världens vackraste kvinna

image216Jaha, så ni tycker att ni har rätt att utse vem som skall bli världens vackraste kvinna. Låt mig fråga er, har ni träffat alla kvinnor på denna jordklot?

Sådana här "tävlingar" är så jävla onödiga. Hur många är ni på People som bestämmer vilka som är vackrast; typ 50 pers? Ska ni 50 pers tala om för oss vilken kvinna av alla 3 miljarder som det mest tilltalande utseendet? Vems idé var det med en sådan här skit "tradition"? Säkert kommer det ifrån en gammal gubbe som stödjer sig på käpp och har 5 blonda flickvänner.

cooling i bandage

Jag har ont i armen. När jag böjer den så gör det väldigt ont, och såhär har det varit sen imorse. Tänk om jag har brutit armen? Fast då skulle jag väl inte kunna röra den överhuvudtaget. Hm, men jag hoppas nästan på något som gör att jag måste gå runt med bandage. Det vore coolt.

"Vad har hänt med din arm?"
"Åh..alltså..låååång historia, du vet" *himlar med ögonen*. "lovar att berätta en annan gång!"

Låter som något riktigt spännande. Som att man har hamnat i en fajt med en nynazist och kämpat för blotta livet. Man vann över nazisten som skickades till fängelse, och själv fick man en bruten arm på köpet; men det spelar ingen roll för alla tyckte att man hade varit modig och man själv tilldelades ett pris, "årets hjälte".

Det vore coolt.

bloody hell

Okej, nu börjar paniken hinna ifatt mig. Seriöst, vad har jag gett mig in på? Den kommer smaka fruktansvärt. Den kommer att vara bränd, alla kommer kräkas och ingen kommer bjuda mig på deras fest.

"Nej inte Jag-kan-baka-så-bra-Venus, hon kommer göra oss alla magsjuka, haha!" *hånfulla skratt sprids*.

Usch, vilken hemsk tanke. Men det borde inte vara så svårt. Jag menar, det kunde ha varit värre. Jag kunde ha blivit tvungen att bygga ett flygplan. Det skulle vara serious trouble.

Men det handlar bara om att baka en tårta. Miljontals människor har gjort det. Inget att oroa sig över. Puuuhhh.

vad har jag gett mig in på?

Hafsa fyller år snart, och plötsligt, från ingenstans, så sa jag att jag skulle baka tårtan på hennes födelsedagsfest. Wtf, tänkte jag sen, jag som aldrig bakat en tårta förr i hela mitt liv skulle plötsligt baka åt drygt 20 personer.

Sådana här reaktioner fick jag:

Milkshake - Ska du baka? Pff, det tänker jag inte äta.
Pappa - ?! Du kommer skämma ut hela familjen, Venus.
Aisha - HAHAH! Du kan inte ens BAKA!

Så trevligt att alla stödjer mig.

prison break

..måste vara världens mest spännande serie! Seriöst, jag förstår mig inte på de som påstår att den här säsongen är sämre än de andra. Jag tycker att den är bra mycket bättre än andra säsongen, till exempel!


Sen så har jag hört att det kommer en fjärde säsong. Nej nej, man kan inte dra ut på en sån här serie hur länge som helst, den kommer att tappa sin glans. Den borde ha tagit slut efter andra säsongen, men....


Girighet, ni vet. Nåja, så länge jag får se mer av Michael, så...

image215


pris = att vara bäst

När jag och Milkshake landade på en konversation om vår älskade Prison Break för några dagar sen, så kunde vi inte komma på vad James Whistler hette. Vi blev förvånade och skämdes; hallå, vi hade ju följt Prison Break från allra första början, hur fan kunde vi glömma vad han hette?!

Så vi utropade en tävling. Den som kunde komma på vad han hette, under tiden vi gick från Kista tillbaka till Husby, skulle vara bäst. Det är det bästa (haha) priset som finns, så vi båda kämpade. Under 20 minuter pratade ingen av oss med den andre; vi tänkte frenetiskt på vad jäveln kunde heta. Vi visste att förnamnet började på J. Jack? Justin? Nej, nej.

Precis innan vi kom hem till henne så kom jag på att förnamnet var James. JAG ÄR BÄST, tänkte jag, men Milkshake sa att det inte var förnamnet som räknades, för de tilltalar ju faktiskt aldrig varandra med förnamn, eller hur? Nåja. Ingen av oss kunde komma på vad han hette i efternamn, så ingen blev officiellt bäst. Jag tycker dock att jag vann halva priset, för jag kom ju på förnamnet. Så jag är nästan bäst. Så det så.

image214

falsk ursäkt

image213


Här ber Disney-stjärnan Miley Curys om ursäkt för de kommande avklädda bilderna i Vanity Fair. Det påstås att hon blev manipulerad, och bilden som skulle ha blivit ett fint, naturligt porträtt blev istället, "till synes, topless".

Flickan ber nu om ursäkt och svamlar om att hennes familj och tro kommer att vägleda henne genom livsresan (wtf?) och att hon är nu ledsen över vad hon gjort.

För det första; Vart befann sig hennes föräldrar? Enligt Vanityfair så var de (eller barnvakten - BARNVAKT?) på plats. Men då borde de väl för i helvete se till att det inte går vilt till?Vad är det för trams att låta sin 15 åriga dotter plåtas för en tidning utan att ha koll på vad som händer?

För det andra så tror jag inte hon ångrar sig särskilt mycket. Hon säger bara att hon ångrar sig för att Disney kräver det, och att se folk som springer fram och skriker att hon blev utnyttjad, vad ska hon tro?

Men jag lägger ändå skulden på föräldrarna. Jisses, det är inte som att VanityFair är KamratPosten direkt. Hade mitt barn velat vara med i en sådan fnasktidning skulle jag ha varit där med ett förstoringsglas och en domare samt advokat, för säkerhetsskull. Men eftersom jag inte har barn eller ska ha det, så behöver jag inte oroa mig för sådant. Puh.

stresslåt

Jag blir så stressad av att höra BWO's låt "Juggernaut". Mitt hjärta dunkar snabbt när jag hör den. Jag vet inte varför. Det är en stressig låt, med stressiga beats och stressig text.

Förresten, är det någon som vet vad som menas med juggernaut? Jag kollade ordlistan och hittade två översättningar.

RELIGION
"blind kraft som krossar allt i sin väg"

VARDAGLIGT
"a massive inexorable force that seems to crush everything in its way"

Hm. Det kan även betyda stridsvagn. Eftersom låten går till såhär "You caught me fighting like a wild juggernaut".. så antar jag att den syftar till en stridsvagn.

Men vad fan. Det är klart att man blir stressad om man sitter och hör upprepade fraser som handlar om stridsvagnar.

arg präst

I expressen stod det om en präst som i tron om att han välsignade en balettskola, egentligen hade välsignat en strippklubb.

Hahahahaha. Om man ändå håller på att driva en strippklubb så borde man väl nämnvärt inte bry sig om välsignelse från en präst? Haha, vad ska gud tycka om det här...

inte rädd längre

Jag kom in i rummet, och var nervös inför den stora händelsen som nu skulle ta plats. Jag skulle bära en kattunge, med mina bara händer. För första gången. Sista gången jag bar en kattunge så hade jag vantar på mig. Trots det så darrade jag som en asplöv och lyckades inte hålla katten i mer än 3sekunder. Men det var flera år sen. Nya dagar, nya tag. Idag skulle jag officiellt göra mig av med min fegisstämpel.

Så Sara hämtade en liten, söt katt som inte förde lika mycket oväsen som de andra, i hopp om att inte skrämma mig. Det hjälpte inte särskilt mycket. Såfort jag förde mitt finger mot kattens mjuka päls så drog jag tillbaka handen i samma veva. 10 minuter tog det mig ungefär att våga röra vid katten.

