pastaincidenten

Fan vad mycket liv det blev lite tappad pasta. Det är inte som att man dör av det. Äckligt ja, men inte farligt. Och man ser tydligt i klippet att de bara slevade upp pastan som låg överst. Jag förstår personalen fullkomligt, alternativet till att ge de jävla barnen lite tappad pasta var att arbeta övertid. Jag skulle ha gjort precis samma sak.

konsten att jävlas

Jag åkte till Kista Bibliotek efter skolan för att låna en bok jag har velat läsa länge. Jag avskyr att låna böcker i Kista, för varje jävla gång jag passerar larmet så tjuter den. Varje jävla gång, trots att jag lånar och gnuggar boken mot plattan för att avaktivera larmet. Hur tror ni det ser att den tjuter det högsta den kan, och passande nog så står en somalie där med  billiga skor och (som det ser ut) är i färd med att tjuva böcker?

Boken som jag skulle ha fanns inte där den borde finnas, bibliotekarien gjorde sitt bästa för att hjälpa mig men konstaterade sen att någon förmodligen har flyttat på den. Jag kände hur blodet kokade av ilska. Någon kuksugare hade bestämt sig för att jävlas och la ner tid på att ta böcker från deras platser och gömma dem. Genialiskt. För jag var så förbannad, så himla förbannad att vem det nu än är, hoppas jag att hon eller han får ett jävligt surt liv.


dilemmat är löst

Jag lyckades övertala Sara men eftersom vi inte har pluskort så måste vi tillbaka hem i kylan. Aldrig i livet. Ösch, skitsamma, ser den någon annan gång istället..

dilemma

Rosalinn har dissat mig. Hon vill inte se Changeling och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag gå själv som ett mobboffer? Eller ska jag gå någon annan gång när jag så gärna vill se filmen idag?

bästa tvserien

Jag är helt besatt av Special Victims Unit som går på kanal nio måndag-torsdag. Klockan åtta varje kväll har jag duschat, fixat cappuccino och lagt mig bekvämt i sängen. Det är det enda gången jag ser på TV och det är nog världens bästa program. Jag har aldrig fastnat för liknande program som CSI, Criminal Minds, NCIS osv. De är riktigt förutsägbara, efter tio minuter vet man alltid vem som är skurken.
SVU är så intressant, varje fall är annorlunda och lyckas alltid sympatisera med karaktärerna. Fantastisk serie, se den!!


svettis på lördag

Ska registrera mig hos gymet igen på lördag. Hafsa börjar träna med mig nästa vecka men jag har lovat mig själv att inte bli för beroende av någon. Ni vet hur det är, när en kompis inte kan den dagen du vill träna så skiter du också i det. Jobbigt det där, tror det är enklare att undvika sånt om man börjar träna på egen hand innan man tränar med en kompis. Om sen kompisen dissar en så känns det inte alltför hårt.


den brutala sanningen

Den här tjejen som är på blogg.ses framsida, tycker att vi borde se kändisars fula ansikten lite oftare (se bilderna i hennes blogg). Jag kollar kommentarerna och alla verkar hålla med henne. För det första så ser man tydligt att bilderna är retuscherade. För det andra så var kvinnorna på bilderna grymt snyggare som retuscherade. För det tredje så skulle förmodligen alla tjejer retuschera sig själva på bilder de inte gillar, om de bara kunde Photoshop så bra. Det finns alltså ingen anledning i att hyckla.

Hade vi möjligheten så skulle vi ta den utan att blinka. Men det är såklart enklare att klaga på att kändisar bryr sig om sina utseenden och så skriker vi att de är dåliga förebilder. Det är lite svårt att vara stolt över sina finnar på hakan när den zoomas in och analyseras av "kändisexperter" runtom i världen. Vet inte om det bara är i Sverige folk är så jävla moraliska, men det börjar bli riktigt tröttsamt..

hahahahahahahahaha

Breaking Dawn har översatts till svenska.

Så länge vi båda andas.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Vem är det som skriver dessa patetiska översättningar? Personen förtjänar att kvävas till döds av sina egna spyor.

drama i bloggvärlden

Kenzas fula toyboy i Grekland (thank god att hon dumpade honom) skickade ett mail till Blondinbella (???) och ville sälja lite inside info om Kenza. Den jävla greken gjorde sig besväret att översätta hennes text, bli arg för att hon skrev att han var en idiot, leta upp en konkurrent, och lägga korten på bordet. Seriöst. Människan behöver skaffa ett liv. Jag har alltid sagt att man inte ska lita på killar, speciellt inte finniga dj:s man träffar på ett ställe dit alla åker för att knulla och supa. Jaja, hon mår bättre utan honom.

Måste också säga att hennes läsare verkar väldigt iqbefriade.


Vad fan har filmen White Chicks med saken att göra?? Snacka om att komma med världens mest orelevanta råd.
"åh jag är ledsen för att jag inte fick mvg på naturprovet"
"tänk på din rosa tvål så blir du glad!"

give me a break

När ska man bli kvitt alla fucking modebloggerskor som gör reklam för sina pisstråkiga bloggar. Nu var det senast någon som "lovade ett leende" om jag gick in på hennes pissiga blogg. Det enda som hände var att jag blev irriterad över att jag under en bråkdels sekund faktiskt trodde på att jag skulle komma till en blogg som inte handlar om kladdkakor och hundar. Fan alltså, mänskligheten är körd.

movietime!

