red eye - öga för halvdan thrillerRachel McAdams är alltid en anledning till att se på halvdåliga filmer. Hon är så förkrossande vacker, och om hennes skådespelsinsatser var lika bra skulle hon vara rentav dödlig i filmvärlden. Jag påstår inte att hon är dålig (långt ifrån! Hon är en duktig skådespelerska), utan jag påpekar bara det osagda. Red eye är en film som handlar om Lisa Reisnerts färd till Miami. I flygplanet sitter hon bredvid en kille hon tidigare mötte på flygplatsen , och de verkar klicka. Ja, tills han såklart visar sig vara allt annat än den snälla killen som hjälpte en blond bimbo med hennes väskor.

Filmen hade potential. Det hade den verkligen. Men varför den sega starten? Det tog nästan 20 minuter innan något intressant inträffade. Tills dess var det bara en massa nonsens som inte hade något med filmen att göra. Cillian Murphy, som spelar killen, presterar helt okej i den här filmen. Han var ett perfekt val som den iskalla psykopaten, tyvärr hindrade det dåliga manuset honom från att avancera. Vill jag som regissör skrämma publiken så ska inte jag ägna halva filmen åt tomma hot.

En rätt så förutsägbar rulle, men acceptabel då den är stundtals väldigt spännande. Bestäm själv om detta är tillräckligt för att se den.

Intressant fakta: Cillian Murphy ville ha rollen så pass mycke att han flög från England till Hollywood två dagar innan hans bröllop; för att luncha med regissören. Regissören sade senare att hans ögon var det som slutligen gav honom rollen. Jag kan förstå, de är fan asläskiga!
spring och bli tjocka!Spring till godisbutiken (vettefan vad den heter) på övervåningen i Kista Galleria. Där kan man nämligen köpa 5 snickers- eller marsbar för 10 spänn. AAAAAAAAHHHHH! Jag såg en massa turkar där som lastade inför vintern. Du får ha jävligt snabba ben om du ska hinna få något alls!


PS. Ta inte illa upp, turkar. Diggar er som fan. Vad skulle jag göra utan kebabpizza?

såhär vet du när någon är internetefterbliven

Den internetefterblivna: Kan jag få din adress?

Jag blir förvånad och undrar varför, vi bor ju grannar, varför behövde hon min adress?
Den internetefterblivna: Men alltså, så vi kan prata i msn?
Aha. Min mail, alltså.

Innan vi lägger på.
Den internetefterblivna: Jag skickar en inbjudan! (Hon menar att hon ska adda mig)
Jag: ..okej.

PS. Jag var lite orolig först för att den internetefterblivna skulle hitta min blogg och se det jag skrivit, men sen avfärdade jag tanken. För det första var det inget elakt, bara fakta. För det andra är den internetefterblivna inte tillräckligt smart för att hitta en blogg, om hon så hade hela bloggadressen OCH google framför sig.

vad jag gjorde klockan fyra på morgonen igår

Jag kollade på Cops. Visste inte ens att de sände så sent (tidigt). Jag trodde att jag skulle få syn på en massa porr så fort jag satte på TV:n, men det var bara gamla hederliga amerikaner som bankade skiten ur folk. Förresten ska TV:n väck, man får ont i huvudet i närheten av den och hör det där pipet som gamla människor inte hör. Pipet gör mig illamående och deprimerad. Jag vill ha en normal TV.Några random LAPD-poliser. Det borde finnas en lag som tillät kvinnor att bära valfria byxor inom yrket. Även om jag inte bryr mig ett smack om kläder så måste jag säga att de där byxorna är rena tortyren för en stackars kvinna som vill dölja sin gigantiska rumpa. Det är fan omöjligt med de där på!

