till vänner

Har inga pengar på mobilen så om jag inte svarar är det därför..!

rykten
Jag längtar tills den dagen då en stackare kan få dö ifred utan att andra ska skrika om att han i själva verket har fejkat sin död och nu gömmer sig på någon öde ö långt borta. Jag menar, det här är inte någon jävla film. Är det verkligen förvånande att MJ är död? Jag menar, helt ärligt, han var inte direkt hälsan själv, han hade ju hudcancer och enligt rykten även en dödlig lungsjukdom och shit. Hoppas snubben har det bra där uppe, hans låtar är grymma.

vad gjorde du när du fick reda på om mj´s död?Hahaha. Klockrent.

gröna lund

Idag var jag i Gröna Lund för första gången i mitt liv. Jag åkte allt förutom Fritt fall Tilt. Jag skulle nog hellre kapa av mina lilltår än att åka den, det är helt galet att den tiltar fram och tvingar en att kolla ner, hela jävla förtjusningen med fritt fall är ju att man inte behöver kolla ner. Insane åkte jag tre gånger och den är fantastisk, den enda som är värd att köa till. Förutom det så var Gröna Lund inget jag direkt gråter över att jag har missat i alla dessa år.insane

hej

Hej älskade rövslickare! Har inte uppdaterat på nästan en vecka men ni verkar inte ha saknat mig särskilt mycket heller. Ni har kommit in varje dag den här veckan men inte lämnat en enda kommentar (eller jo, två anonyma men ni vet ju vad jag tycker om anonyma människor, de räknas nästan inte).michael jackson är död


filmtips

Ikväll klockan nio kommer Tolken med Nicole Kidman & Sean Penn på kanal tre. En väldigt spännande film som ni borde se! Annars kan ni också kolla på Hannibal Rising med Gaspard Ulliel som kommer på fyran samma tid. Den är inte särskilt bra dock..

sista inlägget innan jag sover

Det är ljust ute och medan alla andra sover så sitter jag här och bloggar. Det är på gränsen till tragiskt.

Nu ska jag kolla på Prison Break innan jag hit the bed. Jag läste någonstans att om man tänker intensivt på något innan man somnar så är chansen stor att man också drömmer om det. Jag ska tänka på Michael Scofield/Wentworth Miller tills det värker i huvudet!!

God natt/morgon!

vill man vara fin får man lida pin

Att sköta om naglarna är verkligen ett heltidsjobb. Man måste klippa, fila, lacka, torka, smörja in nagelband och blablabla.

Förr när jag bet på naglarna så var livet mycket enklare. Jag behövde inte klippa, för det gjorde ju mina tänder. Jag behövde aldrig använda nagellack, för det använder jag bara för att dölja äckliga, långa naglar och det hade jag ju uppenbarligen inte när jag bet på dem.

Nu är det svårt. Det tar lacket femhundra år att torka, och det håller inte ens i mer än två dagar innan det blir rispor och skit. Jag orkar inte längre. Det kliar i munnen efter att få stoppa in naglarna och göra slut på eländet. För jag har det också svårt att smsa och leva mitt vanliga liv med dessa jävla klor. Så här långa naglar har jag nog aldrig haft förr.


kondomreklam

Den här nya kondomreklamen i bloggen är verkligen hur jävla irriterande som helst. Vad är det förresten med de här två killarna i amerikansk fotboll-utstyrslar? Varför har de med två killar som går bredvid varandra och verkar samtala i normal ton? Det finns inget som tyder på att de är bögar, och då är ju reklam för kondomer helt oväsentlig?

Alltså, om de verkligen vill att folk ska börja skydda sig så tycker jag de borde visa herpessmittade kukar eller fittor istället. Tror inte det egentligen gör så stor skillnad, men hellre det än två killar som bara går bredvid varandra. Wtf är det bra för?

när jag städade toanSå hittade jag det här. Den är fem år gammal och kommer från någon random butik i Somalia. Åldern måste ha tagit hårt på den, för "doften" påminner mer om ruttet fisk blandat med spya än blommor eller vad den nu egentligen borde lukta.

kvällens roligaste kommentar

AnaMaria höll ett tal om mig;

"Då vi först träffades så avskydde vi varandra. Men när vi sen dumpade lite last bakom oss så blev det mycket bättre"