Min syster gav mig en biobiljett hon hade fått hos GLÖD, och jag är superglad. Frågan är vilken film jag ska se.
Valkyria, Revolutionary Road eller Changeling. Vill inte göra ännu ett misstag och känner mig alltför sviken för att lita på moviezine igen (efter deras fantaaaaaastiska recension av Benjamin Button som visade sig vara så överskattad att jag spyr).
Ska kolla noggrant på filmernas trailer och höra vad andra tycker. Återkommer med mitt beslut.


projekt

God eftermiddag! Hade bara idrott idag och efteråt stack jag och min grupp som ska arbeta tillsammans på Romprojektet till Södermalm för att ta bilder och samla in material.


god natt

Mina ögon ska vila.


rom med klassen

Har nog inte berättat det här men vi har en studieresa till Rom den 17 april. Hela klassen ska vara där i fem dagar och det kommer att bli K-U-L!. Det är skolan som pröjsar för allt, vi behöver bara ta med oss fickpengar. Ska ta asmånga bilder, och det ska inte bli som i USA.  Åh, gud vad korkad jag var. Under två hela veckor var jag tom på hjärnceller. Nåja. Man lär sig av sina misstag.

sanningens ögonblick

Ana-Maria visade hur jag ser ut i andras ögon.


tjejer till nytta sökes

Jag har hittat ett par skitsnygga skor. De är för dyra för en fattig blatte, men jättesnygga och bekväma. Men det vilar någon sorts förbannelse över mig som gör att jag inte kan gå i skor med klackar, hur korta de än är. Jag har fortfarande inte använd de senaste skorna jag köpte. Har försökt att öva men när jag försöker gå utomhus ser jag bara ut som en groda med böjda knän. Jag vet att det nästan bara är tjejer som läser min blogg, säg mig, hur lär man sig att gå i klackar??


fienden

Att plugga är min värsta fiende för jag får helt enkelt aldrig något gjort. Fem minuter in i "pluggandet" blir jag rastlös och tänker att jag bara ska se på TV i en timme eller prata en stund i telefon, så jag kan återkomma med nytt energi. Blir aldrig av, energin försvinner någonstans och nästa dag sitter jag där och undrar vad som hände.

Fan vad provet imorgon inte kommer att gå så bra.

för dum för dator

Verklig situation som supporten hos WordPerfect har råkat ut för:
"Ridge Hall, supportassistent, vad kan jag hjälpa till med"
"Hej... Jag har problem med WordPerfect."
"Vad för slags problem?"
"Jo, jag satt här och skrev då alla ord plötsligt försvann."
"Försvann?"
"Ja, de försvann?"
"Hmm. Så hur ser din skärm ut just nu?"
"Den är tom."
"Tom?"
"Det står inget på den, och den vill inte visa det jag skriver."
"Är du fortfarande inne i WordPerfect eller kom du ut i DOS?"
"Hur ser jag det?"
"Kan du se DOSprompten?"
"Vad är det för något?"
"Glöm det. Kan du se muspekaren på skärmen?"
"Nej, det finns ingen pekare. Som jag sa, den vill inte visa något som jag skriver."
"Har din monitor en lampa som visar att monitorn är på?"
"Vad är en monitor?"
"Det är den saken med skärm och som ser ut som en liten TV. Har den en liten lampa som lyser, och därigenom visar att monitorn är på?"
"Jag vet inte."
"Ok, kolla baktill på monitorn och se om du kan hitta strömsladden. Kan du se den?"
"Ja, jag tror det."
"Bra, följ den sladden och se om den sitter i stickuttaget i väggen. Gör den det?"
"Ja, det gör den."
"Bra, när du var baktill på skärmen, såg du om det satt två kablar i monitorn, eller bara en?"
"Nej."
"Kolla det, det ska finnas två kablar som ska sitta inpluggade där."
"Det gör det."
"Ok, följ den andra sladden och säg mig om den sitter fast i bak på datorn."
"Jag når inte."
"Nähä, uhm, kan du se om den sitter i då?"
"Nej."
"Inte ens om du sätter knäet på skrivbordet och lutar dig över för att se?"
"Nej, alltså... Jag kan inte se bara för att det är mörkt."
"Mörkt?"
"Ja, lamporna är släckta, och det enda ljuset jag har kommer från fönstret."
"Jamen, kan du inte tända lamporna då?"
"Nej, jag kan inte."
"Inte? Varför då?"
"För att strömmen har gått."
"Har strö... Har strömmen gått? Aha! Ok, jag tror vi har hittat problemet nu. Har du fortfarande kvar lådorna som datorn kom i?"
"Öh ja, jag har dem i garderoben."
"Bra, hämta dem, och packa sedan ner din dator med monitor och allt precis som du köpte den. Ta sedan med lådorna till butiken som du köpte datorn hos."
"Jaså? Är det så illa?"
"Ja, jag är rädd för det."
"Tja.. Ok, antar jag. Vad ska jag säga till dem?"
"Säg att du är för dum för att ha en dator."

rubriklös


ingen rubrik

Jag gillar verkligen min systers laptop. För den är snabb. Så mycket snabbare än vår ruttna betongklump från 1600-talet. Det tar lång tid att lägga in bilder och ibland bestämmer den sig för att inte samarbeta alls. Då ber jag på mina bara knän om att få använda laptopen i några minuter så jag kan lägga in bilder i bloggen.