Sara fattade inte vad som hände, och sa att hon aldrig någonsin hade varit med om något liknande. Hur kunde någon vara rädd för ett sådant litet oskyldigt djur? Jag undrar detsamma. Det måste vara något fel på mig.

Efter ytterligare 25 minuter så vågade jag bära katten, utan några vantar förstås. Jag kände mig stolt. Sara kände sig stolt. Och om ni inte tror mig så har jag faktiskt bildbevis. Ska ladda upp imorgon, eftersom Sara för tillfället har min kamera.

Nu måste jag gå och vila mitt huvud som har bankat som i helvete i flera timmar.


tjuvplingarna

Milkshake verkar ha haft det riktigt kul i Rom. Enligt henne så hade hon och hennes kompis roat sig med att tjuvplinga på sina klasskamrater, sedan springa tillbaka och låtsas som ingenting. Okej? Sådant höll man ju på med när man var 8 år.

Fast jag gör fortfarande sådant, i och för sig. Senaste gången var i somras, när jag och Hafsa ringde på dörrar och låtsades leta efter någon som inte bodde där. En gång så möttes vi av en kvinna som hotade oss till döds.

Vi plingade inte hos någon mer.

katträdsla

Saras bror roar sig alltid med att hämta någon av deras hundra katter och skrämma mig, för han vet att jag är rädd för katter. Patetiskt men sant. Jag gillar inte djur överhuvudtaget. Inte så att jag är för djurplågeri eller något sånt, men jag fattar inte tjusningen med djur bara. Katter är tråkiga och hundar skäller bara. (Jag är medveten om att det finns andra djur, men det är främst dessa två som folk i Sverige är så förtjusta i)

Sara har dock några ursöta kattungar. Jag ska försöka bota min katt-rädsla genom dem. Jag ska tvinga mig själv att bära någon av dem. Jag menar, hur farligt kan några små kattungar vara? Va? Get over yourself, Venus.

besatt

Jag har blivit riktigt ordentligt besatt av BWO. Inte för att jag inte var det förut, men nu är det värre än någonsin. BWO är det enda jag lyssnar på. Ibland glömmer jag bort att det finns andra låtar att välja mellan, det är som att allt annat är osynligt.

Jag börjar bli lite trött på deras låtar. Jag har lyssnat på vartenda en förmodligen över 1000 gånger. Jag har dessutom aldrig träffat någon som diggar BWO hälften så mycket som jag gör. Det var en tjej på jobbet som en gång sa att hon gillade dem. Jag blev helt till mig och trodde att jag hade hittat en själsfrände, sen ställde jag tusen frågor. Jag  blev besviken när jag insåg att hon inte ens kunde namnet till deras första album.

image212

världarnas krig - fenomenal film


image211


Okej, Tom Cruise hör från och med nu till en av mina favoriter. Jag har aldrig sett honom vara bättre än han var i den här filmen, och det kan ju även bero på det utomordentligt fantastiska manuset samt en regissör som vet vad han gör. Hörru, Spielberg, Twister blev ingen hit, men världarnas krig är utan tvekan den bästa science fiction filmen jag någonsin sett. Och jag har sett många.

Handlingen är enkel: Efter att några okända varelser från yttre rymden invaderat jorden, så försöker Ray Ferrier göra allt i hans makt för att skydda sin familj.

Sådana här filmer har man sett för mycket av. Det är ingenting nytt, men å andra sidan är det i princip en omöjlighet att producera något som aldrig förr visats. Alien-filmer är uttjatade, men jag kan stolt säga att denna film faktiskt inte har så mycket med aliens att göra.

Ja visst, de kommer till jorden och bestämmer sig för att leka gud, men jag tror främst att fokusen ligger på familjen. Spielberg gör något fenomenalt när han bestämmer sig för att endast visa filmen ifrån Ray Ferriers perspektiv. Det Ray ser, ser vi också. Ingenting annat. Detta är något som få filmer lyckats med; att få publiken att sympatisera med karaktärerna. Men det är också därför som Spielberg är så känd som han är. Han kan magin.

Det här är nog även den första film jag sett som inte har några som helst antydningar till sex. Den handlar bara om en man som vill rädda sin familj från blodtörstiga aliens. Helt klockrent.UPDATE: Moviezine gav den 4,5. Wow, äntligen tycker vi likadant. Men läs även deras recension här, och om den inte lyckas övertyga dig om att se filmen så lär inget göra det.

firewall - kidnappa mig och vi lagar mat tillsammans


image207


Okej, Harrison Fords film imponerar inte särskilt mycket. Alltså, jag visste ju från början att den inte skulle vara något mästerverk. Sådana här är filmer är oftast klassade som "förutsägbara" och "kassa", men eftersom jag ändå gillar kategorin den faller in i så hade jag en del förväntningar. Tyvärr, dåligt manus, dåligt upplagt. Och den var alltför seg i början, tog ett tag innan saker och ting började hända.

Och skurkarna var verkligen inget vidare. De gav huvudrollen chans efter chans, trots att han jämt satt där och försökte blåsa dem, med risk för sin familjs liv. Om det hade varit jag som regisserade skulle jag ha sett till att skurken hade gjort allvar av sina hot och skjutit skallen av Jacks (Harrison Fords karaktär i filmen) fru.

Eftersom hon ändå inte direkt är, för att bespara er från spoilers, någon drömfru, så skulle det kvitta. Gör er av med haggan och därifrån skulle filmens spänning eskalera. Men icke sa nicke. Den var i alla fall stundtals underhållande, även om det inte är något jag skulle vilja se om igen.


Såhär säger Moviezine om en av scenerna;

"Herregud, efter en natts sömn har den yngste sonen med till synes guldfiskminne, glömt att de faktiskt är kidnappade och lagar pannkakor med en av skurkarna."

Hahahaha.filmdag

IMORGON BLIR DET FILMDAG!

Jag har lånat två filmer av Sara som jag ska se på imorgon när alla gått hemifrån. Har bara en lektion, så ska sjukanmäla mig. Jag kommer ångra mig rejält en vacker dag.

Filmerna är Världarnas Krig med Tom Cruise, och Firewall med Harrison Ford. Actionfilmer är det bästa som finns ,och Harrison Ford är en duktig skådis, även om alla hans filmer är likadana. Jag recenserar en (eller båda) imorgon.Godnatt och föråt för det tråkiga inlägget!

tillbaka till tråksverige

Milkshake kommer tillbaka idag! Det blir kul, jag hoppas hon har en massa skvaller/skitsnack i beredskap. Jag har inte hört något saftigt skvaller/skitsnack på ett tag.
?

Det var någon som frågade varför vi inte skaffar en ny dator, när denna är så förbannat trög.

Hellooo? Det kostar. Pengar. Och pappa har ingen lust att lägga pengar på något han tror sig kunna fixa.

kissie har också fått luft

Bloggerskan Kissie är väldigt egenkär. I hennes senaste inlägg så visade hon en MSN-konversation där en kille hade sagt hej, Kissie frågade hur gammal han var, killen sa 14 och Kissie blockerade honom. Det intressanta är inte att Kissie blockerade pojken, utan att inlägget hette "Är det OK att ha en yngre kille?"

Kissie hade alltså dragit slutsatsen att pojken var intresserad av henne efter att ha sagt "hej". Hur ska man annars tolka citatet; "Nja, jag föredrar mina killar äldre.."