PS. Jag länkade till bilden för säkerhets skull. Tänk om någon av de i bilden skulle  hitta den här på min blogg? Jag kanske skulle bli stämd eller något. Man vet aldrig med amerikaner.

jag är en missbrukare

Jag är besatt av cola. Den gör mig lycklig. En hel dag kan vara piss, men när jag får veta att det finns cola som ska drickas, blir jag glad och glömmer alla mina bekymmer.Cola gör mig konstig också. Fan. Hade jag inte varit så glad just nu hade jag aldrig lagt upp en så ful bild på mig själv med världens mest fuckade grimas. Seriöst. Vad håller jag ens på med? Ser ut som att jag blowar en riktigt liten penis.

poppis

Min äppelpaj är så jävla populär här hemma. När den var färdig tävlade pappa och brorsan om att springa till köket och ta den första biten. Det var en hård kamp där pappa utnyttjade sin storlek och höll fast lillbrorsan medan han trängde sig in i köket. Brorsan utnyttjade sin skrikförmåga och tjöt som i helvete, och när pappa släppte honom i tron att han kanske hade skadat honom, så rusade brorsan till köket och tog den första biten.


människor är inte onda

1. En man i tvättstugan gav mig sin tid. Jag insisterade och sa att han hade väntat länge, det gjorde inget, jag kunde ju ändå tvätta senare...han gav mig ändå sin tid. Jag tackade. Det var otroligt snällt.

2. En man i en film gav sitt liv för att hjälpa passagerare i ett flygplan. Han bar bort en speldosa som innehöll dödligt gas. Personligen tyckte jag det var lite onödigt, jag själv skulle nog inte ha gjort det. Jag vill ju faktiskt leva. Och dessutom var det här en film. Om det hade varit i riktiga livet är jag säker på att ingen hade gjort det. Mannen hette i alla fall George.

R.I.P. George.

hej på er

Lever ni? Jag hoppas att några dagar utan min blogg inte har gett några förödande konsekvenser. Tråkigt för er så råkar jag ha något som kallas för ett liv, även om det är svårt att tro (med tanke på mitt bloggberoende?)

Jaja. En vecka kvar till USA-valet, och det pratas om det överallt. Jag känner mig nervös av någon anledning. Tänk att det finns en stor chans att USA får sin allra första svarta president! Det råder ju Obama-feber överallt. Men jag är ändå väldigt skeptisk. Människor har en tendens att att välja trygghet före förändring. Republikanerna har ju härskat i 8 år nu, och McCain är mer erfaren än Obama. Vågar de låta den senare styra världens mäktigaste land? Det återstår att se.USA´s nästa president?


man on fireJag måste erkänna att jag varit alltför hård mot Denzel Washington. Han är faktiskt inte så hemsk som jag föreställt mig, åtminstone inte i den här actionthrillern med Dakota Fanning. Han är fortfarande  väldigt "stel" i sina rörelser, men eftersom han verkligen lever in i rollen för den här filmen så kan jag inte klaga..

Washington spelar livvakten/lönnmördaren John Creasy, vars uppgift är att skydda rikemansbarnet Pita i Mexico City där kidnappning är lika vanligt som att kissa (skämt åsido. Ta inte illa upp om du är från Mexico eller något). När hon sedan blir kidnappad blir han som galen och ser rött. Han ska ha henne tillbaka till varje pris, och må gud vaka över den som korsar hans väg!

John Creasy är utan tvekan den farligaste mördaren jag sett på TV. Skulle ens Jack Bauer rå på honom? Creasy är en sadist. Att stoppa upp en bomb i arslet på någon är inget som verkar störa honom. Sedan kommer han med de fyndigaste replikerna.

"Man: In the church, they say to forgive.
John Creasy: Forgiveness is between them and god. It's my job to arrange the meeting".


Så klyschigt men samtidigt helt jävla klockrent.Jag satt jämförde honom med Anton Chigurh i No Country For Old Men (som för i övrigt är den kallast och läskigaste mördaren på filmduken! Enda anledningen till att jag gillar filmen). Trots att Chigurh ger mig kalla kårar tror jag att Creasy lätt skulle kunna knäppa honom. Dock tror(vet) jag att största skillnaden mellan dem är att Creasy dödar för att hämnas (och att han har känslor?), medan Chigurh bara verkar tända på att mörda till höger och vänster.