Syster är oftast snäll, men hon har gett mig stränga order om att betona att det är hennes laptop. Jag får till exempel inte skriva "laptopen", utan det måste framgå någonstans i texten att den tillhör henne. Jag vet inte riktigt vad hon vill få ut av det, tiden då det var något ovanligt och coolt att äga en bärbar dator är liksom förbi. Men inga problem, för mig är det skitsamma vem den tillhör. Det viktigaste är att det går snabbt och enkelt att ladda upp bilder.

Nu ska jag käka lite persika.


fit for life

Jag och Hafsa börjar på Friskis och Svettis i slutet av månaden - andra gången för mig. Men den här gången ska jag verkligen skärpa mig och gå dit minst två gånger i veckan! Eller något. Sånt jävla slöseri att betala femhundra spänn och inte ens gå..skäms.
bild från igår innan vi skulle se den trista filmen. fotograf: zeinab

heath ledger skulle inte ha varit så glad

Vad hemskt. En galning klär upp sig som sin favoritfigur och går runt och knivhugger oskyldiga barn. Må han brinna någonstans riktigt hett.

pain in the ass

Jag är så himla trött på att blogg.se aldrig funkar. Just nu går det inte att lägga in bilder och alltid är det något som inte funkar. Har funderat på att byta bloggsida men det verkar inte finnas någon där man får lika stor frihet som blogg.se. Jävla skit, varför ska det alltid krångla??

Benjamin Buttons otroliga liv - lång segklumpBenjamin Button föds som en åttioåring, men i sinnet är han fortfarande ett barn. Och han åldras baklänges. Genom hela filmen får vi ta del av hans så kallade "otroliga liv". Från att hans pappa dumpade honom då han inte kunde stå ut med att hans nyfödda son hade skrynklig hud, till hans sista andetag.

Efter halva filmen önskade jag att hans pappa hade dumpat honom i havet istället, så vi hade sluppit se denna tröga smörja som präglades av kloka ord man bara hör i filmer och konstiga metaforer som inte hade något med handlingen att göra. Brad Pitt gör sitt bästa med att skaka liv i den sega gamlingen som slutar som ett nyfött barn, men varför han nominerades till bästa manliga roll kommer jag aldrig förstå. Han var inte dålig, men inget utöver det vanliga heller. Jag blir lite ledsen när jag tänker på att det finns människor som livnär sig på att bedöma filmer, och deras definition av "bäst" är Brad Pitt i en sådan här roll...man tappar hoppet.

Det finns ingen klimax, bara en lång utläggning om hans liv och människor han möter på vägen. Det bästa med filmen var scenen när han är ute på öppet hav och de blir anfallna. Det är en riktigt mäktig scen, och tyvärr det enda jag brydde mig om att minnas. Benjamin Buttons otroliga liv är ingen film jag trodde skulle bli så framgångsrik i Sverige, den innehåller allt ett mästerverk inte ska innehålla. Smör, klyschor, förutsägbarhet. Hos amerikanerna kan man förstå att den går hem, det är en typisk hollywood-film som inte tar ut svängarna ordentligt, och det passar de konservativa amerikanerna perfekt.

Jag påstår inte att filmen var dålig. Den hade en del intressanta karaktärer och musiken var fantastisk, men när man sitter där och undrar om man har kommit till fel salong så står allt inte rätt till. Jag kanske hade för höga förväntningar...


tonights the night

Gud vad jag längtar till Benjamin Buttons ikväll!
"Jag är verkligen ingen filmmänniska, men den var så jävla bra!", tyckte Anna som såg den igår. Och den måste ju vara bra med tanke på hur många Oscarnomineringar den fick. Fast man ska nog inte hänga sig för mycket på Oscar. Det är surt att inte TDK nominerades till bästa film, jag tror att det helt enkelt beror på att juryn bara väljer sånt som förväntas av dem. Jaja, jag orkar inte bry mig.

LÅT TIDEN GÅ SNABBARE!


ny kategori!

I den här kategorin letar jag upp delar av låttexter och kommenterar dem.

Bosson - I believe

And I believe
I believe that time
Can tie your
soul to mine


En riktig stalkerlåt den här. Nej, om tjejen inte gillar dig så går du vidare. Du sitter inte och väntar på att era själar plötsligt från ingenstans ska bindas samman. Gå vidare med ditt liv.

I believe two hearts
Can learn to beat as one


Åh snälla någon. Jag förstår, två människor som älskar varandra ska dela allt och blablabla, men låt åtminstone hjärtat slå i sin egen takt.


happy b-day

Var hos Hafsa idag med Ayaan Barre. Märkte att det fanns en tvättkorg med kläder och tvättmedel i hissen, och när jag nämnde det för Hafsa så var det självklart deras. Hur man glömmer en tvättkorg i hissen är en bra fråga.Grattis Anne på födelsedagen!


rules are rules

Pappa har skaffat facebook och skickade en friend request till mig. Haha! Don´t think so. Ska bara ignorera honom och när han börjar undra så skyller jag på hemsidan. Det är bara en oskriven lag: man ska aldrig bli vän med sina föräldrar på facebook. Aldrig.

guide

Det var någon som ville veta hur man gjorde sin blogg intressant. Här kommer mina tips:

1. Uppdatera ofta.
Dina läsare kommer annars att tröttna på att klicka sig in i din blogg och se att du inte har skrivit något på länge. Såvida du inte har väldigt lojala läsare. Hm. Två-tre gånger om dagen är lagom.