Borde man skratta åt Kissies tolkning av flört eller tycka synd om pojken som dissades efter att han sa hej?

whitneys divalater

Whitney Houston behöver tas ner på jorden. Enligt Aftonbladet så bars hon in i en boxningsmatch, uppenbarligen orkade stjärnan inte ta sig in på egen hand utan var tvungen att bäras in. Min första tanke var ju såklart om hon kanske hade brytit benet eller något liknande, men sen såg jag sanningen i vitögat: kvinnan har helt enkelt fått för mycket luft.

image206

djävulsjakten

Det här är det roligaste jag sett på länge. En man som kallar sig för "exorcist", skriker åt 'demonerna/djävulen' att lämna de besatta kropparna, samtidigt som han står och slår de med bibeln.

"DO YOU WANT THE SWORD IN YOUR STOMACH AGAIN?!"
"GO! SAY I'M GONE! NOW!"
"DO YOU WANT HOLY WATER?!"


Det ser hur som helst jävligt inövat och hollywoodaktigt ut. Det är säkert bara fejk. Dessa människor behöver vård istället för någon som låtsas kunna snacka med djävulen.

sovmorgon

En läsare har klagat på att jag uppdaterar alltför sällan. O-o-o-o-o-keeeej...? Jag uppdaterar ju skitofta. Det tycker jag faktiskt. Nästan så att jag inte har något liv. Fast det har jag ju, förstås.

hej på er

Hej! Matteprovet gick inte så bra. Kommer nog få IG. Nåja.

skolan

Imorse önskade jag mer än någonsin att skolan skulle ha brunnit.

- Hallå, Venus, är du vaken?
- Mmm....
- Skolan har brunnit ner!
- VA!!!!!!!?????
- Ja! Men ingen skadades. Den är avstängd i en vecka!Jag skulle vara glad och återgå till min sömn. Senare, när jag sovit klart, skulle jag ha fått dåligt samvete.

matteprov

Eller "läxförhör" som det så fint även kallas. Det handlar om linjära, exponential samt proportionella funktioner. Låter som rena grekiska, men jag har börjat hajja en del nu.

What the bloody hells fucking fuck, tänker ni säkert, men kämpar man så går det. Jag är inte helt bombsäker på att jag lär klara "läxförhöret" (som för i övrigt bara är ett ord som används för att eleverna inte ska bli panikslagna. 'Prov' är ju ett sånt ord som man får magknip av. Läxförhör låter chilligare)  men jag ska öva lite till. Om det går åt helvete så försökte jag åtminstone.

Jag fick reda på en rolig sak:

Vår matte/naturkunskapslärare har en egen hemsida. Han är/var musiker och skriver låtar. HAHAHAHAHAHAHH. Här kan ni kolla in hans sida. Det är så häftigt. Vi har en cool lärare!

 Ska be honom förklara lite mer ingående kring saken imorgon, om jag kommer ihåg.

oliver

Oliver, 5 år, kidnappades när han hämtades från daghemmet av sin mamma. Hon angreps bakifrån, och två-tre män rövade bort Oliver. Jag vet inte vem pojken är, jag har aldrig hört talas om honom tidigare, men det skär djupt i mitt hjärta när jag läser om sådant här. Polisen trodde att det kanske var i utpressningssyfte som pojken kidnappades, och jag hoppades det. För i sådana fall skulle förövarna ha en anledning till att låta Oliver leva.

Precis som alla andra så undrade jag; Levde Oliver än? Fick han mat? Har de gjort något med/mot honom? Vart lät de honom sova? Var han rädd? Vilken korkad fråga, det är klart som fan att han förmodligen var så rädd att han pissade på sig själv. En femåring som tas ifrån sina föräldrar och förs bort av främmande män. Det är klart som i helvete.

Jag googlade det för en stund sen och lyckligtvis så verkar Oliver vara återfunnen.

Jag känner mig så lättad och glad för hans skull. Oturligt nog går det inte lika bra för flera tusen barn som varje år kidnappas för att säljas som slavar, utnyttjas sexuellt, etc. Det är hemskt och det är omänskligt, men det förekommer och det är mycket vanligare än vi tror. Så vanligt att det även pågår i lilla, trygga Sverige. Medan vi sitter och tror att sådant här bara händer barnen i Mexiko eller Afrika så vet vi inte att små flickor används som leksaker för att behaga kåta män i vidriga bordeller, bara några mil ifrån våra trygga hem. Så vanligt är det.

apan

Clara tipsar om en blåsapa i sin blogg, som blåser dina naglar torra snabbt och effektivt. Den kostar 59:- och går på två st AAA batterier som inte medföljer när man köper apan.

Blir inte det överdrivet dyrt med 59:- + 20 kronor eller vad batterierna kostar? Man kan ju använda hårtork istället. Om man har en sådan. Annars får man väl muta sitt syskon. Eller bara blåsa själv, helt enkelt.

Enligt Clara så var det Blondinbella som ursprungligen kom med tipset. Jaha. Först livvakt, och nu orkar Blondinbella inte ens blåsa sina naglar torra själv, utan måste ha en apa som gör det åt henne.

hjälp

Jag har 300 kronor.

Jag behöver -

Jeansbyxor
Hörlurar
Kalender

Vad fan ska jag prioritera? Alla dessa tre saker är väldigt, väldigt viktiga. Jag kankse ska återgå till mina gamla vanor? Att snatta lite hit och dit, vad gör det. Jag menar, det händer ju inte så ofta att man kastas i finkan för snatteri. Eller?

Det enda som hindrar mig är min moral. Fan för moral.

russin

När man sysselsätter sig med att spana in bloggar såsom Kenzas eller Blondinbella tyder det på att man har det jävligt tråkigt.

För i övrigt så har rubriken inget med texten att göra. Visste inte vad jag skulle skriva där bara, och rakt framför mig finns ett russinpaket så det fick bli det.

?

Jag ringde och sjukanmälde mig till jobbet. Men tydligen så ska man ringa senast 12, alltså fem timmar innan man börjar. Wtf? Hur ska man kunna kunna veta fem timmar i förväg om man kommer bli sjuk eller inte? Och dessutom så är man i skolan då.

.

Matte första lektion. Förbannade matte, känns som att jag har matte varje jävla dag. Och vår mattelärare är alltid där. Han har typ aldrig missat en lektion. Han ger en förhoppningar när han är 5 minuter sen, och jag tänker att äntligen, idag slipper jag matte...sen kommer han. Alltid.

Inte för att jag vill att han ska vara sjuk eller något. Men kan inte kan typ, sjukanmäla sig på låtsas? För att vila. Bara ligga i sängen och sova eller läsa eller kolla på film. Alla behöver "vila" då och då, fastän jag själv tillhör den kategorin som "vilar" oftare än andra.

skorna

Här är skorna i alla fall. Det andra paret är storlek 41, men det fanns inte i mindre storlek. Så jag får väl nöja mig och använda två par strumor + extra sulor som jag köpt.


image202Pappa är så glad att han nästan får tårar i ögonen. Jag har faktiskt rätt många skor, men använder dem inte. För att bevisa att jag har skor så tog jag bild på dem.image205


Så ni ser, jag har skor. Jag använder de bara inte.

Anledningar: 1. De är fula. 2. Jag kan inte gå i dem. 3. De är för besvärliga, massa snören och skit. 4. De är förstörda.

jävel

Den här datorn är så jävla förbannat trög! Jag blir helt fucking galen! Har suttit här i sexton minuter och försökt ladda upp bilder MEN DEN HACKAR OCH VÄGRAR FUNGERA. Jävla fittdator! Pappa säger att han kan ominstallera, men det hjälper inte, det enda som kommer hjälpa är att kasta bort skroten och köpa ny!!!!!!!!!

äntligen

Idag ska jag äntligen köpa skor, efter månader av tjat från pappas sida. Mina stövlar, som för i övrigt är de enda jag använder, är helt slitna och håller på att falla sönder. Istället för att riskera att de pajar när jag är ute, så köper jag nya. Jag har kollat in Dinsko.se och vet vilka jag ska ha.

