hm....

Gud vad det ekar tomt här i bloggen! Ni är precis lika många som förr men har ni glömt hur man skriver kommentarer eller vadå?

irritationsmoment på bio

1. Par som kysser varandra mitt under filmen och SKYMMER SIKTEN MED DERAS RÖRLIGA HUVUDEN! När ska folk fatta att man inte hånglar på bio, det finns toaletter, parker, bänkar, skogar, HEM, ja allt möjligt för sådant, måste man störa sina medmänniskor med en massa smaskande mitt under en bra film??

2. Folk som gallskriker
hela tiden! Shit, är man så lättskrämd borde man kanske se lite mindre psykiskt påfrestande filmer...

3. Folk som tar ens platser och sen blir förvånade när de riktiga ägarna dyker upp, och försöker förhandla sig till att få sitta kvar! Eh nej tack, jag betalade inte tio spänn för reservation för att kunna ge bort min plats till någon främling!

4. Folk som pressar på ens stol. Nästan lika irriterande som människor som fäller ut sina säten på flygplanet!

5. Folk som avslöjar för sina vänner vad som kommer att hända så att man hör. Hallå, jag sitter precis bredvid och om jag ville veta vad som händer i slutet så hade jag googlat det istället för att betala 100 spänn!jag i blont hår! Jag tänkte lura e

0-5a9837b01c18fca83f02ce5d052a26f5.png

Kolla varifrån!

 

jag i blont hår! Jag tänkte lura er att jag hade färgat håret men sen kom jag på att jag nyss mmsbloggade om dastans löshår. FAN!

 


dastans nya löshår. En jävla gardi

-3d4ab9777f38ac30140b729589e2429.png

Kolla varifrån!

dastans nya löshår. En jävla gardin.


det här är livet !

651ad3a257e540714c90b1d58da34dd8.png

Kolla varifrån!

det här är livet!


air force one
Första gången jag såg den här filmen, för ungefär fyra-fem år när jag befann mig i Somalia, så tyckte jag att det var det bästa på marknaden. Jag satt som på nålar vid varje scen och grät glädjetårar när allt slutade lyckligt. Nej, det är ingen spoiler, för redan ungefär tio minuter in i filmen, så fattar man precis hur den kommer att sluta...

Air Force One handlar om Harrison Ford, USA´s godhjärtade president vars flygplan kapas av ett gäng hårdkokta terrorister. De vill att man släpper deras terroristledare i Kazakstan, och tills dess dödar de folk på flygplanet. Och precis som vi kan gissa så har presidenten lyckats smita och ska nu helt själv försöka döda terroristerna och rädda alla på planet.

Filmen hade kunnat vara en schyst rulle om inte den vore så jävla skitirriterande. I varje scen med Harrison Ford spelades heroisk musik för att vi skulle fatta att han var en good guy. Det räckte inte med att han framstod som helt perfekt; en underbar man, fantastisk far, bra president som går ut i TV och erkänner att USA gjort fel men att det inte ska hända igen (hyllas av folket), sätter sin personal före sig själv, är krigshjälte, kan slåss som fan, kan flyga ett flygplan..osv osv. Hyllningsbeskrivningarna tog aldrig slut.

När presidenten sen är villig att offra sin familj och sitt eget liv för att han vill "rädda livet på andra, tusentals oskyldiga människor", och det i bakgrunden spelades patriotisk musik, blev det bara för mycket. Jag tror att USA har skördat fler liv än de räddat. Tyvärr. Och Harrison Ford kommer inte att ändra vår uppfattning.

Det mest positiva med den här kalkonrullen är Gary Oldman, som trots att han spelade i förmodligen 90-talets sketnaste film, var sin karaktär ända ut i fingerspetsarna. Air Force One är en film som funkar helt okej som underhållning om du klarar av fåniga filmer som bara har för avsikt att sätta en gloria på USA´s huvud.det (o)spännande läkarbesöket

Att vara hos läkaren kändes verkligen som slöseri med pengar och tid. Jag berättade om mina besvär, och doktorn kollade hjärtat och lungorna och sa att allt var okej, jag led bara av någon kommer-inte-ihåg-namnet-åkomma som är rätt vanlig. Hm. Hade åtminstone hoppats på ett blodprov.