2. Ha många bilder.
En blogg utan bilder är booooring. Köp en bra digitalkamera, en ur ixusserien till exempel, och fota mycket. Om du är för fattig för att köpa en,så kan du bara använda dig av din mobilkamera. Eller ta bilder från internet. Huvudsaken är att du har bilder, annars kommer inte många orka sig igenom dina texter. Jag menar, enda anledningen till att folk går in på Kenzas blogg är ju på grund av hennes bilder. Ingen orkar läsa hennes meterlånga inlägg. Fast det beror ju såklart på att de är tråkiga.

3. Skriv text som intresserar.
Ingen kommer palla läsa en låååång utläggning om hur du hade det i skolan idag (förutom dina vänner). Jaha, en lektion inställd, du gick till cafét och drack vatten. Hm, okej? Men om du skriver det på ett intressant sätt så funkar det. Det är lite svårt att säga hur, men sortera bort alla ointressanta detaljer som inte har något  med det du vill få fram att göra, och lägg till roliga detaljer.

4. Provocera.
Det är skittrist med perfekta människor som vill alla väl. "Nja, man kan ju inte direkt säga att han är ful, alla människor är vackra på sitt sätt.." blablabla. Jaja, hejdå politisk korrekthet, hej provokation. Fast man måste dissa på ett snyggt sätt. "Åh jag hatar hennes läppar de är så stooora jävla bimbo", är tråkigt och ingen kommer att ta dig seriöst.

5. Var ärlig.
Var ingen hycklare och skriv inte osanna grejer. Du kan såklart överdriva lite, men ljug inte för dina läsare. Ingen gillar lögnare.

6. Fin design.
Tråkigt men sant. Om du så har världens mest intressanta inlägg så kommer ingen att kolla åt det efter att ha sett din trista grå/vita design.

7. Slarva inte.
Det är sååå irriterande att läsa texter med en massa stav- och grammatikfel. Ingen ber dig att skriva perfekt, men försök åtminstone.

8. BJUD PÅ DIG SJÄLV.
Den allra viktigaste regeln. Ta dig inte på så stor allvar. Lägg ut pinsamma/roliga bilder, berätta om pinsamma händelser. Jag har ju mina dagens outfit där jag bland annat hade på mig en icapåse. Alltså, var inte rädd för att bjuda på dig själv....


Lycka till mina söta rövslickare!

Hälsningar er favoritbloggerska


sunshine

Äntligen helg! Och imorgon ska jag, Dastan, Rosalinn och Hafsa se Benjamin Buttons. Jag är glad! Den som i bloggen sa att jag bara bloggar om negativa saker har fel. Ser ni hur positiv jag är? Men bli inte för vana. Det gäller bara för tillfället. Glädje är trist. Hat är kul.

sovmorgon is da shit

Imorgon börjar jag klockan elva och det är så fantastiskt skönt. Så jag måste utnyttja det ordentligt. Jag tänker se på en film nu men jag vet inte vilken. Vanilla sky med Tom Cruise, kanske. Jag ska förresten byta vardagsjuridik mot rättskunskap. Kursen verkade helt okej men läraren var allt annat än okej. Helt jävla flummig och ägnade halva lektionen åt att para ihop folk som inte känner varandra för att "lära känna varandra". Seriöst. Det här är gymnasiet, inte femman. Redan då visste jag att jag var tvungen att försvinna därifrån. Jag ville inte gå en barnrumpakurs i ett halvår. Åh älskade filmkunskap, I miss you so much.


you´re just too good to be true..

Kenza har fått sitt hjärta krossat. Man blir ledsen för hennes skull när man läser inlägget. Stackarn, jag hoppas hon mår bättre snart. En av mina kompisar har också fått sitt hjärta krossat. Precis som jag sa, killar, man kan inte lita på dem. Lögnapor hela håriga högen.

storslaget värre

The Dark Knight fick 8 nomineringar, medan Curious case of Benjamin Button fick hela 13 nomineringar. Wow, snacka om storslaget. Och när till och med moviezine ger filmen 5/5 så är mina förväntningar over the top. Ska sen på lördag och jag tror verkligen att det här kommer att bli något riktigt stort!

surprise? inte riktigt..Och precis som jag visste så nominerades han till bästa manliga biroll. Och han kommer vinna. Om den där juryn förtjänar att kallas för jury, så vinner han. Så enkelt är det. Han nailade en av de mest komplexa rollerna någonsin, det finns ingen anledning att tveka på hans förtjänst till priset.

just another day

Idag gick jag till spanskan på, jag vet inte hur länge. Jag kan utan minsta tvekan säga att dagen jag valde spanska så vilade det en förbannelse över mig. Hatar lektionerna så jävla mycket, varje minut känns som en plågsam timme.

