catfight

Syrran har köpt en ny kamera, en Ixus 85 IS. Vi har tjafsat om vems kamera som tar bäst bilder, det gick så långt att vi började smutkasta varandras kameror och krävde att pappa avgjorde vilken som var bäst. Pappa, som ville undvika bråk, sa att  båda var lika bra. Pff, pappa vet lika mycket om kameror som jag vet om andragradsekvationer.


illusionistenBara titeln gör en väldigt förväntansfull och samtidigt lite på sin vakt, en film som utger sig för att handla om illusioner eller någon som skapar dem leder bara till att man blir helt grundlurad i slutet. Så redan innan man satt sig i soffan och förberett sig för att bli förtrollad har man skapat förväntningar.

Handlingen är så simpel som att en trollkarl gör allt för att vinna tillbaka sin barndomskärlek, som är förlovad med en kronprins som inte direkt är känd för att anordna barnkalaser.

Det är en stor besvikelse när jag måste medge att Illusionisten inte på något sätt uppfyller många kriterier. Edward Norton har aldrig tidigare varit så medelmåttig, nästan på gränsen till usel. Hans brist på engagemang lyser lika starkt som morgonsol och han ser på något sätt helt malplacerad ut. Hela den halvdana kärlekshistorien med Biel minns jag knappt eller bryr jag mig om.

Att jämföra Illusionisten med The Prestige borde vara straffbart. Deras likheter är inte fler än att det handlar om trollkarlar och magi, punkt slut. Att illusionisten hade en överaskande och spännande slut är inte tillräckligt för att bortse från resten av den banala handlingen. Att kalla den för dålig är kanske att ta i, men att kalla den för bra vore nästan en illusion.

filmtips

Ikväll klockan 21 25 på kanal 4 så kommer Illusionisten med Edward Norton. Jag har velat se den länge, speciellt eftersom jag tror att den har många likheter med Prestige, som är en av mina favoritfilmer av Nolan.

lördag

Jag är så trött på min mobiltelefon. Hata Nokia, Sony Ericsson är det enda jag tänker köpa från och med nu! Nokia vägrar spara vissa ord så man måste skriva om dem gång på gång hela jävla tiden..det går inte att avbryta sändningar..och nu har den börjat hacka också, jag har knappt haft den i en månad än. Nej, jag är inte nöjd.

Ikväll skulle jag träffa Anna men nu det blir inte av eftersom jag är förkyld och hostar lungorna av mig hela tiden. Jag hoppas bara att jag är frisk till skolavslutningen.

beslutsångest

Christian Bales film Terminator: Salvation har premiär om några dagar. Se eller inte se?! Tillräckligt med pengar eller inte tillräckligt med pengar?! Men det är ju CHRISTIAN BALE! Klart som fan att han är värt att lägga en hundring på. Eller??

Hörde förresten att guvernören och f.d. terminatorn Arnold Schwar-något också kommer att få vara med i ett hörn men som en digital figur. Spännande!


inte sett glass på åratalTagen av Soraia när vi var i Kista. Hon är verkligen skitkul sällskap, synd att man inte kan njuta av den så ofta. Soraia är en väldigt upptagen människa, lyckas man få njuta av hennes sällskap åtminstone en gång om året ska man verkligen skatta sig lycklig.


gammal kärlek rostar aldrigIdag visade Dastan sina nya mobiltelefon. Herregud! Hjärtat började bulta hårt. Jag var ju helt besatt av den mobiltelefonen för ett år sen. När Dastan flashade den framför mina ögon idag vällde en massa gamla minnen upp. Jag började sakna den igen. Jag funderade på om jag skulle hinna stoppa den i fickan medan hon var bortvänd. När hon sen undrar vart den är skulle jag lugnt och sansat skylla på någon annan i klassen. Helst någon jag inte gillar.

Men det gick inte. Hon kom på mig. Fan. Jag som verkligen behöver en ny mobil!

quincita

Imorgon får Rosalinn hem sin nya katt. Hon vill att vi ska ha en babyshower. Och köpa presenter. Ofta att jag köper present till en katt? Tar med en toarulle hemifrån den kan leka med. Det borde räcka.

alltså..