Hatar att köpa skor, då de måste vara helt och hundra procentlig bekväma för att jag ska bli nöjd, helst vara svarta (nästan alla mina plagg är svarta), dessutom så måste de vara billiga. Inte lätt att vara jag, med andra ord. Nu ska jag bara vänta tills Anna slutar jobbet så går vi ut för att fika (jag avskyr det ordet) och köpa skor till mig. Yeah!


Här är några bilder på mina nuvarande stövlar. Skratta inte, retas inte.

image201

jobbiga kunder

De som frågar om man kan skicka papper hem till dem.

1. JAG HAR INTE BEFOGENHET ATT SKICKA PAPPER.
2. VAD TJÄNAR JAG PÅ ATT SKICKA PAPPER TILL DIG?!


Jag blir grymt irriterad. Nog borde de fatta att man vinner på att de köper av en via telefon - inte att jag gör mig besväret att skicka papper (vilket jag inte ens kan göra) så att de själva kan skaffa det de nu vill ha.

rolig

Hafsa är kul.

- Venus, ta en bild där jag ramlar.

Sen låtsades hon ramla.

- Venus, ta en bild när jag skrattar.

Sen låtsades hon skratta. Jag skulle gärna vilja publicera dem, men med risk för att hon lackar ur så låter jag bli.
misslyckad

Japp, då är det officiellt antar jag, att jag är misslyckad. Jag kämpade som en åsna men lyckades inte sälja något. Å andra sidan var det ingen annan som sålde heller. Det var i grund och botten en dålig dag, men jag måste finslipa min röst, övetalningsförmåga, och kunskaper kring ComHem. På tisdag måste jag komma någon vart.

Annars var det en kul dag, efter jobbet gick vi hem till Hafsa och kollade på film och käkade godis. Sen gick jag till Milkshake för att skvallra lite. Hon åker till Rom imorgon. Förbannade lyckost.

finally

Snart ska jag iväg till jobbet och våndas. Den här gången måste det gå bättre. Jag har som mål att sälja MINST 2 tjänster. Det borde väl funka, på 7 fucking timmar? Om inte jag ens klarar det så är jag misslyckad.

bilder

image197

image198image200


image199

HAHA

BLONDINBELLA HAR SKAFFAT EN LIVVAKT!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Kommentar överflödig. Återkommer när jag kan andas.

positiv

"Des" tycker att jag är för negativ. För att göra henne glad, så kommer jag med ett inlägg full av optimism.

Idag skiner solen varmt och jag känner för en god, klassisk GB glass. Alla har varit så snälla idag, en kille öppnade dörren för mig när jag skulle in till skolan, sååååå snällt! Folk är så vänliga. Skolmaten var så otroligt gott. Och jag fick ta hur mycket dryck jag ville! Som sagt, folk är så snälla mot mig idag!

Men min lärare ignorerade mig när jag behövde hjälp, BUHUUU SLUT MED GLÄDJEN!

hej på er

Nu har jag slutat men sitter kvar i skolan. Väntar, precis som igår, på Milkshake för hon och hennes grupp behöver hjälp med något, och vem har de bönat och bett om hjälp, om inte mig? Jag är så snäll och hjälpsam.  Nästan så att jag borde få en Oscar för det.

bara så ni vet

Jag svarar inte på kommentarer som bara säger "ha en bra dag!", "god morgon!". Du kan inte påverka min dag, och jag vill inte se en fucking kommentar som önskar mig en bra dag bara för att jag ska checka in era bloggar. Det gör jag gärna, men skippa fjäskandet. Tack.


anledningen

Till att Milkshake inte har lämnat en spydig kommentar är för att jag visade henne inlägget och hon sa bara "åsna" och skrattade. Jag vet inte varför hon kallar mig för åsna hela tiden, hon kanske tycker att jag ser ut som en? Det har jag aldrig tänkt på. Tycker ni att jag liknar en åsna?


image196

moi?

god kväll

God kväll kära vänner! Jag har fått tag på min ena telefonförsäljarbok och har läst lite. Nja, jag har inte blivit särskilt mycket klokare, men det fanns en del praktiska tips som jag ska använda mig av på lördag, då jag jobbar 12.00 till 19.00. Det ska bli sååååå spännande, då jag jobbar med några kompisar och får en ny chans att S-Ä-L-J-A.

Inte mig själv dock, som en stackars kollega råkade säga under utbildningen; att hon ville lära sig sälja, bland annat sig själv...

fortfarande kvar

Japp. Jag väntar på Milkshake, som skulle prata med sin lärare, men har nu varit borta i typ en kvart. Hallå? Varför slösar hon på min dyrbara tid? Ser jag ut som en vas eller? I have business.

 När hon ser det här kommer hon skriva en spydig kommentar. Jag lovar. Jag kanske ska blockera hennes ip adress bara för fittas. MOAHAHAHA.

jaja

Nu har fyra stycken kommenterat. Jag är fortfarande inte nöjd, men jag orkar inte gnälla. Vill inte vara någon gnällfia.

Idag fick jag reda på att ytterligare en i klassen läser bloggen. Jag lekte lite blyg och sådant, men egentligen så svällde jag av stolthet. Japp, ju fler desto bättre.

Ojdå, nu kommer hon se det här. Hon kanske tror att jag är lite egocentrisk. Det är jag ju i och för sig. Lite. Hm. Nåja, jag uppdaterar lite senare när jag är ensam, hemma. Nu är jag i skolan och alla vill få se en titt på min überduperpopulärabloggmedingakommenterar, så jag får ingen ro.

hallå igen

18 personer har besökt min blogg idag (vilket är väldigt lite, då jag normalt brukar ha 30+.) Av dessa 18 personer så har endast 2 kommenterat. 2 PERSONER!

Varför är ni så lata? Orkar ni inte skriva en kort kommentar? Kanske tar det för mycket energi? Lata jävlar. Jag vaknar halv sju varje dag OCH har börjat jobba. Och ni orkar inte ens ta två sekunder för att skriva en kommentar. Töntar.

hallå

Varför har alla slutat kommentera? Vart är alla allihopa?

JAG BEHÖVER LITE FUCKING KOMMENTARER SÅ ATT DET INTE KÄNNS SOM ATT JAG SKRIVER FÖR MIN EGEN FUCKING SKULL, VILKET JAG INTE FUCKING GÖR. JAG SKRIVER FÖR ER FUCKING SKULL SÅ GE MIG LITE FUCKING FEEDBACK.

jobbigt

Telefonförsäljning är verkligen ett slitsamt yrke. Efter tre timmar hade jag sålt noll. Nada. Zero. NO thing. Men å andra sidan så hade jag hamnat på den svåraste avdelningen, och det var ju ändå min första dag. Dessutom var det flera som inte hade lyckats sälja något.

Så jag känner mig väldigt positiv, you've gotta reach the bottom before you reach the top, eh. Vänta några veckor bara, då kommer alla skrika mitt namn och jag kommer inte att hinna sälja något på grund av all hysteri kring mig. Jag kommer bli som en kändis inom televärlden, och Donald Trump kommer att vilja anställa mig. Han håller väl på med marknadsföring? Eller?

Nu har jag beställt en bok om telefonförsäljning som ska hjälpa mig att bli framgångsrik. Hoppas den jävla boken kommer med bra tips, för annars blir jag lack och fattig och desperat. Då kommer jag att börja ljuga för kunderna, allt för att sälja.
Om någon av mina chefer läste inlägget: Jag skojade om det sista. Jag LOVAR. Jag skulle aldrig ljuga för en kund, de är det viktigaste vi har *host*.

välkommen tillbaka

JAG HAR ÄNTLIGEN HITTAT MIN PLÅNBOK! Eller pappa har gjort det, rättare sagt. Den har varit borta i cirka tre-fyra månader, och alla mina kort likaså. Alla trodde att jag hade tappat den ute, men jag visste att den fanns inne i huset
någonstans; frågan var bara vart. Nu har min älskade pappa hittat den och jag är glad.

jobbet

Idag börjar jag jobbet! Om tre timmar ska jag vara där. När jag först fick reda på att ingen av mina vänner jobbar idag, så blev jag lite osäker och tänkte att i fyra timmar så skulle jag alltså bara prata med galna/jobbiga kunder.