Nu ska jag se på 10 things I hate about you igen. Heath Ledger alltså...guds gåva till kvinnorna. Idag är det exakt ett år sen han försvann till andra sidan. Jag visste inte ens det, det var Rosalinn som påminde mig. Sorgligt, hoppas han har det bra vart han än är. Jag och Anne ska se på Brokeback någon gång. Yas tyckte det var äckligt med två killar som håller på, men jag fattar inte vad hon snackar om. Ja, två fula killar kanske, men nu handlar det om guds gåva till kvinnorna och hans toyboy. Äckligt? No comprendo.

god morgon

Idag börjar min nya kurs Vardagsjuridik och privatekonomi. Det låter pisstråkigt, och jag kommer verkligen att sakna filmkunskap.

i am in love with a dead guy

Heath Ledger är såååå megaskitsnygg i Ten things i hate about you. Handlingen är precis som vilken annan tonårsfilm, kille försöker imponera på tjej, tjej leker tuff men faller pladask. Sen lever de lyckliga i alla sina dagar. Men det är en riktig feelgod-film. Jag säger bara att den där Julia Stiles är one lucky bitch.god natt

Ska gå och sova. Men först: läsa en hjärndöd tidning.


ingen recension av pretty woman

Var hos Sara och såg Pretty Woman. Boooring. Blev väldigt besviken, den är fett tråkig ju. Fast det kanske beror på att vi såg filmen utan text. För mig spelar det ingen roll om det är svensk eller engelsk text, bara det finns en fucking text. De talar alltid så otydligt på film, man hör aldrig vad de säger. Nåja. Tråkfilm. Riktigt förutsägbar och musiken var så smörig.

då behöver vi alla hjälp
Snälla! Att staten sitter och finansierar sånt här är bara löjligt. Då vill jag gärna ha hjälp mot mitt godisberoende. Och skolkberoende. Varför inte Dark Knight-beroende också?


obamas installation

Vilken tur att man inte befinner sig i DC idag. Det är ju helt knas med all säkerhet. Men hellre för mycket än för lite.

pluggtime

Nu är det dags för plugg. Iiih, känner mig som en nörd som skriver så. Kommer inte ens ihåg sista gången jag pluggade, det var typ innan jullovet. Har ordnat fram ordbok, cappuccino och tagit på mig myskläder. Så sällan pluggar jag att det måste bli världens process när jag väl gör det.
Sen sitter jag ändå bara där och tittar på bilder eller läser i tidning. Fan.

gick inte så bra att koka korv

Glömde den på för länge.

Sen försökte jag skrapa bort det.


skolångest

Fan vad tiden går snabbt. Snart är det måndag och dags för skola igen. Vill inte vill inte vill inte. Jag har en hög med läxor som bara sitter och glor på mig. Får dåligt samvete varje gång jag passerar högen, men jag orkar inte göra dem. Vem bryr sig om kung Fredrik den femtonde? Vi borde lära oss viktigare saker. Typ fördjupa oss i Jokerns tankar. Varför är han som han är? Vad kan vi göra för att undvika att bli som honom? Och hur ska Batman kunna besegra honom? Sånt är nyttigt att diskutera.


jag är victoria beckham

Jag har inte fått så många åsikter på min nya design. Gillar ni det inte, eller? Era otacksamma jävlar. Här sitter jag och sliter för att ni ska kunna ha något fint att vila era oförskämda ögon på, och vad får jag tillbaka? Ingenting. Jag känner mig precis som Victoria Beckham vars man ständigt är otrogen mot henne. Jag är hon och ni är David Beckham. Förstår ni inte hur mycket det sårar? Jag ger och ger och ger och får noll tillbaka. Kan lika gärna gå och hänga mig själv, liksom.

Ni förtjänar inte mig. Eller min blogg. Ni förtjänar att behandlas som Victoria Beckham, en fluga. Hon behandlas som en fluga och jag känner mig som en fluga.


Fast jag har åtminstone inte en man som jämt är otrogen mot mig medan jag kämpar för att pressa ut hans barn. Haha. Puh. Nu känns det lite bättre. Män alltså, svin allihopa.

Lägg mindre tid på att trycka upp brösten och mer på att komma bort från den där smutsiga grisen du kallar för man..


snabbstädning

Ikväll kom Rosa-linn hem till mig. Jag fick veta det en timme innan och skulle aldrig hinna tvätta och dammsuga mitt rum, så jag gjorde det bästa jag kunde: kastade in kläderna i garderoben, öppnade fönstret för att lufta rummet, och plockade bort stora saker som tog för mycket plats. Det blev pyttelite fräschare.

