ingen uppdatering

Jag ska ta en "bloggpaus" eller vad det nu kallas. Osäkert hur länge. Ni får klara er utan mig i ett par dagar. Sorry, men jag har ingen inspiration och bloggen känns en läxa jag måste göra varje dag. Jag vill inte att det ska vara så, och med det sagt så återkommer jag när jag känner för att blogga igen. Ber om ursäkt.

saw iv - fantasilös soppa




Uppföljare, alltså. Ordet frambringar en känsla av igenkännande, och vi suckar tröttsamt när vi hör det. Jaha, ännu en dålig uppföljare?

SAW IV är inget undantag. Men jag visste ju det på något sätt. En bra film borde inte förstöras med en massa meningslösa uppföljare, vem bryr sig? Inte filmskaparna i alla fall. Egentligen är det ju rätt rimligt. Allt här i världen verkar handla om pengar, och de tjänar ju massvis med pengar på det här, så varför i hela friden skulle de sluta? För att inte förstöra succén? För att den redan var bra...? Sorry to disappoint you, men det är ingen som bryr sig om sådant längre. Det viktigaste är att cashen rullar in.

Så, filmen då? Tja. Den var inte så mycket att hurra för. Tortyrredskaperna blev bara alltmer fantasilösa, och trots att Jigsaw är död så härjar han fortfarande. Jag väntade mig en aha-upplevelse i slutet som skulle ha gjort filmen rättvisa, men icke sa nicke. Istället kom en jäkligt massa förvirrande tillbakablickar som inte förklarade ett skit. Filmen var spännande, men inte tillräckligt.




4 filmer senare

Trött och glad. Jag sitter här och funderar på om jag orkar se en till. Hm. Recenserar i alla fall alla senare.

lycka

Jag är hemma hos Sara nu. Hennes familj är bortresta vilket betyder att vi kan se på en massa filmer. De har hundratals spännande filmer att välja mellan, jag kissar snart på mig av upphetsning. Det enda negativa är att det finns en massa katter som springer runt, och jag som eh, inte är särskilt förtjust i katter, är inte så glad över det. Men det gör inget.

Jag misstänker att det inte blir någon sömn för min del ikväll. Iiiiih, är helt jävla lycklig nu.




TIPS! SAW IV (4) kommer klockan fyra på TV1000 action. Klockan fyra på morgonen alltså. Om ni orkar hålla er vakna.

gammal i förtid

Blondinbella ska på ansiktsbehandling. Jag skrattar. What the fuck? Hon är 17 år gammal, hon behöver inte ansiktsbehandlingar. Snarare ansiktsrenovering. Nej, skämt åsido, det där var lågt. Men okej, det är sådant här som pengar ställer till med. Folk blir paranoida och tror att de är i behov av operationer och sprutor och ansiktsbehandlingar och en massa annat skit. Sen går de och gör det. Bara för att de har råd. Livet är orättvist.

hej allihopa

God morgon!

Jag har beställt ett par snygga plastskor från internet. Jag har aldrig någonsin köpt något online, men de här var så billiga och snygga att jag inte kunde låta bli. Nu får vi hoppas att de passar och att jag kan gå i dem. Det är det viktigaste. Att jag kan gå i dem alltså, för 60% av alla skor jag köper kan jag inte gå i. Klackar ska vi inte ens tala om. Inte ens en centimeters höga klackar klarar mina fåniga fötter av. Fattar ni? Så jävla löjligt.

frågor

Vilken svordom använder du mest?
Fuck.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Hur fan ska jag veta? Väntar du dig att jag ska gå tillbaka och titta eller? Fuck off.

Hur många resväskor äger du?
Åh! En intressant fråga. Jag vet inte. Jag och syrran delar på en stor.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Med. Jag vill se mig själv.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Vet inte. Låt mig tänka..Ace Ventura. Men jag såg inte klart hela. Räknas det eller?

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?
Jag har ledigt hela sommaren. Jag sover istället.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En tidigare biljett till USA.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej. Pappa skulle bli helt galen om jag började andas om sömntabletter, och datorn skulle försvinna väldigt snabbt.

Vilken är världens bästa artist just nu?
Artist? Vettefan. Kanske Mika. Jo, Mika, han har en grym röst.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Om jag berättade vore det ju ingen hemlighet, fårskalle.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Förmodligen.

Tittade du på tecknat när du var liten?
Nej jag såg på porr. Klart jag tittade på tecknat.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej, jag tror inte det.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Speed.

Äger du några popband t-shirts?
Nej, ser jag ut som en fjortis eller?

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Absolut. Eller, om det var tjejen som föreslog dejten borde ju hon bjuda. Jag menar, man kan ju inte bjuda en stackars kille sen förvänta sig att han ska betala. Tänk om han inte har pengar? Å andra sidan är det väl ingen som går på dejt utan pengar.


Vilken är din favorit drink?
Sex on the beach. Skojar bara, har aldrig smakat det. Husbymänniskor, gå inte och skvallra för pappa är ni snälla, det var ett skämt.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Vadå fungera? Jag fungerar väl alltid, så länge jag äter, dricker och...sover. Ojdå. 5 timmar då.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Aldrig. Jag är en snäll elev.


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej, jag orkar inte bry mig längre. De där sifforna är så jobbiga att hålla reda på.

Tror du på liv på andra planeter?
Vadå tror? Det finns liv på andra planeter. Det finns miljaaaarder andra stjärnor. Varför skulle just vi vara de enda?

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Om gud finns är det mest rimliga att han är en man.

Gillar du senap?
Nej, det är sjukt vidrigt med en lika vidrig färg.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Lyssna på lite BWO så känns det bättre.

Skulle du säga att du är trendig?
Absolut inte.

Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det?
Ja, grymt mycket. Varför säger man att man ska ringa om man inte gör det? Jävla skit. Blir bara arg av att tänka på det. AARGGH!

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Harry Potter böckerna, flyga drake.

Vad är du allergisk mot?
Gräs, gräs och återigen: gräs. Plus damm.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Saturnus. Eller Pluto. Nej, jag vet inte. Hur fan ska jag veta? Är ju inte kille så behöver inte tänka på sådant. Nu heter jag Venus, punkt slut.

blåst?