Men Milkshake ska också komma! Puh. Jag slipper vara ensam och har någon att vända mig till om jag har frågor. Yes, det lär bli kul!

fajt

Idag hade lillebror ännu en tävling för mig och syrran. Man skulle gissa rätt på vilken tid han hade slutat idag. Jag gissade rätt efter tre,fyra försök, och vann en liten,liten bit chokladkex. Gott.


image195


telefonförsäljning

Jag klarade provet, och imorgon börjar mitt jobb som telefonförsäljare, förmodligen världens mest hatade yrkesgrupp. Jag förundras över hur desperata vissa är över att sälja, det finns de som bråkar med kunderna när kunden kort och gott sagt att hon/han inte är intresserad. "Men lyssna först!", "Vad är det du inte är intresserad av?", etc etc.

Men jag förstår. Det finns en gigantisk tavla där man skriver på varje gång man sålt, och att det bara ska stå en fet nolla bredvid ens namn hela tiden, är ju inget vidare kul. Är man desperat så är man.

engla

De här senaste dagarna har det varit en intensiv jakt på 10åriga Engla, som försvann när hon cyklade hem ifrån fotbollsplanen. Som alla vid det här laget förmodligen vet, så är Engla död, hon mördades av Anders Eklund, en lastbilschaufför. Jag känner sådan sympati med mamman.

Jag blir illamående när jag läser sådant här. Vad driver en vuxen man till att misshandla och döda en försvarslös liten flicka? Uppenbarligen är han inte helt frisk. Aftonbladet har kartlagt hans liv och väljer en rubrik som säger "han har alltid haft svårt med tjejer".


Det kan omöjligt vara orsaken till varför han håller på. Jag är ingen psykolog, men något säger mig att han borde spärras in på livstid, speciellt med tanke med alla tidigare brott han begått. Sverige, var inte barmhärtig. Inte den här gången. Inte någonsin.


förbannade facebook

Facebook är så jävla irriterande. Varje dag skickas det 10 mejl till mig i stil med "** took the unique you test!" , "You just received a new greeting card!", "** challenged you!"

Som om jag bryr mig ett skit.

stupid me

Jag känner mig så dum. Här sitter jag och har ångest för att jag har utbildningsprov imorgon (telefonförsäljningen, ni vet), och spanska prov på tisdag. Men vad gör jag? Ingenting. Jag sitter bara här och har ångest.

MEN GÅ OCH PLUGGA FÖRFAN DIN JÄVLA DUMSKALLE SÅ DU SLIPPER HA ÅNGEST!, skriker en röst inom mig. Smart, den där rösten alltså. Ska följa rådet. Adios amigos!

anistons bisarrhet

Enligt Aftonbladet så vill Jennifer Aniston förstora brösten för att de ska matcha hennes attityd. Jag har aldrig hört på maken. Vad är sambandet med att blåsa upp sina bröst och ens attityd? Då kanske jag kan bli av med ett öga för att matcha min pirat-attityd. Nej, vilket dåligt exempel. Men vad fan ska man tycka om sådant här?

image194

lillebror har börjat läsa

Pappa frågade mig idag om jag hade någon bra bok åt min lillebror, för han ville uppenbarligen börja läsa böcker. Jag blev väldigt ivrig och tänkte snabbt på vad jag skulle ge honom. Pappa tyckte att han skulle få läsa Greven av Monte Cristo, men det kan man ju inte ge en 12 åring som aldrig läst förr! Jag föreslog KamratPosten och gick för att hämta.

Det enda jag hittade var ett nummer vars omslag visade en pojke och en flicka som pussades (tecknat, alltså). Sedan var det en stor text som sa; "HÅNGELSPECIAL". Jag visste direkt att det här inte var någon bra idé.

Jag: Varsågod. (Jag kastar tidningen framför honom). Han tittar. Kollar förvånat på mig.
Brorsan: Nej, jag vill inte läsa den.
Jag: Alltså, det finns andra saker att läsa än det där på omslaget!
Brorsan: Jag vill inte, den är tråkig.
Jag: Du har inte ens läst den!
Brorsan: Jag vill ändå inte, låt mig vara!

Jaha, så var det med det.

hål?

Det ilar lite i tänderna när jag äter godis. Jag tror jag har fått hål. Det är verkligen inte bra. Jag var ju bara gos tandläkaren för typ ett halvår sen, och då hade jag inga hål. Nåja, måste passa på och fixa den innan min gratistid går över.

enough!

Nu får det väl räcka med självtortyren. Jag har gått runt och försökt hitta något att göra medan mina ögonlock desperat försöker fälla sig ihop, men jag tvingar dem öppna. Jag är så trött att jag gäspar stup i ett, men ändå envisas jag med att sitta här och göra...ja? Vad? Precis. Finns inget att göra. Kan lika gärna gå och sova istället.

Enough!, säger Jennifer Lopez och Blondinbella. Det tycker mina ögon också.

dålig på sånt

Jag försöker komma på mycket att skriva, som komplettering för alla dagar jag inte hann skriva ordentligt.

Som ni kanske även märkt vid det här laget så är jag skitdålig på att hitta på något att skriva i rubrikerna. Jag orkar inte lägga ner energi på rubriken, så jag skriver bara något simpelt och tråkigt istället.

bråk med tant

På tåget. Jag hade på musik på i mobilen, en kontrollant kommer och ber mig sänka. Jag sänker, men höjer när han gått. Sen kommer en kärring i mitt ansikte:

- SKULLE DU KUNNA SÄNKA, JAG HAR INGEN LUST ATT LYSSNA PÅ DIN MUSIK, TACK, säger hon otrevligt.
Okeeeeej....jag sänker. Sedan känner jag att någon drar i mitt hår. Jag vänder mig om.
- MEN JAG HAR JU SÄNKT?!
- Du höjde.
- VA?! Jag sänkte!
- Du höjde efter att han hade gått.
- Jag sänkte när du bad mig att sänka!, säger jag argt.
- Ja?Och jag sa tack?

Sedan fattade jag att det inte var hon som hade dragit i mitt hår. Hon hade helt enkelt lutit sig bakåt och kommit åt mitt hår. Jag hann inte fråga, för vi gick av direkt efter, vi hade alltså kommit fram till vår station.

Jag måste få påpeka att det verkligen inte var särskilt högt. Om kärringen vill ha det knäpptyst kan hon väl stanna kvar hemma i sin villa och leka med katterna.

Tål hon inte lite oväsen så fattar jag inte vad hon gör ute i världen. Eller kunde hon inte ha bytt plats? Jag funderade ett ögonlick på att helt enkelt säga att jag inte alls hade några planer på att sänka. Sedan tog jag mitt förnuft till fånga. Jag var ju inte ute efter bråk, speciellt inte med en jävla tant som borde fatta att hela livet inte är en dans på rosor. Antingen stanna hemma, eller byt plats! Simple. Om musiken inte är så hög att den spräcker dina trumhinnor så borde hon coola ner sig lite. Fucking bitterkärring.

varför

Varför är det så svårt att vara ärlig. Man dör inte av det. Varför är det så svårt för människor att tala sanning; varför är det så enkelt att bryta löften..varför varför varför. Jag tror jag vet svaret. För att man inte bryr sig. Vad spelar det för roll om personen man bryter löftet till blir sur; man skiter ju ändå i...

bwo inlägg

Kära älskade läsare! Jag har blivit en glad fjortis. Det här inlägget kommer bara att handla om BWO och min BWO upplevelse, om ni inte är intresserade så kan ni skippa det, inget kul för er som inte diggar BWO eller allt jag skriver, så...