Photobucket

Så jävla fucking löjligt. Hur kan en han bli en drottning? Borde inte lilla Sergio vilja bli balens kung istället? Tycker inte han att det låter rimligare, eftersom han är kille och det vanligtvis är kvinnor som är drottningar?

Så pisslöjligt att jag vill spy. Hela den här jakten på könsneutralitet börjar urarta. Snart kommer väl killar gnälla om att de också vill göra reklam för behåar, annars är det ju diskriminering!

är i skolan

Gav Hillary Clintons tänder en makeover.


inte snällt

Visade syrran ett par högklackade skor jag ville att hon skulle köpa från USA till mig som födelsedagspresent. Men hon vägrade. "Du kan inte ens gå i högklackat" sa hon då. Men hallå? Jag ska ju lära mig! "Mm, öva på någon av de hundra andra högklackade skor du aldrig har använt".

Hur kan hon vara så elak? Vad tycker hon att jag ska använda då, kängor eller? Varför nekar hon mig chansen att få känna mig som en riktig kvinna??

Ny kategori

Som heter "har ni tänkt på att..". Jag får så många bloggidér varje dag att jag snart måste skaffa anteckningsblock för att hålla ordning på allt. Det börjar bli lite tröttsamt att skicka sms till mig själv där det står vad jag inte ska glömma att blogga om.

Okej. Glöm att jag skrev det där sista...

the village
Någon dag innan jag dör vill jag gärna träffa Joaquin Phoenix. Han är nummer två på min lista över skådespelare jag vill träffa, och inte bara för att han sköter sitt jobb så jävla bra, utan för att han har en utstrålning många skådespelare aldrig under sina karriär kommer i närheten av. Jag vet att det inte endast beror på att jag har sett honom i bra filmer, utan mannen är helt enkelt fantastisk på det han gör.

The Village kan inte kallas för skräck. Det är 70% thriller, 10% drama och 20%skräck. Jag brukar alltid följa Moviezines råd när det gäller filmer, men den här har de helt enkelt fel om. När det gäller filmer så finns inget som kallas för "alla gillar olika saker". Antingen har man bra filmsmak eller usel filmsmak.

Hur glad man än blir över att den fula tjejen blir ihop med skolans hetaste kille, så måste man ändå kunna säga att näe..det här är inte direkt bra, men jag gillar det ändå. Skillnaden mellan filmer och musik är att det är enkelt att se vad som är dåligt när det gäller filmer. Man kollar. Håller historian? Är det bra skådespelarinsatser? Bra dialog? Trovärdig? Förutsägbar? Sådana frågor går inte att ställa när det kommer till musik, och precis därför är det simpelt att skilja bra filmer från dåliga.

The Village är en bra film. Den handlar om en isolerad by där befolkningen lever i lugn och ro. Men inne i skogen finns de Onämnbara, som är hemska varelser man inte vill komma i närheten av. De onämnbara har ett avtal med byn. Kom inte till oss, så kommer inte vi till er. Men när någon i byn bestämmer sig för att korsa gränsen börjar helvetet..

The Village är väldigt vacker. Det blir inte för mycket av det goda, om man säger så, utan kärleksrelationen som utspelar sig mellan Joaquin Phoenix karaktär och grannflickan är grunden för den här historian. Och den är ljuvlig utan att bli pinsamt klyschig, vilket är väldigt vanligt bland kärleksfilmer. Den lockar fram vårt medlidande, och vissa av scenerna är så gripande att jag inte kan annat än rekommendera alla filmälskare att ta två timmar av sina liv för att se på den.

Det är kanske inget man kommer ihåg dagen efter, men det är defintivt något man lever sig in i just då. Och det är det allra viktigaste.


har ni tänkt på att..

Varje gång någon blir förbannad på TV eller film, så sliter de åt sig sin jacka och ibland handväska, sen går de ut och smäller igen dörren hårt. Men skorna då? Aldrig har jag sett någon på TV pausa för att ta på sig skor.

har ni tänkt på..

