rasister vägrar lockigt hår

"Vi klipper inte sånt hår", säger araben när flickan kom dit för att klippa håret. Varför? "Det är för krulligt", fortsätter den håriga araben, samtidigt som han och hans kollegor börjar skratta. Detta hände någonstans i Kista, och stod med i Kistatidningen.

Jag kan se framför mig hur den stackars tjejen vände sig om, helt förödmjukad, och gick därifrån. Vad är det för fel på mitt hår? Tänkte hon säkert. Och det sorgligaste är ju att det inte är något fel på hennes hår. För jag vet vem det är, och hon har hår som kändisar spenderar tusentals kronor på att få.

Så vad är det den håriga araben menar? Varför sitta där och neka en kund - bara för att? Kanske araben har problem med somalier?

kissie kiss...

Jag läser Kissies recension av The Dark Knight och skäms. För det första så heter filmen inte Batman the Dark Knight. Och för det andra, vadå hur det har "bildat honom"? Gah. Tjejen måste lära sig svenska. Nu går hon i min gamla skola, Jensen Västra, och förhoppningsvist så lär hon sig stava och uttrycka sig själv på ett mindre bedrövligt sätt.

Det är tyvärr ännu värre att en massa fjortisar läser hennes blogg och tänker "men varför ska jag behöva lära mig stava? Blondinbella och Kissie kan inte det, och de är ju miljonärer!". Sen ser fjortisarna på Kenza och börjar röka för att hon gör det. Suck. Sad. Sad.

sicken days

Jag håller på att bli sjuk. Det är min syster som har smittat mig. Jag fattar ingenting. Jag har varit extra noga med att inte vara i närheten av henne och tvätta händerna ofta.

Shit. Det är någon där uppe som inte gillar mig.

bilder

Några bilder från USA:

I biografen med några snorungar

Venus tar studenten - eller hatten


Syrran och jagJag och syrran igenI six flags finns Batmans egen värld, som heter...
Supermans..
Världens godaste macka hittar du på Babylon i Virginia..På flygplanet..

 

skolan då..

..är tråkigare än någonsin. Jag har ingen aning om hur jag kommer att orka i två år till. Fan vad ångrar att jag gick om ibland. Det var frivilligt, ifall ni måste veta. Så att ni inte tror att jag var så pass dum att jag tvingades gå om. Jag ville läsa samjournalistik istället för samsam, så därför var jag tvungen att läsa om ett helt år. Samma skit egentligen. Samblablabla. Men gjort är gjort. Nu måste jag bara vara stark och göra mitt bästa.

Men fan vad det kommer att svida när alla mina vänner tar studenten, och där sitter jag som ett missfoster och har ett år kvar. Fan. Fuck.

god morgon

Hej kära älskade läsare! Det var nästan en vecka sen jag skrev sist. Förlåt. Men jag har varit väldigt deprimerad. Hela veckan har jag legat i sängen och gråtit och gråtit, samtidigt som jag knaprat i mig antidepressiva medel. Har inte ens gått till skolan. Det enda jag har tänkt på var USA, bloggen, USA igen, hur länge jag inte uppdaterat på bloggen, USA, hur mycket mina kära läsare väntar på mina inlägg, och USA igen. Alltså i princip det som mitt liv kretsar runt.

Eller inte. Skämt åsido. Jag har bara inte orkat uppdatera den här jävla bloggen. Är det ursäkt nog? Nu har jag haft fem dagars paus och har kommit tillbaka med ny energi. Förlåt för att ni har lidit.

!!!

WHAT THE FUCK MAN, SLUTA MED ERA FUCKING REKLAM!

?

Varför har alla slutat kommentera? Lever jag? Det här kanske är en dröm. Att vara tillbaka i tråk-Sverige, tappat bort mina glasögon och bär istället ett par asfula som får mig att minnas när jag var nio och stadens största nörd, och nu mina läsare som övergivit mig. Är ni kvar, era suckers?

tråk

Hemma från första skoldagen. Det var kul att träffa gamla kompisar, men annars är jag uttråkad. Deppig. Vill tillbaaaka.

deprimerad

Fan vad jag saknar USA. Vill inte vara här. Och imorgon börjar skolan, som för att kasta eld i lågan. Är ju redan tillräckligt ledsen, måste skolan förvärra allt? Funderade på att skolka eftersom jag inte sovit på nästan 30 timmar, men skolkar jag allra första skoldagen så är det riktigt illa. Jaja. Nu tjatar syrran om att jag trycker för hårt på tangentknapparna. What the fuck?

