gratis påfyllning

Något jag blev riktigt chockad över var det faktum att man själv fyllde på sin egen mugg i McDonalds, och att det går att fylla på hur ofta man vill. Dryckmaskinen finns alltså inte bakom disken. Detta kan bli en aning farligt för colamissbrukare som jag.

Här är syrran som diggar gratis-maskinen.

venus sportar

Igår gjorde jag något jag inte gjort på väldigt länge. Jag sportade. Jag svettades. Jag spelade basket. Min kropp blev förvånad över känslan av utmattning att den reagerade med att svettas som en gris. Här är den första bilden på mig i USA. Visst ser jag ut som en cool basketspelare? Skenet bedrar.


farligt att köra bil här

Igår så upptäckte jag hur farligt det är att köra bil här. Jag vet inte om det är likadant i Sverige (för där åker jag aldrig bil),  men här handlar allt om att få den bästa vägen. Det är en farlig kamp och alla bilar åker hit och dit i jakten på den mest tomma vägen så att man kan köra lika snabbt som en dåre. Jag fann mig själv hålla hårt i sätet när en mindre erfaren bilförare körde snabbt och fick oss alla inne i bilen att kastas hit och dit som vantar.


vad finns att göra i IT-landet?

Massor. Men ingenting utan en fucking bil. Snart blir jag ensam hemma och jag vet inte vad jag ska ägna mig åt, utan bil kommer man ju ingenstans. Jag ska förmodligen glo på lite TV. De har ju löjligt många kanaler, så det är enkelt att hitta något intressant.


inte många bilder

Jag tar så få bilder som möjligt för att spara på batterierna då jag inte kommer att kunna ladda den när den dör. Måste först skaffa en ny adapter (min från Clas Ohlson funkar inte, jag visste väl det) och det kommer nog att ta en del tid. Nåja.

enkelt att missbruka cola...

När flaskan är så stor och bara kostar en dollar (6 kronor).


tvillingar?

Jag tycker inte vi ser sa forskrackligt lika ut. Eller?


positiva saker med bio i usa

- Man sitter vart man vill. Finns inga nummer och rader. Alla blev chockade när jag berättade att vi i Sverige har exakta platser vi ska sitta på.
- Alla är knäpptysta. Det fanns förmodligen över 200 personer inne på bion, och ingen sa ett ord under hela filmens gång.
- Lätt att smyga in. Det är nästan löjligt enkelt att smyga in, så enkelt att jag undrar hur många det är som betalar.

the dark knight
Har skrivit om min recension. Den gamla gjorde verkligen inte filmen rättvis.
The Dark Knight blev inte årets mest omtalade film utan anledning. Ja, det går inte att förneka att Heath Ledgers bortgång kastade lite uppmärksamhet över det hela, men kom och säg att det här inte är en fantastisk film. Jack Nicholson lär få ett och annat att rodna om, hans Joker är en barnlek jämfört med Ledgers prestation. Så rolig, så läskig, så otroligt klockren!


Jokern är ingen one-of-a-kind skurk som skapar rädsla genom att döda till höger och vänster. Okej, clownen är visserligen en massmördare, men hans styrka är att ställa till med lite kaos - och luta sig bakåt och se hur staden krossar sig själv. Manipulativ är ordet, även om han gör det på ett komiskt sätt försäkrar Ledger oss om att det är ingenting komiskt i honom; Jokern är hejdlös galen. Den som påstår att Ledger inte gör ett bra jobb ljuger fruktansvärt dåligt. Okej, det är coolt att gå mot strömmen, men lägg va? Neka inte det uppenbara.

Om vi lämnar objektet för all uppmärksamhet och riktar oss åt resten av filmen - Jokern trollar ju inte ensam fram en bra film. Nolan är en lysande regissör som trots sin ringa ålder skapar magi. Nästan allt var klockrent, musiken, manuset, den skarpa bilden, you name it. Det är en fantastisk film som balanserar rättvisa och ondska på en så skör tråd att inte ens karaktärerna är säkra på sig själva. Jokern skapar kaos och inte bara i form av explosioner, utan han vänder alla mot varandra och i sitt iver att bli av med honom drivs de precis till de handlingar han förväntar sig. Detta gör att staden sakta men säkert faller i hans händer, och den enda som kan stoppa honom, Batman, har väldigt svårt för sin uppgift..

Det är svårt att beskriva en film utan att avslöja avgörande händelser, så jag slutar med tre ord. Se. Den. Nu.

det här kan jag bli van med

Gratis lunch, bowling och bio, och jag behövde inte betala ett smack. Först känner man sig som en snyltare, när man låter killarna betala för allting, men syrran försäkrade mig om att det är så det går till och att de skulle bli direkt förolämpade om man insisterade på att betala. Woohoo, varsågoda då.


bilder

Min adapter funkar inte vilket betyder att när min kamera dör så kommer jag inte kunna ladda den. Ska försöka köpa en ny adapter så fort som möjligt.

Arlanda
Zurich Airports tunnelbana. Jag var helt ensam där inne.Fran Zurich Airport till Washington Dulles med mobbade United Airlines

allt jag gör för er

Jag kopierar och klistrar in åäö för mitt tangentbord går inte att använda här. Klockan är förresten tio på morgonen och jag är den enda som är vaken. Ska försöka lägga in bilder.


9 timmars flyg

Flyget mot Washington DC var riktigt jobbig jävla jobbig och trist. Sätena var små som kuvert, och trots att alla en privat teveskärm var, så funkade de inte 80% av tiden. När de väl funkade så fanns några få trista kanaler med gamla Desperate Housewives-avsnitter. Okej. Det går att uthärda. Vad som är fånigt är att det inte fanns hörlurar. Såvida man inte kunde läsa läppar så var skärmen helt värdelös.