Men det såg fortfarande så pass fult och stökigt ut att jag inte ens tänker överväga att lägga in en bild. Så ni vet.

onödigt vetande

Det här är mitt tionde inlägg för idag.

tough life

Jag kanske inte har berättat att min släkting i USA ska gifta sig och har skjutit upp bröllopet för min skull. Så jag är praktiskt taget tvungen att åka i sommar. Nu måste jag bara hitta ett fucking jobb så jag kan tjäna lite cash. Det är tillräckligt svårt att hitta jobb, men heter man Mohamed i efternamn så är det ju nästan omöjligt. Jag antar att folk tror att jag är en självmordsbombare eller något. Fan. Jag kanske borde byta efternamn till typ Karlsson. Venus Karlsson. Eller varför inte Andersson, det är ju svennigare. "Hej! Jag heter Venus Andersson!". Nej, det låter ju skitstört. En somalie som heter Venus Andersson. Det enda som är fulare är iranier med för mycket smink.

någon dag blir det dags

Ser ni hur billigt det är just nu? Det är bara några klick som står mellan mig och USA..ska jag boka en biljett med pappas bankkort? Fan vad frestande.


en stalkers bekännelser

Det här är nog en av de mest underhållande bloggar jag läst. En stalkerblogg. Tjejen åkte efter killen till Paris, ringt polisen för att fråga om de kan sätta fotboja på honom, och även flyttat till samma studentkorridor. Jag har svårt att tro att det är på riktigt, men jag bryr mig inte - det här är pure entertainment.

just den här minutenMärks det att jag är uttråkad?

best joy of all

Jag är så fucking uttråkad, men samtidigt orkar jag inte gå ut. Vad ska jag göra? Det finns inga bra filmer på TV och jag har inget att läsa. Ska jag försöka sova, klockan åtta på en fredagskväll? Piss piss piss. Jag hoppas ni också har lika tråkigt som jag. Då blir jag glad. Skadeglädje är den bästa glädjen.

Jag har fixat en konstnärlig bild. Visst är den snygg? Jag kastade huvudet till höger och vänster samtidigt som jag tog bilden, sen ändrade jag kontrasten och färgen tills det såg ascoolt ut och voila - konst.


rubriklös

Jag tror min gamla stationära dator är lite efterbliven, för min nya design syns inte här, utan det är fortfarande den gamla. Men i min systers laptop så syns den nya. Hm.

!

Ny design! Det tog inte mer än en timme. Jag är nöjd. Vad tycks?

Jag använde mig av designadinblogg, tyras blogg och designhjälp.

paris hilton dieten lockar åt sig dumskallar

Blondinbella rasar över Dennis som går på en diet där man äter mat var sjätte dag. Jag tror ingen behöver oroa sig över den här Dennis, vem bryr sig om vad en bög som vill väga 40 kg och putar med läpparna på varje bild, tycker? Jag tror inte ens någon tar honom på allvar. Hallå, det är vanlig förnuft som kräver att man vet att det inte går att äta en gång i veckan i resten av sitt liv, vadfan är det för fucking dumheter. När man sen börjar äta normalt går man ju upp ännu mer än man gick ner. Den här lilla tönten verkar inte fatta det.

Jag förstår heller inte varför Blondinbella ska sitta och leka moraltant när hon själv heter Blåst i förnamn. Det är ju såå smart att berätta för sina läsare om sin oro över att behöva sitta med tjocka människor på bussen. Jag hoppas inte hon besöker USA någongång, då får ordet tjock en helt annan innebörd.

change


Jag ska ändra design. Rosa och pastellfärger passar inte riktigt ihop med min image. Lösenordsskyddar när jag börjar ändra, det borde inte ta mer än någon dag.

oh what a glorious day

Åh, vilken underbar dag. Jag fick mina tre efterlängtade ord på både min analys om TDK och hela filmkunskapskursen. M to the motherfucking VG. Sedan var jag hos tandläkaren och allt såg bra ut, det är fint väder och snart är det helg. Det enda som fattas är att skolan brinner ner, och min lycka blir total. Skojar bara, jag råkar faktiskt gilla skolan just den här minuten.

Jag upptäckte att ni får alldeles för lite bilder i bloggen. Varför, när jag har en fullt fungerande, söt liten kamera som bara ruttnar här hemma varje dag? Nej, från och med nu följer kameran med överallt.


morning

God morgon! Jag käkar frukost.den här sorten är faktiskt väldigt god, mycket bättre än de andra jag har smakat

tankarna hos en ung tant

Det fanns en gubbe i vår byggnad som vi barn kände till när jag var runt 10 år. Vi kallade honom för snälla gubben. Anledningen till det var att han alltid gav godis till de barn som kom och ringde på hos honom. De flesta barnen älskade snälla gubben, men det fanns de som trodde att han kanske var en pedofil. Ja, inte direkt i den bemärkelsen, tioåringar använder inte riktigt ordet "pedofil", utan brukar säga att han "äter små barn", eller så.

Jag och mina vänner ville se för oss själva så under påsken gick vi och ringde på hos snälla gubben. Han öppnade dörren, gav oss en massa godisar, småpratade en stund, sen gick vi. Barnen hade alltså fel. Snälla gubben var ingen pedofil, han var bara en väldigt ensam man.

Sen insåg jag att jag inte vill bli som snälla gubben. Jag vill inte bo ensam i en lägenhet och ha små barn som ringer på då och då som enda besök. Det går inte. Jag vill vara tanten som har barn och barnbarn som kommer och hälsar på. Det slog mig att allt det där inte är möjligt om inte jag skaffar barn. Och barn är det sista jag vill ha. Hur ska det gå? Måste jag leva ensam i resten av mitt liv med en massa godis som enda sällskap?

the worrying kind

 Vi fick tillbaka våra essäer (=uppsats) och jag fick VG. Man skulle fördjupa sig i en karaktär i den pjäs man läst och jag analyserade Hamletjäveln och skrev en massa skit om hur Hamlet är en av världens bästa pjäser och blabla, fastän jag inte tycker det. Halvvägs in i pjäsen tröttnade jag som fan på hans gnäll och gråt, tack gode gud att han dog i slutet.