Jag har fortfarande inte fått en E-ticket av heemsidan jag beställde ifrån. Tänk om jag har blivit..blåst? Nej, vilken hemsk tanke. Dessutom verkar det vara en helt okej hemsida som andra ställen har rekommenderat. Man kan ringa dit också. Vilket jag gjorde. Jag kom inte fram till någon konstig crackpundare som verkade helt pantad. Nej, det var en tjej som hette Kerstin, och hon verkade normal, om än lite förvirrad. Hm.






Nej, jag skojar. Jag är inte ett dugg orolig. Tror ni seriöst att jag skulle ha beställt därifrån om jag inte var bergis på att det var en pålitlig sida? Är jag en person som verkar vilja tillbringa min sommar i Sverige? Nej nej nej.

oavsiktlig snusk

Milkshake smsade nyss. Jag ville veta vad hon gjorde och frågade; "ligger du i sängen?". Nu efteråt kom jag på att det låter väldigt snuskigt. Det är ju typ sådant man skriver när man vill inleda en sexkonversation. "Ligger du i sängen?", "vad har du på dig?".

Vilken tur att det bara är Milkshake. Hon vet att jag inte menade något, eh, sexuellt med det.

besatthet

Det känns jättekonstigt att blogga igen. Fingrarna känner sig ovana, nästan som att börja cykla igen efter en massa år. Det är helt jävla skumt, speciellt med tanke på att jag bara varit "borta" i max två dagar. Eller? Ja, något sådant i alla fall. Fattar ni hur besatt jag är av att blogga?

swiss alltså

De har haft lite problem. Först hette de Swissair. Under 90talet så störtade ett Swissair-plan i Atlanten. Sen gick de i konkurs Nu heter de bara Swiss. Borde jag vara orolig? Nåja. Bättre än American Airlines, till exempel. De kraschar ju varje jävla dag. Eftersom alla ändå vill ha ihjäl amerikaner så är det nog bäst att inte flyga med dem. Jag vill ju inte dö bara för att George Bush har en massa skit för sig.

om en månad sticker jag!

OM EXAKT EN MÅNAD ÄR JAG I SCHWEIZ!

Sen ska jag vidare till Washington DC. Jag vet, 24 juli, löjligt sent. Vad fan hinner man göra på en månad? Egentligen väldigt mycket, men jag har aldrig varit på semester mindre än ett halvår. Fråga mig inte varför, för jag har ingen jävla aning.

Just nu är jag skitglad. Det har varit en vecka fylld av ångest och "kommer jag någonsin bort från ruttna Sverige?" och nu är det bekräftat att jag gör det. Swiss ska jag flyga med. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, men jag var så desperat att det kvittade om det så var en fiskebåt jag skulle dit med.

hur man behandlar en bebis












ful forskare vill knulla




FUCK YOU! Måste vi alla dras runt med en röd fetknopp ala Donald Trump för att bli lyckliga eller? Det måste vara en ful forskare som har hittat på det där skitsnacket. Borde förresten inte forskare ägna sig åt viktigare saker? Som att hitta ett botomedel mot cancer?

vart tar maten vägen?

Min lillebror bara äter och äter och äter. Han äter hela tiden och mer än vad jag och pappa äter tillsammans. Han är så mager att jag undrar vart maten tar vägen?


besatt av sin mobil

Vissa människor är onödigt besatta av sina mobiler. Visst är det allmänt känt att tjejer jämt tar med sina mobiltelefoner, men Hafsa har gått lite för långt. Inte nog med att hon aldrig någonsin skiljs ifrån mobiljäveln - hon satt även i bion och smsade under sin jacka. Fattar ni? Hon satt under sin jacka och smsade. Mitt under filmen som hon hade betalat 90 spänn för att se.

Ibland får jag bara lust att stampa ihjäl den framför hennes ögon.

utan spår - vill du döda genom internet?




En hemsida erbjuder dig en livesändning av en person som torteras till döds snabbare ju fler som besöker hemsidan. Klickar du dig in? Det är frågan som Utan Spår tar upp när en datornörd som är omöjlig att spåra står för kidnappningen och låter de amerikanska medborgarna bestämma takten personen ska dö i. Den här filmen ifrågasatte vår moral. Är vi så pass nyfikna att vi blir medbrottslingar till mord?

Bra film som verkar ha inspirerats av SAW när det kommer till tortyrmetoder. Tyvärr var den alltför seg och lite väl ogenomtänkt. Mystiken kring kidnapparen borde vara lite högre, dennes identitet avslöjas för tidigt för att man ska hinna grubbla.

Besök killwithme för att ta ställning i frågan.



födelsedagen

God kväll! Jag har just haft en av de underbaraste dagarna i mitt liv. Först gick jag och åt ute med familjen, det var jättekul och jag åt mig proppmätt på kebabtallrik. Milkshake sa sen till mig att hon hade en överaskning, och att jag inte skulle planera något efter klockan sex. Jag var såklart dödsnyfiken, jag är nog den mest nyfikna personen på jorden. Men hon var envis och sa att det skulle vara en överraskning. Efter lunchen så gick jag hem och fick höra att jag stank av syrran, att jag skulle duscha. Jag duschade.

När jag sen hade klätt på mig och kommit ut stod Milkshake där med en födelsedagstårta och sjöng (Jag stank inte så ni vet, det var bara ett försök att få in mig i duschen medan Milkshake smög sig in) . Jag blev nästan tårögd, all of this för mig? Men det var i alla fall en stor jävla fet överaskning. Jag visste inte ens att hon kunde baka, och jag var så rörd över att hon hade planerat en hel överaskning för mig. Vilken vän, va?
Sedan kom Hafsa och Zeinab och vi åt tårta och hade kul.

Efter det så gick vi på bio, som också var en del av överaskningen. "Utan spår" såg vi, som var en rätt bra skräckfilm och som jag självklart ska recensera lite senare.

Det har varit en jättekul dag, mestadels tack vare Milkshake och syrran Aisha som verkligen hade planerat allt och såg till att jag fick en minnesvärd 18års dag. Och det blev det.