Se den här spännande thrillern om ni vill sitta fastklistrade i soffan(sängen?) av spänning. Det är även en film som tar upp viktiga ämnen, som korruption och svek. Det mest fängslande är dock Creasys band till Pita. Det är vacker kärlek som nästan får ens ögon att tåras. Absolut värt att se.


vem sa att jag inte kunde baka?

Visserligen ser min äppel(smul)paj ut som bajsklumpar, men det är smaken som räknas.
Och här är min kända pastasallad.i have a TV!

Jag har äntligen fått en TV! Pappas kompis skulle flytta utomlands, och undrade om inte pappa ville ha TV:n, eftersom han ändå inte kunde ta den med sig? Nu är den i mitt rum och jag misstänker att läxläsningen kommer att bli lidande. Hur fan ska man kunna plugga när en stor, saftig TV sitter där erbjuder en massa filmer och program? Jag måste vara stark. Nåja, här är den!Kvalitén är inte den bästa, men herregud, tänker fan inte sitta här och gnälla! Tack goda människa som bestämde sig för att göra mig lycklig!

äntligen höstlov!

Det känns helt uuuuuuunderbaaaart. Jag slipper skolan i en hel fucking vecka! Säg mig något som är bättre än det. Förutom att slippa skolan i 2,5 månader såklart.

hej läsare

Det blev ingen fest igår. Det blir ingen idag heller, för den delen. Utan jag ska bara fixa pastasallad åt syrran och äppelpaj åt mig och brorsan.

Igår var jag i Kungshallen med Dastan & Rosa-linn, där slösade jag 70spänn på en kebabtallrik som jag inte ens åt hälften av. Fan, men nu vet jag vad jag ska göra till nästan gång jag äter ute: svälta mig hela dagen, så jag kan äta allt på tallriken senare.

huhu

Imorgon är det paaaarty...!!!..med familjen. Jag ska fixa lite mat och godsaker för att fira syrrans födelsedag. Jaja, jag vet, en dag för sent, men vem bryr sig? En dag eller tio dagar, sak samma. Jag ska ta bilder så får ni får se hur en äkta somaliefest går till.

snart tappar jag väl bort mig själv

Jag har tappat bort mitt pass. Igen. Det är fan pinsamt. Det här är andra gången. Jag tappar aldrig bort något oviktigt som mitt H&M-kort eller till och med SL-kort, det är alltid mitt pass. Pappa har berättat en massa skräckhistorier om folk som tar lån på mitt namn och hämtar hit släktingar från Somalia med mitt pass. Seriöst. Jag måste ringa och spärra, nu.

Ytterligare 400 kronor ska gå åt till passet! Jag börjar bli expert på det här. Snart blir jag bästis med de som jobbar där."God dag, Venus! Ett nytt pass igen?"

grattis älskade syster!

Idag fyller min kära syster 16! Ingen skillnad egentligen, fjortis som fjortis. Men jag hoppas ändå att hon får uppleva massor av födelsedagar till!

Här kan ni läsa hennes tråkiga blogg, som jag tvingades länka till.


förklara varför?

Jag gick till skolbiblioteket runt 15.00, och det var stängt.  Katastrof. De stängde innan jag hann låna en bok! Hur vågar de? De vet ju att det är min dagliga rutin, att låna minst en bok! De borde ha stannat upp och sagt, "men vänta, somalien har ju inte kommit än, hon brukar alltid komma. Vi kanske ska vänta på henne?". Hur kunde de stänga och förstöra min rutin?

Nu blir jag tvungen att gå ner till källaren och leta fram någon gammal tonårsblaska som gubbar förmodligen har runkat över. Vad har jag för val? Lägga mig utan att sova? Are you out of your mind?Jag behöver inte "gå ner" till källaren, då den faktiskt finns inne i lägenheten. Glöm det där med runkande gubbar. Varför tänker jag på sådant? En liten äckelpäckel, det är vad jag är.


and then they were three..

