boring

Jag är hemma hos Anna och vi såg på Melodifestivalen. Alla bidrag var sjukt trista. Jag hoppas att Alcazar åker ut för gott, det här är deras hundrade gång i Melodifestivalen men trots det så kommer de med likadana bidrag varje jävla år.
Såhär uttråkad var jag.

law abiding citizen
Clyde Shelton är en vanlig man som bevittnar sin familjs död. Han litar på rättsystemet att bura in de skyldiga, men när rättvisa inte skipas så tar han tio år på sig att planera den läxa som Philadelphia sent kommer att glömma. En efter en hämnas han på alla som både direkt och indirekt medverkat till rättsystemts brister - och det gör han direkt ifrån sin fängelsecell. Åklagare Nick Rice, spelad av Jamie Foxx, försöker tala honom till rätta, men Clyde Shelton har bara börjat..

När jag läste beskrivningen av den här filmen och såg trailern hade jag otroligt höga förväntningar, men som alltid så var det för bra för att vara sant. Anslaget var starkt och innehöll inte en massa långdraget tjafs, men filmen tappar sin mening i samma takt som Jamie Foxx levererar sina pinsamt dåliga klyschor ala moraliska pekpinnar som vi veeeerkligen inte har hört i typ 100000 andra filmer....

Det väldigt absurda med den här filmen är hur olik huvudrollen är från början av filmen till slutet. I början så framstod han som en förtvivlad man som ville visa världen hur skitig rättsystemet är, men manusförfattarna måste ha ändrat sig någon gång i mitten, för då har han helt och hållet förvandlats till en galen psykopat, och vad händer med psykopater i Hollywood? De får ett typiskt psykopatslut. Som sagt, en bra idé som sen skenar i väg och förlorar all trovärdighet.

Det positiva är väl att det här är en väldigt underhållande actionfilm och Gerard Butler gör riktigt bra ifrån sig, vilket är väldigt bra med tanke på det klena manuset.revenge of the bottoms

Idag på rulltrappan hem så stod det en tjej framför med världens största rumpan. Jag har aldrig någonsin sett något liknande, det var otroligt fascinerande att bara stå där och betrakta hennes gigantiska bakdel. Jag var tvungen att ta en smygbild, men bilden gör den verkligen inte rättvisa.

Jag kommer inte att lägga ut den här. Inte på grund av att jag värnar om hennes integritet eller något sånt löjligt (man såg ju ändå bara rumpan, skulle kunna tillhöra vem som helst) men för att jag värnar om min säkerhet.

Eftersom hon förmodligen bor här i Husby så vill jag inte ens riskera att hon skulle få syn på det och sedan leta upp mig för att lära mig en hård läxa. Jag är ingen särskilt konflikträdd person, men att reta upp ägaren till en sådan omfattande kroppsdel är som att peta på ett sovande lejon.sorglig kärlekshistoria

En av de sorgligaste kärlekshistorierna jag hört talas om var ett par som bodde i olika städer men hade träffats på något ställe och blivit helt superkära. Efter några veckor (månader kanske?) så återvände de hem till sig men pojken lovade att han skulle skriva ett brev om dagen till henne, varje dag tills de träffades nästa gång.

Flickan väntade och väntade och väntade. Dagar blev till veckor, veckor blev till månader och månader blev till år, och flickan blev till kvinna. Hon var otroligt olycklig, och kunde inte förstå varför han inte hörde av sig? Män stod på kö för att fria till henne men hon ville inte ha någon annan.

Hon levde ensam och olycklig i massor av år och hade tappat hoppet. En vacker dag när hon skulle flytta, ungefär 20 år efter sitt första möte med pojken, så kom det dit flyttgubbar och bar ut saker. När de rev upp mattan vid ytterdörren så fick de syn på något sensationellt, nämligen flera hundratals brev, som helt enkelt hade hamnat under mattan när man sköt in dem genom brevinkastet...

Kvinnan gav sig sen ut för att hitta sin älskade, men när hon kom till hans lägenhet möttes hon av en otrolig stank. Hon höll för näsan och gick in i badrummet, där hängde han från taket...hon blev så otroligt förtvivlad att hon slog huvudet mot väggen tills tänderna ramlade av, sedan svalde hon allihopa och kvävdes till döds av sina egna tänder...Okej det där sista hittade jag på. Men visst var det en jättesorglig berättelse?
hur ofta är semmeldagen egentligen?

Ja, det här frågar jag eftersom min lillebror har käkat semlor i flera veckor i rad. Idag så hörde jag honom säga att det var semmeldagen (som att det inte har varit det hur länge som helst för honom) och att han måste fira med lite extra semlor.

Sedan ser jag bilder på en massa semlor på blogg.se´s startsida. Jag antar att idag är the real deal.

Semlor är inte ens goda. Bara tjocka brödskivor med en massa massa grädde. Fattar inte varför man skulle vilja tillägna dem en hel dag.
jag har slutat locka hit folk genom att kommentera deras usla bloggar..

Nej, det är inte för att jag har tillräckligt med läsare, nej det är inte för att jag inte orkar, och JA

Det är för att ingen någonsin bryr sig om att läsa inläggen, utan de bara svarar på någon kommentar jag lämnade för en månad sen om att tröjan de hade köpt var fin genom ett "Ja! Tycker jag med :)". Detta leder till att jag inte minns vad jag hade skrivit hos personen som gjorde att hon höll med mig, så jag går in i bloggen, läser varenda inlägg flera veckors bak, och hittar ett där jag skrev att tröjan på bilden var fin...

Och då blir jag SKITFÖRBANNAD.

För att den dumma jävla läsaren tog min tid genom att få mig att tro att det var något intressant vi diskuterade så pass att jag letade i ungefär en timme efter kommentaren jag skrev.

