"jag har panik"

Jag avskyr meningar som slutar med "jag får panik". Speciellt för småsaker.
"Skorna kommer ta slut! Jag får panik!!", "Mitt hår blivit såå slitet, jag får panik!!!". Fjortis-tänkande. Jag avskyr det. Jag förstår om man får panik för all skolarbete man tvingas utstå. Jag förstår om man får panik för helt naturliga saker att bli panikslagen av, exempelvist att man kanske har något sällsynt sjukdom. Men jag förstår inte hur man helt uppriktigt kan få panik av att inte ha just den tröjan, eller att man inte hunnit tvätta håret i veckan. Jag fattar verkligen inte.
När folk säger sådär får jag lust att slå dem över deras uppblåsta huvuden och vråla åt dem att det finns värre saker att vara panikslagen över.

not sorry

Jag kommer aldrig förlåta dig. Du lovade, men du ljög och svek. Du svek, och krossade mitt hjärta. Jag är inte sårad längre. Men du blir aldrig förlåten.

darin

Vart har Darin tagit vägen? Det var otroligt länge sedan man hörde något om honom. Han verkar ha blivit till en hatobjekt nuförtiden. Ungefär 99% av de jag känner, rynkar på näsan och fnyser när de hör namnet 'Darin'.  Jag förstår faktiskt inte alls varför han är så hatad. Han har en bra röst. Okej, han är lite småfjollig med cheesy låtar. Men han är duktig och synnerligen trevlig.
Jag tror det är för att han är så himla fjollig av sig. Tajta kläder, töntiga moves. Folk har otroligt svårt för killar som inte kan vara just killar.

Jag är inte ett fan av honom, men jag jag har inget emot honom. DESSUTOM - så har han gått i min grundskola. DESSUTOM - så har han bott här. DESSUTOM - så är han blatte.

Jag är nöjd.

image50


hej

Kära (få) läsare. Jag känner att jag verkligen inte gett bloggen 100 % på den senaste tiden. Det är ett krav jag har, att alltid ge 100 %, i alla fall på de saker jag är bra på.
Jag läser mina inlägg och skäms en smula. Orka skriva om drömmar? I alla fall får man väl göra det på ett intressant sätt? Jag är rädd att jag tappat mitt "sting". Jag ska försöka skärpa mig, jag lovar. Det kan komma några tråkiga inlägg då och då, men jag ska göra mitt bästa för att undvika det. Ha det bra, kära (få) trogna läsare.

..

Morgon!
Jag gillar inte att säga "god morgon", för morgnar är verkligen inte goda. Jag känner mig förfärligt trött, ögonen var typ igenlimmade när jag hade vaknat, kunde knappt se vart jag gick. Som vanligt vägde jag för och nackdelarna med att skolka. Nackdelarna vann. Så därför måste jag gå.

Jagorkarintejagorkarintejagorkarntejagorkarinte

Hur länge är det kvar tills sportlov? Det är väl typ 3-4veckor? SPORTLOV PLEASE COME!

monster till svärmor - flopppppp

Filmen Monster till svärmor är verkligen sääämst. Jag hade väntat mig mycket mer, för Jennifer Lopez är en jätteduktig skådespelerska. Jag tycker faktiskt att hon är bättre som skådespelerska än som sångerska. Det är inte ens som om hon kan sjunga. alla fall, den här filmen var en av de sämsta komedierna (????)/kärlekshistorier jag någonsin sett. Urtöntiga repliker, och sämsta humorn (HUMOR?! Jag fattar inte ens att den här filmen beskrevs som ROLIG). Den var så fucking boring att jag stängde av efter halva filmen.

Slösa INTE era pengar på den här filmen. (Jag lånade den av min kompis, så det enda jag slösade var tid).
Jag kan inte fatta att den här filmen fick 3,5 av Moviezine medan Hannibal Rising fick 1.

Jag hatar er moviezine, ni vet INGET om bra filmer. Ni borde u-t-r-o-t-a-s. Jag ska aldrig mer följa era filmråd!

image48


hata latisar

Jag blir så irriterad på de latmaskar som alltid måste sitta i tunnelbana. Jag står för det mesta. Frivilligt. På väg till skolan står jag de 16 minuterna det tar att åka dit. Det är inga problem, jag har blivit van och tycker det är helt okej.