God natt folks. Ska lyssna på musik i min ipod och drömma om USA.

safe and sound

Nedanstående inlägg var ett försök till att frambringa panik hos syrran, vilket fungerade perfekt. Jag tog hem hennes förbannade laptop som jag skriver ifrån nu. Den är en riktig babe, den.

Flygresan gick jättebra. Amerikanerna är väldigt vänliga när man lämnar deras land. Väntade 10 timmar i Schweiz men det gör inget, är ju van.

i schweiz igen

Hello folks! Nu ar jag i Zurich Airport. Trakigt som fan. Aker om fyra timmar eller sa. Det var otroligt deprimerande att lamna USA, men men.

Till Aisha: De sa vid boardingdisken att man inte far med sig laptop till flyget, de stor signalerna eller nagot sant. Det ar United Airlines. Men de tog den och skickar den i slutet av veckan. Bli inte arg, det var inte mitt fel.

huhu

Ska snart ga och shoppa med morbror. Jag har tagit pa mig fula klader sa att han tycker synd om mig och ger mig massor av pengar. Lalalala.


By the way, what the fuck ar det med folk som fragar irrelevanta fragor? Nyss var det nan knappis som undrade vad jag tyckte om systrarna Olsen.

Who the fuck gives a fucking shit!! Varfor fragar hon sant? Handlade mitt inlagg om det eller?

glomde namna..

Imorgon bitti aker jag och shoppar igen. Morbror hade grymt daligt samvete (den fega morbrorn, han som vagrade aka nagot i Six Flags)over att inte ha gett mig pengar, sa han tar med mig och shoppar. Yeah baby. Jag hoppas bara inte att det blir overvikt pa bagaget.

forresten..

Jag ar lite orolig over syrrans laptop. Jag vagar inte lagga den i resvaskan med risk for att den skadas i rontgenkontrollen, sa jag lagger den i handbagaget. Kvittot ska jag aven ha med mig, ifall de fragar en massa fragor och sa vidare. Men jag vet inte. Kraver de mer? Maste jag gora nagot speciellt nar jag ska ha med mig laptop i flyget, en laptop jag inte har for avsikt att anvanda under resan? Man vet ju aldrig med amerikanare. Paranoida javlar.

hello folks

Klockan ar halv tre och jag packar och laddar ner latar till min nya ipod. Jag vann kampen, som jag visste att jag skulle gora. Jag gick pa samvetet och bonade och bad, och syrran gav till sist med sig. Nu har jag en snygg, bla ipod med 4 GB minne.

Anledningen till att jag inte skriver aao ar helt enkelt for att jag ar for lat. Sorry about that.
Har varit i Pentagon Mall och shoppat idag. Traffade en kompis jag kommer sakna valdigt mycket, men forhoppningsvist traffar snart igen. Det kanns grymt deppigt att jag aker tillbaka. Har haft det alltfor roligt for att vilja aka tillbaka till trakiga Sverige, men nagongang maste ju semestern ta slut.

Den har gangen tanker jag inte bli uttrakad pa flygplatsen. Har kopt den sista i Twilight-serien, sa jag lar ha nagot att lasa pa planet. Plus massor av musik och pengar. 10 timmars vantan ar det den har gangen.

då var det dags

Imorgon åker jag alltså hem till Sverige igen. Det har varit en superkul månad, jag önskar att det hade vara längre. Men eftersom jag börjar skolan på måndag så går det inte att förlänga.

Senare åker jag och syrran för att träffa några kompisar en sista gång innan jag drar.


Hej

Glom mitt forra inlagg. Ar glad igen. Vill inte hem till trakiga Sverige.

home sweet home

Dramatik överallt. Jag vill bara hem just nu. Hem från allt och alla i det här landet, hem från all dramatik. Jag vill hem till min syster som förstår mig, pappa som älskar mig och brorsan som jag saknar. I slutändan är det bara min familj jag kan lita på, ingen annan. Bara de som aldrig sviker.

Jag ber om ursäkt för mitt sentimentala inlägg, men en månad är en lång tid med gott om utrymme för besvärliga händelser.


drama

Jag tror jag har varit med om mer drama den här senaste månaden än i hela mitt liv. De här senaste veckorna har sagt mig att om jag någonsin har ett förhållande så ska det vara med en tjej. Killar är så förbannat dramatiska och jobbiga.


bråk

Jag har just varit med om ett offentligt bråk mellan Man och Fru.