Om tre dagar så är det lov i sju dagar. 168 timmar. Det är typ, en evighet.

Ta slut kära vecka, ta slut så jag kan börja fira. 7 dagar ledigt från skolan - they call it heaven on earth.

god morgon

Jag tog en sovmorgon och missade därmed spanskan. Men jag ångrar inte ett dugg. Min sömn är värd varenda minut! Mitt betyg i spanska kommer nog däremot inte hålla med.

Dessutom har jag fått en klockradio! Varje morgon ska jag vakna till Lugna Favoriter.


tjuvlyssnat är en härlig sida

Gym, Malmö

Man ~40 (till annan man): Oh, vad skönt det är att vara ledig! Igår sov jag till klockan elva, och det var fan inte igår man gjorde det!
En dam ~75 står länge vid kundvagnarna och verkar inte förstå hur det fungerar. Till slut går hon fram till en kassörska och ber om hjälp.
Damen: Det står att man ska lägga i fem kronor. Jag har lagt i en, men det ryms inte fler och jag har fyra kvar.Fik, Medborgarplatsen

Tjej 1: Jag var och såg Wall-E häromdagen. Jag gillar att gå på bio ensam.
Tjej 2: Jag gillar också att gå på bio ensam.
Tjej 1: Gör du? Då kan vi väl gå tillsammans?!


 


Två fyllon ~35 sitter mitt emot varandra och bussen åker förbi ett dagis.
Fyllo 1: Här gick min dotter på dagis…
Fyllo 2: Det är rätt bra där va?
Fyllo 1 (med irriterad röst): Inte fan vet jag, det var inte jag som gick där!

 katastrof!Jag är ingen moraltant och vanligtvis väldigt tolerant, men NEJ! Ska en äcklig porrstjärna få mer uppmärksamhet än hon redan har? Jag har sett den där tjejen i Tyra Banks Show, och hon är farlig! Hon njuter av att bli gangbangad och tycker inte det är något fel på att sälja sin kropp framför kameran! Vad ska småflickor tänka när de ser den här glada porrstjärnan sitta och prata om hur kul det är att få en kuk i röven som alla sedan kan få se på internet?

Vad är det för fel på att ge rollen till någon annan? Säg inte att det är för att hon har "insikt i livet" eller något sådant bullshit. För tänk om man gav filmer om våldtäkt till riktiga våldtäktsmän? Eller pedofiler? Eller mördare? Jag jämför inte porrstjärnor med sådana människor, men ni förstår förhoppningsvist vad jag menar.

Steven Soderbergh, du äcklar mig!

när fantasin skenar iväg
vågar ni..?

Jag vågar inte säga candyman fem gånger. För gör man det så kommer han och tar en. Jag såg det i en film när jag var typ 11. Han var sjukt läskig med en krok istället för hand!

Jag varnar er. Säg inte "candyman" fem gånger. Egentligen är det sjukt. En candyman ska ju vara någon snäll, som ger en godis. Varför är han ond? Varför?


the boogeyman

Vet ni att det finns en fobi som heter bogyphobia? Det betyder att man är rädd för boogeymannen.


ge mig värme!

Fan vad det var fucking iskallt ute! Mina ben kliade som i helvete. Har vi någon liten nörd som kan förklara varför kroppen kliar när det är kallt?

Jag snackade med Hafsa som babblade om att det var så kallt att hon måste skaffa en höstjacka. HÖSTJACKA?! Jag planerar att skaffa en extra vinterjacka och vantar och halsdukar! Vilken planet lever hon på? Venus eller? Haha. Nej jag skojar. Det är ju varmt hos Venus, inte kallt.