Långt och tråkigt inlägg, men it was my birthday people! Här har ni en massa bilder från dagen!





Överraskad..












Till vänster; Milkshake, tårtbakerskan. Till höger: Jag.

sverige är bäst, ingen protest - eller?

Alex Schulman höjde Zlatan och Sverige till skyarna innan matchen, kallade Zlatan för en gud och satt och skröt om hur han skulle skicka ut ryssarna ur EM.

Finns bara en sak att säga.

Zlatan kunde inte hjälpa Sverige från en pinsam förnedring. Sopade med golvet av ryssar. Sverige borde sätta huvudet mellan benen och aldrig mer tala. Zlatan borde plockas ner från sina moln. Han är tyvärr ingen gud.

det här med usa...

Såhär ligger det till: Antingen åker jag på tisdag/onsdag eller så åker jag inte alls. Ni får veta hur det ligger till på måndag. Om ni undrar varför just tisdag/onsdag är för att priserna efter det skjuter i höjden, och då kommer det att kosta minst 8 lax för att kunna åka, och 8 lax kan inte jag kräva att pappa betalar .Håll gärna tummarna, för det gynnar även er om jag åker; det blir en massa smaskiga inlägg om smällfeta och korkade amerikaner som inte kan skillnaden mellan en hamburgare och deras arslen.

tråkiga bloggar

De stora bloggarna har blivit så tråkiga. Inte för att de någonsin har varit roliga, men de är värre än vanligt. Kenza tjatar bara om fjortisbandet Tokio Hotel. Stina Lee skriver gråtinlägg om hur hon inte pallar med all press och negativa kommentarer och blablabla. Och Blondinbella...tja, hon har bara blivit riktigt tråkig.

Hon provocerar inte längre genom att skriva om muf eller om päls. Och det är skittrist. Inte för att jag gillar muf eller päls, men det roliga med Blondinbellas blogg var ju enbart kommentarerna till hennes korkade inlägg, och nu har hon slutat med det också. Boooring.

myndiga venus hälsar

God morgon/god natt eller vad man nu vill kalla det. Eftersom jag ändå inte kan sova så sitter jag här istället.

Jag har fyllt 18. Det känns coolt. Jag blev glatt överaskad när jag kom tillbaka hem och mina saker inte fanns packade utanför dörren. Jag har inte blivit utkastad än. Det betyder väl att pappa aldrig menade allvar av sina hot. Det var ju tur.

Senare idag ska jag först gå och äta med familjen, vilket aldrig har hänt förr. Att vi har ätit tillsammans, alltså. Sedan ska jag ut med Milkshake som har förberett en överaskning. Jag vet inte vad det är (duh, ÖVERASKNING) men jag hoppas att det inte involverar dans, det är direkt..eh..min starka sida.

Nästa år så har jag och Milkshake varit vänner i 10 år. Det är mer än hälften av våra liv! Detta ska firas med en tripp till New York i december.
Vi har praktiskt taget växt upp med varandra, och hon är min allra bästa vän som jag litar mest på. Hon är den enda jag vågar berätta mina pinsammaste upplevelser för, och det säger en hel del om vår relation. Jag skulle inte vilja ha någon annan bästa vän än just henne.




happy birthday to me

IDAG FYLLER JAG 18!



räddare i nöden

En kompis är överlycklig just nu. Hon sitter och skrattar och skriker att jag har räddat hennes liv. Jag blir glad. Alltid kul att rädda andras liv. Vad jag har gjort? Tja, jag skickade en låt till henne.

hej

Jag vet inte vad jag ska skriva. Hur mår ni? Eller äsch, inte som att jag bryr mig.

bråksugen

Jag har inte haft någon konflikt med någon på länge. Rättare sagt, cirka två år (alltså, riktigt bråk). Det känns bra och samtidigt lite frustrerande.Ibland inbillar jag mig att jag bråkar med någon. Jag tänker på någon random person, helst någon jag inte gillar, och föreställar mig att personen har snackat skit bakom min rygg.

Sedan ser jag framför mig hur jag går och konfronterar henne/honom. Jag ger utlopp för min frustration, och snart slår vi varandra gul och blå.

Jag är så inne i mina fantasier att jag glömmer bort att det inte är sant. Det enda jag tänker på är hur blodet kokar av lusten att slå ner den förbannade skitsnackaren. Sedan vaknar jag ur min dvala. "Det var bara en fantasi, lugna ner dig", säger jag till mig själv. Detta måste upphöra kvickt, annars kommer jag snart förväxla fantasi med verklighet och slå ner någon stackars vekling.

två dagar kvar

Sen är jag myndig. Det är inte klokt. Känns otroligt häftigt. Mina vänner som röker kommer snart inte behöva köpa från skumma affärer, Myndiga Venus kan lugnt och fint köpa ut åt er.

ny blogg

Inte jag alltså, jag är rätt nöjd med min. Nej men smartassen Anne har skaffat sig en fyndig blogg med en massa kloka åsikter. Läs hennes blogg här!

nästan så man får tårar

En kompis skrev ett GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN sms till mig prick 00.00. Det var ju otroligt gulligt. Det finns bara ett problem: Jag fyller år om två dagar. 

där rök pengarna

Idag var ett av de få gånger jag åt på ett annat ställe än McDonalds. Jag tycker egentligen det är rätt onödigt att äta på "dyra" ställen när man kan fixa en god Mc Chicken på donken för bara 15 spänn. Men, det är bara så fattiglappar som jag tänker. De med mycket pengar behöver ju inte tänka på sånt.

Idag åt jag istället för att köpa nya skor. Jag skyller på Clara. Hon ville först att vi skulle äta där och jag tänkte "yeah fucking right". Sen gjorde jag det ändå. Men jag ångrar mig inte. Maten var så otroligt god att den var värt varenda krona. Pastasallad med kycklingfilé och någon god dressing. Mumsilibabba.








jag klickar och hon shoppar

Jag gillar inte att gå in på Blondinbellas sida. Jag känner verkligen hur jag bidrar till att hon får en massa pengar. Jag klickar, och hon skrattar medan hon dricker en latte eller vad det kallas, med de pengar mina klickningar förser henne med. Samtidigt så måste jag gå in för att se ifall hon har skrivit något galet som är  värt att diskuteras i bloggen.