Jag passade också på att berätta om min handled som inte har funkat som den ska i flera månader i hopp om att få någon remiss till röntgen eller något annat spännande, men läkaren trodde bara att det berodde på datormusen.


Sedan kom jag på att jag borde vara tacksam, det är ju inget fel på mig! Verkar det som. Nåja.

PS. Om jag var läkare så skulle jag se till att kolla upp alla möjliga saker med patienten, be henne/honom vicka på tårna, läsa från en tavla, säga alfabetet baklänges, fråga om alla sorts smärtor, osv osv, allt för att göra besöket så spännande som möjligt. För seriöst, läkare som jobbar på vårdcentralen verkar ha ett skittråkigt jobb.

energisugare

Sådant kallas vänner som man inte borde ha, som inte är bra för en, som snackar skit så fort man har det svårt eller vänder ryggen till. Jag är glad att jag inte har sådana människor kvar i mitt liv längre.


Tack till alla mina genuina vänner som jag uppskattar och värderar högt, jag behöver inte rabbla upp en massa namn, ni vet vilka ni är.

Är hos läkaren för första gången p

0-4f2fe0d0e033dbd11b40fbcc58ed6ccb.png

Kolla varifrån!

 

Är hos läkaren för första gången på... Ja jag kommer inte ens ihåg sista gången jag var här. Det är i alla fall folktomt, skönt, så slipper jag en massa smittningar.

 


apropå folkmassor

Vad fan pågår i ens huvud när man försöker tränga sig igenom en folkmassa där det är så trångt att människor skriker efter luft, med en fem meters bred barnvagn? Jag tyckte så synd om alla stackars barn som låg därinne och riskerade att mosas av ett gäng människor som hade så bråttom att komma över till andra sidan att alla bara knuffade bort barnvagnarna.

invigning av kista galleria

Idag hade Kista premiär för sina nya "avdelning", där man hade byggt en massa butiker som Åhlens, New Yorker, Monki, etc...plus en Max-hamburgare restaurang. Blev skitglad när jag först hörde om det, för några månader sedan, för om det finns något gott som kommer att serveras till alla duktiga människor som hamnar i paradiset efter livet, så kommer det att vara hamburgare från Max.

Det var i alla fall hur trångt som helst i Kista och kryllade av poliser och säkerhetsvakter. Hehe. Som om det är så farligt i ett shoppingcenter.

Sara & hennes kompis Mariavärldens bästa söndag!

Idag fick jag en äkta Louise Vitton av syrran! Jag grät av glädje, inte för att väskan egentligen är särskilt snygg, men för att jag nu kommer att bli den populäraste tjejen i skolan! Alla kommer att svansa efter mig och vilja röra den underbara saken, men då tänker jag ta en avgift, tre hundra spänn för att få känna på den i åtta sekunder. Åh, jag kommer få råd att köpa ÄNNU en annan Louiseväska!


Jag ändrade från pappa till syrran eftersom pappa trodde att det var en pik mot honom och sa att han minsann kan skaffa en sådan väska till mig om jag vill ha. Haha. Söta pappa.alltså..

Facebook har tydligen fått in en funktion där den skriver vilka människor man inte har snackat med på länge. Hehe. Pratar man inte finns det en anledning till det. Man glömmer inte bort folk man vill prata, ingen behöver någon jävla webbsida som påminner en om det.  Jävla facebook, den går mig på nerverna med alla sina dumheter.

tur att håret växer fort


snart flyttar jag!!

Jag kommer inte bort från New Moon! När jag sitter på tåget är det några som snackar om den, när jag går på stan ser jag affischer ÖVERALLT, när jag sitter vid datorn finns den bland bloggar eller nyhetssidor, när jag sitter vid tvn finns den på nyheterna eller text-tvn! Vad behöver jag göra för att komma bort??

jag klarar inte av det här längre...