Till råga på allt så satt jag bredvid världens mest osociala person. En knubbig kille på typ 30 år. Eftersom det inte fanns något att göra och vi ändå skulle sitta bredvid varandra i 9 timmar så försökte jag få igång en konversation. Killen ville inte prata. Först tänkte jag att han kanske var blyg. Men så var inte fallet. Den tråkiga jäveln ville inte säga ett ord och satt och ignorerade mig. Det var inte som att han gjorde något viktigt heller, han bara stirrade rakt framför sig och vägrade prata.

Så flyget var dödstråkig. När vi dock skulle landa så bestämde sig piloten för att stila lite. Planet åkte med rasande fart mellan molnen och alla började att skrika och skratta. Det kändes som att sitta på en berg och dalbanan. Det var häftigt och jag förstår piloten som efter flera timmars stilla flyg ville ha lite action.

paranoida amerikaner

Att åka till USA är en jävligt lång och smärtsam process. I säkerhetskontrollen måste man ta av sig skorna. Okej. Innan man kommer in i gaten så måste man svara på tusen frågor - löjliga frågor.

Vakt: För din och alla andras säkerhet så måste jag ställa ett par frågor.
Jag: Okej.
Vakt: Vem har packat din resväska?
Jag: Eh..jag?
Vakt: är du säker?
Jag: Ja...
Vakt: När packade du den?
Jag: En eller två dagar innan min resa..
Vakt: Vart har den varit sedan dess?
Jag: I mitt rum?
Vakt: Har du några elektroniska saker i din resväska?
Jag: Hm...min plattång. Och kameraladdare.
Vakt: När köpte du dem?
Jag: Ett halvår sen ungefär...

Så gick det till i evigheter. Inte ens på flygplanet fick man lite lugn och ro. Flygvärdinnorna delade ut en massa papper som man skulle fylla i och visa när man kom till Washington. Jag brydde mig inte om att fylla i dem, så väl i Washington fick jag det jättejobbigt. De skickade tillbaka mig gång på gång för att fylla i en massa skit hit och dit. Det fanns inget ställe man kan kunde sitta och skriva, så jag satte mig golvet istället med alla blickar på mig, men det hade jag inte tid att bry mig om. Det enda jag brydde mig om var att min väska (som vid det här laget var helt ensam på rullbandet) gick runtrunt, medan jag stod där och såg hjälplöst på den.

Amerikanerna var grymt otrevliga och fortsatte att kräva en mass saker. Till slut, när jag var den enda kvar, så gick jag fram och lämnade mina papper. Man tog mina fingeravtryck, stämplade mitt pass, och så äntligen, kunde jag hämta mitt bagage och träffa min syster och morbror.

uppdatering från USA

Jag lever kära vänner! Det har varit en lång och jobbig resa. Låt oss dela upp det i olika delar. Först tar vi när jag var nära att missa planet mot Washington Dulles.

Det visade sig att jag skulle åka med United Airlines. Men det visste inte jag. Jag hade kommit till gaten tre timmar innan för att vara på den säkra sidan. Sedan ropar en biträde att United mot  Washington Dulles skulle börja ta emot passagerare ombord. Jag ser att halva människorna som var i gaten börjar ställa sig på kö.

"Detta gäller inte mig, jag ska ju åka med Swiss". Men när rummet börjar tömmas så går jag fram till en av de som jobbar där och frågar om det här är Swiss..? Hon ser på mig som om jag vore dum och säger kallt att det är United Airlines. Hm. Jag går tillbaka och sätter mig. När rummet börjar tömmas ordentligt och det snart bara är jag och några få kvar, så bestämmer jag mig för att visa henne min biljett istället. 

" Mmm, du måste först stämpla den där borta" säger hon och pekar på en disk bakom mig. Så det var flyget mot Washington Dulles?!?!?!?
Man borde informeras innan om att det är Swiss men att man åker med ett annat plan. Hur ska man annars veta?

 

schweiz

Hej allihopa! En kvart har jag pa mig att skriva. Befinner mig pa Zurich internationella flygplats, som ar ett skamt. Det har varit en mardromslik natt som jag inte hinner beskriva sa detaljerat just nu, tangentbordet har ar helt javla mysko.

Jag har aldrig kant mig mer ensam an igar/imorse. Flygplatsen var helt ode och jag virrade omkring och undrade vart alla som skulle sova over var. Jag satte mig i avdelning (terminal) E, som ar dar alla utlandsflyg aker ifran. Jag var helt ensam dar och satt pa golvet for det fanns inga bra bankar. Sedan kom en vakt och sa att terminalen skulle stangas, sa jag var tvungen att ga. SKULLE DEN STANGAS?!

Jag tog tunnelbanan till en annan terminal och "spenderade" min natt dar. Jag fattar inte ens varfor de har en tunnelbana, flygplatsen ar fan mindre an en toalett. Hela stallet ar ett skamt, de har en massa varningar overallt om att det ar langt mellan terminalerna, 20 minuter har de skrivit. Jag garvar ihjal mig. Det tar mindre an en minut att se hela flygplatsen. Varfor leker de sa viktiga? Jag hinner inte skriva mer tyvarr, men jag mar bra och har ett par timmar kvar innan mitt flyg kommer.

Till Aisha:  Sag till pappa att jag hade en helvetisk natt men att jag mar bra. PS. Jag tror inte pappa koper en plattang till dig.