Men jag vill inte klicka. Jag vill inte att hon ska tjäna pengar på att jag klickar. "Klick klick klick", "Latte latte latte!"

aftonbladet dramatiserar




Aftonbladet har valt en rolig bild till artikeln ovan. Barn i samma ålder som lillkillen på bilden brukar inte använda mobiltelefoner. De kan inte använda mobiltelefoner. Ser ni hur hans mamma håller telefonen mot hans öra? Han kan inte ens hålla upp den. Jag förstår inte varför Aftonbladet inte valde en bättre bild, till exempel en 10årig snorunge med en klubba i munnen som pratar i sin rosa mobil?

Istället valde de en bild på lilla Fredrik som tror att han är påväg att prata med pappa Erik, men i sjävla verket så är Fredriks bild påväg att hamna i en skittidning vid namn Aftonbladet. Fredrik vet inte det och fortsätter att le och vänta på att pappa Erik ska säga något i andra änden, samtidigt som han utsätts för en massa strålningar - precis det som skittidningen varnar för.

vantage point - en rörig historia



USA's president blir skjuten när han håller tal på ett torg i Spanien. Senare exploderar en bomb. Vem ligger bakom det? Överlever presidenten? Hinner man ta fast de skyldiga?

Det är frågorna som vi får svar på, men från helt olika perspektiv. Klockan dras tillbaka 23 minuter åter och åter igen, men varje gång är det en ny person som berättar historian. Egentligen är det ju väldigt tjatigt då företeelsen gjorts otroligt många gånger med avsikt att chocka och dra på sig lite extra spänning (dessvärre har bara få lyckats med det), men jag tyckte filmen gjordes på ett kreativt sätt, och jag fick tillräckligt med många aha-upplevelser för att kunna blunda för de orealistiska biljakterna där bilarna rusar fram i 200km/h utan att meja ner någon.

Ett helt okej tidsfördriv med många kända namn såsom Matthew Fox från Lost, Forest Whitaker, Dennis Quiad och Sigourney Weaver. Är den värt att ses? Om du klarar av töntiga biljakter, machopoliser och rysligt många klyshor - ja.




like, never?

Hafsa har en riktigt snygg laptop som jag sitter och skriver ifrån just nu. Jag gråter inombords. När kommer jag ha råd med en laptop? Typ aldrig. Eller, när jag börjar tro på tomten, kanske.

"snälla inte han.."

Såg ni matchen igår? Okej, ni hörde förmodligen om den. 2-1 till Spanien, som gjorde det senare målet i de sista minuterna. Otur. (Jag kollade bara för att jag inte hade något bättre för mig att göra)

Jag blev riktigt sur när det var just Zlatan som kvitterade. "Fan" tänkte jag. Hans huvud som redan är uppblåst, nu skulle den blåsa upp till samma storlek som en luftballong. Han skulle tro att han är The King Of The World. För att han skjutit in en liten boll i ett jävla mål. Tönt.

Slarvfel

"Det  blir en sommar när allt ställs på sin spets, men också en sommar när Chloe möter Ben och för första gången drabbas av en förälskelse så starl att hon inte kan göra något annat än att svepas med!"

Så står på baksidan av en bok jag har läst. Låter som en helt okej bok, tänkte jag då. Så jag började läsa. Efter cirka halva boken så hade det inte dykt upp någon Ben. Men han kommer nog snart, tänkte jag och fortsatte att läsa. Till slut slår det mig att det inte finns någon Ben - de har helt enkelt skrivit fel på baksidan av boken. Visst finns det en kille hon gillar, men Ben heter han dock inte.
Okej om slarvet fanns på någon av sidorna i boken, men på baksidan?

lever soraia?

Soraia åkte till USA imorse. Jag hoppas resan har gått bra för henne. Hittills har jag inte hört talas om någon British Airways som kraschat eller kapats, så hon lever nog.

syrrans dumma blogg

Syrran har skaffat en blogg. Hon har tjatat på att jag ska länka till henne, så här har ni den.

oskuldsbolaget

Jag: Valet står mellan British Airways och Virgin Atlantic. Jag tror jag tar Virgin Atlantic.
Brorsan: Vad menas med virgin?
Jag: Eh..eh...jag vet inte...det är bara ett namn.
Brorsan: Aha. Men är inte det typ grönsaker?
Jag: Det är definitivt inte grönsaker.

varför har jag vänt på dygnet? svaret kommer här...

Jag kommer hem klockan två på natten. Brorsan ser på TV, pappa sitter framför datorn och syrran duschar. Klockan två på natten. Är det typ ingen som har planerat att sova?

fredagen den trettonde

Inget har hänt mig än. Förutom att min kompis som jag ska träffa lite senare ikväll inte har hört av sig än, så hon kanske är död eller något, men det tvivlar jag på.

Vilket skitsnacka alltså. Jag menar, vadå, om jag snubblar, är det plötsligt för att det var fredag den trettonde? Det är bara korkade människor som tror på sådant.

Jag hoppas inte Jason kommer efter mig nu. Men om han mot förmodan skulle göra det, är det bara att slå in hans maskerade ansikte. Hur mesigt är det inte att gå runt och döda iförd en hockeyhjälm? Sånt skrämmer inte ens en femåring längre. Det enda som skrämmer skiten ur oss idag är Jigsaw. Eller mig, i alla fall. Jason är ju en barnlek jämfört med Jigsaw, som trots allt bara är en gammal gubbe som snart är på väg att dra sitt sista suck.

trött

Jag börjar bli trött på allt det här tjatet om Blondinbella och flaskan som var nära att träffa hennes idiotiska huvud. Den träffade henne inte ens, ändå gör folk så stor sak av det. Det känns som att BB gör allt i sin makt för att blåsa upp saken så mycket som möjligt. Hon påstår att "yttrandefriheten aldrig funnits i Sverige".
På grund av en jävla flaska som kastades av ett jävla fyllo och lite människor som vrålade hennes namn. Herregud, går man runt och skriker att päls är bäst och skryter om sina miljoner så får man ju räkna med lite turbulens i sin lilla rosa värld.


dålig flygbolag

Läs det här och skratta. Air France verkar då inte vara några höjdare att resa med..!





uppdatering

Det finns tydliga bevis på att många är besatta av min blogg. Hittills har bara en vågat sig fram och krävt att jag skulle uppdatera, men jag vet att ni är fler som sitter där och väntar. och väntar. Och väntar. Den som väntar på något gott...