2000-talet kommer att i framtiden benämnas som bottenskit-tiden, då riktig litteratur och bra filmer blev klådda av hjärndött avföring som jag av hela mitt hjärta inte förstår hur någon kan uppskatta. Okej visst, Jacob är snygg och blablabla, men finns det folk som seriöst tycker att dessa filmer är bra? Det finns massor av filmer jag gillar, men jag vet själv att de inte är särskilt bra. De tilltalar mig, men de är inte bra för det.

Är det samma sak med er? Ni VET att Twilightfilmerna suger stinkande arselhåla men ni tycker om dem ändå? Eller ni tycker, helt gravallvarligt, att det här är det bästa som någonsin producerats? Berätta mina älskade rövslickare som gillar dessa filmer, få mig att förstå. Är det kärleken mellan Edward och Bella ni tycker är fantastisk? Eller så anser ni att alla de lama scenerna som pinsamt tydligt visar hur regissören (nu kan jag bara utgå från första filmen, men andra är säkert lika dålig) missköter sitt jobb, faktiskt är spännande och värd att lägga en hundring på?


mellanmjölkssverige ryggar tillbaka

Nu har jag äntligen sett några av de här klippen med Icas praktikant, Jerry, som har Downs Syndrom. Jag trodde jag hade klickat på fel sak för jag fattade inte vad det egentligen är som är stötande? Som alla är så upprörda över?

Det är så typiskt Sverige, att gnälla och uppröras för små saker. En utvecklingsstörd är med i Icas reklam! Lindex har skaffat en ny kollektion i bara small och medium! Bububuhuhuu!

Jag fattar på fullt allvar inte hur man orkar lägga ner så jävla mycket energi på helt meningslösa saker...om inte Lindex kläder passar dig så får du väl gå och handla i en butik där man säljer större kläder eller gå ner i vikt. Och jag tycker Jerry är hur jävla klockren och rolig som helst. Vad är problemet? Det finns inget, det är bara folk utan liv som gillar att blåsa upp smulor..twilight-serien (spoilers)

I New Moon, som har premiär imorgon, så kommer Edward att försöka begå självmord (för att han tror att hans whiniga flickvän är död) genom att vistas ute i solen bland folk. Detta är tabu eftersom han är vampyr och kommer börja glittra när solen skiner på honom, så vampyrledarna kommer inte tycka det är ett dugg kul att bli avslöjade och de bestämmer sig för att döda honom.

Sedan dyker Bella upp och oj, Edward ser att hon lever! De blir glada och hamnar i en kär återförening som dock inte varar så länge, för när vampyrledarna får reda på att Bella vet om vampyrernas existens så måste hon antingen dödas eller själv bli vampyr. Det tänker självklart inte psykopaten Edward med den kalla, marmorhårda huden tillåta.


I fyran så får de ett barn som har det fantasilösa namnet Renesmee. Renee är namnet på Bellas mamma, och Esme är namnet på Edwards mamma. Fattar ni? Renesmee. HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

Hur gick barnaskapandet till förresten? Visste inte att vampyrer kunde producera sperma. Men å andra sidan så består de där böckerna av så många plotholes att det syns att författaren helt klart har valt fel yrke.


Bella måste vara den tristaste och mest patetiska karaktären jag någonsin läst om.
Hon har inget liv, inga vänner, inga fritidsintressen, inga ambitioner - INGENTING. Hela hennes liv går ut på att vara med Edward eller tänka på Edward, och när Edward lämnar henne i andra boken (New Moon) så hoppar hon nerför ett stup. Verkligen årets förebild.

Och Edward...den jobbigaste människan NÅGONSIN. Inte nog med att han är så jävla tråkig att klockorna stannar, han har noll självrespekt (sa till Bella i tredje boken att hon kunde ha både honom och Jacob om det gjorde henne lycklig....), och inte heller ett liv förutom att besatta över Bella och försöka bestämma vem hon ska och inte ska träffa. Meyer försöker släta över hans otroliga kontrollbehov genom att låta honom gång på gång försäkra Bella om att han lämnar henne ifred om hon vill. Ha! Hade Edward varit verklig så hade Bella blivit ännu en i statistiken över kvinnor som dödas av sina män.