Till Milkshake: Forlat, men jag hade bara ett par minuter som du ser. Jag skriver ordentligt sen nar jag ar i USA.

hejdå kära vänner

NU STICKER JAG! Ha det bra kära vänner, förhoppningsvist är det här inte mitt sista inlägg.vännerna säger hejdå

Nu har både Hafsa och Milkshake ringt från London för att önska mig lycka till och säga hejdå, ifall vi aldrig mer ses. Jag tyckte de var lite väl dramatiska, men om jag dör så slipper de ha dåligt samvete för att de aldrig hörde av sig.

Btw Milkshake, så vill pappa tacka dig för att du ringde. "Hade inte Mulki ringt så hade vi varit tvungna att vara på den jävla flygplatsen i en massa timmar. "

Ni tyckte båda jag borde gå två timmar innan istället för fyra. Om jag missar planet så är det ert fel.
god morgon

God morgon mina kära läsare! Jag har bara lyckats sova några timmar men det gör inget.

Dock har jag fortfarande inte hittat min MP3, och paniken börja smyga inpå mig. Ska muta brorsan till att leta, sen åker jag till biblioteket.

slarvmaja

Jag har tappat bort min MP3. Som vanligt. Jag har absolut ingen panik, då jag ändå kommer att hitta den senare. Som vanligt.

hur ska jag skriva åäö?

Enkelt. Pappa har packat ner en tangentbord åt mig.


klargula pengar

Nu har pappa hämtat schweizerfrancs så att jag kan äta lite under mina 13 timmar på Zurich Airport (tack så mycket, älskade pappa. Jag slipper ta med mig piroger). Detta motsvarar 233kronor. Fan vad jag kommer att äta som en gris och kanske shoppa lite blygt också.


själv

Imorgon åker jag förmodligen själv till flygplatsen. Planet åker 19.35, och pappa vill att vi tar flygbussen som tar oss dit nästan klockan sex. Jag vill åka klockan tre. Pappa säger att han inte följer med då, för han kommer inte orka vänta så länge.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill absolut inte åka själv, men tänker jag riskera att missa planet för det? Varför kan inte han bara följa med klockan tre? Måste han vara så jobbig??

funderar du på att klämma ut bebisar?
Såhär illa går det ibland.

äktenskap som krossas
Vilken jävla tur! Det syns ju att gubben snart är i behov av en rullator.Om jag var Salma Hayek så skulle jag ha klämt in Brad Pitt mellan de där stora boobsen.

drömmar som krossas
Jag får ont i magen. Går fadern till mina framtida barn runt och pucklar på sin mamma?give me some cash

Jag sitter uppe klockan ett på natten och skriver inlägg efter inlägg, medan Kenza festar och häller i sig drinkar i Cypern eller vart hon nu är. Hon uppdaterar typ två gånger i veckan, ändå är det hon som har råd att torka sig i arslet med tusenlappar.

Life sucks.

tecken på att man inte har något liv


oj..

Fan vad mycket tjat om flygplaner det har blivit på sistone. Jag kanske borde bli pilot istället för journalist. Dock vet jag inte om jag skulle palla trycket där uppe. Tänk om vi var tvungna att evakuera planet? Man ska ju egentligen låta alla passagerare och alla i besättningen gå av först, men jag skulle ha sprungit förbi allihopa och försökt rädda mig själv. 

online inchecking

Visste ni att man kan checka in online? Om inte så är ni helt borta. I alla fall, detta kan man göra upp till 24 timmar innan flygets avgång. Så jag kan checka in här hemifrån och skriva ut mitt boardingkort, så jag slipper stå på kö sedan (notera att man fortfarande måste lämna in sitt baggage). Jag väljer även vart på flygplanet jag vill sitta. Coolt va? Synd att jag inte har någon skrivare.

imorgon!!

Imorgon åker jag till USA!  En månads väntan är äntligen här! Trodde aldrig att det skulle gå såhär snabbt. Lista på saker jag måste ha med mig på resan:

MP3 - Det nästviktigaste. Nu måste jag köpa en MP3 som till skillnad från min nuvarande, rymmer fler än 2 låtar.

Böcker - Det allra viktigaste. Jag kommer att vara på resande fot (haha, varför heter det inte fötter?) i 25 timmar. Måste ha något att läsa.

Öronproppar - Om jag råkar somna i flyget. Om jag nu mot förmodan skulle göra det så har jag min väska i tryggt förvar mellan vägg och mig själv. Så att ingen kommer på tanken att stjäla den. Inte för att jag fattar vad man ska med min väska till som bara kommer att innehålla en massa böcker, men för att vara på den säkra sidan.

Nässpray - Otroligt viktigt. Min näsa är täppt hela fucking tiden.

Piroger - Vad? Så att jag kan äta på flygplatsen. Kommer ju ändå att vara där i 13 timmar. Ska såklart ta med pengar, men om det visar sig vara asdyrt, då käkar jag mina tiospänns-piroger istället. Pengarna sparar jag till något viktigare (typ, kläder)

börjat packa

Yeeeha!! I överimorgon så sticker jag.stolt nörd

Jag och syrran träffade på en bekant när vi var på väg att lämna tillbaka böckerna nedanför.

Jag: Vill inte du veta vad som finns i påsarna?
Hon: Haha, jo, vad?
Jag: *stolt* böcker! Vi ska lämna tillbaka dem.
Hon: Va? Är du allvarlig? Sådär många..?
Jag: Japp!

Min syster tyckte att jag var otroligt pinsam. Hade hon bestämt så hade vi sagt att det fanns skor i påsarna. Knäppt. Varför ska man skämmas för att man läser mycket? Vissa går runt och stoltserar med töntiga grejer som att knarka och röka, och när jag vill stoltsera med att jag är en bokmal så vill folk tysta ner mig. Jaja. Jag är en stolt nörd i alla fall.

vad var det jag sa om nördgrejen?