Fattar ni? Hos Venus? Haha! Jag har så skön humor.

uttråkad

Jag har inget att göra förutom att sitta framför den här sega, klumpiga datorn och skriva inlägg i den här töntiga bloggen. Jag kan inte sova, och har redan läst två av böckerna jag lånade i torsdags. Den tredje var så fucking tråkig och tjatig att jag inte orkade läsa färdigt. En god människa av Nick Hornby var det. Tänker aldrig mer läsa något av Hornby, hans böcker består bara av tusen detaljer på allt och en massa gnäll.

R.I.P. husbys egen romario

Jag kände dig inte, men hoppas att du har det bra, var du än är.

Det är så ironiskt, för ett par dagar sedan var han med i tidningen som handlade om hur han tänkte föra sitt lag till allsvenskan, och idag är han död.

Jag blir äcklad när jag tänker på hur onödigt hans död var, men det finns inget jag kan göra. Det enda vi kan hoppas på är att rättvisa skipas i antingen denna värld, eller i nästa.

varför..

..säger man dra åt helvete om man inte tror på helvetet?

varför...

...säger man tack när någon säger att man är söt eller har fint hår eller vad det nu är? Det är ju inte man själv som har bestämt att vara så? Borde inte man då säga "trevligt att du tycker det, jag ska hälsa till den som bestämde att jag skulle vara söt!".


pinsamt misstag

Det här ser jag när jag läser ett nummer av tidningen Chili.Eh..va? Hur kan man göra ett så stort misstag som journalist? USA-valet är det mest omdiskuterade ämnet just nu. Nog borde man ha upptäckt misstaget innan tidningen gick i tryck?

Sedan såg jag vem journalisten var. Aha. Det förklarar saken. Det var en modemänniska. Eller "moderedaktör", som det så fint kallas. Vem i sitt sinnes fulla bruk ger en viktig uppgift som att skriva om USA-valet, till en modemänniska? En person vars liv kretsar runt Guccikläder och den nagelfärg som är "inne" just nu? Varför kan inte modemänniskor hålla sig till att lägga in bilder på Paris Hiltons chihuahua istället? Sådant är de ju bra på.Såhär ser den pinsamma modemänniskan ut.

says who?

Jag har en redovisning i filmkunskap imorgon. Hannibal Rising handlar den om, filmen som jag hade tjatat om i hundra år, den med min blivande make, Gaspard Ulliel.

Jag vill så gärna stå där och berätta vad hans favoritvin är, om han noppar ögonbrynen, och om han har någon förklaring till varför någon där uppe bestämde sig för att göra honom till världens vackraste man?

Mot min starka vilja så blir det en vanlig redovisning med en massa babbel. Men jag ska försöka göra det så intressant som möjligt. Det finns fan ingen humor kvar i världen!

milk and toast and honey

Idag hängde jag med en vän som skulle fixa piercing i bröstvårtan. Gaaah! Jag rös och kände hur det kliade och kröp i mina egna bröstvårtor.  Min kära vän satt och skrek och grät och såg allmänt plågad ut. Öh, vem tvingade dig..? Till slut så klarade hon det ändå. Det ser lite äckligt ut, men samtidigt häftigt.

För i övrigt så har jag slösat 30 spänn på frapucino i Espresso House. Ha! Sånt jävla löjligt namn på kaffe och glass.

ingen god morgon

För jag har bara sovit två timmar i natt. Två futtiga timmar! Det tog mig femtio år att somna och när jag väl gjorde det så vips, var det dags att vakna igen.

Eftersom jag har prov idag så blir det ingen snack om skolk. Istället för att plugga igår så ägnade jag mig åt att se på I Robot, som jag ändå sett tre gånger innan. Så jävla onödigt. Vet ni mycket skit om DNA och vattenmolekyler jag kunde ha pressat in under den tiden? Istället för att sen en film jag redan sett?

dags att komma på nytt?