Man: "Du har inte matat ungen!"
Kvinna: "Vad fan vet du om det, du var inte ens hemma!"
Neutral - "Okej, lugna ner er nu.."
Kvinna: "Han inte en bra man och inte en bra far, det enda han gör är att jobba!"
Man - "Håll tyst du, din lögnare!"
Kvinna: "Prata inte med mig på det sättet, jag tänker fan inte sitta här och ta emot en massa skit från dig"
Man "Jag är fan skittrött på det här !"

Och så vidare. Givetvis på engelska. Men det vågar jag inte skriva, med risk för att de ser. Fan vad barnsligt det lät. Och samtidigt så underhållande.

plocka upp lite liv istället..

Igår på väg hem ifrån Pentagon Mall så insisterade en taxichaufför på att plocka upp oss när vi var färdiga med att shoppa och ta med oss hem. Vi tog hans nummer men ringde aldrig. HA! Fan vad patetiskt. Har han inte ett jobb att sköta? Istället för att gå runt och plocka upp tjejer gratis. Idiot. Han verkade löjligt glad när vi tog hans nummer. Kanske karln väntade sig betalning i natura.

now that you're famous...

Hette jag Nils så skulle jag byta namn så fort som möjligt. Så himla fult. Mobboffer namn. "Nu kommer Nils, kom så spottar vi på honom!".

Och vad fan är det med hans bloggnamn? Vadå storstadspojken? är inte Karl 25 år? Varför kallar han sig för pojke?


förresten...

Så såg jag Kate Perry (I kissed a girl) i Six Flags igår. Eller såg och såg, hon var där och sjöng och jag råkade höra. Hennes röst är usel, låter inte alls som i sången.


generösa släktingar

En väldigt positiv sak med att vara här är att jag har väldigt generösa släktingar. Igår kväll fick jag 100 dollar av min kusin.
"Men.. det behövs inte.." låtsades jag, helt medveten om att han ändå skulle ge mig pengarna. Klart det behövs. Pengar är alltid välkommen. Yeah baby.

barnjävlar

Fyfan för barn alltså. De är så förbannat jobbiga. Igår åkte vi tillbaka till Six Flags med min morbror och hans familj, 4 fucking barn. Jag och syrran försökte smita ifrån dem, men de hann ikapp oss och började tjata om att vi skulle ta med dem på den största berg och dalbanan på hela stället, Superman. Tjat, tjat, tjat. Okej, sa vi.
 
När vi hade stått på kö i kanske en halvtimme, och hade just satt oss i vagnen, så får de förbannande barnen kalla fötter och vägrar åka med. Jag tvingas ropa på en av de anställda så att de kan låsa upp och min kusin kunde gå av. Jag bad ungen att stå vid sidan och vänta på mig. Min syster hade inte lika tur med den andra kusinen. Snorungen sprang därifrån och syrran kunde inte gå efter henne då hon var låst i vagnen. Sedan fick vi leta efter henne i kanske en timme.
Fucking ungjävel. Morbror är inte bättre han heller. Han blev blek och vägrade också att åka med. Vuxna alltså. Sådana fegisar.


mirrors - medelmåttig skräckis
(Premiär i Sverige 19 september)

Kiefer Sutherland är en skådis som är begåvad som Jack Bauer, som tyvärr inte verkar kunna göra annat. Jag vet inte om det beror på att rollerna han får alltid påminner om den oövervinnliga Jack Bauer, eller om han bara har fastnat i ett fack.

Mirrors är en skräckfilm som handlar om - just speglar. Skumma speglar som visar saker vi inte vill se. Som till exempel vår reflektion som inte lämnar spegeln när vi gör det. Creepy as hell. Filmen var nervkittlande och underhållande. Tyvärr rätt förutsägbar vilket drar ner på betyget.


neeej

Jag åker tillbaka till Sverige på lördag. Fan vad deprimerande. Vill inte åka härifrån. Fan också!


the notebook - gullig kärlekshistoriaFör några dagar sedan såg jag alltså den omtalade Notebook. Jag kommer ihåg att jag lovade att jämföra den med Titanic, men helt ärligt tror jag inte att det behövs. Titanic är en klassiker som går rakt in i hjärtat, och att höra att det fanns en film som berörde lika mycket, om inte mer, fick mig att bli vansinnigt nyfiken. Jag var skeptisk, men öppen.