HAHAHAHAHAHAHAHA

födelsedags-

Födelsedags"festen", eller "middagen" eller vad det nu var var verkligen skitkul. Trots att jag sa att ingen skulle hämta presenter så gjorde alla det ändå. Vi snackade skit, kollade på filmen Crash, och spelade land-stad-leken där alla skrek i munnen på varandra och fuskade hejvilt.har aldrig haft lika mycket mascara, kletade på för livetköpte en färdig glasstårta och la lite grädde och jordgubbar ovanpå
jag var otroligt finklädd (muna, vad är det för mobboffer min du har??)!

Rosalinn och AnaMaria köpte den här foundation som jag provade för några veckor sen och gillade. Tänk vilka uppmärksamma vänner man har!Det finns verkligen inget bättre än choklad i världen, tack så mycket Soraia!Av Hafsa fick jag det här supersöta halsbandet!Den här boken har jag velat läsa länge, fatta hur glad jag blev när jag fick den av Muna! Snacka om att kunna läsa tankar!!


Tack för allt tjejer, det var synd att inte Milkshake och Anna kunde vara här eftersom de är bortresta, men vi hade ju ändå kul! Man borde fan fylla år oftare!


happy birthday to me!

Idag fyller jag 19! Grattis på mig! Och tack till bästaste vännen som ringde (när jag höll på att tvätta toan) och bad mig komma ut i porten prick tolv och sen sjöng och grattade mig med en brownie från 7/11!


PS. Ni resten som kallar er för mina  vänner, vart är alla grattis-sms?! VA?!

the proposalDet fanns en tid då jag höjde romantiska komedier till skyarna, då jag ansåg att kärleksfilmer aldrig kunde slå fel. Den tiden var när jag saknade smak.

Sandra Bullock spelar en hårdkokt chef som kan jämföras med bitchen i Djävulen bär Prada. Hon hunsar omkring allihopa, men speciellt utsatt är assistenten Andrew. Hans högsta dröm är att ta ett steg uppåt i karriären, vilket dock verkar helt omöjligt med chefen som står där på toppen och sparkar ner.

När Margaret Tate, chefen alltså, hotas med att skickas tillbaka till Kanada, är ett skenäktenskap med en amerikansk medborgare hennes enda chans att få stanna kvar i landet, och det är där Andrew blir intressant. Hon vill stanna kvar i landet, han vill befordras.Efter det inleds en lååång process som innebär att de två måste få veta allt om varandra för att kunna övertyga staten, och inte minst, Andrews familj. Hur enkelt är det på en skala när man i princip avskyr varandra..?

Jag ska inte neka till att filmen bjöd på en hel del torra skämt som i stundens hetta (med sällskap av en väldigt lättroad publik..?) kunde misstolkas som roliga. Ingenting jag skulle ha skrattat åt i min ensamhet, alltså. Och visst, Sandra Bullock är en bra skådis som i stort sett alltid övertygar i sina roller, även om det inte direkt är på tal om några Oscarsprestationer. Hon och Ryan Reynolds gör det bästa de kan av denna sega, trista och klichéartade manus som vi har fått se hundratals gånger förr. Den kommer trots allt inte ens i närheten av att vara bra, och därför måste jag totalsåga filmen.


ett år närmare döden

Imorgon fyller jag år. Det är bara nitton, ingenting speciellt, jag kommer ju inte göra något då som jag inte kan göra nu liksom. Tjugo däremot, det är någonting speciellt.

I alla fall. Jag har bjudit hit några kompisar och vad som var tänkt att firas med billig glasstårta från ICA  och lite importcola har eskalerat till något mycket större. Sju eller åtta personer har jag bjudit hit och det är ju nästan en fest. Då funkar inte glasstårta för tjugo spänn, jag måste hosta fram något tjusigare. Men vad?? Ingenting som får kosta mer än 29:90 och ska räcka till allihopa.

Any ideas??

blod på bussenIgår, på väg hem från bion, så hittade vi en liten behållare (bild ovan) som satt fast i en nyckelband på bussen. Jag öppnade behållaren och inuti fanns små, avlånga flaskor fyllda med blod.