Hur jävligt det måste vara för en otrogen person att prata i sömnen? Där ligger man bredvid sin make Erik, och plötsligt börjar man mumla ett mansnamn som definitivt inte är Erik.

Och sådana där hemliga agenter eller spioner, tänk om de pratar fritt om sina uppdrag i sömnen? "Presidenten, jag kommer vara där utanför Orala, oj jag menar, Ovala rummet när ni och miss Lewinsky..eh, pratar affärer. Oroa er inte, media tror att ni är på väg till New York för att prata världskriser med FN, när ni i själva verket.. gör annat. hehehehehe"

Och så erbjuder en pissed fruga (eller älskarinna) media massor av pengar för att avslöja det här. Och när hela världen får reda på det tar det hus i helvete, flera tusen människor demonstrerar utanför Vita Huset med skyltar som uppmanar presidenten att avgå. En och en annan person tycker det är en bra idé att kasta stenar mot Vita Huset, och det slutar med att den personen blir nedskjuten av prickskyttar, och det leder till kaos och folk springer för livet och vissa mindre och långsammare människor blir trampade till döds.

Allt på grund av en person som inte kan hålla käften i sömnen.
när man försöker vara snäll

Rosalinn: Min bloggdesign är skitful!
Jag: Jag kan fixa om du vill?
Rosalinn: Ehm, nej tack.
Jag: Varför inte? Har inte du sett min design?
Rosalinn: Jo..och det ser ut som kräk. Så, nej tack.

tips

Klockan nio ikväll (om 25minuter alltså) kommer en skräckfilm som heter The Village på kanal nio. Verkar intressant, jag ska i alla fall se!

alltså..

Brorsan: Vill du veta vad jag har köpt?
Jag: Visst.
Brorsan: Varsågod. Pussla ihop det själv!vissa gör det annorlunda

Såg nyss i Kenzas blogg att hon hade varit i London i typ tre dagar. Herregud. Hade hon varit somalie så hade det varit tre månader. Det är somaliesemester. Helst ett halvår, men några månader duger också. När jag var i USA under 2002 så var jag där i sex månader. När jag åkte till Somalia samma år så var jag där i två år.

Pappa kallade det för semester.

Semester i två år? Bara somalier som gör sånt.

and then a hero comes alongVilken söt liten hjälte! Jag får nästan tårar i ögonen. Det är ett sådant här barn jag vill ha, en modig liten prick som gör sånt man bara ser på TV.

vilken jävla besvikelseMen fan vad najs, tänkte jag när jag läste rubriken. Det var innan bilden hade laddats, så jag såg inga klänningar utan trodde att de menade glasögonfodraler. Vårens absoluta festplagg (fast jag vet ju att det inte är något plagg men ändå)? Men snacka om att vårens absoluta festplagg är något jag redan har "naturligt". Haha! In your faces!

Sen kom bilden. Aha. Inte glasögon. Klänningar. Några fucking klänningar. Herrejävlagud. Som att världen inte har fått nog av klänningar. Som att det inte finns klänningar i varje jävla butik. Måste de få artiklar i Aftonbladet nu också? Jävla skit.

en idé

Snart är det sommarlov, om mindre än en månad. Syrran ska till USA om typ två veckor och jag kommer att ruttna här helt ensam. Jag har på allvar funderat på att åka med henne i resväskan. Jag får nog inte plats nu, men om jag börjar hysteribanta och går ner tio kilo, då borde jag väl komma in utan problem? Sen kan jag också göra små hål för att kunna andas.

filmtips

Kommer en småkass film på femman med Wesley Snipes om fem minuter. Murder at 1600 heter den. Kolla om ni inte har något bättre för er..

vem vill bli idiot


god dag älskade läsare!