Nej, fyfan vad självgod jag låter. Mer än vanligt till och med. Jaja.

kasper

Vem är Kasper då? Det är min kompis katt. Hon har döpt den till Kasper. Herregud vad fult. Tur att katten inte går i skola, annars skulle ju stackarn bli mobbad. Vadå Kasper, förresten? Det är ju ett spöknamn. Spöket från Casper - the friendly ghost heter ju så.
 

namn med olika ansikten

Det här med namn är lite knepigt. Jag gillar inte vanliga namn. Anna, Sara, Elin, Emma. Människor med sådana namn finns det för många av, så när man hör talas om en ny person 'som heter Anna' så vet man inte vad man ska tänka. Är hon brunett? Min kompis Anna är brunett. Är hon blondin? Anna från Bigbrother 07 var ju blond. Hur ser den här Anna ut? Jag blir lätt förvirrad. Det dyker upp en massa ansikten, men jag vet inte vilken av de jag ska förvänta mig.

Är det ovanliga namn är det lite enklare. Typ Hichan. Jag tänker på en kines då. Eller Farbodjija. Jag tänker på en tjej med slöja. Jag blir inte lika förvirrad då.

venus kanske ska supa

Deniz tyckte att jag borde supa, åtminstone på min födelsedag. Hallå, jag fyller 18 liksom. Jag får köra bil och allt (inte för att jag vet vad jag ska med en bil till när det finns tunnelbana, men det är inte relevant), det är verkligen något att fira. Jag tror inte jag vågar. Stå där i baren som en alkoholist och bara hälla i mig?

Eller hon kanske menar att jag ska supa hemma hos någon, med ett par vänner? Hm. Jag ska fundera på det. I sådana fall, vem vill ha äran att vara med? Det är en stor grej, första gången Venus blir full alltså. Sen när jag blir en riktigt stor kändis kan ni ju skryta med det. "Jag var med och torkade hennes kräk!".

sommarlov

Kära vänner! Eller bloggläsare menar jag, ni är ju inte direkt vänner till mig, no harsh feelings.

Äntligen är det sommarlov! Pappa köpte två rosor igår som jag gav mina handledare. Ingen annan hade något med sig förutom jag. Nåja, lärarna blev glada i alla fall. Fast jag tror inte det var äkta. Vem blir glad över rosor som ändå dör efter ett par dagar? Bättre att köpa choklad eller något. Men då skulle jag se ut som en rövslickare, trots att betygen redan är satta. Dessutom så skulle jag ändå ha vaknat upp mitt i natten och tänkt "behöver lärare verkligen choklad?" sen skulle jag ha ätit allt helt själv. Säkrare med rosor då.

Nåja. Vad ska ni göra under sommarlovet då? Eller svara inte. Helt ärligt så bryr jag mig inte ett skit. Bara en artighetsfråga. Ni ska säkert supa er medvetslösa, precis som alla andra töntiga ungdomar. Eller? Har jag fel? Nej, svara inte på det heller. 

sjuk

Min pollenallergi börjar bli riktigt jävla jobbig. Hela idag så har jag snytit, snorat, haft kliande ögon och snorat lite till. Inga tabletter hjälper. En kompis säger att det finns sprutor man kan ta. Sprutor? Ska jag gå runt i stan och ta sprutor? Folk kommer tro att jag är en heroinist.

Men ojdå, man behöver visst bara ta den en gång. Jaha, okej ska höra med farbror doktor på torsdag. Jag känner mig lite orolig inför imorgon, vi ska ha picknick på Rålis med klassen, alltså kommer vi att vara i närheten av gräs. Jag är otroligt allergisk mot gräs. Mina ögon blir helt galna och bildar bubblor. Jag lovar. De bildar bubblor. En gång åkte jag in på akuten bara för det. Jobbigt läge. Ska proppa i mig tabletter och hoppas på det bästa. Så länge som jag inte ligger gräset borde det ju funka. Eller?

hej på er

Hej suckers! Har inte uppdaterat på hela dagen. Ni trodde jag var död va? Har faktiskt inte varit hemma på hela dagen. Men nu är jag hemma.

Jag har inte köpt rosor till lärarna än. Jag kanske borde skita i det. Jag kommer nog inte vara den enda utan rosor till lärarna. Eller?

syrrans bal

Min kära syster har haft sin bal, och hon verkar ha haft det riktigt kul. Dessutom så har jag aldrig sett henne vara såhär snygg, någonsin. Hon har till och med ögonbryn nu.

Här får ni se lite bilder av syrran och hennes kväll!




äntligen fixat pass

YES! Nu har jag fixat mitt pass, och den kan hämtas ut två dagar före min födelsedag. Fast då måste pappa göra det. Eller så kan vi vänta tills jag fyllt år (19 juni) och så kan jag själv hämta den eftersom jag då är MYNDIG. Fattar ni? Så jävla coolt.

stina lee besatt av blondinbella?

Stina-Lee berättar att Blondinbella ofta förekommer i hennes drömmar.

Rent allmänt så verkar hon också ha en massa mardrömmar hela tiden. Att hon är i Thailand och ska dödas och sådant. Läskigt. Förr så drömde jag alltid att jag var jagad av någon mördare. Det var här i Husby. Oftast så sprang till någon random lägenhet och frågade om jag fick gömma mig där. På något sätt så hittade mördaren alltid mig. Ibland så kastade jag mig nerför byggnader, och ibland så sköt jag mig själv i huvudet för att slippa undan den där mördaren som hela tiden förföljde mig.

Saken är, jag vet alltid att det är en dröm. Trots det så är jag skitskraj, och kan inte vakna upp, hur mycket jag än försöker. Sådant har jag drömt i flera år, så jag blir inte ens förvånad längre.

mardröm

Jag drömde om att jag satt på flygplanet till USA och hade glömt min digitalkamera. Sen drömde jag också att jag befann mig i Heathrow i London och hade missat flyget till USA.