"AIDS!", skrek Muna och Milkshake samtidigt och jag stängde igen behållaren så snabbt som möjligt och granskade därefter mina händer. Sen torkade jag av eventuella hivbakterier på Muna och Milkshake som blev helt galna och började hoppa omkring. Om jag dör vill jag åtminstone ta med mig någon av dem.

någonting skumt

Det är någonting konstigt som pågår med Facebook. Varje gång jag skriver in webadressen så försvinner hela internetrutan. Det kanske är för det bästa, Facebook suger ändå liksom. Det enda som är sorgligare än tester i stil med "What kind of vampire are you?", eller "How kissable are you tonight?", är folk som gör dem och sen "requestar" en att göra samma test.

good old times

9 av de 10 gånger pappa ber mig laga mat så har jag "mensvärk". Stackars pappa vet för alltför lite om kvinnor för att fatta att man inte kan ha mensvärk 11 månader om året. När jag brukade säga så blev han alltid tafatt och sa något i stil med "jahaa...hm..hade inte du det för några dagar sen? du har det igen..okej..".

Nu har han börjat svara med att han "också har ont i magen" när jag frågar om vad det blir för mat. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är trött på att leva på bröd men är för lat för att laga egen mat. Finns det inga andra alternativ??

nöjd!

Min nya design är skitsnygg tycker jag. Om ni vill veta hur man gör så gå bara in här och följ instruktionerna..

snygga namn till snygga människor?

Jag kom att tänka på Megan Fox för några minuter sen. Heter hon verkligen så? Fox? I USA kan man beskriva en snygg person som "foxy".  Och det finns väl ingen här som kan neka till att Megan ser väldigt bra ut, och därmed så är hon rätt foxy.

Men tänk om en ful person hette så, hade inte det varit lite konstigt? Typ som att en Linus går runt och presenterar sig som "Linus Snyggo", och så ser han ut som fan själv.megan fox

hot är det enda sättet som funkarRing inom 36 timmar, annars publicerar jag andra halvan av den där bilden, och vet jag att du inte  vill...

taking a shit

Vad tycker ni om att skita/pissa på offentliga toaletter? Det är inga problem för mig eftersom jag lägger papper på toasitsen, så jag kommer inte kontakt med några eventuella bakterier. Varför ska man hålla sig tills man kommer hem? Snacka om plågeri i onödan. Fast det är lite pinsamt om det är en kö utanför och man måste göra nummer två. Då brukar jag stanna en stund inne på toan och vifta/parfymera bort lukten.


god dag

I fredags slutade vi skolan, samma kväll var det Hafsas mottagning och igår hade älskade Milkshake sin mottagning. Det var riktigt kul och här kommer några bilder..


Skolavslutning
Hafsas mottagning

Milkshakes mottagningsköna ayaan barre & jag, med henne känner jag mig som världens roligaste!sagal & milkshake


viktigt att vara positiv

Det känns annorlunda i hemmet utan syrran. Tommare. Tråkigare? Nä, bort med sådana tankar. Tänk istället: dubbelt så mycket cola och glass till mig nu när jag inte har någon att dela med (brorsan räknas inte, honom går det att gömma godsakerna för).

irriterandeAtt luras på det här sättet borde ju fan vara förbjudet. "Intressant program!" tänkte jag när jag läste titeln och såg verkligen framemot att se programmet/dokumentären. Bara för att sen upptäcka att det inte alls handlar om teorin bakom Big Bang, utan helt enkelt är en random komediserie, som för den delen inte ens är särskilt komisk. Sådant gör en riktigt jävla pissed off.

dilemma

Nu har vi köpt presenter till Hafsas studentmottagning imorgon, och jag måste bara säga att det är dyrt med vänner som tar studenten. Först måste man på deras skiva som kostar en hundring (kanske två-trehundra om man vill hinka också), sen måste man köpa något till deras utspring och sist men inte minst: mottagningen. Det tar aldrig slut!

Sen nästa vecka har vi Milkshakes mottagning också. Herregud, ser det ut som att jag bajsar pengar??