Jag kan inte annat än säga att jag hade rätt. Det finns ingen kärlekshistoria som går om Titanic. Hur mycket man än irriterar sig på det eviga tjatet om den jävla båten som sjunker, så är det fakta att det är en av de bästa filmer som någonsin gjorts. The Notebook var en väldigt gullig kärlekshistoria. Underhållande och framförd av två suberheta skådisar, Ryan Gosling och Rachel McAdams. Den hade sin charm men tyvärr var det inget speciellt. Inget jag kommer att minnas som något storslaget.

Därför är det helt obegripligt för mig hur man kan jämföra dessa två. Notebook var väldigt förutsägbar, men inte av den typen som gör att man suckar trött. Bara den typen man inte minns. Trots det vill jag rekommendera filmen. Jag gillade den och blev rörd, men förvänta dig inget fantastiskt.


typiskt somalier

"Vi åker klockan elva, var redo då" säger min morbror. Klockan halv ett ringde jag honom och det visade sig att de fortfarande sov. Jävla somaliejävlar. Man ska alltid plussa på två timmar när det gäller somalier.


six flags

Six Flags är alltså mestadels en vattenpark, men den har även några få riktigt roliga berg och dalbanor. Det finns en hel avdelning som heter Gotham City. (Ni som har sett Batman filmerna vet att det är där Bruce Wayne, aka. Batman, bor). Låt min recensera några av dem.

The Wild One

Den allra första jag åkte. Bland det läskigaste någonsin. Hela karusellskiten verkar ostadig så man kastas hit och dit, men det är ju å andra sidan meningen. Väldigt bra om man vill ha det vilt. 3,5/5

 

Joxers Jinx

Den roligaste berg och dalbanan någonsin. Jag hade så otroligt kul! Var först asrädd då den åker blixtsnabbt från början och in i en  mörk tunnel, därefter hör man ett elakt skratt. Men så otroligt kul, tyvärr hann jag bara åka den en enda gång. Om ni någonsin åker till Six Flags så är Joxers Jinx ett måste! (Som ni förmodligen har klurat ut så är den baserad på Jokern i Batman serien) 5/5


Batwing

Batwing är den coolaste och läskigaste jag åkt. Har ni varit med om att man LIGGER ner istället för att SITTA? Jag var asrädd för att selen skulle spricka och jag falla handlöst ner och dö medan den åkte upp och ner med rasande fart, så därför låg jag och tryckte mig så långt bak som möjligt istället för att njuta. 4,5/5


Superman

På vägen upp var jag skräckslagen och undrade vad fan jag hade gett mig in på. Och varför var det så höööögt......!!!

4,5/5


morbror och döden

Min morbror verkar vara otroligt fascinerad av döden. Han pratar om det jämt och ständig.

"Du måste vara en bra flicka. För vi alla dör. Förstår du det? Tror du att vi lever för alltid? Tror du det?"
"Nej..."
"För vi alla kommer att befinna oss under jorden någon gång. Precis som din mamma. Precis som din mormor. Precis som alla andra. Förstår du det?"


Och så vidare och så vidare. Döden verkar vara en kär vän, så mycket som han pratar om det. Därför har vi bestämt en sak, jag och min syster. Om han tar oss till tivolin "Six flags" imorgon, (som Gröna Lund, fast ännu bättre. Var där i lördags. Bilder kommer sedan) så sätter vi honom på den läskigaste berg och dalbanan i hela tivolin, som heter Superman. Den är ny, supersnabb brand och riktigt jävla läskig. Han ska få se döden i vitögat. Låt oss se om han är lika kaxig efteråt.

sorry people

Jag har inte gett er en ordentlig uppdatering sen torsdag, och jag ber verkligen om ursäkt. Har helt enkelt haft för mycket  att göra och har knappt varit "hemma". Ska försöka kasta in lite uppdatering nu.


grattis!!!

Idag blir min bästa vän äntligen myndig. Det är synd att jag inte kan vara där och gratta henne personligen, men jaja. Grattis kära älskade vän, och jag hoppas att du får vara med om många fler födelsedagar där jag står vid din sida (Låter nästan som en kärlekshistoria. Vill poängtera att detta är pur vänskap och att ingen av oss är lesbiska, i alla fall inte jag. Vet inte riktigt om Milkshake)

GRATTIS PA FODELSEDAGEN!!!!no..