BWO är mina älsklingar. De har varit det sen Emma för cirka 2 år sen skickade "Sunshine in the rain" till mig, trots att jag protesterade. Jag började älska låten och sedan dess så har BWO varit mina favoriter.

I alla fall så hade jag inte inte laddat min kamera. Big mistake. Big fucking mistake; att inte ladda sin kamera när man ska träffa sina idoler är världens dummaste sak att göra. Jag ångrar mig och skäms och är arg men det spelar ingen roll; gjort är gjort.

Jag kom hem så snabbt som möjligt, tjatade på pappa om pengar men han gav mig bara tillräckligt för att köpa en singel. Jag orkade inte bry mig, dessutom hade jag bråttom. Och det viktigaste var ju ändå att träffa dem. Jag och Sara stack till Täby Centrum.

Jag hade väntat mig världens största kaos, flickor som skriker som galna, vakter som försöker hålla tillbaka publiken; och blev besviken (men samtidigt lättad!). Det var bara en massa ungar där. Småbarn. I 3årsåldern. What the fuck in hell gör småbarn där? De skulle passa bättre in på en Justin Timberlake konsert än där; BWO skriver komplicerade texter som ingen 3 åring i världen skulle kunna kunna fatta.

Jag tror helt enkelt att småbarnen gick runt i köpcentret med mamma och pappa och plötsligt så utbrister de "MAMMA, får jag också prata med de där människorna alla vill prata med!", "men gubben, man måste köpa skivan och det kommer kosta mamma mycket pengar..", "MAMMA JAG VIIIILLLLLL!", "okej gubben, kom så ställer vi oss i kön.." .
Och så står jag där och ser småglinen träffa och få prata med BWO, som de förmodligen inte har en aning om vilka det är.

Jag trängde mig i alla fall fram och började fota.
"Martin, Martin titta hit!", ropade jag och han såg på mig och log. Precis när jag tryckte av, så dog kameran. Japp. Jag skulle ha fått världens bästa bild, men mobilen dog. Jag slängde i alla fall iväg en slängpuss till Martin och från Sara fick jag efteråt veta att han hade skrattat; jag tittade inte, jag var så koncentrerad på att få den perfekta bilden.

Sen tar jag några andra bilder, och då funkar kamerajäveln! Sen försöker jag mig på samma sak. Jag ropar, han ler, jag trycker a, kameran dör. Hur stor är oddsen för det? Sån jävla fucking otur, men det är mitt eget fel, jag förtjänar att hängas. Nästan.

Jag gick hem efter ett tag, vad skulle jag göra där? Jag hade en död kamera, död mobil, inga pengar. Skulle jag bara plågas och se på när andra fick träffa mina idoler och jag själv stod bredvid och önskade att jag kunde vara i deras kläder? Ett tag övervägde jag att tigga pengar, men kom sen på bättre tankar.

Sara försökte trösta mig men jag var arg, ledsen, besviken, glad, darrig, utmattad.
Jag kom hem och väckte pappa. Han var förvirrad och fattade ingenting. Jag hade lite tårar och sa att allt var hans fel; hade jag fått pengar så hade jag kunnat köpa skivan (själva skivan skiter jag blankt i, 1. Jag har ingen cdspelare. 2. Jag kan alla låtar utantill. 3. Jag har alla låtar på datorn). Pappa blev blek och frågade om jag hade tappat bort kameran? Jag sa nej. Hade kameran kanske blivit stulen? Jag sa nej. Han undrade varför jag var så ledsen.

Min syster kom in i rummet och ville veta vad som hade hänt. Jag hulkade och berättade om min upplevelse.
"J-jag gick fram och började ta b-b-bilder..sen dog den"

"DOG IDOLEN?!" ropade pappa, helt klart förvirrad. På somaliska så säger man oftast han till en objekt, så jag hade alltså sagt att han hade dött. Pappa trodde att Martin Rolinski hade fallit ner död framför mig när jag tog bilder. Komiskt.

Nu blev det luddigt. Väldigt luddigt, jag ber grymt mycket om ursäkt. Jag orkar inte ens kolla igenom stavfel och liknande.

Jag hann i alla fall ta några bilder och lägga upp en video på några sekunder...Enjoy.

image188


image189


image190


image191


image192

image193
BWO HERE I FUCKING COME

Imorgon så ska jag se BWO på Täby Centrum. JAG ÄR GLAD SÅ DET NÄSTAN RINNER PISS! MEN DET GÖR DET INTE. RINNER PISS ALLTSÅ.

I alla fall, jag ska ta femtiosjumiljonertolvtusenhundraåttiofem bilder och filma massor! Sen lägger jag självklart upp det på bloggen. Yes, ni får ursäkta om jag blir fjortisaktig, men alla blir glada när de får träffa/se sina favoriter. Jag är otroligt glad, och ska verkligen skrika mig hes!

die!

image187Den här tjejen äter allt men går ändå ner i vikt. Roligt för henne. Tråkigt för resten av oss. Håll tyst om sådana där saker! Man går inte runt och säger att man äter allt men ändå går ner i vikt. Man gör inte det såvida man inte vill att folk (läs; TJEJER) ska snacka skit om och börja avsky en. Man gör inte sådant. Nu hatar jag Susanne. Jag kommer sluta hata henne när jag ser henne kämpa på Biggest Loser.

Då ska jag vifta mina lillalilla, välformade rumpa framför henne (när jag får en sådan) och säga att jag äter sååååå mycket men ändå så går jag ner i vikt! Har hon, lilla(stora?) fetto några tips till mig? Susanne kommer stå där, blekfet med fett vällande fram överallt medan jag fortfarande retsamt viftar min pyttelilla rumpa framför henne.

en mobbare föreläser om mobbning

Blondinbella ska på en välgörenhetsgala imorgon, och prata om mobbning. Detta är väldigt ironiskt med tanke på att Blondinbella själv är en väldigt aktiv, förlåt, VAR, en väldigt aktiv mobbare i sina dagar. Nu har hon en klump i magen och är arg på sig själv för att hon mobbade, inte bara en, utan flera personer!

Jag behöver väl inte nämna att jag inte heller riktigt förstår vad Blondinbella har att göra på en välgörenhetsgala. Hon verkar ju känna avsmak för alla som inte är "rika". Nu vill hon hjälpa dem istället?


I'm sorry

Förlåt kära älskade läsare. Förlåt för att jag har försummat er denna långa och jobbiga dag. Jag har försummat er och jag ber hemskt mycket om ursäkt. Jag vet hur det känns; att gång på gång checka in din favoritblogg och bara hoppas hoppas - men nej, inget nytt. Ni blir desperata och börjar gå in var femte minut, men still inget nytt. Jag vet hur det känns, och att det är en sådan dag ni haft idag utan ett endaste inlägg från mig. Och för det så ber jag om ursäkt, men medger att det kan komma flera sådana här dagar, fast jag ska göra mitt bästa så att ni slipper lida igen.

Jag ska inte ljuga och säga att jag "inte har haft tid". Jag avskyr folk som skyller på för lite tid, man har alltid tid. Så jag ska självklart vara ärlig: jag var skittrött. Jag har haft en lång dag och orkade inte blogga.

Direkt efter skolan så gick jag till jobbet och kom hem för typ en kvart sen, så ni förstår vilken lång dag jag haft. Jobbet gick jättebra, det var kul och lärorikt, ska uppdatera om det senare när jag mer energi. Ni ska jag bara äta (min mage har inte fått känna på någon mat sen klockan elva idag!) och plugga och sedan sova.

true

Nu ska jag gå och plugga matte. Jag vet vad som händer. What the bloody hells fuck, tänker ni säkert. Jag förstår er. Jag, som pluggar matte, eh, typ, FRIVILLIGT?