Lite besatt, eller vad säger ni?

nästa Corleone?




Ser inte John Travolta ut som en farlig maffiaboss här? Travolta ser ut som om han fått syn på något riktigt vidrigt, och höjer armen för att slå till. Sen kommer en annan hand i vägen och försöker hindra honom. Travolta lugnar ner sig när han inser att det finns kameror i närheten. Vill ju inte skada sitt rykte som oskyldig pappa till lilla Mikey, eh?

irriterande drag

Jag stör mig på de bloggar som i slutet av varje inlägg skriver, "vad tycker ni?". Varför skriver de så? Tror de helt ärligt att vi avstår från att yttra vår åsikt såvida de ber om dem? Så länge som det går att kommentera så kommer folk att alltid säga va de tycker.

för många hjälp rubrik

HJÄLP!

Jag kan inte gå i mina snygga kilklack som jag köpt. What the bloody hells fuck ska jag göra? Vill inte lämna tillbaka. De var jättebilliga för att vara så snygga.

Har funderat nu. Ska ta med mig mina platta skor i påse, så ifall det blir för mycket problem med kilklacken, så byter jag till de platta istället. Yeh! Då var det löst!





UPDATE: Äsch. Kan knappt gå två meter i dem. Ska lämna tillbaka.

avslutningskläder

Puh! Nu har jag hittat dem. Världen är lite klarare nu.

Idag har jag varit i stan med Clara och Rosalinn och köpt avslutningskläder. Vanligtvis gör jag inte sådant, köper nya kläder till ett tillfälle (onödigt värre?) men eftersom jag har haft ovanligt mycket pengar den här månaden för att vara jag, så fick det gå an. Köpte skor och en topp från HM, i matchande färg. Tänker inte lägga in en "dagens outfit", men jag kan lägga in en "avslutningsoutfit" på onsdag.



hjälp mig någon

JAG HITTAR INTE MINA GLASÖGON! Jag börjar få ont i huvudet av att ha varit för länge utan mina glasögon. Varför gick du ut utan glasögon, kanske ni tänker. Hello? Jag har varit glasögonorm för länge. Nu har jag bara på dem när jag måste.

Nog babblat, ska leta reda på dem. 

har du tappat bort något som du gärna vill hitta? såhär gör du

Jag: Hörru, vill du tjäna en hacka?
Syrran: Jag orkar inte leta efter något, tyvärr.
Jag: Men vill du inte veta hur mycket pengar det handlar om först?
Syrran: Jooo...
Jag: Tio spänn.
Syrran: Vad är det jag ska hitta?
Jag: Min MP3.

Så enkelt gick det. Jag fick min MP3 utan att behöva lyfta ett finger.

städgalen

Syrran har blivit en städfreak. Hon springer runt och dammsugar hela tiden.
Jag råkade ha ner en tom vaselinburk från hallbordet.

"PLOCKA UPP DET! JAG HAR NYSS FIXAT TILL DET BORDET!", skrek hon.

Herregud. Har vi en blivande Bree på G?

konstig dröm

Igår hade jag en dröm om att jag var i Frankrike och hade tappat bort mina värdföräldrar (???). Jag hade alltså ingenstans att bo. Jag knackade på hos en random familj, och tiggde om att jag skulle få vara hos dem tills jag hittade mina värdföräldrar. Jag kunde även hjälpa dem med städningen. Jag till och med erbjöd mig att sova i hallen om de inte hade plats.

Hustrun och mannen visade sig vara riktigt otrevliga. Sen ville de "fundera" på saken. Jag tog mitt pick och pack och sa att jag kunde hitta en annan familj om de var så snåla. Mannen i huset började jaga mig nerför trapporna, och slog mig gul och blå.

Wtf?

alien vs predator - fula varelser var namnet




Uppföljaren har ju fått otroligt mycket skit, men Alien Vs Predator är BRA! Rätt förutsägbar egentligen, folk blir dödade av monster, monster blir bästis med människa.

Sen förstår jag inte grejen med fula aliens. Är de verkligen så fula? Känns som om man sitter där och tänker "OKEJ! Nu ska jag försöka rita det vidrigaste jag kan, helst ett monster som dreglar också!". Syftet är nog i alla fall att vara så skrämmande som möjligt. Ibland blir det löjligt. Jag vet inte om någon skräms av deras utseenden, men jag gör det i alla fall inte. Kanske har jag bara sett för många alien filmer?

I genren skräck/thriller så är den här en trevlig upplevelse. Eller trevlig och trevlig, en spännande upplevelse.



sova med fienden - julia roberts kan faktiskt agera!




Sådana här filmer är min style! Kvinna blir misshandlad, flyr, man försöker få tag i henne. Jag skäms nästan, men ibland sitter jag och hoppas på att männen får tag i kvinnorna - annars tar ju filmen slut!

I alla fall. Julia Roberts är enastående i den här filmen från 90-talet. Den var spännande och intressant. Vilket i princip är allt som behövs för att en film ska kunna vara bra. Lite för mycket kliché för min smak, men helt sevärd.


men vad fan

Idag slog det mig att jag måste köpa rosor till mina mentorer. Men vad fan, tänker jag. Ska försöka köpa några så billiga som möjligt. En ros kostar väl typ tjugo spänn? Då blir två rosor 40 kronor.

Egentligen vill jag inte köpa något. Varför ska jag göra det? Jovisst, mina mentorer har varit bra lärare och bra mentorer. Men det är ju deras jobb. Inte som att de rättar prov frivilligt. Det är en del av deras jobb. Varför ska jag köpa presenter för att de sköter sitt jobb?

Jaja.

facebook

Facebook är så jävla kul. Det finns så många spel man kan köra. De jag gillar bäst är de flest personer (bland mina vänner) har kört, för då har jag som mål att få mer poäng än dem.Nu är min favorit ett spel där man rullar äpplen mot kycklingar. De vrålar när de träffas av äpplena, och det är så jävla kul varje gång.

silent scream - lägg en påse över mitt huvud för att kväva skrattet




Okej, lite ändring, för nu har jag sett hela skiten.