Idag har varit i poolen och sett No country for old men. Ni vet, årets mest omtalande film, och även vinnaren till 4 oscars. Inga åsikter än. Min recension kommer snart.

the prestigePrestige är en av de mest underhållande filmer jag sett, helt vattentät ända från början. Christoper Nolan har dock aldrig gjort mig besviken. Batman Begins, Dark Knight och nu denna. Det verkar då ändå komiskt hur ofta jag ser Bale och Michael Caine i samma film. Det kanske är dessa två tillsammans som skapar magi, med hjälp av en regissör som åstadkommer en enastående historia i varje film han ger sig in på.

The Prestige som är baserad på boken med samma namn, handlar kort och gott om intensiv rivalitet mellan två magiker som gör allt för att avslöja varandras trick och göra den andra till åtlöje. Rivaliteten är brutal och samtidigt väldigt roande: hur långt är de villiga att gå?

Om jag nu ska bortse från det faktum att Christian Bale får mina knän att bli till gele, så står jag fast vid att han är en fantastisk skådespelare. Trots det blir jag stundtals förbryllad över den irriterande grimasen han envisas med att ha då karaktären ska föreställa förvånad. Kanske svårt att upptäcka om man bara sett honom i en film.

Innan min recension blir pinsamt lång så vill jag bara påpeka att Prestige är en sjukt bra film (dock ett minus till den röriga historian som inte gav tillräckligt med tid till förklaringar) och passar alla som uppskattar bra filmer. Om inte du tillhör den kategorin så bör du hålla dig till Spy Kids och Mumien.


fan

Jag har sett ungefär tio filmer den här veckan ,och orkar fan inte recensera alla, utan bara ett par få.Ska försöka hinna innan Bernie Mac show kommer om en kvart.

är ni stolta, kära vänner?

Idag gick jag och badade i poolen som de har här. Jag förbannar mig själv för att jag gör det  två veckor innan jag åker. Men gjort är gjort. Jag vågar fortfarande inte gå på den djupa sidan (där jag inte kan känna mina fötter mot golvet), men det kommer. Hoppas jag.

Jag vet dock inte om jag vågar ta med min älskade kamera och riskera att den blir blöt. Hm.

min kära lillasyster

..den som bor i Sverige, har arbetat så hårt för sin laptop. Hon har velat ha en sedan året började, och har nu tjänat ihop tillräckligt med pengar för att skaffa en. Jag köper den till henne härifrån och tar med hem, så hon blir helt ensam om den modellen. Vilken inspiration hon är. Hade ett mål och uppnådde den. Ska bli mer som henne.

kampen om ipods

Saken är den att här finns tre ipods, och tre personer. Vilket betyder att jag ska få en. Vilken jag ska få är problemet. Det finns en blå och röd med 4GB minne, och det finns en sliten svart ipod med 2 GB. Jag och syrran har igång en intensiv kamp, för ingen av oss vill ha den fula svarta. Jag är övertygad om att jag lär vinna kampen ,men man vet aldrig.

Dessa är mina argument till henne:

1. Jag reste 25 timmar för din skull. (Inte riktigt sant. Skulle ha kommit även om hon inte hade varit här.)
2. Jag har en 20 timmars resa framför mig och behöver många låtar att kunna lyssna på.
3. Snälla.


Om ingen av dessa funkar så tar jag till min näst sista och mest desperata metod: Pussar och bön.

Om inte det funkar, så snor jag den helt enkelt från henne.


stället vi är på varje helg

Vi tillbringar varje helg hos en släkting som bor på det här fina stället. Eftersom ingen av syrrans kompisar orkar åka ända ut till Springfield så är det här pendlandet ett måste.


syrrans examenmumien 3, drakkejsarens grav - grävde just sin egen gravVilket skämt att en sådan här skitfilm fick visas på bio. Vilket pinsamt skämt. Vad är det här för någonting? Komedi? Thriller? Eller bara ett patetiskt försök till att vara både rolig och läskig, som tyvärr resulterar i absolute nonsense.

Brendan Fraser har aldrig imponerat på mig, och kommer nog inte att göra det heller. Det är inte hans fel att manusförfattaren fick honom att se dum ut, men det är hans fel att han tackade ja till att medverka i det här vedervärdiga projektet.