Där har ni ert Twilight i ett nötskal. Och filmen ska vi inte ens tala om. Den är en som en riktigt dålig parodi, något som inte ens är värt att sändas på öppna kanalen. Slösa inte era pengar på sånt skit, se riktiga filmer istället.

(MEN, jag tycker fortfarande att den första boken är den bästa i denna usla serie. Den är åtminstone underhållande)


Varför har man två exakt likadana

34b870c099ce3aa4a4c7840776b00cb2.png

Kolla varifrån!

Varför har man två exakt likadana reklamskyltar precis bredvid varandra?


en man på tåget läser en bok som p

0-4034eae9ec973864708601dbe186017e.png

Kolla varifrån!

 

En man på tåget läser en bok som påminner mycket om Twilight. Saken är bara att han verkar ha gjort sig av med omslaget så att ingen upptäcker vilken bok det är. Hehe.

 


finns ett café i husby som heter l

0-2cb5a38de4b1b665b4409ea603774387.png

Kolla varifrån!

 

Finns ett café i Husby som heter Lucky Café. Låter lite som ett strippställe tycker jag. Come here and get lucky typ.

 


mikas kommande konsert!

Jag ser framemot Mikas konsert som FAN! Den 18 mars nästa år kommer att vara en av de bästa dagarna i mitt liv! Här kan du också köpa biljetter och bli en av de lyckliga som får se honom LIVE!! Idealet vore om Mika och BWO gjorde en konsert tillsammans, OMYGOD vad jag skulle falla ner död på golvet av lycka!
filmdilemma

Jag vill antingen se Paranormal Activity eller 2012, men vilken av dem? Det känns som att 2012 är en typisk katastroffilm á la Hollywood som jag vet att jag kommer att gilla, men saken är att jag inte orkar se en upprepning av Day after tomorrow..

Paranormal Activity tillhör min senaste favoritgenre, dogma, dvs. filmer där man ser allt genom en handhållen kamera. Såg REC igår kväll helt ensam i mitt rum och den var riktigt bra. Frågan är om PA är bättre eller sämre än REC, för jag är inte särskilt lättskrämd.


lågbudget-HM är inte så lågbudget längre!

Det är världens hysteri kring den här gubben Jimmy Shoe som har släppt lite grejer för HM. Tydligen är han en riktig höjdare inom modebranschen.
Kolla priset på skor! HELT GALET! HM ska ju inte alls kosta så mycket! Han kanske borde ha valt att samarbeta med någon snobbkedja, typ Zara eller något.

Och det allra värsta är att allt på HM´s hemsida är utsålt. Allt. Till och med dessa skitfula horstövlar nedan. Jag tror inte ens folk brydde sig om hur de såg ut, det är bara för att det var de enda som var kvar, och allt från Shoe-gubben innebär status, även om de är kräkfula.det finns få saker som gör mig så

13ef7152aff25cea5ba1d0b970bc0b53.png

Kolla varifrån!

det finns få saker som gör mig så glad som när jag lutar mig över sängen och ser att YES! Mobilladdaren är här och kontakten är i. Det är vardagslyx för mig, att slippa resa och leta efter laddaren. Det här gör mig deppig, för jag bara VET att jag kommer bli en sådan tant som bara sover i sin gungstol hela dagarna. Så lat som jag är så kommer jag inte ens att orka sticka.


Sara har en Michael Jackson kalend

4d36d2bb6fc2ded0b020de25c182e623.png

Kolla varifrån!

Sara har en Michael Jackson kalender på sin vägg. Brorsan kommer att DÖ när han ser det här!


jag har snorat och nyst hela dagen

0-480e59b3c4d08cafd3ffdf833ecaa0a4.png

Kolla varifrån!

jag har snorat och nyst hela dagen och det slog mig inte förrän nyss att jag håller på att bli sjuk. IGEN!!! Jag var ju sjuk senast för typ en månad sen? Nej, tyvärr din dumma dumma fittförkylning så passar det inte just nu, så jag tänker ta två tabletter för att få stopp på löjligheterna. Eller tre för säkerhets skull! Det finns få saker värre än en jävla skitförkylning som bara ska vandra in i ens liv och göra en sängliggande när man minst behöver det.