Men jag har bestämt mig för att klara den här förbannade kursen. Jag vill inte läsa upp skiten på komvux senare, jag skulle inte orka med mer matte i mitt liv. Det är så tröttsamt, som om jag någonsin ändå kommer få nytta av fucking ekvationer eller likbenta trianglar. Jaja, hur mycket jag än vill kräkas på min mattebok och alla som gillar matte, så måste jag gå och plugga. Typ nu. Så. Typ, hejdå. Typ.

glassgubben

Västerås Kommun ville ta ifrån Hamid hans glassgubbe som fanns utanför kiosken han äger. Den påstods störa folk. När Expressen lade sig i, fick Hamid tillbaka sin glassgubbe.

Haha. Har Västerås kommun inget bättre för sig än att konfiskera glassgubbar? Så jävla roligt alltså. Tänk dessutom vilken makt media har! Oftast är det bra.

spending is..what?

Det finns en tjej som har bloggnamnet "Spending is believing". Jag fattar ingenting. Vad menar hon med att "att spendera är att tro"? Tro på vad? Pengar? Kläder? Gud? Satan?

Sen kollar jag på hennes profilbild. Aha. Munnen i ett snett leende så det ser ut som att hon kippar efter andan, ögonen rullade uppåt i ett försök att leka nonchalant, brösten stora och runda och upptrycka som fan med hjälp av Push-Up, idominläppar samt ett peace tecken.

Det är med andra ord en fjortis. Nu förstår jag varför jag satt och grubblade på vad bloggnamnet kan betyda. Jag antar att det är en  "fjortis-thing", som bara fjortisar förstår. Och vad är det med fredstecknet? Det är kanske det hon menar? Att spendera är att tro på fred? Eller? Vad vet jag. Inte som att jag förstår fjortisvärlden precis.

jag har vunnit!

Jag har vunnit ett bud på tradera. Greys Anatomy säsong 1 är nu min för bara 115 kr + frakt! Det är hur billigt som helst. Tradera är superbra, men se till att ni inte blir lurade. Jag vet än inte om jag har blivit lurad, men det tror jag inte. Man kan lägga omdömen på varandra, och personen jag köpte ifrån hade rätt så bra omdömen från andra köpare. Så jag tror inte att jag har blivit förd bakom ljuset.

try to be best

LITE BRA TIPS

1. När intervjuaren frågar dig om du sparar till något speciellt, säg då körkört. Eller bal. Eller en viktig resa till Afrika där du måste träffa din döende mormor. Människor tror gärna att folk som är motiverade oftast kommer göra bättre ifrån sig. Utnyttja det. Visst är det elakt att ljuga, men vem fan bryr sig om motivation när du sitter där och försöker sälja till en gamling på 100 bast som knappt kan höra? Vill man ha jobbet så vill man. Men jag håller med; människor med mål gör bättre ifrån sig.

2. Om intervjuaren frågar dig hur viktigt det är för dig att jobba; säg inte som jag gjorde "Alltså, det är ju inte livsviktigt. men...."
Jo, det är livsviktigt. Eller kanske inte LIVSVIKTIGT. Men det är tillräckligt viktigt för att du inte ska säga att det inte är livsviktigt. Säg bara att det är väldigt viktigt. Lägg sen fram anledningen, det där med din döende mormor.

3. Stäng av din fucking mobil. Egentligen tycker jag inte att det är världens grej om man låter den vara på, fast i jobbvärlden anses det som rena dödspillret för dina jobbmöjligheter om din mobil konstant piper under intervjuerna. Så. Stäng. Av. Den.

4. Lek intresserad.
Läs på lite om företaget innan, så du kan briljera med lite kunskaper. Då lär din intervjuare tro att du är intresserad av företaget. Klart du är det, det är ju den som ska bidra till dina skoköp.

5. Var välvårdad och snygg. Alla vill ha något trevligt att kolla på. Medan du pratar så granskar personen omedvetet hela dig. Inte så kul om du har lite salladsblad mellan tänderna va?
Spraya inte heller på för mycket parfym. Helst inget. Du vet aldrig om din intervjuare är allergisk.to. soccer am - you're the best around

Care to see my reason?

JOBBINTERVJUN GICK BRA. Jag är faktiskt väldigt nöjd. Intervjuaren var väldigt imponerad av mig och sa gång på gång att jag hade "något". Att jag var mogen, motiverad och skulle komma väldigt långt i livet. Jag svällde över. Mitt ego blev lika stor som fet ost, fast de sakerna han sa visste jag ju redan. Dock ville han vara ärlig, och sa att jag inte är någon man vid första ögonblicket tänker "DET HÄR ÄR EN TOPPSÄLJARE". Det gör inget. Mitt mål i livet är inte att ägna mig åt att sälja en massa skit.

Det blev lite knasigt när han frågade varför jag ville ha pengar, skulle jag spara till något speciellt? Som körkort? Eller var det bara "tillfälliga pengar"? Jag visste inte vad jag skulle svara. Räcker det som svar att jag behöver nya stövlar? Jag ljög inte utan sa bara att jag sparade till sommaren då jag åker utomlands.

Sen hände det som inte fick hända. Det som står som nummer 1 på alla varningslistor. En mobil ringde. Men det var inte min. Utan hans. Puh.
to. mika - stuck in the middle

vi får se

Glömde bort att putsa skorna. Jag hoppas att det inte gör något.
Pappa ville prata med mig imorse. Han praktiskt taget bönade mig om att kolla in nya skor eftersom mina stövlar är helt utslitna. Ska se om jag orkar göra det senare.

tumör av mobil

Per Gunnar har i 20 år pratat flitigt i sin mobil varje dag. Straffet lät sig inte väntas. Nu är Per döv, förlamad i ansiktet och har dålig balanssinne. Detta på grund av de farliga mobilstrålningarna som avfärdats en massa gånger. Enligt Per så har folk som är insatta i dessa frågor sagt till honom det är bäst att hålla tyst, för annars blir folk rädda.

Det här gör mig grymt upprörd. Ska man riskera hälsan på en miljontals människor, bara för det kan "göra dem rädda"? Vilken patetisk ursäkt. Det här med mobilstrålningar har det pratats ihärdigt om. Vissa säger att det inte är farligt, andra säger motsatsen. Men vad ska man tro när sådana här saker händer? Och 3 av de 4 toppläkarna Per Gunnar gick till, har konstaterat mina misstankar; mobilstrålningar är livsfarliga.

Och hur är det med handsfree? Tja, enligt SSI, Statens strålskyddsinstitut, så minskar man strålningar till huvudet om man använder handsfree. Så gå och skaffa det nu!

image185


image186

jobbintervju

Imorgon så ska jag på jobbintervju hos ett företag som säljer comhem och telia. Jag har kollat upp lite saker man bör tänka på, och såg ett tips som löd såhär;

"Se till att vara hel och ren, många glömmer tillexempel att putsa skorna innan en intervju."

Va? Ska man putsa skor också? Men det beror nog på vilken tjänst man söker. Tror inte det är nödvändigt för mig att putsa skor när jag vill ha ett jobb som telefonförsäljerska. Det är ju inte som att kunderna kan se mig eller mina skor. Fast jag kanske ska göra det ändå. En bild på mina stövlar är ju inte direkt det man skulle hitta bredvid ordet ren i en lexikon, till exempel.

titanic 2 - the sequelimage184DET KOMMER EN TITANIC 2!
Enligt New York Post så säger James Cameron, regissör till båda Titanic filmerna;

"Vi hade inte tänkt göra en Titanic 2, det fanns vid den tidpunkten inget mer att tillägga; Rose var gammal och Jacks kropp låg under havsytan. Förväntningarna visste vi också skulle vara relativt höga, men år 2004 så kom vi på ett nytt koncept att fortsätta historian på som då ändå är filmvärldens kändaste."