Jag tror mina te-exempel börjar bli lite uttjatade.

mina små raringar

Det har varit en kul lördagskväll som jag spenderade i Cafe Oprah eller vad den heter, där jag träffade på Zlatan efter matchen. Han var lite sur över att han inte lyckades lysa, men även lättad eftersom Portugal inte är enkla motståndare. Han bjöd på lite drinkar och sedan fick vi sällskap av Fredrik Ljungberg och Fredrik Reinfeldt, som hade sällskap av ett par blondiner. Hade inte han fru? Hm.

Wentworth Miller råkade också vara på stället, och efter en stunds snicksnack så undrade han om inte jag ville följa med upp till hotellet och "dricka lite te". Självklart sa jag ja, en händelse att berätta om för er i bloggen! Jag blev däremot väldigt förvånad när han sedan föreslog att vi skulle sätta oss på sängen och "snacka lite". Öh, visst, men lite Earl Grey först? Jag kom ju trots allt för att få te.

Skämt åsido. Min lördagskväll spenderade jag framför teven och såg på Exorcisten: Begynnelsen. Det var inte den med Linda Blair från 73, vilket gjorde mig rätt sur, eftersom jag verkligen ville se den. Ett av de få skräckisar som verkligen levererar.

Update: Huvudrollerna är Stellan Skarsgård och Izabella Scorupco. I Exorcisten: Begynnelsen, alltså. Två svenskar! Coolt!

aaah

Idag spelar Portugal mot Sverige i Råsunda Stadion (som jag har varit i tre gånger. Jag vet, skryt skryt skryt. Jag har också gått på gräsmattan och sett omklädningsrummet). Min syster tycker det är ascoolt att Cristiano Ronaldo kommer att vara en kvart härifrån.

Vad är det som är så coolt? Han är bara en människa. En rätt så snygg människa.

Jag driver. Who am I fooling? Jag bajsar nästan på mig. Fan, varför skaffade jag inte biljetter för??

kort inlägg

Personen som tipsade mig om fittparfymen undrade varför jag namngav henne. Först tänkte jag, men det är väl inte värsta grejen..? Sedan kom jag på att det faktiskt var värsta grejen.

 Någon som har koll på fittparfymer är ju lite..eh..skum?
För att skydda henne från äggkastning i brevlådan och småbarn som pekar och skriker "fittparfymskvinnan!", så har jag tagit bort hennes namn.

god natt

Mina små rövslickare, nu ska er kära bloggerska gå och sova. Jag har haft en rätt misslyckad utekväll, så lite Harry Potter ska jag kanske läsa innan jag sover bort ångesten och huvudvärken.

Här är en liten, söt bild som ni kan känna skadeglädje över. Känn ingen skam, ibland är det skönt att gotta sig åt andras elände. Jag gillar er ändå.låt mig berätta en kort historia

Jag har en pinsam vän.

"Mamma, jag har hittat den perfekta hårfärgen!", ropar hon och hennes mamma rusar in i rummet. Dottern hade snackat om att färga håret i en evighet, mamman var så glad att jakten äntligen var över!
"Såhär", säger dottern och visar en bild på ett svältande barn. Och pekar på håret. "Såhär vill jag att mitt hår ser ut".
Mamman blir chockad. Stum. Driver ungen? Hur han hon mage nog att visa bilden på ett svältande barn som förmodligen inte ens lever vid det här laget, och säga att det är den hårfärgen hon vill ha?

Mina små rövslickare. Jag vill inte vara alltför hård eftersom det är min vän, men låt mig avsluta med en fråga:

Are you out of your fucking mind?

hallus

Det här inlägget skriver jag bara får att få knuffa ner fittinlägget. Shit, med tanke på hur länge den legat här uppe, så kan man tro att jag är besatt av fittor eller något. Men det är jag inte, som en annan person verkar vara, Anne, du vet vem jag snackar om ;) Ojdå, hoppas inte personen ifråga läser det här inlägget.


att lukta fitta

***** berättade om att det finns en parfym som luktar fitta. Va? Det var det knäppaste jag hört. Jag vet inte vilket som är värst. De som skapade parfymen (gick de runt och luktade på fittor för att skada den perfekta fittdoften?), eller de som köper det.