Igår var en skitkul kväll med astrevlig sällskap; det var jag, Rosalinn, AnaMaria, Muna och AnaMarias kompisar Vanne och Victor. Kvällen slutade med att Rosalinn fimpade på min hand och vi käkade i Donken innan vi åkte hem till Rosalinn och somnade runt femtiden.

märket efter fimpningen

lala

Jag har hittat en skitsnygg klänning jag kan ha på min studentskiva nästa år. Skitsnygg!

Men. Ska den sitta snyggt så krävs det att jag får smalare lår. Mindre mage. Smalare armar. Mycket mindre rumpa. Smalare höfter. Med andra ord, jag måste gå ner cirka 15 kg.

Mission impossible har just börjat!

överdriftMen herrejävlagud. Who the hells gives a fucking crack?

Och ser ni vad journalisten inleder med "en del må vara avundsjuka på Haydens vackra hår eller fantastiska kropp"...sen fortsätter journalisten att skriva om den felstavade tatueringen. Som att någon bryr sig. Som att alla tjejer som avundas Haydens kropp tänker "oh maj gad! det står fel i hennes tatuering! cän ju beliiv it?! fyfan nää vad äckligt, nu vill jag inte alls ha hennes kropp!!!". För en felstavad tatuering. Ett "i" för mycket. Det blir en hel jävla artikel om ett "i" för mycket. Snacka om att ha för lite att göra på jobbet.

måste bara säga

Jag är så så sugen på godis just nu att jag skulle kunna ge bort någon i familjen.bakgrunden till mitt namn

Ibland när jag träffar nya människor och presenterat mig själv  så får de stela leenden. Stannar upp i handslaget. "Venus?", upprepar de, samtidigt som de ler ett det-är-inget-fel-på-det-namnet-jag-är-bara-nyfiken-leende. "Mm", säger jag då. "Som planeten, du vet". Det är min isbrytare. Personen andas ut och skrattat lite lättat.

Sen kanske jag får en följdfråga om varför jag fick namnet. Då säger jag bara att mina föräldrar alltid varit fascinerade av planeter, fastän det inte är sant. Det är bara för att jag inte orkar dra den riktiga historian. Dels för att den är komplicerad och dels för att jag inte kommer ihåg. Pappa har berättat någon gång men jag kommer bara ihåg delar av det, någonting med någon gata vi bodde på och soluppgång. Men ska jag stå där och dra en föreläsning för någon jag nyss träffat? Mycket enklare att ljuga.

wentworth miller

Jag har börjat se på Prison Break igen. Första avsnittet, första säsongen. Jag hade glömt vilken jävla katt Wentworth Miller är! Kan ni fatta att han är typ en tiondel somalie eller någonting sånt? Han vet nog inte ens vart Somalia ligger. Han vet inte att alla i Mogadishu (huvudstaden) sitter bänkad framför TV:n klockan nio varje tisdag tillsammans med alla lamm och ser på Prison Break, trots att de inte fattar ett skit.

Skojar bara. Det är typ bara 5% av alla i Mogadishu som äger en TV. Och kanske 0,9% som vet vad Prison Break är. Och 0,000000001% som vet att han är en tiondel somalie. Äsch.


världens godaste äppelpaj

Ser ni hur saftig den är? Och hur såsen rinner på vardera sida och bildar förförande pölar? Så god, så otroligt god. Jag satt och snålade på den i över en timme tils det bara var en liten del kvar. Så skyfflade jag i allt i munnen och tuggade riktigt långsamt.Finns i Kista Galleria, det öppna caféet bredvid Burger King

utkastade skorHittade dessa ute på gräset. Äkta arabskor. Men varför köpa sen kasta ut? På gräset? Eller de kanske glömdes där? Riktigt fula i alla fall. De skulle nog passa till en dagens outfit.

misslyckad sminkning


helt blåst

För några dagar sen hittade jag en blogg jag gillade. Jag kollade klockan som personen senast uppdaterade och konstaterade att det var några timmar innan.

Efter flera dagar har personen fortfarande inte uppdaterat. What the fuck? Sen kollar jag datumet för det senaste inlägget. Oktober 2008.

FÖRRA FUCKING ÅRET!