Idag gick jag och syrran till biblioteket för att lämna tillbaka två kassor fulla med böcker. Alla var såklart inte mina, bara 90%...


håll käften!
Jävla förbannade knarkarbrud!  Tre månader för narkotikainnehav och försäljning av narkotika är fan ingenting, ta ditt straff som en vuxen människa och sluta gråta hos pressen! Inget gör mig mer förbannad än självömkande människor. Patetiskt.

rekord

Dark Knight ligger för tillfället etta på IMDB's lista över de 250 bästa filmerna och har därmed gått om Gudfadern som har legat där i en evighet.

Dark Knight har även dragit in 926 miljoner kronor BARA under sin premiärhelg - vilket är rekord i USA's biohistoria. 

blåst sheriff

Den här DMX är antingen fattig eller väldigt snål. Jag gissar på det senare. 45 000 kronor är inte så mycket för en rik rappare, varför smiter han ifrån sin sjukhusräkning?
En sheriff säger att han inte vet varför domarna släpper ut honom hela tiden. Enkelt. De är mutade? I USA är ju alla korrumperade till höger och vänster. Naiv sheriff, han borde ägna sig åt det han är bra på istället: äta donuts.batman begins - nästan ett mästerverk
Snacka om att alla mina fördomar om hjältefilmer är som bortblåsta! Spiderman, vilket egentligen är ett väldigt löjligt koncept men ändå underhållande för små ungar eller människor som inte ser på mycket film, tyckte jag var helt okej. Men Batman Begins är ju beyond okej. Det enda som hindrar mig från att kalla den för ett mästerverk är de vanliga klyshorna som ett mästerverk inte bör förskönas med.

Batman Begins är helt klart riktigt jävla bra med Christian Bale i spetsen. Jag förstår aldrig vad vissa menar med att förmedla ett budskap framför bioduken, sådant tycker jag är, förlåt, sofistikerat skitsnack. För mig finns det två typer av skådespelare: De som är trovärdiga, och de som inte är det. Christian Bale är utan tvekan trovärdig, och plus lite mer.

Jag säger inte detta bara för att han så pass snygg att jag sitter och räknar hur många barn vi ska ha (jag vill inte ha barn, men man måste vara knäpp för att inte vilja överföra så snygga gener), men för att han verkligen gjorde det här tvivelaktiga actiondramat väldigt cool. Det var länge sen jag såg en film och önskade att jag var huvudkaraktären, eller eh, flickvän till huvudkaraktären.

Behövs ingen mer förklaring, en absolut måste om du vill se en fantastisk film med schysta effekter och en utomordentligt snygg huvudkaraktär. Jag vet inte om jag vågar se uppföljaren, jag skulle inte klara av att bli besviken efter att ha fått se den här.


skeleton key
Wow alltså, Kate Hudson förvånar som fan i den här rysaren om ett mysko hus med en mysko vind där det inte går att komma in. Jag som bara trodde att hon var bra på att vara blond och snygg. En bra story med ett oväntat slut. Moviezine går förmodligen på crack, för det här är en helt klart sevärd film.
fula namn


Bert - Usch. Låt namnet tala för sig själv. Å andra sidan vet jag ingen som heter så förutom Bert Karlsson. Han är så ful. Det passar honom.

Björn - Heter man Björn så har man en del att leva upp till. Man måste vara stark. För björnar är ju starka. Tänk dig om en mesig glasögonorm med armar smala som tandpetare presenterade sig som Björn? Jag skulle vika mig dubbelt av skratt.

Torkel - Äckligt namn. Jag tänker på en disktrasa.

Lillemor - Jag känner till två personer som heter så. Det passar väl en om man är 90år gammal, men annars är det bara pinsamt.

Ulla - Lätt att förknippas med sex. Ulla gillar att Knulla är inget man vill få ropat efter sig.

Åke - Usch. Tragiskt på en liten stackars bebis.

Alf - Töntigt namn.

Dick - Jag förstår inte hur någon förälder med sinnet i behåll skulle välja att kalla sin son för detta vedervärdiga namn. Så pinsamt. "Hej jag heter Snopp". Eh, okej? Men det kanske låter mer naturligt för amerikanare. Vad vet jag.

Urban - Men vad fan. Jag skulle aldrig vara vän med någon som hette så. Det måste vara något skumt med någon som heter något så konstigt.

My - Jag blev tipsad om en spännande skräckserie. När jag läste om den första delen fick jag reda på att huvudpersonen hette My. Det satte stopp för alla planer att läsa boken. My? Var det skräck eller komedi jag skulle läsa?

Det är även grymt irriterande med föräldrar som insisterar att namn som uttalas vanligt stavas annorlunda, i ett försök att skilja deras barn från alla andra tusentals barn med samma namn. Typ Jenny, men stavas Yhenny. Eller Anna som stavas Annah.

det spökar hemma

Saker bara försvinner hit och dit. Först var det min BH, nu är mina jeansbyxor borta och min bror klagar på att hans mjukisbyxor inte finns kvar. Jag är totalt chockad. Det är inte möjligt att jag har glömt allt detta i tvättstugan. Hur blind måste inte man vara för att lämna kvar tre plagg? Såhär är det alltid när jag tvättar kläder. Vilken tur att jag inte gör det ofta då.