Hafsas utspring från Jensen Västra igår! Det var helt galet, alla somalierna flippade och viftade med Somalias flagga och skrek och sjöng, jag såg till och med ett par människor som tyckte vi var så knäppa att de tog bilder och filmade. Hafsa var helt sjukt glad, hon skrek och hoppade för glatta livet haha.
syrran åker bort

Imorgon åker syrran till USA och det känns riktigt sorgligt. Jag kommer inte se henne på tre månader!  Sa ju att en somaliesemester aldrig varade mindre än två månader..

Jag har försökt övertyga syrran om att hon inte behöver sitt lakan eller tio par sovkläder. Hon kommer behöva den där extra platsen när hon har shoppat upp hela USA, såvida hon inte vill tvingas kasta bort sina nya kläder där i flygplatsen när väskan blir för tung.

Det finns ingen person som förtjänar den här resan mer än syrran, hon har sparat pengar sen förra året enbart med hjälp av sitt studiebidrag. Jag beundrar henne som fan, sån beslutsamhet är det långt ifrån alla som har!


godis som ser ut som bajs

Den där nougatkrämen är så fantastisk god, trots att den ser ut som tre dagar gammal diarré.ingen vacker syn

Hafsa skaffade nagelförlängning idag och hennes naglar blev verkligen skitsnygga.

Sen fick jag ångest och kollade ner på mina egna. Jag behöver nog manikyr.


ingen god morgon

Jag känner mig helt apatisk, bara sovit tre timmar. Ska hem och sova direkt efter skolan..

blablabla

Mina ögon faller snart ihop av trötthet men jag måste sitta uppe hela natten och skriva en uppsats som ska vara inne om några timmar. Det här är smällen jag får ta för att jag satt och glodde på film och var ute istället för att jobba med fittuppsatsen, jävla skit.

första gången för mig


wuhaaaa

Terminator: Salvation ikväll! I Rigoletto om två timmar! JAG LÄÄÄNGTAR!!

tandläkarskräck

Jag har aldrig förstått det där med att ha "tandläkarskräck". Det är det löjligaste jag vet. Okej, det är grymt obehagligt att bli borrad i munnen eller över huvud taget ha någon där som pillar och drar och blablabla. Men det är bara det. Obehagligt. Man får ju bedövning så vad sitter man och klagar för? Jag tycker det är obehagligt att bli nypt, men inte fan har jag "nypskräck".

Det måste vara jobbigt att vara tandläkare eller tandhygienist. Där sitter de och försöker se till att våra tänder inte svartnar eller ramlar av, och vad är det folk reagerar med istället för tacksamhet? Skräck.

den som vinner paris hiltons bff är...

..inte mitt ansvar att berätta. Tror ni verkligen jag är så taskig? Skulle aldrig göra något som riskerade att uppröra mina älskade läsare. Men allt är fejk så ni vet. Det är redan en andra säsong på gång, där hon försöker hitta en ny bästis. 

milkshakes utspring

Älskade Milkshake tog studenten idag och jag är så glad för hennes skull! Hon hade verkligen HÖGST stöd bland publiken, vi kom överens om att skrika oss hesa för att få hennes uppmärksamhet. Alltså, ungefär 5 somalier och en chilenare som förenar sina röster kan till och med få Godzilla att skita på sig.

Grattis min bästaste vän, ditt liv har bara börjat!!


orolig storasyster

Det där Air France planet som försvann/störtade i Atlanten har verkligen stigit syrran åt huvudet. Hon sitter och kollar på kraschande plan på youtube hela tiden. Hon är helt besatt, det är det enda hon talar om. Flygplan som kraschar, flygplan som kapas, blablabla.

Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag ringa sådant där BRIS eller BUP eller vad det heter, sådana som hjälper förvirrade snorungar, så de kanske kan tala henne till rätta eller något?

hatar dessa människor

"Gör din fulaste min", säger man och så putar de lite med läpparna och skelar med ögonen.
"NEJ, inte din snyggaste, din FULASTE min!" säger man frustrerat.
"Men det här är min fulaste min, hihihi, kooollla, jag ser helt wacko ut juuu!".

Jävla idioter, någon gång när jag orkar ska jag ta en så  riktigt jävla äckelgrotesk bild att ni spyr i era munnar.

Jag vill INTE se något halvhjärtat försök till en fulsnygg min! Jag vill se någon som VÅGAR! Som drar ihop ansiktet så pass mycket att det bildas rynkor på fläcken! En så ful grimas att Tyra Banks vill skriva kontrakt med dig om att vara med i ett program som heter "Really damn ugly girls wants to be top models"!!