I Titanic 2 så är inte Kate Winslet (Rose) med, utan bara Leonardo Dicaprio. Jack Dawson är inte död. Han hade frusit till is under havsytan och ska tinas upp, 95 år senare.

Jag är grovt chockad. Hur i hela friden kan man få för sig att förstöra ett sådant mästervek genom att göra en uppföljare som absolut inte borde göras? Rose är ju död (kolla på trailern). Vad fan ska historian gå ut på? Låter som ett skämt. Men jag har förtroende för James Cameron, jag hoppas han trollar fram något riktigt bra ur den här soppan.

HÄR ÄR TRAILERN:SÅ. Gick du på det? Trailern är fejk. Intervjun och källan hittade jag på. Sorry. Hade tråkigt.

Här är skaparen av trailern.

en död cooling

Här poserar Dastan med en cigarett och försöker se cool ut. Jag medger att Dastan är en cool person, men hon skulle bli ännu coolare utan en cigarett i handen. För det är inget häftigt med att röka. Man luktar, det kostar (!!!) och så förstör man sin kropp något oerhört. Dastan kommer tyvärr inte se lika cool ut när hon ligger under jorden.

"Här vilar Dastan Dilan, en god dotter, kusin, syster samt vän. Cigaretterna var det som tog hennes liv. Vi saknar henne och hoppas att gud tar väl hand om henne där uppe"

Jag kommer att gråta en skvätt, sen går jag och läser lite Harry Potter och glömmer bort Dastan. Tyvärr. Jag lovar å andra sidan att komma ihåg henne när hon dör om hon skippar cigaretterna.

image183

sexig gamling

Soraia tycker att Anthony Hopkins i När lammen tystnar är sexig. Jag ryser. Han är ju typ 60 år. Charmig, kan man väl säga (trots att han är en fruktad kannibal), men sexig? Soraia kanske gör en Anna Nicole, och gifter sig med en gammal, sexig, kannibalgubbe. Det skulle vara kul att se.

rolig reklam


för & efternamn

Det är så töntigt när folk svarar med sina för och efternamn i telefonen. Jag har aldrig riktigt förstått poängen, men har några teorier som kan stämma.

1. Man vill verka vuxen och mogen.
2. Man vill spara tid, istället för att man säger hej och så frågar personen i andra änden vem det är och blablabla.
3. Man gillar att säga sitt eget namn.
4. Man vill skryta med vem man är.

Om jag skulle säga mitt namn så är det för att skryta. Men eftersom jag inte har någon anledning att vara skrytsam (till exempel ett par miljoner i bagaget) så säger jag bara "hallå". Det är häftigare så. Det går snabbt, och låter otrevligt/neutralt. Precis min stil.

snyftis

Om ungefär en dag går min Photoshop ut. Jag vill gråta floder för att poängtera min besatthet av Photoshop, trots att den är lika trög som en snigel. Hur ska jag nu kunna leva ett lyckligt liv? Hur ska jag kunna fixa mina Gaspard-bakgrunder? Hur ska jag kunna göra fula människor snygga? Hur hur hur?


take a chillpill naomi

Naomi Campbell är verkligen en gåta. Nu har hon roat sig med att misshandla en polisman. Jag förstår inte varför Naomi har ett sådant behov av att slå folk sönder och samman. Hon har slagit ner sin hushållerska, assistent, en av sina medarbetare, och nu en polisman. Naomi är ju riktigt jävla farlig. Enligt Expressen så misshandlade hon sin hushållerska efter ett gräl som handlade om några jeansbyxor.  

Jag blir faktiskt rädd, vad kunde den stackars hushållerskan ha gjort? Råkat ha sönder jeansbyxorna? Men Naomi som är rik borde väl inte bli så upprörd, hon kan ju köpa hela jävla jeansbutiken! So what's the deal? Är det bara ett sjukt hobby, att slåss? Hon borde investera i en tålig boxningssäck isåfall.


image182


Låt dig inte luras av leendet. Det här är en person som gillar att slå folk.


from hate to love

Förr så avskydde jag Brad Pitt. Tyckte att han var en riktigt överskattad jävla Pitt. Men sen Troja så har jag blivit lite småkåt på honom. Och jag har också börjat intala mig att han är en duktig skådespelare. Jag vet inte om det är sant eller  om det är min kåthet som styr. Brad Pitt är faktiskt den man som flest kvinnor vill knulla med. Jag undrar om han knullar lika bra som han ser ut?


image180

SWAT

Enough om rasisten. När jag hör ordet insatsstyrka, så tänker jag på S.W.A.T. Coola Los Angeles killar i snygga västar som skriker "Target is down, I repeat, target is down!". Om man översatte S.W.A.T, vad skulle det bli? SVOT (Speciella vapen och taktiker). Så istället för Säpo skulle de hets SVOT. Ja, SVOT tycker jag låter mycket häftigt, även om det inte är fullt lika snyggt som SWAT.

idiot

Jag har aldrig tidigare nämnt någon av de "stora" bloggarna i min blogg, har inte tyckt att de har haft något här att göra. Nu kan jag inte låta bli. Och det är absolut inte för att hissa.

Tobias aka "Grymt Rolig Person" har äntligen kommit ut ur garderoben som rasist. Eller vad ska man annars tycka när han skriver ett liknande inlägg;

"Jag är irriterad då två invandrare nästintill skrek till varandra och gjorde konstiga ljud på bussen hem. Och den tar ändå dryga kvarten vilket gjorde det hela snäppet värre. Det räcker med att vissa av dom ser ut som apor men måste dom låta som apor också? Inte det säkraste kortet att få tjejer på direkt... "

Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva/säga. Det här är inte första gången han kläcker ur sina en dum kommentar. För ett tag sedan förstod han inte varför man får säga vitlök men inte negerboll. Gud.

Jag hoppas innerligt att han inte är så korkad, utan bara söker uppmärksamhet. Snälla låt det vara så. Och att han sedan rättfärdigar sitt rasistiska uttalande med att säga att han bara påstod att vissa liknande apor, det är en helt annan diskussion. Jag kan inte fatta att jag brukade gilla den lilla skiten, och till och med försvarade hans fucking blogg. För din skull, Tobias, så hoppas jag inte du möter någon av dessa invandrare i någon mörk gränd.


min gaspy baby

image179
Snart heter jag Venus Ulliel <3

april-skämt

Milkshake ägnar sig åt att lura alla hon kommer åt. Först var det mig. Hon skickade sms och skrev att hon hade fruktansvärt ont i magen och ville att jag skulle följa med till akuten, för hon själv höll på att svimma och gråta. Det visade sig alltså vara ett skämt.
Nu smsar hon sina vänner och säger till dem att hon vill bryta kontakten. Såhär lät det senaste smset: " - - - jag tror att jag inte vill vara din kompis längre. Du har varit snäll. Men jag känner att vi inte klickar. Ha det bra."

Stackaren fick panik och ringde självklart upp. Milkshake skrattar och säger april april. Stackaren lugnar ner sig. Milkshake fortsätter att skicka iväg sina april-skämt.

poppa popcorn är farligt

Uppenbarligen så är popcornspoppning så pass riskfylld att en vuxen person måste närvara under poppningen. Om man följer instruktionerna kring hur popcorn ska poppas så behöver ju det knappas övervakas. Vad är det för trams? Som om man inte har bättre saker för sig än att glo på popcorn som poppas.

image178

äntligen

ÄNTLIGEN SÅ KAN MAN BLOGGA IGEN.

RSS 2.0