Här hade jag gått runt och väntat på en uppdatering av en människa som inte har uppdaterat på mer än ett halvår. Snacka om att känna sig lurad. Jag skulle kunna spamma med en massa kommentarer om att han borde uppdatera, men fet chans att han just idag efter ett halvår tänker "hm, jag kanske har fått viktiga kommentarer! bäst att jag kollar bloggish!", och sen ser all spam. Och ännu troligare att han fortsätter att uppdatera. För min skull. Ha!! Vem är jag? Beyonce?

confession

Fötter är det äckligaste jag vet. Jag hatar mina egna men jag hatar andras ännu mer. Varje gång jag ser blottade fötter får jag lust att hämta en yxa och hugga av dem. Fyfan för fötter, speciellt fula sådana!


Nu får jag dåligt samvete. Här sitter jag och skriker om hur mycket jag avskyr fötter när det finns människor som inte ens kan gå för att de saknar fötter. Jag uppskattar att jag är frisk och har en fungerande kropp. Det är klart att jag inte hatar fötter på riktigt, jag bara..tycker de är fula. Men jag är glad att jag har dem. Bara så ni vet.

har hört nu

Jag kollade inte på Eurovision i lördags så jag hade inte hört Norges bidrag fram tills nu. Jag gillar den, det är en glad låt man kan dansa till och pojken som sjunger är söt. Jag är stolt över vårt grannland!

Sveriges bidrag å andra sidan...vad ska man säga. Vad trodde vi egentligen? Skickade ut en operalåt på franska att representera oss. Pinsamt.norges bidrag

svårt att bestämma sig


anledningen till att vissa är fotfetischer


lojal

När jag är så hungrig att jag skulle kunna käka en ko på fläcken så kan jag alltid lita på att kycklingkorv finns inne i kylen med sin varma famn och väntar på att ätas av mig. Det är vad jag kallar lojal.


fråga

Hur kommer det sig att varken Nokia eller Sony Ericsson har ordet "mobilen" installerat i T9? Istället finns det "mobileo". Vad fan betyder det? Är det ens ett ord??

grattis!

Idag fyller AnnaMaria år och jag, Rowsie och hennes andra vänner möttes upp i förväg för att sen gå hem till och överraska henne med tårta. Hon blev jätteförvånad men superglad.
"Det var därför det fanns så många champagneglas.." sa hon efteråt. Hoppas hon lever ett långt och lyckligt liv, hon är en av mina närmaste vänner och förtjänar inget annat än det bästa!
lalalala

God morgon! Idag var det meningen att jag skulle på spinning med AnnaMaria men jag bönade och bad om att få slippa. Det känns jätteskönt att jag inte behöver gå, hela igår såg jag bara för mitt inre hur jag skulle tvingas sitta längst fram så alla där bak får en bra inblick över min rumpa som hänger på båda sidorna av sätet. Det var ju det som hände förra gången jag gick på spinning, och dessutom hade jag tappat känseln helt i rumpan efter tio minuter.

fashionmiss

Igår så hittade jag inte mina svarta strumpor och tog på mig ett par vita istället. Till ballerinaskor. Det borde jag aldrig ha gjort. Hela dagen blev jag hånad av mina vänner, kollad snett på av främlingar, och fått höra att syrran önskade att vi inte tillhörde samma familj.

Allt för färgen på ett par strumpor. När jag lugnt och sansat försökte förklara att jag hade bråttom och inte tid att leta efter andra strumpor så fick jag till svar att jag borde "gå utan strumpor då".

ALDRIG! Mina fötter skulle börja stinka arselhåla och det är helt obekvämt. Ska jag ha det obekvämt bara för att inte göra andra irriterade? Kommer inte hända.


rowsies födelsedag

Igår blev världens bästa Rosalinn myndig, så jag, AnnaMaria och Dastan gick för att överraska henne med presenter. Eftersom Rosalinn var oförberedd och hade på sig pyjamas så har jag fått strikta order om att inte lägga upp bilder på henne.