Prov imorgon om andra världskriget

0-402d200251735184d70e447a3771dc3d.png

Kolla varifrån!

Prov imorgon om andra världskriget. Provet är bara en sidas sammanfattning, men jag hade läst fem rader innan jag började tänka på om dörren VERKLIGEN är låst? Och jag stängde väl av spisplattan? Hm kanske bäst att se efter . . Åh, nu när jag ändå är här så kan jag ju bara kolla min facebook lite snabbt . . Ni fattar. Det går inte så bra.


folk klädda som jokern


Den bästa sminkningen enligt mig
Och såhär ser Heath Ledgers Joker ut
En julsaga ( i 3D)Jag vet inte om det var att jag hade ont i huvudet, var skitsömnig, inte alls van med 3D-glasögon, eller helt enkelt den platta handlingen som gjorde att jag avskydde den här filmen.

Charles Dickens Julsaga hoppas jag är mycket bättre än själva filmatiseringen. Jim Carrey här är rösten till bittergubben Ebenezer Scrooge som har hatar allt som har med julen att göra. För att få russinet att börja uppskatta julen och sitt liv lite mer så besöks han av sin forna kollegas (läskiga!) ande och tre spöken.

Man måste vara lyhörd för att kunna "känna igen" Jim Carreys röst, eftersom han i den här filmen verkligen visar hur mångsidig han är. Till er som inte vet så är han också rösten till de tre spökena, plus Scrooge i olika åldrar.

3D-effekterna kändes onödiga men ändå viktiga. Onödig eftersom filmen egentligen inte var i behov av dem, den skulle precis lika usel utan. Viktig för att det förmodligen var det enda som höll mig vaken.

Hela historien var platt och livlös, och humorn var inget att hurra för. Det känns som att man förlitade sig lite för mycket på 3D-effekterna och det visuella, för visst var den otroligt snyggt filmad och detaljrik när det kommer till karaktärernas utseenden. Men inte ens den snyggaste filmen kan hålla kvar intresset om det är allt den har att komma med. Det väldigt förutsägbara slutet gör mig också övertygad om att den här filmen passar bäst för barnfamiljer som vill höja stämningen inför jul, och absolut inte för någon som skiter blankt i julgranar och som bara vill ha en värdig filmupplevelse.rubriklös

Jag använder inte min älskade kamera tillräckligt mycket, det tar för lång tid att föra över bilderna till datorn så därför orkar jag aldrig..här kommer i alla fall bilder från igår då jag var med Dusty, Ana-maria och några andra. Vi hade skitnajs och tjejerna var asheta, jag kom som jag brukar vara i skolan typ, hade bara sminkat mig lite extra men tror inte ens att det märktes.
Idag är det farsdag! Jag gav pappa

-cc7719396cd4ed4c060124d3e314f3d.png

Kolla varifrån!

Idag är det farsdag! Jag gav pappa en puss och kram i present, plus min halvätna donught. Jag tror han blev glad.


klockan är snart tio och jag är va

6503103bf274d4fcdb4e9390990c4b0a.png

Kolla varifrån!

klockan är snart tio och jag är vaken och uttråkad. Har lust att ringa och förstöra sömnen för någon, helst någon som har svårt att somna om.


försöker mobilblogga, hoppas att d

1e232cec310572c37fa79117df3b0eaa.png

Kolla varifrån!

försöker mobilblogga, hoppas att det funkar. Igår betalade jag femtio spänn för marängsviss SOM KOM UTAN NÅGRA MARÄNGER. Seriöst, om man inte kan hantera ett så enkelt jobb som att servera glass med alla tillbehör så kanske man borde söka ett enklare jobb.


korkade amerikaner del 1

Jag såg en dokumentär på Discovery som handlade om en liten håla i Alaska där några småbarn hade gripits för att man misstänkte att de planerade att döda folk på sin skola.