Vad ska jag säga? Jag blev inte ens besviken, för jag fattade redan från början att det här var en B-film med B-skådisar och B-handling. Men den var så dålig. Och konstig. Det värsta var nog musiken. Herregud,
till exempel då en maskerad man jagade en av ungdomarna för att sätta en yxa i hennes/hans huvud, så kom det typ techno musik. Musik man blir glad av. Det var det konstigaste. Skulle inte det här föreställa läskigt?

Otroligt pinsam film. Vore jag regissören skulle jag skämmas ihjäl. Usch, silent scream, va. Det passar grymt bra ihop med handlingen. En tjej blir mördad på övervåningen och skriker sig hes, medan de på undervåningen inte hör ett skit. Löjligt värre.


snyggt?

NY DESIGN! Jag tycker den är skithäftig. Och snygg. Men frågan är vad ni tycker? Om ni inte gillar den så kan jag fundera på att byta. Även om bloggen är till för er så är det inte hundra att jag gör som ni tycker. Vem bryr sig om vad ni tycker egentligen? Det är ju min blogg. Fast å andra sidan skriver jag för er. Hm, jobbigt det där. Nåja, VAD TYCKS?



UPDATE: JAG HAR ÄNTLIGEN KUNNAT FIXA FÄRGEN PÅ KOMMENTARERNA - NU KAN NI SE DEM UTAN ATT MARKERA!!

puuh

Nu har jag skrivit en massa inlägg. Närmare sagt, 7 inlägg (med den här). Jag hoppas ni är glada, era suckers.

den pinsamma sanningen

Jag älskar min blogg. Jag är besatt av den. Jag besöker den många gånger per dag. När jag läser igenom vissa inlägg så skrattar jag högt och blir stolt. Lika stolt som en mor blir över att hennes finniga son har tagit studenten. Jag vill bara ta tag i allihopa som går förbi mig i stan och säga "hej, jag har en bra blogg, vill du besöka den?". Men det går ju inte.

Vissa inlägg tvingar jag även min syster att läsa, bara för att se hennes fascination av mitt skrivande. Min blogg är som min lilla bebis. Jag tar hand om den genom att kategorisera olika inlägg, förändra lite, fixa till stavfel, och bara läsa igenom och suga åt mig alla komplimanger jag får.

"Tack så mycket"
, säger jag när någon uttrycker sin förtjusning över bloggen. Egentligen vill jag bara säga "tack så mycket, men du behöver inte berätta att den är bra. Jag vet redan", sen le åt personen som ser på mig med häpnad och undrar hur jag kan vara så självgod. Men så är det. Lika bra att vara ärlig.

Skäms du, David?

Den här bilden hittade jag tidigare i min blogg, då jag satt och klagade på David Beckham. Hur som helst, ser inte en viss del lite förstorad ut? Det känns lite onödigt. Det var ju en reklam för kalsonger.

Vad har det med stora penisar att göra? Vill den få killar att tro att kalsongerna inte bara täcker deras penisar, utan även förstorar dem? Det kan ju också vara så att man inte vill såra Davids manlighet. I och med att han pratar som en tjej och är allmänt fjollig, så måste ju något på honom vara manligt. Därav förstoringen.



nytt!

Jag har lagt till en ny kategori som heter "skvaller". Eftersom jag att gillar att skvallra så är det nästan knäppt att jag inte haft den kategorin tidigare. Nu blir det enklare för er att hitta alla mina skvallerinlägg. Dock har jag inte lagt in alla. Har ju haft bloggen så jäkla länge, så det tar tid att få in allt.

årets roligaste

Naomi Campbell håller visst på att bli flintis. Haha. Rätt åt divan. Går man runt och är fittig mot allt och alla så är det inte mer än rätt att man förlorar sitt hår. Förhoppningsvist blir hon ödmjukare efter det här.






Ser inte hon rätt scary ut också? Som någon man visar för barnen när man vill att de sköter sig. "Annars kommer monstret och tar er" säger man och visar en bild på Naomi Campbell. Inget barn kommer att vara olydig efter det.

jag väntar fortfarande

Det fanns ju en sida som skulle skicka hem en PS3 till den som gissar rätt på när Britney dör. Jag väntar fortfarande på att någon ska vinna. Britney är ju helt oförutsägbar, ena sekunden så verkar hon må jättebra och i nästa så åker hon in på rehab. Snart dör hon väl.

Men sidan är rätt fuskig. Man måste gissa på en tidpunkt också. Wtf? Hur stor är chansen att man gissar rätt år, månad, dag, timme och minut? Snåljåpar.


BEFORE





AFTER





vad gick snett?

avundsjuk

Kollar man in Kenzas blogg så ser man att hon har fått en massa gratissaker hemskickade. Jag blir så himla avundsjuk. Jag vill också ha gratissaker! Och det är helt ironiskt att de som får allt är de som minst behöver det. Hon tjänar ju redan typ 50 tusen spänn varje månad på sin blogg. Inte behöver hon en massa gratis prylar!

Men företagen gör ju inte det för att de tänker att 'åh Kenza verkar verkligen behöva en massa smycken, låt oss skicka lite till den stackarn!' utan de vill ju bara bli länkade till. Så enkelt är det. Och så orättvist är det.

så skönt

Jag har ledigt idag och imorgon. Så jag ska alltså vara tillbaka i skolan på måndag. Och då har jag bara två lektioner.

Livet är härligt.


färdigt

Nu har jag städat. Måste erkänna att det känns jävligt skönt, när man kan gå in och inte behöva oroa sig för råttor eller spindlar.

BEFORE



AFTER







Jag fick även hjälp av brorsan. Dock krävde han ersättning.

Sen sa han att;: "Jag skulle också hjälpa dig även om du inte gav mig pengar"

Jaha? Jag föreslog att han då inte skulle få betalt. Han blev sur och sa att det var helt lugnt om jag inte ville ge honom pengar. Men det var ju han som erbjöd gratis städning? Jaja krångligt.

Glad blev han i alla fall när han fick sina pengar.