Jag vill INTE se sånt här (bild nedan)!!! Och säg för i helvete inte att det är din fulaste min! VÅGA INTE!


kvalitet framför tågresaIdag blev jag lurad att köpa världens vidrigaste äppelpaj.
"Vi går till Kista och käkar där", försökte jag övertyga mina vänner men det var ingen som lyssnade på mig. De orkade inte så det fick bli någon random café inne i stan. Direkt när jag såg äppelpajen bakom den inglaserade disken blev jag illa till mods. Den i Kista såg inte alls sådär...oaptitlig ut. Men okej. Utseendet är inte allt, försökte jag intala mig själv. Det är ju faktiskt insidan som räknas.

"Men kolla, de ser ju likadana ut! Den här ser ju ännu godare ut!", sa min kompis uppmuntrande till mig, trots att inte hon ens visste hur den i Kista såg ut. Men okej. Jag köpte och förträngde det faktum att de pengarna jag just hade lagt ut hade räckt till både Pringles och dipp för hela helgen.

Den var inte god för fem öre. Pajen var helt smaklös och stenhård, de hade inte ens brytt sig om att värma den och såsen var helt vattnig. Fyfan. Det är inte okej. Jag kunde ha fått en saftig och stor äppelpaj i Kista som är 6 kronor billigare, istället satt jag där och tryckte i mig den där hårda kakbiten bara för sakens skull, kunde ju inte bara ha slängt den efter att ha pröjsat så mycket.

Jag skyller på mina kompisar. De har en sådan där "alla caféer säljer väl likadana äppelpajer"-inställning men NEJ! Det är faktiskt inte en enkel sak, att komponera den perfekta pajen. Det är det inte, vad ni än tror. Nästa gång tänker jag inte låta mig övertalas. Jag ska till Kista och Kista only.


överdrift

Syrrans förberedelser inför USA-resan är så grundlig att den kan jämföras med sådan förberedelse man gör inför en rymdresa. Hon har gjort allt nödvändigt som att växla pengar och leta reda på sitt pass.

Nu har hon börjat med onödiga saker. Som att tvätta insidan av resväskan.

????


om terminator

Jag såg nyss trailern till Terminator: Salvation efter att ha läst den sågande recensionen av Moviezine. Trailern är helt sjukt bra men recensionen gör mig lite nervös. Jag vill verkligen inte bli besviken!

dörrmattor har en funktion och en funktion only

Idag var jag ute med Rosalinn, Dastan och AnaMaria. Rosalinn drog med oss ända till Skanstull för att handla en dörrmatta till hennes lägenhet. Seriöst. Vem köper sånt? Det är väl bara att sno från andra. Inte som att någon lär gråta över en förlorad dörrmatta direkt.

När vi kom fram så hittade inte Rosalinn en dörrmatta som var "tigerrandig" eller någonting sånt, så hon sket i att köpa en över huvud taget. Alltså..! Dörrmattor ska inte vara snygga, deras enda uppift i livet är att ta emot skit.


jag glömde

Det är juni nu! Det är officiellt sommar! 18 dagar kvar tills jag blir 19!!

så jävla irriterande

Vet ni hur skitirriterande det är när någon annan har fyllt i korsorden man själv ville fylla i? Och det som är ännu värre är när de har fyllt i fel ord. Med bläckpenna. AAAHHH!! Det bara kokar inom mig då. SKA NI FÖRSTÖRA FÖR MIG SÅ GÖR DET ÅTMINSTONE ORDENTLIGT!, har jag lust att vråla till ingen då. När jag känner mig osäker skriver jag med blyerts. När jag sedan är 100% säker suddar jag bort och fyller i med bläck istället. Det har aldrig blivit fel då. Varför kan inte alla göra samma sak?

Okej. Den egentliga frågan här är nog varför jag löser korsord över huvud taget. Som en jävla tant på ålderdomshem så sitter jag där och löser några fucking korsord. Pappa har till och med köpt en korsordstidning till mig, men den har jag inte använt. Det finns faktiskt en gräns för hur jävla mobbad man får bli.


RSS 2.0