I det här programmet så pratade man med ledarsonens pappa. Han kunde inte alls förstå varför sonen skulle vilja döda folk, han och frugan hade ju uppfostrat ungen väl! De lyssnar aldrig på rapmusik hemma, och sonen får absolut inte ha på sig säckiga kläder eller keps bak och fram. Trots det så ville ungjäveln döda folk! Pappan var helt förtvivlad.

Senare under programmet så pratade man med en tjej som hade gått i skolan för några år sedan. Filmteamet kom hem till tjejen som hade en revolver i sitt garderob. Hm. Tjejen berättade även för filmteamet att hon hade en listapå sin vägg över folk hon ville döda. Men, försäkrade hon, det tänkte hon ju inte göra.

Ja. Där får du pluspoäng för att du just gick ut i tv att du vill döda dina gamla klasskamrater. Med revolvern som du har i din garderob. Det här berättar du i ett program som handlar om folk som blivit gripna för att de planerade en skolmassaker.

..............

hehe


gratis och kul sysselsättning

Jag kan skicka gratis MMS i en hel månad. Det är skitkul och jag har verkligen utnyttjat det till max. Här en några MMS jag har skickat till mina vänner.

Vad för musik jag lyssnar på.När jag precis har vaknat.
När jag blåser tuggummi, inte för att jag ens syns på den här bilden, hehe
När jag har en colaburk i handen.
Och så vidare och så vidare. Att alla svarar med "SNÄLLA SLUTA SPAMMA FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!" är inget jag direkt tar åt mig av.

filmtips

Ikväll klockan nio på sexan så kommer Batman Begins. Ni som inte har sett den HAR ER CHANS NU! Det är en skitbra film med en skithet Christian Bale i huvudrollen!


kall vinter

Idag började det snöa vilket betyder stelfrusna öron och förkylning. Det finns absolut inget positivt med snö, absolut ingenting, förutom när det är slut på skiten. Och ibland pulkaåkning, men våra pulkor har försvunnit så i år får jag använda en sopsäck istället.

Skoldagen var skitlång men väldigt kul, jag fick äntligen byta kurs efter flera mardrömsnätter om japanska bokstäver som jagar mig. Vi drog till donken efter skolan och jag betalade femtio spänn för två klunkar fanta och en liten fiskbit. Nu ska jag plugga och sedan tigga till mig lite godis i världens största paket som syrran har tjatat till sig från USA.borde ha köpt det här istället, samma pris men godare och mer mättande!
copycats på tv

När jag såg första avsnittet av den här nya serien Vampire Diaries fick jag en riktig deja-vu känsla.

- Ny kille i skolan som alla är nyfikna på.
- Han är snygg och mystisk.
- Han är vampyr.
- Utseendemässigt så påminner han och huvudkaraktären om ett annat känt vampyrpar.
- Han är förmodligen tankeläsare då han, precis som en annan känd vampyr, fick receptionisten att tillgodose hans vilja.
- Han har en väldigt intensiv blick, precis som en annan känd vampyr.
- Han har en mycket mer utvecklad hörsel än vanliga människor och kan höra samtal på långt avstånd, precis som en annan vampyr!
- Han fantiserar om hur blodet på tjejen han gillar smakar, EXAKT som en annan känd vampyr!


Allt detta fick jag reda på ungefär en halvtimme in i första avsnittet. Visst känns det väldigt, väldigt bekant?
Vampire diaries-paret


när våra räddare i nöden sviker oss
Jag skämdes för mitt tidigare inlägg när jag läste det här. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker mig hur frustrerade och totalt förtvivlade barnets föräldrar måste vara. Vad är det för en inkompetent läkare som skickar hem ett barn som visar alla symptom på svininfluensa, hade en muskelsjukdom samt inte ätit på nästan en hel vecka? Läkare är den yrkesgrupp vi litar allra mest på, deras jobb är ju att rädda våra liv.

Jag blir så ledsen när jag läser om hur pappan gjorde som läkaren sa, trots att han var skeptisk. Men vem var han att ifrågasätta en legitimerad läkare? Tre dagar senare så dör hans son. Det är helt fruktansvärt hemskt, jag lider verkligen med föräldrna.
för att få jobb på ikeaRSS 2.0