Aldrig någonsin har jag förvånats mer över en film. Oftast så är mina förväntningar sanna. Filmen är antingen bottenskit, helt okej, eller ett mästerverk. Mumien 3 tillhör ingen av dessa kategorier. Filmer som är bottenskit är det inte avsiktligt, det är bara resultatet av fel jobb till fel person. Men den här filmen fick mig verkligen att bli riktigt konfunderad. Vad i helvete var meningen?


lalala

Att  se ne nysläppt film här kostar ca 60 kronor. I Sverige kostar det 95 kronor. Vilken skillnad.


deppig

Jag känner mig nere inför tanken på att komma tillbaka till tråk-Sverige om två veckor. Jag har det så kul här. Det spelar ingen roll att jag har varit pank, har ändå inte behövt betala ett smack för någonting. Det kommer jag sakna när jag åker tillbaka till Sverige.


korkade venus

Jag är så dum, så dum. Min adapter funkar. Det är tyvärr bara min hjärna som inte funkar. Jag hade inte trott att man behövde koppla in batteriet för att se om den funkar, och när jag provade det så såg jag hur två veckors bilder inte blivit tagna. Fan för mig. Nåja. Nu funkar den och det blir massor av bilder. Ni får ursäkta er korkade bloggerska.


anledningen till att jag avskyr barn

De är bortskämda småglin som bara gråter. Jag höll just nu på att lösa upp några flätor hos en ful två-åring som bara satt och gnällde. Jag var hur försiktig som helst, ändå började skitungen att skrika efter sin morsa och betedde sig som att jag hade misshandlat henne. Fucking ungjävel. Hon är så ful, kan inte ens hålla upp sitt gigantiska huvud. Skulle skämmas ihjäl om jag hade en sådan ful unge. Haha, hennes morsa står precis bredvid mig men fattar inte att jag snackar skit om hennes lilla sötnos. Det är så mäktigt att kunna ett främmande språk.


rip

Bernie Mac är död. Jag känner mig väldigt nere eftersom han tillfredställer mig varje kväll mellan 12 och 01 med sitt superroliga program, Bernie Mac Show. De döda borde vara väldigt glada, nu har de fått sällskap av en komiker värd att minnas.

R.I.P. 57/10/05-08/08/09

överskattade starbucks

Nu har jag äntligen besökt Starbucks. Kan inte annat säga än att jag är lite besviken. Har druckit både Caramel Macchiato (som smakar precis som cappucino) och Caramel Frappucino. Frapuccinon var riktigt god, men inget som slog mig med häpnad.


some shit i dc

idag var jag i mittpunkten i DC, och jag måste erkänna att jag är glad att jag bor i Sverige. Först av allt så har jag aldrig sett en mer delad stad. I det första kvartet var det fullt av svarta människor. Vartenda en som gick där var svart. Jag blev också eyeballed (dvs. att en ful tjej med vilt hår såg väldigt snett på mig och mina kläder. Avundsjuka, såklart). I ett annat kvarter var det så vitt att jag var rädd att någon skulle slå ner oss när de insåg att vi stack lite ut från mängden.

Hur som helst så var jag i även i Georgetown och Chinatown. Riktigt coola ställen, speciellt Georgetown. Snobbigt men inget ställe jag skulle tacka nej till att bo på.


augusti augusti

Hoppas ni inte gick på det. Jag är faktiskt mer besatt av min blogg än vad ni är. De här senaste dagarna har jag hunnit göra mycket, tyvärr kommer ni inte få veta allt. Eftersom hela familjen läser bloggen och jag inte vill ge pappa en hjärtattack, så får jag ta det lite försiktigt.

Förresten så har min kamera dött och jag har ännu inte skaffat en adapter. Helt ärligt tror jag det kommer att dröja ett tag tills jag får en, om det ens händer. Tills dess får ni klara er utan bilder.


är ni glada era suckers?

Fan vad mycket jag har uppdaterat! Det här borde räcka ett tag. Kommer inte tillbaka förrän om två veckor. Adios amigos!

hungrig

Jag är ashungrig och har 40 dollar som jag inte vill slösa. De ska förhoppningsvist räcka till både ett badminton set och present till min tjatiga bästa vän. Fan också. Magen kurrar ihjäl. Badminton eller mat?


skitreklam

Fan vad mycket reklam jag möts av när jag kollar kommentarerna! Så fucking irriterande.

venus har blivit en amerikan

Jag inbillade mig att skärmen hoppade till när jag skrev bomber. Den kanske reagerar på sådana ord på alla språk. Shit, snart blir jag tagen av polisen och kastad i fängelse där jag kommer att våldtas av kåta lesbiska kvinnor.

?