Imorgon får vi förresten veta vad vi fick på våra filmanalyser. Jag är hur nervös som helst, min analys om The Dark Knight var inte perfekt men den var väldigt bra. Hade jag varit läraren så hade jag gett den mvg och visat den till resten av klassen, som ett exempel på en riktigt bra analys. Men det är bara vad jag skulle ha gjort, det är inte säkert att min lärare är lika klarsynt som jag.

desperados

Varför gillar alla tjejer Sex and the city serien? Den här helt ärligt, världens tråkigaste serie. Jag somnar när jag hör på Carries eviga tjat om fula skor, Samanthas besatthet över killar och knull, Charlottes tråkiga, pryda liv med hennes fula kille som har hår på ryggen och den andra tjejen vet jag inte ens namnet på. Den går att se på när man inte har något bättre att göra, men undvik helst. Fyra desperata kvinnor vars liv går ut på knull och skor är inte det mest stimulerande för hjärnan.


alltså..

Idag under idrotten fick vi som inte skulle vara med välja mellan att skriva en uppsats om handbollens historia och redovisa det senare för klassen, eller ta bild på varandra utanför pressbyrån för att bevisa att vi hade varit där. Vår lärare verkar lite efterbliven, vad är det för töntigheter? Hur kan man tro att elever ens lär överväga att skriva en lång och invecklad uppsats, när de istället kan åka till pressbyrån som ligger två minuter bort, och ta en bild?

Jag och Rosalinn åkte tåg till fridhemsplan och tog våra bilder, sen chillade vi resten av timmen.


god morgon

Kära vänner! Igår försökte jag mig på att vara lite effektiv, så jag gick och sov redan 18.00. Det gick inte så bra, jag vaknade ett på natten och var helt klarvaken. Jag kollade en stund på TV och tvingade mig själv att sova igen. Jag hade en hemsk mardröm om en skugga som gick runt och mördade folk, jag var det första offret fast jag lyckades överleva. Okänt hur.


pris

Heath Ledger vann priset för bästa manliga biroll i "The Dark Knight" i Golden Globe 2009 inatt. Christopher Nolan gick upp och tog emot hans pris och sa några fina ord.

Maggie Gyllenhaals klänning var asful.den ser bättre ut på bild än i tv..

klumpeduns i skrikig färg är det nya gröna


ful bil vs snygg bil


Ford EdselRutten bil som jag inte ens önskar min värsta fiende.LamborghiniAaahh..definitivt ingen bil jag önskar min värsta fiende.

Tips om du åker in i fängelse

1. Bli aldrig någons "punk", dvs. flickvän. Du kommer att utnyttjas och din hallick kommer att "låna" ut dig och låta andra utnyttja dig. Snacka eller umgås inte heller med punks.
2. Skvallra aldrig till plitarna. Gör du det är det bäst att du lika gärna går och hänger dig meddetsamma, för du lär dö en mycket plågsammare död om de andra fångarna kommer på dig med att skvallra.
3. Stirra inte på andra. Det är en hårfin skillnad mellan att stirra och titta, vissa anser det vara exakt samma sak. Stirrande kan misstas för en utmaning. Kolla inte ner i golvet heller, du vill inte ju verka som en mes. Titta rakt fram.

källa;

Jag hoppas inte ni någonsin lär vara i behov av det jag skrev..

a serialkiller..

Jag har slutat kolla på Prison Break för den har blivit så jävla tråkig. Samma skit om och om igen, deras jakt tar aldrig slut och folk återvänder från det döda. Det finns en bättre serie som heter Dexter. Jag vet inte om den kommer på TV för jag kollar på internet. Dexter är den coolaste mördaren på tv, han är en vad man skulle kalla för psykopat. Här kan du se första avsnittet.


we have a winner

Vi har en solklar vinnare till finn fem fel. Stina, som gissade på att felet var FEM rosa naglar. Det hör verkligen inte till vanligheterna att jag målar mina naglar i en sådan emofärg. Låt oss säga att jag inte direkt skulle vilja bli hittad död med rosa naglar. Stina, skriv din bloggadress så "vinner" du en länk och mina femtio, smarta läsare kan få upp ögonen för en ny blogg som förhoppningsvist inte handlar om skor och ögonbrynsplockare.
pengar som borde gå till hjärnoperation

Jag kollade in fjortisen kissies blogg för första gången på väldigt länge, och det första jag ser är en massa bilder på hennes läppar och texten "resultat!". När man bläddrar lite lite längre ner ser jag en rubrik som informerar om att inlägget handlar om läppförstoringen i bilder.

