den skittråkiga balladen som skulle se till att vi hamnade på bottenplats i Eurovision, hon log lite och sa någonting jag inte minns. Det var i alla fall häftigt, jag var så exalterad att jag tänkte nämna att jag nu har träffat både henne och hennes exman Alex (Schulman), men tänkte i sista sekunden att what the fuck skulle jag säga så för...jag lyckades hindra mig själv innan jag hade ställt till med en väldigt, väldigt awkward scen.melodifestivalen ikväll!

Avskydde den där tralliga Kom-låten av de fyra sockersöta högstadietjejerna första gången jag hörde den, men nu måste jag erkänna att det är en låt som förmodligen skulle kunna ta Sverige till final i Eurovision...

"Manboy" av Eric Saade är också en sådan där låt som är enkel att gilla, på grund av den sköna upptempo-melodin.  Den fungerar  dock bäst om man inte kan engelska, för det är verkligen en helt värdelös text, "You can call me manboy, oh oh oh"...?

Darin FÅR INTE vinna eftersom hans låt är en sådan som kommer skicka Sverige till sista plats. Jag är faktiskt förvånad över hans val, han kan bättre än såhär och dessutom vet alla att ballader är de låtar som har minst potential att vinna i ESC. Tänk er att de flesta som ser på Eurovision är helt galet taggade med massa snacks, dricka och öl, och sedan kommer en väldigt långsam (och tråkig) ballad med hög deppighetsfaktor..förstör ju hela stämningen.De har störst potential att vinna...tyvärr


!!!!

Jag har verkligen världens bästa syster! Vem annars skulle erbjuda sig att vänta med min kompis i kön till Mikakonserten i en hel timme (eller mer) tills jag kommer dit?!

God bless her!

Syrran, när jag blir rik, så lovar jag att flyga hit Hilary Duff till dig!

Bara sex dagar kvar!

lookalike!Hittade en kille som liknar Darin på pricken. Det är bara att färga håret mörkt och vips, så kommer han att lyckas lura hem massor av 13-14åringar!

mina framtida barn...För några dagar sedan när jag åkte buss påmindes jag om att skjuta upp barnafödandet så långt som möjligt. Inte ens med högsta volym på Ipoden så kunde jag dränka ljudet av tre snorungar som levde rövare på bussen, och en desperat mamma som förgäves försökte samla in dem.

Mina framtida barn kommer att vara exemplariska. "Ja, mamma", "Nej tack mamma, men jag uppskattar att du frågar", de kommer att vara sådana där som redan när de är tre år gamla erbjuder sig att hjälpa gamla damer med kassorna. Mina framtida barn kommer att hjälpa till i hushållet, massera mina fötter när jag kommer hem från jobbet (och det ska ske helt frivilligt), och helt enkelt vara perfekta.

Min hemlighet? Att alltid ha ett skärp i beredskap.

bläckfingrar

När Dastan röstade i det kurdiska/irakista valet för några dagar sedan fick hon doppa fingret i bläck, så att de kunde se att hon hade röstat.
Rätt smart, men hade det varit en kolsvart person så hade det inte bläcket synts. Tur för dem att det inte finns kolsvarta irakier.


mot ljusare tider!

Nu har solen äntligen letat sig till boringsverige, och det är inte lika kallt längre. Jag hoppas att det är varmare väder nästa  torsdag, för då är det dags för Mikakonserten! Jag hade planerat att gå dit runt två-tiden så jag kunde få bra platser, men min skola bestämde sig för att ha en stor redovisning den dagen, som sträcker sig från 16 till 18. Jag blev skitsur och förtvivlad, av alla hundratals dagar så var vi tvungna att ha det just när Mika kommer till Sverige. Det har i alla fall löst sig, direkt efter redovisningen så STICKER JAG!jag & dastan på väg hem

jagar upp mig själv

Jag har alltid vetat att jag är en knäpp person. Vem annars sitter och kollar på flygplan som kraschar några månader innan man själv ska flyga tiotusenmeter upp i luften?

Om amerikanska myndigheter läser detta och blir misstänksamma: Jag har ingen som helst önskan om att se (i verkligheten) ett plan krascha eller själv medverka till det. Det enda jag vill göra är att åka till ert vackra land (blink), dricka lite Frappucinos i er härliga Starbucks (blinkblink), och sedan återvända till mig trista liv här i Sverige (blonk).


oscarsgala

Oscarsgalan inatt! Eftersom jag inte ens sett hälften av de nominerade filmerna så är det inte värt att kolla. Jag tror i alla fall att Oscarn för bästa film går till antingen Precious, Avatar eller The Hurt Locker.