..Tänk om någon upptäcker att jag inte går i den här i skolan och kastar ut mig? Det spelar nog ingen roll att jag bara använder datorn (från något okänd konto) Amerikaner är ju sjukt paranoida. De kanske tror att jag sitter här och planterar bomber eller något.

förolämpning på högsta nivån

Milkshake påstår i sin blogg att jag inte är en boknörd. Detta säger hon för att jag hellre köper ett badminton set än Breaking Dawn boken. Jag känner mig grymt förolämpad. Bara för att jag hellre vill sporta än slösa pengar på något jag ändå ska läsa på planet, så tar hon till denna grymma metod. Det är att som att säga att Einstein inte är smart. Och det kan man ju inte. Jag skulle gärna ha läst Breaking Dawn om jag fick den gratis, men nu är det inte så.

Ja, jag vet att Harry Potter också kostade pengar. Men skillnaden är jag skulle kunna överleva ett år utan att läsa Breaking Dawn. Med Harry Potter så kunde jag knappt vänta de 5 timmarna jag fick stå på kö efter att den släpptes. Jag älskar Harry Potter. Den kommer alltid att vara min boo. Twilight-serien älskar jag också men inte i närheten av Harry Potter. Så är det och så kommer det alltid att vara.

busy woman

I två timmar kommer jag nog att sitta här så jag ska passa på att vara snäll och kommentera mina kära vänners bloggar. Något jag har varit alltför upptagen för att göra på sistone. Jag har haft sååå mycket att göra, åkt bil med folk som kör mot rött hela tiden, varit nära döden , ätit mängder med Big Mac, käkat buffe nästan lika många gånger, spelat massor av basket, tjatat efter pengar på morbror, smygit in på bio, träffat mina kusiner som jag hatade förr men gillar nu, träffat deras mamma som jag fortafarande hatar, etc. Listan kan göras löjligt lång. Men eftersom jag älskar er för mycket för att tråka ihjäl er så låter jag bli.

en amerikansk skola

God morgon kära läsare! Befinner mig just nu på Northern Virginia Community College. Imponerande namn, va. Min syster tar sitt examen senare idag, så jag väntar i den här skolan tills dess. Jag lovar att ta bilder (min kamera har fortfarande inte dött efter nästan två veckors snålt användande. Vilket fucking mirakel!).


rfehnjtrfd

Jag har begränsat med pengar och grubblar över om jag ska köpa sista boken i Twilight serien som kom ut för ett par dagar sen, eller ett badminton-set? Svårt val. Jag tror jag väljer att köpa ett badminton set. Boken kan vänta. Tråkigt nog är jag inte så sugen på sista delen om Edward och Bella (Milkshake och Soraia kommer att döda mig?) just nu. Jag ska absolut köpa den innan jag åker härifån, men nu väljer jag hellre att spela badminton. Jag har antingen blivit en sportfåne eller helt galen.

blondinbella provocerar

Först en attack på Stina-Lee och nu en massa bilder på päls? Kanske läsarna börjar tröttna på hennes tråkiga blogg så Blondie gör det hon är bäst på - provocerar skiten ur sina läsare. Personligen förstår jag inte varför folk bryr sig om att skriva långa uppsatser till henne om hur dåligt päls är, som om hon bryr sig.

Hon ser ut som en desperat ryska som gör allt för att  se viktig ut.

photoshop

Håller på att ladda ner Photoshop. Att jag inte tänkte på det tidigare! Haha, äntligen dags att uppdatera Photoshop kategorin.

Pentagon

Igår var jag i Pentagon Mall. Riktigt stort ställe. Vi åt kinesisk mat som var häftig men inget jag skulle köpa igen. Jag visste väl att jag inte passar ihop med något annat än McDonalds och Big Mac. Maten såldes av en galen kines som skrek ord på kinesiska.Utanför Pentagon
Kinesmaten

lila taxibil

Har du någonsin sett en lila taxibil? Min morbror kör en. Skulle du LITA på en lila taxi?


äckligt

Morbror försöker få mig att äta ett lammhuvud som stinker. Aldrig i livet. Yuck. Ew.

swing vote - en film morfar skulle diggaDen här filmen var ett intressant koncept. Den sömniga staden Texico, New Mexico är den sista att rösta på en kandidat som blir Amerikas nästa president. När det står 50/50 mellan två giriga kandidater, är det upp till en enda medborgare att rösta: lantliga Bud Johnson som inte vet ett jota om politik.