"Hm, du luktar konstigt! Vad är det du har på dig?"
"Fitta"
"Va??"
"Fitta"
"Vad fan kallade du mig?"
"Nej, alltså..det är en parfym som luktar fitta"Namnet på "parfymen" ska jag hålla hemligt. Det finns faktiskt småbarn som läser bloggen, inte vill jag att de söker på Google och hittar bilder de sent kommer att glömma.
en tönt

Deniz pratade om sin låtsaspappa när jag avbröt henne och frågade om inte hon menade sin styvfar?
Deniz reagerade med ett garv. Och därpå spydigt: Vem fan säger styvfar? Sedan blev jag kallad för tönt. Inte mig emot, även om jag föredrar nörd.

Man brukar säga låtsaskompis om en inbillad vän. Det är ju sjukt töntigt att säga det om någon som inte är inbillad.

Det var en kaxig liten unge en gång som bestämde att jag från och med den dagen var hennes "låtsaskompis". Jag blev jätteledsen och gick hem och grät. Fattar ni hur hemskt det är att vara på låtsas? Fattar du vad du utsätter din styvpappa för, Deniz? Jag tvivlar på att han gråter om kvällarna, men jag skulle inte bli förvånad. Människor är känsliga.

livet är orättvist

Hejdå MVG, välkommen IG!

Svenskprovet gick dåligt. Som fan. Jag orkar inte ens klaga. Kan inte påstå att jag inte pluggade, tyckte jag kunde rätt mycket men frågorna var formulerade på ett sådant sätt att man inte visste vad man skulle svara.

Där rök i alla fall mitt MVG i Svenska B. Bara på grund av att jag inte kunde svara på dumma frågor om sånger från 1200-talet. Livet är surt.

Nåja, inlägget ska såklart inte sluta på det sättet. Tror ni jag vill ge er en chans att bli skadeglada eller? Närå. Provet gick pissdåligt men jag är ändå glad. Fattar ni? Inbilla er inte att jag ligger i min säng och snyter mig med Harry Potter-näsdukar.

congrats

Idag blir min kära vän Anna myndig! Grattis på födelsedagen!


it's a brand new day, things will go my way...

Imorgon har jag svenskprov och redovisning i samhälle. Har en sådan jävla ångest för jag har inte alls pluggat tillräckligt för att inte ha ångest. Fan. Kan inte jag få vrida tillbaka tiden några timmar? Snälla? Jävla skit. Ska börja plugga nu istället för att skriva i bloggen.

dagens outfit

Rött lakan från okänt
Strumphandskar från okänt

Bilden är tagen hos min kompis, eftersom jag inte har en jävla katt fastklistrad på dörren.

rökning dödar

Deniz, Rosalinn, Cattis & Nicole ägnade sig åt att röka så mycket att jag själv stinker rök nu. Men det är lite häftigt. Jag kommer att gå runt och stinka rök och folk kommer att skaka på huvudet och medlidsamt säga, "Stackars somalie. Snart får hon väl lungcancer. Till och med snabbare än vanligt. De där nere i Afrika blir ju sjuka oftare, eller?". Jag kommer att se ut som en stackare som snart är på väg att möta Den Berömda Döden. Men i själva verket kommer jag att leva länge.

 Då har jag nog sparat tillräckligt med pengar för att kunna köpa mer än rosor till Deniz på hennes begravning. Jag hoppas hon blir glad och inser att jag inte är snål.

ööh?

Blondinbella vill veta varför man applåderar efter att ett flygplan har landat. Så det är på hennes utelista. Att berömma piloten för att vi har landat ner välbehållna, är alltså något som är "ute".

"Omygaaash, de där skorna är såå ute!"
"Näää, vet du vad som är värsta utegrejen nu elr??? Att klappa när flygplanet har landat!"
"Omygaaaaash! Driver du elr???, det är väääärldens utaste grej ju!"

RSS 2.0