 Inglorious Basterds hoppas jag inte vinner pris för bästa film, eftersom den är otroligt överskattad.Precious har god chans att vinna eftersom det verkar som en film som lär gå hem hos juryn..

bilder på mat

Kolla på dessa härliga bilder och låt det vattnas i munnen. Pastasalladen finns i Paccini i Kista Galleria, och marängsvissen hittar ni på det där cafét i mitten av Foodcourt, också i Kista Galleria.återpublicerat: hajar

Bara för att bloggen är så tråkig så återpublicerar jag inlägg jag skrev förr. Här kommer ett inlägg jag skrev om hajar för ett och ett halvår sen:Fakta som kan rädda ditt liv

- Om du råkar skära dig medan du befinner dig i ett hav, get the hell out of there så fort som möjligt. Hajar kan lukta sig till blod på flera kilometers avstånd (!).

- Den "farligaste" hajen är inte vithajen, som alla tror, utan tjurhajen. Eller farlig och farlig, det är tjurhajen som står för de flesta attackerna med dödlig utgång. Det beror på att vithajen inte tänder så mycket på människor, utan är mer kräsen i sitt val av föda. Sälar går de mest igång på. Tjurhajen däremot äter i princip vad som helst, man har hittat bildäck (??) inuti magen på en tjurhaj.

- Hajar rullar alltid in ögonen när de hugger till. Detta för att skydda ögonen.

- En vanlig anledning till attack på surfare är för att en simmande surfare underifrån ser ut som en säl.

- Vithajen tar oftast bara någon tugga av människan innan den antingen tappar intresset och simmar iväg, eller går undan för att vänta tills man blöder ihjäl. Så det du ser på TV, att hajar har för vana att sluka människor levande, är inte sant.

- Totalt sett blir ungefär 10 personer dödade av hajar varje år. Som ni kan se är det förvånansvärt låga siffror i förhållande till vår rädsla. Anledningen till att så många överlver är förmodligen för att hajen oftast inte "fullbordar" sin attack.

- Vithajen är ett nyfiket djur. Man tror att den närmar sig människan enbart på grund av nyfikenhet och eftersom den inte har några händer att undersöka med, så använder den munnen, vilket kan förväxlas med att den försöker äta upp människan.

- Om du någonsin står öga mot öga (eller, öga mot gap kanske..) med en haj är det bäst att göra följande:

Flyt! Rör inte på dig alltför mycket. Försök vara lugn. Om du har med (på) dig något gult eller orange, gör dig av med det omedelbart. Man tror att hajar dras till gula föremål.

- Vithajen kan väga upp till nästan 4 ton.Ja, allt det där kunde jag utantill. Som ni förstår är jag väldigt intresserad av hajar...OBS. Kanske inte allt jag skrivit är rentav korrekt, men det finns otroligt lite (ibland missvisande) fakta om hajen och dess levnadssätt. Jag står för eventuella faktafel men kräver källa för att ändra.

fult nagelkonst

Hade inget att göra så jag målade naglarna. Vet inte vad jag tänkte, försöka få till ett coolt mönster men som ni ser så blev det bara väldigt fult.


usa here we come!Nu är våra flygbiljetter till USA bokade! Den 17onde juni (två dagar innan min födelsedag) åker vi (jag och lillbrorsan, syster 1 åker några dagar innan) med British Airways från Arlanda och mellanlandar i Heathrow, London, och till slut så åker vi vidare till DC!

LÄNGTAR!!!!!!!!! Aisha har en massa bilder från sin senaste resa som ni kan se här!


När jag flög senast!
ArlandaFrån Zurich till Washington Dulles med United Airlines


jag och syster 2!


fail!

Mika den 18 mars

Exakt om 15 dagar kommer jag att få se Mika LIVE! Jag vaknade nyss av en hemsk mardröm där jag hade kommit försent till konserten (jag hade missat när han sjöng Relax), och sen visade det sig att konserten egentligen var i ett köpcenter. När jag väl kom dit, en timme sent, stod det en gubbe mitt i hallen och sjöng Mika-låtar. Eh? Jag frågade en tjej i närheten vem det var, och tydligen så var det Mika själv.

Va? Nej, han såg varken ut som honom eller sjöng som honom! Jag fick då till svar att hans utseende förändrats, och att rösten faktiskt är annorlunda live. Herregud, det var en knäpp mardröm eftersom jag visste att den där mannen inte alls var Mika och att den riktiga Mika måste ha blivit kidnappad.

Sedan hade jag glömt att ladda min kamera. Igen.

Nu vet jag i alla fall allt jag ska tänka på inför den riktiga träffen.


tips!