Men det finns de som måste sitta. De som tränger sig före dig, och nästan pressar sig själva mot dörrarna, för att vara först inne. Det är så töntigt och jobbigt. Att stå några minuter är fan ingenting. Jag har lust att skrika i deras öron att dem i alla fall får lite motion om de står. Jag tycker faktiskt rulltrappor borde sluta användas. Tänk vad mycket motion folk skulle få om man tog bort alla rulltrappor!

Å andra sidan skulle nog de flesta ta hiss, och de som verkligen behöver hissarna skulle få stå där och vänta. Hm, kanske inte en sådan bra idé.

hannibal rising

Igår såg jag på Hannibal Rising. Filmen var mycket bättre än jag hade väntat mig, dock lite ojämn och med töntiga klyschor, men det var ändå sött. Hur som helst var Gaspard Ulliel i den, och han var enastående bra! Jag skrek med fem minuters mellanrum och pausade typ 100 gånger så att jag kunde stirra på hans ansikte.

Att jag köpte filmen är något stort. Jag har aldrig köpt en film i hela mitt liv (med undantag av en film jag köpte på loppmarknad), så folk tänkte att det här måste vara något speciellt. Jag beställde den från internet, men borde inte ha gjort det. De jävlarna luras så fucking mycket. Filmen kostade 129 (plus frakt), med nästa dag när jag loggade in för att kolla hur det stod till med leveransen, stod det att vi var tvungna att betala 179kr, eftersom jag hade angett fel personnummer eller inte blivit accepterad av PersonnummerBolaget, eller något liknande. Så därför fick vi betala 50 kronor extra. Fitthögar.

hm

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men känner att jag måste skriva något.

Jag har försökt få reda på vad några franska ord betyder, eftersom de finns i en låt som jag gillar. Jag vet inte vad låten handlar om (säkert kärlek), men jag gillar den skarpt. Hur som helst finns det ingen som riktigt vet vad orden betyder. Jag har frågat cirka tre personer, (som har läst franska i flera år) men ingen av dem vet till 100% , utan de gissar mest. Jag är såå nyfiken. Hon som sjunger låten upprepar orden massor av gånger.
Ska i alla fall fråga en kompis som är därifrån. Jag är väldigt säker på att hon vet.

fyrverkerier

Ungdomar är så jävla irriterande. De tycker det är såååå roligt att kasta fyrverkerier mot folksamlingar. Sen springer de skrattande därifrån, och kollar på medan någon stackare får en kroppsdel bortsprängd, som om det vore en spännande action film. De skjuter även in raketer i tunnelbanestationen från Plattan.
Någon borde klistra fast en riktigt festlig smällare på deras huvud.

drömmar

Drömmar är bra ibland. Alltså, drömmar man har när man sover. Ibland är de mindre bra. Jag drömmer konstiga saker, saker som att jag blir knuffad från takbyggnaden, saker som att hissen aldrig stannar, och att jag blir skjuten. Dessa drömmar har blivit så vanliga att jag knappt skräms längre. Igår kväll hade jag å andra sidan en väldigt väldigt bra dröm. Den var så bra, jag ville aldrig vakna. Men så gjorde jag det. Vakna, alltså.

Klockan 6 vaknade jag självmant. Och insåg att det bara var en dröm. Jag försökte tvinga mig själv till att sova en timme igen, så att jag kunde fortsätta med drömmen, men tyvärr. Har du en gång fattat att det inte var sant, är det kört.
Jag har inte haft en sådan bra dröm på flera år. Vem vet när jag drömmer något lika bra igen?

image46

skola igen

Jag kan inte fatta att två veckor av skönt lov redan har gått. Imorse var det ännu mer obegripligt. Jag känner mig elak men jag måste säga att jag inte var glad för att träffa mina klasskamrater/någon i skolan. Nej, jag vill sova istället för i helvete! Alla säger hej och hej vad roligt det är att se dig igen, men egentligen tänker de; fuck off! Du representerar skolan, skolan som jag hatar.

Okej, ska lägga av med att överdriva. Hej skola!

michael scofield

image42
image45
Visst liknar det Wentworth Miller / Michael Scofield något enormt?!
Nej det är inte när Wentworth Miller var ung. Det är är den franske Gaspard Ulliel som har begåvats med världens vackraste ansikte, sexigaste accent och de finaste ögonen man kan tänka sig...
image44

RSS 2.0