Men seriöst. Jag har börjat misstänka att det finns spöken som roffar åt sig plaggen. För jag kommer faktiskt ihåg att jag packade ner allt i tvättpåsen. Vad spöken ska med kläder till har jag ingen aning om, men saker kan inte bara försvinna sådär utan vidare. Eller?

boknörden returns

Snacka om att ha flyt. Tre böcker har jag hunnir läsa sedan igår kväll, varav två var skräck. Lite barnsliga för min smak, men som sagt så läser jag allt jag kommer över.


snart 5 dagar kvar

USA-kategorin är full, trots att jag inte ens har åkt än. Haha. Vill förresten bara försäkra att jag kommer att skriva med åäö, jag ska bara använda mig av samma teknik jag använde under mina två år i Somalia: kopiera och klistra in. Hur enkelt som helst. Ja, tidskrävande, men jag själv tycker att det är sjukt tråkigt att läsa texter som skrivs med aao.

Snart 5 dagar kvar. Wow. Om en vecka den här tiden befinner jag mig i USA. Om jag överlever flyget alltså. Man vet aldrig. Swiss har kraschat en gång, den kan krascha en gång till. Det vore väldigt synd, vem kan underhålla er på samma sätt som jag?

boktips?

Boknörden no 1 har inte läst på evigheter (med undantag av några få fjortisböcker hit och dit). Det ska bli en ändring på det nu. Minst 5 böcker måste jag hinna med innan USA resan. Nu börjar det svåra. Jag har läst allt som finns. Nästan. Från superfjortisarna Elizabeth och Jessicas äventyrer, till den hjärtskärande historien om Dave Pelzer. Och allt mitt i mellan.

Det enda jag vägrar läsa är tråkiga deckare eller löjliga modehistorier, såsom shopaholics och sånt skit. JK Rowling (författaren till Harry Potter böckerna) är min favorit, men jag diggar även Denise Rudberg, Celia Rees och Katarina Von Bredow (m.fl. men alla mina hundra favoriter behöver inte vara med). Så. Varsågod. Tipsa.


OBS. Jag gör vanligtvis inte töntiga grejer som det här, det är liksom under min nivå, att använda min makt (vilken makt?) som bloggare på er läsare för att tillfredställa mina behov. Men men, desperata tider kräver desperata åtgärder.

skyltar

Ibland måste man vara övertydlig..

...


Att vara utlänning i Kina..


pervo eller desperat tjej?

Fan också. Jag glömde min BH i tvättstugan. Gick tillbaka för att kolla, men den var inte kvar. Någon måste ha tagit den. Är det en pervers man som tänker runka till den eller är det en tjej vill som utöka sin garderob?

idiotisk tjej


Obefogad attack på en stackars gammal tant.töntiga turister och tornglassar

Idag var jag och Anne på stan i massor av timmar. Vi gick runtrunt och åkte buss, tog bilder på förvirrade turister med gigantiska ryggsäckar, såg en massa coola skyltar som bl.a. gav en rätten att bestula en utlänning utan att böta. Coolt. Lägger in bilder på det senare.

Anne köpte även en minst sagt uppseendeväckande glass som var stort som ett torn, och blev offer för en massa blickar och viskningar. Att titta lite är väl helt i sin ordning, men att stå där och stirra och viska till varandra är ju bara löjligt. Det var ju inte som att vi satt där injicerade heroin eller något. Vi åt bara glass. Det var kul i alla fall. Jag hade på mig mina "nya" skor och är riktigt stolt över mina guldklimpar. För så lite pengar gör de mig glad och snygg. Dessutom är de bekväma.

kannibaler


snodd mobil?

Brorsans mobil har blivit snodd. Eller, hur ska man tolka det faktum att den är borta och avstängd när man ringer. Jaja, lika bra att den är borta. 12åringar ska inte ha mobiltelefoner.

ingen rubrik


byggarbetare

En crazy byggarbetare förföljde mig och Hafsa. Vi passade på att ta en bild.

JA, vi har XP tillbaka så att jag kan ladda över bilder!

9 dagar kvar

Om 9 dagar lämnar jag tråk-Sverige och är på väg till the US and A. Jag har förresten kommit på vad jag ska sysselsätta mig med i 13 timmar på en flygplats.

- Läsa böcker. (Jag slår ihjäl många timmar då)
- Lyssna på musik. (Alltså, inte med min skitmp3 som bara rymmer två låtar, utan jag ska köpa en mp3 med större utrymme. Typ två gig. Det borde räcka)
- Kamera. (DUH?! Så att jag kan fota allt möjligt. Inklusive heta killar)
- Papper och penna. (Om jag känner för att skriva.)
Pengar. (Så att jag kan äta och leta upp något ställe där man har tillgång till internet)

Jag ska inte sova. Varken på flygplatsen eller flygplanet.

upp till bevis

Nu har jag tagit till desperata åtgärder. Jag har lagt tandkräm över min (väldigt synliga) finne. Jag vet inte hur länge, men vi får se. Ögonen tåras lite, men ska försöka hålla ut. Finnen måste helt enkelt bort.

pride

Fan vad jag saknar Jerry Springer. Jag har ingen aning om vart den har tagit vägen, men den var asrolig. Det var så kul att se på alla dumma jävlar som blev bjudna till showen av sina respektive, och inte fattade att de höll på att bli förödmjukade i TV. Sedan när svinet till pojkvän (för det är oftast killar, surprise) erkänner att han har knullat ens bästa väninna, så sitter tjejen där som en idiot och gapar. Sedan blir det catfight. Alltid lika roligt att se.


spöken

Varje gång jag ligger i sängen så hör jag ett klick, ett klick som man hör då man tänder lampan till badrummet. Men kruxet är att det aldrig är någon som går in. Jag har blivit så van med det att jag inte ens bryr mig längre.