Vi bakade i alla fall en tårta och proppade den full med allt som gick att få tag på.min blåsa från rom har spräckt


kanske giftBrorsan kom till mig med några Pringles och frågade om jag ville ha vilket jag såklart ville, och det var ju jättesnällt. Om det inte vore för att vi just hade bråkat tio minuter innan.

Vågar jag äta? Har han spottat på eller kanske till och med förgiftat det? Om jag sätter mig i hans skor så är det här världens bästa hämndtilfälle.

Syrran upprört bror. Syrran gillar pringles. Bror kommer med pringles som bror förgiftat. Syrran dör.

????

liten härmapa på halsen

Jag lägger upp den här bilden och så lägger syrran upp en väldigt lik bild dagen efter. Ni kanske väljer att kalla det för fina ord så som att hon hade "inspirerats av sin fantastiskt kloka syster", men sånt vägrar jag köpa. Tror hon att hon kommer få slippa undan bara för att vi är syskon?

Gå in på hennes blogg och MOBBA SÖNDER.

jogging

Imorgon är det dags för jogging med skolan i gud vet hur många mil. Jag kommer verkligen inte att springa, utan tar med mig min Ipod och ska promenera i lugn och ro. Varför springa i onödan när man kan gå?

rihannas nakenbilder

Surt för tjejen att hennes nakna bilder har läckt ut till hela världen, men helt ärligt, med den kroppen så ska hon verkligen inte skämmas. Det var dessutom inte ens så farliga bilder. Det enda jag tänkte när jag såg dem var att hon måste skaffa en bättre kamera.

Sök på google om ni vill hitta, tänker inte länka, finns nog en och en annan liten unge som läser min blogg och jag vill inte få arga mail från morsor som anklagar mig för att exponera porr för deras barn. Just so you know.

vad tror ni?

Om man kollar jättesnabbt..ser det verkligen ut som ett läppstift? Och vad är den där droppen för något? Hm..


sagt av världens lataste människa

"Det borde finnas små stolar på varje trappa, så man slipper stå hela vägen!"ett gott skratt förkortar livet

AnnaMaria: Venus, du är så himla rolig! Det är så kul att skratta åt dig!

Eh..vänta. Va? Borde jag ha tackat? Eller sagt "skratta åt DET HÄR!" och gett henne en bitch slap?

sämst på att springa

Var på gymet idag. Sprang på rullbandet för glatta livet tills svettet började rinna ner som en flod. Lite till, kom igen, du klarar det!, sa jag till mig själv och fortsatte springa. Efter en stund började benen ge vika men jag pressade på. Herregud, jag måste ha sprungit i minst 45 minuter!, tänkte jag och kände mig som värsta maratonlöparen. Kom igen, make it fifty!

Efter några minuter när mina ben inte klarade det mer så stoppade jag maskinen och såg på tiden. 7 minuter. 7 MINUTER?! Herregud. Verkligen kondition att skämmas för.

Nåja. Måste bara säga att SATS i Stureplan är skitsnygg och skitstor och helt proppfull av skitsnygga killar. De samlas tydligen på gymet för att jämföra muskler eller vad nu killar gör.

rolig historia

Susannes perfekta man

Susanne var i sen 30 års ålder och fortfarande ogift. Hon hade liksom bara svårt att träffa män. De män hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar. Till slut så bestämde hon sig att sätta in en annons i tidningen.
Hon skrev:
"Söker en man som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen."
Flera dar gick och hon hade inte fått något svar på annonsen. En dag när hon var nere i källaren och tvättade, knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade och där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.
- Kan jag hjälpa dig? frågade hon.
- I'm the man in your dreams! sa han.
Hon vart förvånad.
- VA?
- Jag läste din annons i tidningen och jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.
- Men är du bra i sängen då? frågade hon.
- Hur tror du jag knackade på dörren...


snart dags att spricka?


tjena

I fredags var jag på Milkshakes skiva, och precis som jag misstänkte att hon skulle göra så köpte hon inte klänningen jag tipsade om utan en annan. Måste erkänna att den var rätt snygg, men den jag valde åt henne var såklart snyggare.