Här är min boksamling..







dags för lite jobb

Jag har inte städat mitt rum på evigheter. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om jag såg en stor, hårig svart råtta som gömt sig under min säng i ett år och livnärt sig på chokladsmulor.


Såhär ser det ut för tillfället.


en fråga besvaras

Varför kallar jag min lillebror för "Kungen"?

Ja, för att han helt enkelt bestämmer här hemma. Kungen har pappa lindat runt sitt lillfinger, och en otroligt makt. Vill han inte att pappa ska köpa chokladcornflakes, så blir det inte chokladcornflakes. Så enkelt är det. Kungens ord är lag. Och eftersom hans mest tillgivne är vår far (som håller i alla pengarna) så måste vi lyda honom.

vad är det som stinker?

Jag känner en vidrig lukt. Vad fan är det? Det liksom går in i mina näsborrar och gör mig illamående. Vad kan det vara? Inte maten, pasta stinker ju inte och jag åt av den nyss. Kanske från datorn? Kanske brinner den eller något? Nej nej, det är ingen bränd lukt jag känner utan något äckligt som luktar som torkad skit.



Oj. Jag upptäckte nyss att det kommer från mina fötter. Ajdå. Måste göra något åt saken, den här lukten kan till och med ta kål på en skunk.

hemma

FRÅN SKOLAN! Det är sant. Hade en föräldrarpresentation där man skulle. precis som namnet indikerar, presentera för sina föräldrar. Dock var farsan inte där, han ville komma men jag totalvägrade. Såhär i efterhands så önskar jag att han hade kommit. Det kändes lite ensamt när alla andra hade sina föräldrar att gulla med och som tog en massa kort.

Det kanske inte skulle vara så hemskt efter allt. Med pappa, som skulle sitta där och flina och göra tummen upp hela tiden. Sedan skulle hans mobil ringa medan alla var knäpptysta, och istället för att stänga av mobilen skulle pappa ha svarat eftersom det förmodligen är Kungen (lillebror) som ringer. Senare när jag skulle skälla ut honom för att han gjorde bort både mig och sig själv, skulle han bli upprörd och säga att när Kungen ringer så svarar man alltid, alltid, spelar ingen roll vad man ägnar sig åt. Sen skulle pappa traska iväg till ICA för att köpa korv - den sorten som Kungen gillar.

skämt

- Kolla om ljuset är släckt.
- Okej.
- Men varför tände du?!
- Jag var ju tvungen att se om det var släckt!

underlig syn

Idag på vägen hem från skolan, så blev jag vittne till årets konstigaste händelse.

Mitt framför mig, på väg uppför rulltrapporna, gick en blondin. En blondin. Mitt i Husby. Som om det inte vore nog; så var hon barbent. Hon hade korta shorts på sig och avslöjade ett par brunbrända ben.

Jag och Raoua tittade på varandra och förstod direkt vad den andre tänkte. Herregud, det här är Husby, flicka lilla. Ska du verkligen gå runt sådär?

Jag motstod frestelsen att snällt gå fram till henne och säga 'hej lilla blondin, jag tänkte bara vara snäll och varna dig för att det kan bli liite problem om man går runt i shorts i Husby. Och dessutom vara blond. Tänkte bara att du ville veta, lycka till med livet kära blondin!"

Men det gjorde jag förstås inte. Fast det borde jag nog ha. Vem vet om blondinen klarade sig bland vargarna i Husby? Jag hoppas hon mår bra. Hon såg snäll ut.


skriv något intressant, tack?

Åh, så tråkigt allt är. Jag sitter här och letar efter några hyfsade bloggar att läsa. Allt är så trist. Alla jävla bloggar handlar om kläder. Kläder, väskor och skor.

Fjortisar putar med läpparna, lägger benen i kors som om de vore kissnödiga, och tar en "dagens outfit" där de senare ordagrant skriver vart kläderna kommer ifrån. Lika många fjortisar postar kommentarer såsom "åh så fiint!", "vill också haaa!".

Men gud, om du så gärna vill ha så är det väl bara att köpa?



I've earned my happiness

Jag har klarat matteprovet. Jag har klarat både ekvations- och gemotriproven, och är väldigt glad just nu. Jag slipper få ig i matte! Jag slipper gå på komvux! Jag har kämpat och förtjänade det.

Nu vill jag tacka först och främst, PAPPA, för utan honom hade jag inte klarat det. Han hade massor av tålamod och hjälpte mig med allt jag inte fattade. Tack så mycket älskade pappa.

Sen vill jag också tacka Yas, för att hon gav mig en bra formel som jag kunde använda till uträkningen av Pythagoras Sats. Tack!
Och sist men inte minst, min mattelärare Frej, som är nog den bästa matteläraren någonsin. Han har hjälpt mig och förklarat och gett mig en möjlighet att klara matten. Tack så mycket!



Okej. Det lät som om jag hade kämpat mig igenom cancer, eller något.


to. bwo - happiness

roligt

Blondinbella har kommit med ännu ett lär-dig-älska-dig-själv inlägg. Det är nästan så hon borde skriva en bok.

Hursomhelst, varje kväll funderar hon ut tre saker som hon är nöjd med att hon presterat samma dag. Tillexempel att hon har plockat undan allt i köket. På så sätt så lär hon sig att uppskatta småsakerna i livet, och utveckla en bra självkänsla.

Jag tycker det här låter en aning skumt. Varför ska man vänta tills slutet av dagen? Diskar jag så är jag glad efteråt. Inte sitter jag och funderar på det innan jag ska somna. Hallå? Jag har bättre saker för mig då. Typ, att sova.

vad är det här för trams?

Under mitt senaste inlägg så står det "2 kommentarer". Den ena av de har jag redan läst, så jag blir lite exalterad och undrar vad som skrivits där. Jag klickar. Jag ser bara en kommentar. Den jag redan läst. Va? Men det stod ju två kommentarer, alltså förväntar jag mig att se två kommentar från två olika personer.

Jag loggar in på publishme, och härifrån så kan man se den andra kommentaren. Den är inte så spännande. Det står bara "det ser bra ut". Jag blir besviken och trycker på "skapa" för att skriva det här inlägget.

!

Det är 18 dagar kvar tills jag blir 18!

RSS 2.0