Mitt första möte med ett spöke var då jag befann mig på toa i Somalia. Det var mörkt i toaletten så jag hade med mig en lykta. Efter att jag hade kissat färdigt och såg mot fönstret, så möttes jag av en hemsk syn. Jag såg en hand, en rutten manshand med blå skjorta. Det var en reflektion. Jag fick panik, speciellt då jag visste att jag faktiskt var den enda i rummet. Det tog en jävlans massa viljestyrka att inte skrikande springa ut. Min första tanke var att det var ljuset som spelade mig ett spratt, så jag lyfte på båda min armar och viftade med dem.

Handet fanns kvar. Lugnt och fint, med hjärtat i halsgropen, så lämnade jag toaletten. Få inte panik, få inte panik var det enda jag tänkte på. Behöver jag tala om att jag var nära att skita på mig? Så rädd har jag aldrig varit. Sedan dess har jag varit övertygad om att spöken finns.


god morgon

Den senaste veckan har jag inte vaknat senare än 12. Detta har aldrig hänt förr, att jag har vaknat så tidigt helt frivilligt. De flesta av er sover nog fortfarande, hahahahaha. Nu ska jag ut och göra något vettigt av det här sommarlovet.

give me a break?
Fan vad folk är fåniga. Artikeln handlar om mamma Ruth som har hängt utanför en butik i Kungsgatan sedan klockan tolv för att skaffa en iPhone. Tillsammans med henne stod 10 åriga dottern Emelie som hade passat mammas plats medan mamma Ruth gick för att lätta på trycket lite då och då.

Jag undrar om mamma Ruth är helt jävla blåst? Aldrig att jag skulle gå ut i tidningarna med att jag har köat 12 timmar för att få köpa något så banalt som en mobiltelefon. Samtidigt tvingade jag dottern att hålla mig sällskap..vafan Ruth, skaffa ett liv.

ful fot


vet inte vad jag ska för rubrik

Är det ingen som bryr sig om hajinlägget? Det är faktiskt viktigt att veta hur man ska göra om man råkar möta på en haj någon gång. Men jag känner mig lite töntig. Hur stor är chansen att man möter på en (farlig) haj? Och dessutom i Sverige? Varför ägnade jag ett helt inlägg åt något vi förmodligen inte kommer att uppleva? Jaja. All vetskap är bra vetskap. Eller något.

äckligt

Jag har en stor, äcklig och fet finne ovanför min högra kind. Jag har aldrig haft en så stor finne. Jag visste inte ens att de kunde bli så stora. Det ser så otroligt fult ut att jag skäms. Hur ska jag kunna gå ut såhär? Och jag äger ingen concealer eller något sådant för att dölja den hemska finnen. Herregud. Plötsligt vet jag hur det känns att vara en fjortis.
Jag tog bild, men det gick inte att överföra. Vi har inte XP längre, och Windows 2000 krånglar som fan. Jävla skit. Hela den här datorn gör sig bäst på en soptipp.

god morgon

Jag funderar på att buda (i Tradera alltså) på en ipodlookalike från Kina med 4 gig, men frågan är om den ens kommer att funka. Den är ju billig för en anledning. Men kineser gör ju bra varor. Eller? Jaja.

världens fetaste diss

Stackars jävel..vilken störd rubrik?
Va? Klart som fan att man är störd om man dödar en oskyldig liten flicka utan anledning. Vad är det här för en inkompetent journalist som inte ens kan uttrycka sig bättre?

innan usa måste jag uthärda...

13 timmar på en tråkig flygplats. Vad ska jag sysselsätta mig med? Jag har ingen laptop. Min mp3 rymmer max 30 låtar. Jag kommer att vara ensam. Och dessutom så kan jag inte sova bort tiden, tänk om jag blir bestulen på något medan jag sover? Då skulle jag skickas raka vägen tillbaka till Sverige. 

fakta som kan rädda ditt liv

- Om du råkar skära dig medan du befinner dig i ett hav, get the hell out of there så fort som möjligt. Hajar kan lukta sig till blod på flera kilometers avstånd (!).

- Den "farligaste" hajen är inte vithajen, som alla tror, utan tjurhajen. Eller farlig och farlig, det är tjurhajen som står för de flesta attackerna med dödlig utgång. Det beror på att vithajen inte tänder så mycket på människor, utan är mer kräsen i sitt val av föda. Sälar går de mest igång på. Tjurhajen däremot äter i princip vad som helst, man har hittat bildäck (??) inuti magen på en tjurhaj.

- Hajar rullar alltid in ögonen när de hugger till. Detta för att skydda ögonen.

- En vanlig anledning till attack på surfare är för att en simmande surfare underifrån ser ut som en säl.

- Vithajen tar oftast bara någon tugga av människan innan den antingen tappar intresset och simmar iväg, eller går undan för att vänta tills man blöder ihjäl. Så det du ser på TV, att hajar har för vana att sluka människor levande, är inte sant.

- Totalt sett blir ungefär 10 personer dödade av hajar varje år. Som ni kan se är det förvånansvärt låga siffror i förhållande till vår rädsla. Anledningen till att så många överlver är förmodligen för att hajen oftast inte "fullbordar" sitt attack.

- Vithajen är ett nyfiket djur. Man tror att den närmar sig människan enbart på grund av nyfikenhet och eftersom den inte har några händer att undersöka med, så använder den munnen, vilket kan förväxlas med att den försöker äta upp människan.

- Om du någonsin står öga mot öga (eller, öga mot gap kanske..) med en haj är det bäst att göra följande:

Flyt! Rör inte på dig alltför mycket. Försök vara lugn. Om du har med (på) dig något gult eller orange, gör dig av med det omedelbart. Man tror att hajar dras till gula föremål.