Var där i typ en halvtimme, sedan drog jag till Rowsie och AnnaMaria och såg på film. Somnade i soffan och vaknade halv tre av att pappa ringde och undrade om jag var på väg hem. Jag var skitskraj för att bli överfallen så jag lånade Rowsies mjukisbyxor för att se mindre utmanande ut. Åkte sen med Anna och hennes kompis Leo och var hemma två timmar senare. Pappa var jätteorolig och mötte mig vid stationen, trots att jag sa att det var lugnt, jag hade ju min spray med mig. Nåja.Anna och jag innan mitt hår förstördes av regnet

Milkshake och jag efter mitt hår förstördes av regnet

ordet snål har nått nya höjder

Hittade den här chipspåsen gömd i ett litet hörn i källaren. Vet att den tillhör syrran, och det är ju rätt stört när man tänker efter. Vem är så pass snål att den gömmer mat i en dammig källare?


luv

Idag hittade jag en supergod parfym till ett jättelågt pris. Det gick inte att dra mitt kort så jag sa till kassörskan att jag skulle springa till bankomaten och komma tillbaka för att hämta den, vad som än hände fick hon inte sälja parfymen till någon annan, förstått? Så sa jag såklart inte. Sa inget speciellt, bara att jag skulle komma tillbaka.

Tog ut min sista hundralapp för att köpa den där parfymen, men den är så värd det. Glöm att jag har fler parfymer nu än jag haft i hela mitt liv, den luktar sååå fucking gott. Har ni luktat på Escadas Sunset Heat? Den doftar exakt så, men är mycket mycket billigare!

Om ni tror för en enda sekund att jag tänker tala om vart jag har köpt den så har ni grovt fel. Hahahaha. Glöm. Den är bara min.


Effektiv namn på caféTa. Och gå.

även fashionistor behöver hjälp

Hittade en sjukt snygg klänning åt Milkshake till hennes skiva. Resultatet blev så bra att jag på allvar börjar fundera på att utbilda mig till stylist. Eller det finns väl inga sådana utbildningar? Det går ju inte att "lära sig" att få bra smak liksom. Jag är bara lite orolig över att hon kommer att lämna tillbaka klänningen. Man vet aldrig med tjejer, de byter åsikt hela tiden beroende på humör.

Bilden ser knasig ut och gör varken henne eller klänningen rättvisa, men hon kommer att bli festens glödhetaste tjej om hon bara följer mitt råd!


en snygg glasögonorm

Äntligen har jag fått mina nya glasögon! Mina gamla var så ruttna och fula att jag inte hade dem på mig mer än nödvändigt, det vill säga tills mina ögon började tåras varje gång jag försökte läsa vad som stod på tavlan i skolan. Men no more! Nu har jag ett par snygga Tommy Hilfigers och ett par Quicksilvers. Läste ni? Tommy Hilfiger. Jag. Fin kombination va? Tommy + Venus. Venus Hilfiger. Jag, den stora fattiglappen, äger något som kostade mer än 49spänn. Livet är sött.
nytt fenomenVarför ser jag en massa killar bärande på handväskor/korgar överallt? Jag förstår att de försöker vara snälla mot flickvännerna som uppenbarligen inte orkar bära sin egen skit, men hallå män, stå upp för er själva?! Vill ni hellre se ut som fjollor än att era töntar till flickvänner blir lite sura för att ni vägrar hjälpa till?

Eller ni kanske helt enkelt...gillar det? Att bära handväskor?

wolverine

Går man till biografen och förväntar sig en Xmen-kopia så kommer man att bli förvånad. Trots att filmen drar palleller till de tidigare Xmen-filmerna, och man lär känna igen vissa karaktärer, så är Wolverine en självständig rulle som inte lämnar en endaste person besviken, vare sig man gillar att se avhuggna kroppsdelar eller inte.

Wolverine är en mutant vars "förbannelse", eller "gåva", beroende på hur förtjust man är i rivande rovdjur, är hans sylvassa klor och möjlighet till självläkning.
Kombinera det med ilskan efter mordet på flickvännen - och ni får en farligt hämndlysten Wolverine.  När hans f.d. övereste sen förvandlar hans skelett till det outplånliga metallet adamantium, så skapar han ett odjur som kommer att göra allt i sin makt för att hämnas.