Filmen tar en intressant vändning när Bud blir känd över en natt då media bor utanför hans hus och Bud tvingas ha livvakter. Kandidaterna fjäskar för honom och fjäsket skulle nog vara avgörande om Bud inte hade haft sin smarta dotter Molly som höll honom på plats. Tiden går, kandidaterna blir mer desperata och slickar ännu mer röv, medan Bud blir riktigt bortskämd. Men frågan kvarstår: Vem kommer han att rösta på som blir USA's president?

Jag vet inte det var gamlingarna som gjorde att jag blev riktigt irriterad på den här filmen, eller så beror det bara helt enkelt på att jag hade svårt att hålla mig vaken. Den var seg. Riktigt jävla seg. Jag skulle inte kalla den dålig, men låt mig sammanfatta den på det här sättet: Kevin Costner gör ett bra jobb, men inte tillräckligt för att få mig att vilja se om den.


fascinerad

Jag är fortfarande chockad över hur löjligt enkelt det är att smyga in. Igår tänkte vi se Mumien 3 som hade premiär, men jag och syrran kunde inte hitta dörren till salongen, så vi smög inpå en random film. Swing Vote visade sig den vara, och där var fullt av lättroade gamlingar som skrattade sig hesa var femte sekund. Sjukt rolig film om man har passerat 80-strecket, men ett sömnpiller om man är ung och diggar pang-pang filmer ala Dark Knight. Eller vilken intressant film som helst. Recenserar sömnpillret om en stund.Biografen jag alltid går till. Finns två våningar.

när jag var nära döden (den överdrivna versionen)

Igår regnade det asmycket här i Virginia. Vi satt på bussen (som för i övrigt är skrattretande ful) och var på väg till Pentagon Mall, när vi hörde ett öronbedövande PANG där blixten hade slagit ner. Det lät som att något hade exploderat. Några minuter senare hörde vi ett ännu högre pang än den första och hela den skramliga bussen skakade till medan folk skrek for allt de var värda. Sedan såg vi en massa tjutande brandbilar åka förbi.

Ja, det var alltså min nära döden uppelevelse. Väldigt överdriven då jag fysiskt sett inte var särskilt nära att dö, men jag var ju tvungen att liva upp min blogg med en intressant historia. Förlåt om ni trodde att jag hade legat på dödsbädden eller så.


hej sverige

Jag befinner mig just nu på den coola delen av Virginia, och har varit här i två dagar. Skönt att komma bort från deprimerande Springfield, men åker dessvärre tillbaka imorgon. Har tagit massor av bilder och intressanta historier som jag publicerar i bloggen då. Idag var ni nära att förlora mig. Jag ska inte göra en Blondinbella och sälja historian till pressen, utan ni mina läsare ska få läsa den här i bloggen. (Har inte direkt något val. Vilken tidning skulle vara intressera av min historia?)


det sägs..

..att vi ska åka till Kanada. FUCK! Jag ser verkligen inte fram emot det. Sista gången vi åkte med bil till Kanada så tog det cirka 10 timmar. Det var en mardröm. Och det värsta var att vi var där i två dagar, sedan var det dags att åka tio timmar igen. Nej nej, jag är trött på Kanada och vill inte dit. Vad för kul kan man förresten ha med sin morbror hack i hälarna? Kanske om det bara var jag, syrran och några kompisar...men nejdå.


amerikaner chockar

Jag tror inte det är många som vet hur mycket amerikaner egentligen sportar. Trots att de är stora som valar så sportar varje ungdom, antingen i form av små söta kläder och pompoms, eller dräkter som kräver suspensoarer, ni vet, för att skydda the thingie. Vi var på en skitsnygg utomhusarena igår, där det var möjligt att spela badminton, tennis, basket, fotboll, etc. Jag kände mig jättetöntig, stod där med coola kläder men kunde inte sätta in bollen. Jaja, man lär sig.


homer simpsons springfield är sjukt tråkig

Springfield heter alltså stället jag är på, men man vet faktiskt inte om det är här familjen Simpsons bor eftersom det finns en Springfield i princip alla stater. Poängen är ändå att det här är det tråkigaste området någonsin. Kom aldrig hit. Seriöst. Och det som gör det så jobbigt är att bussen går två gånger per dag, så det är inget alternativ. Alltså är man beroende av någon med bil, annars kommer man ingenstans.

Det känns sjukt irriterande att inte kunna sticka när jag vill. Förstår varför alla amerikaner är så feta, det finns inte ens någon butik man kan ta sig till utan bil. Den där lilla plåtburken gör mig så deprimerad. Tunnelbana, någon?


RSS 2.0