- Vithajen kan väga upp till nästan 4 ton.


Ja, allt det där kunde jag utantill. Som ni förstår är jag väldigt intresserad av hajar...


OBS. Kanske inte allt jag skrivit är rentav korrekt, men det finns otroligt lite (ibland missvisande) fakta om hajen och dess levnadssätt. Jag står för eventuella faktafel men kräver källa för att ändra.
helt borta

Det är pinsamt hur främmande jag känner mig i matbutiken. Det är som att komma ensam till ett land dit jag bara semestrar då och då.

Jag stod där vid frysdisken i evigheter och letade efter kycklingvingar. Folk kom och gick, men jag stod kvar och försökte se ut som att det var en vardagssyssla, att handla kyckling. Jag cirkulerade runt disken och letade. Och letade. Och letade. Då och då gick jag därifrån för att inte se alltför dum ut. Efter vad som kändes tusen år, hittade jag den jävla kycklingen.

Sedan vid kassan då. Jag stod och tjafsade med kassörskan om att 4 wienerbröd kostade 20 kronor, inte 21,50. Hon blev sur och insisterade. Till slut märkte jag att hon hade räknat med påsen som kostade 1,50. Jag blev tyst och skämdes. Jag vet inte vilket som är värst; mina mattekunskaper eller min sinnesnärvaro.

laga mat

Igår började pappa jobba igen och syrran började på sitt sommarjobb. Så alltså var det bara jag och brorsan hemma.

Jag: Pappa, vad ska jag och brorsan äta?
Pappa: Du kan väl laga något?
Jag: .....Vad menar du?
Pappa: Laga mat?.. kanske lite spaghetti med köttfärsås.
Jag: ....kan inte vi bara få pengar till pizza?

Imorgon blir det andra bullar, eller inga bullar alls. Pappa har köpt Billys Pizza till lillebror, men ingenting till mig. Vad fan ska jag äta då? Ska jag gå hungrig hela fucking dagen? Det finns bara två alternativ: stjäla lite pirog från butiken eller (lära mig) laga mat.

bbs tävling

Blondinbella har en tävling där man fixar till henne i taaz.com. Jag siktade mig in på att göra henne så ful som möjligt.jävla virusskit

Min fittdator har samlat på sig en massa virus. Jag var tvungen att ta bort 400 bilder. Nu har jag mindre än 200 bilder kvar. Jag gjorde även det oförlåtliga..jag tog bort alla mina Gaspard bilder. FÖRLÅT! Men jag var tvungen. Känner mig hemsk. Hur kunde jag ha låtit detta ske? Varför är vi förföljda av virus?

Ungefär en gång var tredje månad så kraschar datorn på grund av virus. Mellan dessa tre månader så är den lika trög som seg lim. Jag har ingen aning om vad den här skrothögen är bra för. Den förtjänar inte ens att få bli kallad för dator. Den är fan lika svag för virus som George Bush är för krig.

god kväll

God kväll människor!

Jag lider av jobbig huvudvärk. Det dunkar och jag kan inte sova. Jag misstänker att jag har huvudvärk på grund av att jag inte sover. Lustigt. Ska försöka skaffa sömntabletter som man kan använda då och då. Nu när jag är 18 behöver jag inte pappas underskrift eller något sådant blaj. Det är så kul att vara vuxen.

vart är alla?

Det är så tråkigt att skriva när man inte får någon feedback. Jag vet att ni är där men ingen kommenterar. Har jag gjort något? Jag avskyr the silent treatment. Förlåt om jag har gjort något. Det här börjar bli plågsamt. Kommentera, älskade läsare?

saker jag måste göra i the us of a


BESÖKA NEW YORK. KLART SOM FAN! Man kan inte ostraffat befinna sig 4 timmar från världens bästa stad utan att besöka den.

BESÖKA MADAM TUSSAUDS. Posera bredvid några realistiska dockor och sedan påstå att jag har träffat Brad Pitt. Den som inte vet vad Madam Tussauds är lär lätt gå på det. Piece of cake.

SHOPPA. Duh?

BESÖKA STARBUCKS. Max en eller två gånger. Ursäkta mig men, jag tänker fan inte betala en massa pengar för konstgjord kaffe. Starbucks är förmodligen lika överskattad som Justin Timberlake.

GÅ PÅ BIO. Duh igen? USA är ju filmlandet no 1. När jag sedan återvänder till Sverige lär det bli kul att kunna skryta om alla filmer man sett - innan någon i Sverige ens visste om att de fanns. Efterblivna lilla Sverige.Jag behöver visst inte åka ända till New York för att besöka Madam Tussauds. Den finns i DC också! Men förmodligen så är det större utbud i NY.

visdomsord

Tiden går snabbt när man inte tänker på det. Så tänk inte på tiden så går tiden snabbare.

tornados och byggnader

Varför drömmer jag så konstiga drömmar? Ingen aning. Igår handlade det om att en tornado var på väg till Stockholm. Som tur är råkade jag ha en pojkvän med superkrafter. Så jag bad honom använda sina superkrafter till att ta oss därifrån, men han vägrade! Istället blev jag tvungen att bära honom på ryggen. Jävla mansgris.

vem?

Jag känner på mig att det är någon (NÅGRA) som fyller år snart. Men jag kan inte komma på vilka. Vad fan ska jag göra? Vill inte bli utskälld sen för att ha glömt den jävla speciella dagen. Folk (tjejer) blir ju helt tokiga om man glömmer deras födelsedag. Egentligen är det löjligt att gratta någon prick 12 - hur stor är chansen att man föddes just då?

Jag får väl logga in i Facebook varje dag och kolla efter. Den har ju en sådan där funktion där man kan se vilka som fyller år. Perfekt.