Ordet actionsvåldsporr måste invigas. För fyfan vad den här filmen är helt besinningslöst våldsam. Det är väl tur att det är 15årsgräns på den (inte för att det hindrar folk från att se den, men ändå) för tänk vad ungarna skulle frestas till att leka med knivar efter att ha sett det här. Hugh Jackman är som klippt och skuren för rollen; vem kan få oss att känna oss lika trygga men samtidigt sjukt skrämda, som han gör?

Vilken cineast som helst kommer att avguda den här rullen, det är orgasm för både öra och öga. Varje duns, slag eller skrapning med klor känns ända in i benmärgen. Hela kärlekshistorien är lite för vag för min smak, men alla inser att det bara är en täckmantel för att få använda så mycket våld som möjligt. För vad gör människor mer våldsamma än just kärlek?


den här mannen är min och milkshakes nya kärlekRecension kommer imorgon, håll ut mina söta rövslickare!

wolfie

Ikväll ska jag och Milkshake se Wolverine med världens hetaste Hugh Jackman i huvudrollen. Filmen har fått 4/5 av Moviezine så den är säkert skitbra!


fan

Egentligen skulle jag ha sovit just nu om inte det vore för att jag nyss kom hem efter att ha sovit hos Anna inatt, och upptäckte att det fanns en stor jävla fet fucking humla i mitt rum.

Hur fan kom den in? Försökte väcka farsan och tala om för honom att det är kris på gång, men han bryr sig inte. Vågar jag försöka döda den på egen hand?? Nej, tror inte det.

Får väl bara sitta här och ruttna bort.

skönhetsfixeringIdag käkade jag bröd som hade gått ut. Men den har bara varit ute i en dag, så det är ju inget farligt? Jag kommer väl inte bli magsjuk eller någonting sånt? För det står ju att det är "BÄST före", inte "OÄTLIG efter". Så det är bara att de rekommenderar att man käkar det innan första maj, jag måste ju inte göra som de vill, jag är en tänkande individ som gör så som jag känner för. Om jag vill äta bröd som är "ute", så gör jag det.

Räcker det förresten inte med att man absolut inte kan använda kläder och skor som är "ute", nu gäller det tydligen mat också. Vart är egentligen skönhetsfixeringen på väg?

Brödet smakade gott så jag åt det. Precis som jag läser böcker jag tycker är bra, inte för att de är inne!

Oj, nu känns det lite konstigt i magen.


spräcka plastenÄlskar att köra knivar genom plasten på nyöppnade burkar. Jag brukar inte ta den vassaste kniven, för då går plasten lätt sönder och det hörs inga pang-ljud.
Istället tar jag en seg brödkniv, tar sats och pajar plasten med all kraft jag har. Det är det roligaste jag vet, släng dig i havet alkohol och droger och bergochdalbanor, att paja plast är the shit!


grupp barnI Kista. En bil som rullar från sida till sida och en massa barn över den. Jag satt och hoppades att någon av dem, eller helst alla, skulle ramla ner och slå sig.

blablabla

God lördag! Sorry för dålig uppdatering. Eller ingen uppdatering alls. I alla fall. I torsdags var det valborg och jag skulle ut och röja med Rowsie och Anna Maria men jag blev sjuk och stannade hemma och sov istället. Sedan har jag också läst ut Jens Lapidus - Aldrig fucka upp. Inte hälften så bra som Snabba cash men ändå helt okej underhållning.
Ikväll ska jag vara hos Anna med hennes kompis Lisalott, Liselott, eller var det Lisanlott? Ja, någonting sånt i alla fall. Imorgon ska jag...

Vänta lite, varför sitter jag och babblar om vad jag har gjort och vad jag ska göra? Det är sicken. Vet inte ens vad jag pratar om, glöm det här inlägget glöm.


RSS 2.0