Den här veckan kostar det tio spänn att träna på Friskis för er mellan 10-19år. Passa på!


otrohetsdrama mellan kattpar


hittad: försvunnen enäggstvilling!

Grey´s anatomy Denny Duquette (han som Izzie var förlovad med) och Javier Bardem (No country for old men) ser ut att vara enäggstvillingar.

Jag kollade igenom en gammal artikel i en skvallerblaska där de publicerade en bild på Javier Bardem och skrev att han hade vunnit en Oscar. "För Grey´s anatomy?", tänkte jag förvirrat, men nej, det är alltså två olika personer som ser exakt lika ut.tjock = slippa straff?
Vänta lite. Menar "Johan" att han, medan han körde bil helt stupfull, inte tänkte att "hm, om jag blir tagen av polisen så åker jag in, och jag är ju för tjock för att vara i fängelse. Nä, det vill jag inte, så nu stannar jag bilen och tar en taxi istället".

In i finkan säger jag, så vi har en mindre dåre som åker omkring alkoholpåverkad och riskerar andras liv. Han kommer inte att dö av att någon annan tvingas torkar hans arsle eftersom han inte når dit, men någon kanske hade dött medan han körde bil efter att ha druckit sig redlös.

shutter islandAlla som sett Scorseses filmer vet att han är den mest överlägsna regissören när det gäller maffia/gansterfilmer. Det finns ingen annan regissör som gör så träffsäkra gansterfilmer som han, så med det så kan vi alla hålla med om att han är den bästa inom sitt genre.

Shutter Island är lite bortom hans hemmaplan. Sista gången han kom ut med en thriller var Cape Fear för nitton år sedan, men det är tydligt att gamlingen fortfarande presterar tillräckligt bra för att kunna skylta med att vara en av vår tids främsta regissörer.

Leonardo DiCaprio (Teddy Daniels) är huvudrollen i denna gastkramande 50-tals thriller som handlar om ett mentalsjukhus på ön Shutter Island. Han spelar en polis, som tillsammans med sin partner åker ut till ön för att utreda rymningen av en patient vid namnet Rachel Solando. Teddy upplever dock att utredningen försvåras något enormt av personalen, som är allt annat än villiga att hjälpa till. Snart dyker flera mystiska detaljer upp som bara förstärker Teddys misstanke om att det är någonting riktigt märkligt som pågår på ön...

Shutter Island är visuellt sett en riktigt orgasmfest för den sanne cineasten. Kontrasten mellan den grå/blåa-färgen under tiden Teddy befinner sig på ön, och det skarpa och färgrika fotot i drömmarna han har om sin bortgånge fru, är så mäktiga att det inte går att komma ifrån att Scorsese tänkt på nästan allt i denna film.
Leonardo DiCaprio har en gång för alla bevisat att han är en fantastiskt skicklig skådespelare. Han levererar komitragiska (påhittat ord) repliker med ett sådant allvarsamhet att man inte vet om man ska skratta eller hålla tyst. Han är minst sagt en väldigt oförutsägbar skådespelare som kan hantera alla möjliga komplexa roller, utan att förlora sin trovärdighet. DiCaprio kan stolt luta sig tillbaka och vara nöjd över sitt yrkesval.

Senaste gången jag gav en film det högsta betyget var för två år sedan. Jag kan lugnt fastslå att Shutter Island är bland den bästa konspirationsthrillern jag någonsin sett, och därmed förtjänar att hyllas.
scorseses senaste film

Ikväll ska jag och en kompis gå och se Shutter Island av Scorsese som jag har velat se skitlänge! Tror inte jag kommer att bli ett dugg besviken!


venus venus venus

Ibland blir jag så förvirrad när jag ser mitt namn överallt. Till exempel i HM, bakom disken, där har de en massa rakhyvlar med mitt namn på. Venus Breeze! Venus Divine! Venus Summer! Venus Winter! Venus Venus Venus!
Jag får ont i huvudet när alla tusen rakhyvlar pockar på min uppmärksamhet.

"Jag vill köpa er alla, men min ekonomi tillåter mig inte!", vill jag skrika frustrerat, för det är precis det jag blir, frustrerad till hundra. Egentligen borde jag få rakhyvlarna gratis. Jag gör ju gratis reklam för dem! Folk som känner mig och sen får nys att det finns rakhyvlar i mitt namn köper dem för att de tycker om mig. De vill att jag ska stryka deras ben, men eftersom jag verkligen inte stryker ben, så gör de det nästbästa: de köper produkter i mitt namn som stryker benen åt dem.
RSS 2.0