20 dagar kvar

Tiden går så saaaaaaaakta.

farliga piller

Natacha Peyre tar detoxpiller. Jag har för mig att den rensar tarmarna eller något sådant. Hur som helst borde man inte ta en massa onödiga tabletter. Jag såg på Discovery en gång, det handlade om en frisk kvinna som bara dog utan förklaring. Senare fick de reda på att det berodde på alla kosttillskottspiller hon brukade knapra i sig.

Alltså, folk är ju så fåniga. Vadå tarmrensning, liksom. Vill man "rensa" kroppen borde man kanske duscha och bajsa ordentligt istället. Annars kan man ju prova det där som de gör i Du är vad du äter, stoppa in en slang i rumpan. Det är nog minst lika effektivt.

lookalikesSANDRA BULLOCK

BULLOCK LOOKALIKE 
 JESSICA SIMPSON


SIMPSON LOOKALIKE

mirakel

Klockan är snart nio och jag är vaken. Jag har faktiskt varit vaken i mer än en timme. Frågan är nu vad jag ska sysselsätta mig med? Jag kanske borde tvätta håret. Det är ju ändå en jävligt lång process som kräver flera timmar, och jag har ju gott om tid nu.

ingen sömn

Så ni vet har jag inte sovit alls ikväll. Jag sov med Anna i hennes breda säng men det hjälpte inte att den var bred, hon vände och rullade på sig hela tiden, det var helt jävla omöjligt att sova. Sedan vaknade hon av prasslet från en choklad jag försökte äta i smyg. Fattar ni? Jag försökte skala av den så tyst som möjligt, men hon vaknade ändå. Och det fanns inget kul på TV heller. Snacka om misslyckad natt. Mina ögon är hur tunga som helst, men ska vara duktig och hålla mig vaken till minst nio.

ungjävel

Kan inte man sova borta en enda jävla kväll utan att en liten jävel (som även är känd som min lillebror) ska snoka i mitt rum och läsa mina privata papper? Fan vad lack jag är. Måste man ha ett fucking kassaskåp för att hålla saker hemliga eller? Fan alltså. Jag känner för att mörda den lilla skitungen. ARRGHH!!

tråkfilm

Ikväll sover jag över hos Anna. Vi ska se på Vanity Fair nu med tråkiga Reese Witherspoon. Eftersom Anna inte har några intressanta kanaler är vi illa tvungna att se Vainty Fair eller någon film med tvillingarna Olsen - vilket jag blankt vägrar att göra. Tvillingarna Olsen är två övervuxna fjortisar som ofta beskrivs som "verkligen modemedvetna!", trots att det förmodligen inte ens är de som väljer sina egna kläder. Fan vad jag avskyr dessa två små glin. De kan inte ens agera. Det enda de är bra på är att vara snygga eller svälta ihjäl sig.


den förbannade busstrejken

Den här busstrejken är jobbig för mig som resenär. Idag var jag och Hafsa tvungna att promenera från Fridhemsplan till hennes skola i den stekande solen. Min rumpa svettades ihjäl i mina svarta jeans.

Sedan såg vi också ett par japaner som stod vid busshållsplatsen. Någon var ju tvungen att tala om för dem att det inte går några bussar idag, så Hafsa gick fram dit och förklarade på slö svenska hur det låg till. Japanerna frågade efter Fyrverkarbacken, vilket råkade vara precis där vi kom ifrån.

Hafsa gav de vägbeskrivning och japanerna nickade förstående, men jag tror helt ärligt inte att de fattade ett skit. Syrran tyckte att vi borde ha visat de fel väg, bara för att jävlas, men det skulle ju ha varit alltför grymt. Folk verkar fan tro att det är fritt fram att driva med stackars japaner.

kändisskap stigit honom åt huvudet?

Adam Tensta är en dryg jävel, har jag fått höra från säkra källor (dvs mina vänner som träffade honom). Han var väldigt ointresserad och lämnade mina kära vänner mitt i ett samtal (eller ja, de pratade inte direkt utan stirrade mest på varandra).

Han kanske hade haft en dålig eller stressig dag, men ändå, that's not cool.

Dessutom så är Adam Tensta världens löjligaste artistnamn. What the fuck, hur skulle det låta om jag kallade mig för Venus Husby? Men å andra sidan så kommer jag aldrig att bli känd för att rappa.hejdå kära vänner

Idag åker Milkshake & Hafsa till London för att lämna mig kvar i tråkiga Sverige. Vad ska jag sysselsätta mig med fram tills min USA-resa? Räkna matte? Glo på TV? Hänga mig? Som tur är så kommer Anna tillbaka idag.

Tänk om man vore som Tila Tequila. Visserligen är hon en slampa, men en lycklig slampa med massor av vänner och ett intressant liv. Jag vill också vara en Tila Tequila-slampa!

plastskorna

Igår fick jag hem mina plastskor! De luktar skit och skaver mot fötterna, men annars är jag nöjd! De var ju rätt billiga, så lite smärta får man väl räkna med!


alltså...

Varför är det nästan ingen som har kommenterat min frånvaro? Bryr ni er inte om bloggen eller? Varför proppar ni inte i mig  en massa kommentarer om "hur synd det är att du ska ta paus..din blogg är ju så bra"? Era jävlar. Här satt jag och väntade mig folk som bönföll mig att börja uppdatera igen - men ingenting. Jag borde nästan lägga ner bloggen, bara för att straffa er. Ni har tur att jag åtminstone gillar min blogg.

tillbaka

Tillbaka! Kunde inte klara mig alltför länge utan att blogga.

RSS 2.0