Så därför har jag slutat att kommentera hos folk bara för att locka hit dem.

digital turist

Var på en kulturkonferens idag som heter Digital Turist, och där fick jag och Soraia stå i bloggstationer som besöktes av massvis med politiker och andra människor som ställde frågor och undrade över bloggvärlden. Jag visade mina dagens outfit, och först så var alla tysta, innan jag påpekade att det bara var på skoj och att jag inte brukar gå runt med pizzakartonger på huvudet...

Det var i alla fall skitkul, speciellt eftersom jag faktiskt blev mindre fördomsfull mot vuxna. Man tror att de är helt humorlösa men det stämmer inte. Jag visade Kissies blogg för en kvinna, och klickade på kommentarerna till en bild hon lagt upp på sina nya bröst. Där hade någon skrivit;

"Din ena tutte är större än ditt huvud".

Kvinnan bredvid mig började garva så hårt att hon knappt kunde andas och drog till sig en massa blickar. Hehe. Men det smittade av sig, jag började också skratta.

Tog tyvärr inga bilder, men tror att min lärare gjorde det och lägger upp på skolsidan. Om bilden på mig blev bra så får ni se den här, om inte så ja...


något som räddar en dålig dag vilken dag som helst
Att sätta på TVn och se ett program om sig själv. Det kan få egot hos vem som helst att blåsa upp till månens storlek.


sl och deras jävla förseningar

I Sverige har det snöat varje år mellan december-feburari (på ett ungefär) så långt vi kan minnas. Varför kommer det då alltid som en chock för SL som ursäktar sig och talar om att det blir förseningar på grund av dåligt väder?

För det första så är det dåligt väder tio månader om året i det här landet, och för det andra så finns ju väderprognoser där man får reda på att det kommer att snöa ungefär EN vecka i förväg. Har SL ingen tv, dator eller tidningar så att de kan förvarnas om när vädret blir så pass dåligt att allt ställs in och på så sätt förbereda sig?

Om det finns någon SL-kunnig person som kan förklara hur man tänker, berätta gärna!
avatarDå har man äntligen sett (förra) årets mest omtalade film. Inte i 3D, eftersom jag för det första tycker det är grymt överskattat och för det andra inte ville "luras" till att tro att filmen är bättre än vad den är, på grund av de förstärkta specialeffekterna.

Rullstolsburne Jake Sully får i uppdrag att åka till planeten Pandora för att infiltrera infödingarna som råkar bo precis ovanför eftertraktade gruvor. Målet är enkelt: att hitta deras svagheter och på så sätt kunna övermanna dem och få tillgång till gruvorna. Jake Sully går villigt med på detta, men i takt med att han får ett större band till infödingarna så börjar han tveka på sin insats i, vad han sedan förstår, slakteriet av en hel befolkning som inte kommer att ge upp sin mark i första taget...

Det är enkelt att se varför filmen har  blivit en sådan succé. Den innehåller alla ingredienser för att locka publik; humor, kärlek, stor kontrast mellan gott och ont, lagom med action och en fantastisk konfliktförlösning. Och såklart, visuellt sett så är ju filmen helt makalöst trollbindande. Vackra miljöer och varelser i alla regnbågens färger är bara en liten del av vad Pandora har att erbjuda. James Cameron väntade inte förgäves; filmen fick den uppskattning den förtjänar.

För ögonen så är Avatar som finmald choklad direkt från Bryssels chokladmuseum. Det är specialeffekter värt namnet, och färgsprakeri är väl det närmsta man kommer till att förklara filmens storhet när det gäller det visuella.

Nog om yta. Om man för några sekunder koncentrerar sig på innehållet så upptäcker man att storyn egentligen inte är särskilt originell. Missförstå mig inte, den är långt ifrån tråkig, men det är i princip sådant man sett i ungefär alla filmer. Samma upplägg, samma utgång, men det som skiljer Avatar från dessa filmer är Camerons kreativitet och passion. Han har skapat en helt fantastisk värld som vi alla sugs in i och vill ta del av. Tyvärr brister trovärdigheten efter sisådär hundra klyschor. I en sådan här påhittad-värld-film passar det nog ändå in, men lite besviket måste jag konstatera att jag hade förväntat mig ett mer genomtänkt manus.

Avatar är trots det en riktig blockbuster som leverar på alla plan och nästlar sig fast i ditt minne. Det går inte att komma ifrån att det här förmodligen bara är början på ett nytt och väldigt framgångsrikt genre.


.

APRIL APRIL ERA DUMMA SILL, JAG KAN LURA ER NÄR JAG VILL!!!!

Datorn har gått helt bananas de senase dagarna! Den stängs av när den vill, vägrar visa youtube-klipp, är riktigt jävla seg och nu är färgen helt knäpp så jag kan inte ladda upp bilder. Såhär konstig ser färgen ut hos mig! Pappa jobbar på det men det kommer ta låååång tid.Ingen aning om vem "Foppa" är, men för en sekund så trodde jag att det stod där bredvid den blå texten "fingret stoppad stjärten".


ask doug and chris

Jag såg en dokumentär förr om ett par som varit gifta i 24 år, och mannen varit otrogen under ALLA dessa år.
Ja, det är ju inte så himla ovanligt att sådant händer, men lyssna här.

Idag agerar de relationsexperter, har en hemsida tillsammans och ger alltså andra par tips i deras förhållanden.

Jag kanske också borde nämna att mannen hade ett antal one night stands under deras äktenskap samt ett 18 månaders långt förhållande med SIN FRUS BÄSTA VÄN.

Hahaha. Räck upp en hand, alla som vill ha råd av det här paret?

RSS 2.0