Herre min skapare. Det här är ju löjligt. 14åriga tjejer som opererar sina läppar. Och det värsta är att jag inte ens ser någon skillnad. Fjortisar som lägger ner tusentals kronor på att förstora läppar istället för att gå på sina svensklektioner och lära sig stava. Vad är stora läppar bra för? Tuggar man bättre? Men det har ju inget med stora läppar att göra. Killar tycker det är snyggt? Då är det kört för kissies del. Jag har svårt att tro att någon kille med fler än två hjärnceller tycker att hon ser bra ut. Å andra sidan så har hon själv inte fler än två hjärnceller, så hon vill nog ha en lika (o)begåvad kille.


mögelbröd

För någon vecka sen luktade det grymt illa varje gång jag öppnade skafferiet. Till slut hittade jag källan till stanken, gömd bakom en massa kartonger.korvbröd som blivit grön

bättre lycka nästa gång

Imorgon ska jag och Hafsa se på Batman Begins. Jag är glad att det äntligen blir av, men känner mig också lite orolig. Senaste gången vi försökte se filmen ägnade hon sig åt att fnissa och dammsuga (?) så jag stängde av den. Jag vägrar låta en sådan bra film förödmjukas på det sättet.

lek

Finn fem fel.
goda nyheter

...till er som var oroliga över att snorungen Taylor Lautner skulle bytas ut;

Han kommer att spela Jacob Black i New Moon, det har regissören bekräftat.

källa;

terminator

Christian Bale ska vara med i nästa Terminatorfilm som kommer ut i maj. Han ersätter Arnold Schwarzenegger som har bytt bioduken mot politik, vilket var ett smart val. Han hade inget att göra i filmvärlden. Jag vet inte om han är bättre som guvernör, men så länge jag slipper se honom på TV är jag glad.Jag förstår helt ärligt inte varför Christian Bale väljer en sådan meningslös roll. Terminatorfilmerna är ju i samma klass som mr Schwarzenegger själv, det vill säga riktigt usla. Men man vet aldrig, den kanske blir en överraskning.

nya msn..

Jag har laddat ner "nya" MSN och är inte nöjd någonstans.Senast aktivitet: Denise - Usch, skola imorgoooon...
Jaha? Varför skulle jag bry mig om vad någon Denise känner inför skolan? Varför finns obetydlig information som jag inte bryr mig ett skit om på min jävla msn? Det går inte att klicka ner den där fucking funktionen heller. Och hela MSN ser ut att varit designad av ett litet barn. Fånigheter, jag tänker ladda ner den gamla istället.

Och iställer för "online" har de bytt ut det till "tillgänglig". Herregud, låter som att man fnaskar eller något. Kom och ta mig, jag är tillgänglig, ihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!Jag har haft mitt Harry Potter-namn i flera år. Retas inte..

kan inte sätta fingret på..

Jag sitter och kämpar med min analys om The Dark Knight. Jag är nöjd..men ändå inte. Den är bra, men det känns som att något kan förbättras men jag vet inte vad det är. Jag avskyr när det är så, imorgon efter att den är inlämnad kommer jag att komma på vad det var som behövde förbättras. Vad gör jag ens här? Varför bloggar jag istället för att tänka på vad felet med min uppsats är? Jag är en loser. Det är ni också. Hela världen är full av losers!

fool me once shame on you, fool me twice, shame on me

Nu har jag lärt mig en gång för alla; Ben & Jerrys glass är inte värt sitt rykte. Jag köpte den där Cookie Dough som alla snackar om, jag säger bara att de två snubbarna Ben och Jerry har verkligen tjänat miljoner på vaniljglass med sega kakdegsklumpar. Ö-v-e-r-s-k-a-t-t-a-d.


i'm not a girl, but not yet a woman

Blondinbella är 18 och ska flytta ihop med sin pojkvän som är 25. Jag kommer aldrig att förstå hur sådant kan vara okej för svenska föräldrar. Jag menar inte att det är fel, jag menar bara att om en somalieunge hade kommit med en sådan idé till sina föräldrar så hade hon suttit på ett plan tillbaka till Somalia innan hon hann säga lacucaracha.

American Psycho
Låt mig presentera en av de mest geniala filmer jag sett. American Psycho psykade ut mig totalt och bara ryktet över att det kommer en andra film gör att jag vill fira med Harry Potter maraton. (Det finns en tvåa, men från ett tjejperspektiv).

Patrick Bateman är en sjukt utseendefixerad kille vars fritid ägnas åt ansiktsbehandlingar och styrketräning. Han gillar att se sig själv i spegeln när han har sex, och har en fästmö som passar in i hans ytliga liv. En typisk, amerikansk snobb. Eller inte.

På nätterna ägnar han sig åt att döda. Allt från horor han plockat upp från mörka gränder till kollegor som går honom på nerverna. Patrick Bateman är mer än en seriemördare, han är en psykopat, den mest underhållande psykopaten du någonsin kommer att se.

Det finns verkligen ingen person som skulle kunnat spela rollen bättre än vad Christian Bale gjorde. Jag är helt mållös, en sådan här sjukt underhållande och genomtänkt film med världens bästa huvudroll har jag inte sett på väldigt länge. Jag brukar alltid säga att det är filmen som höjer skådespelaren, inte tvärtom. Det finns väldigt få fall där det är tvärtom. En skådespelare värd guld i kombination med en bra film blir ett mästerverk. Då är American Psycho ett mästerverk. Allt ifrån Batemans oförutsägbara attacker till hans komiska monologer.

Jag ville verkligen ge den här filmen femma. Men tyvärr började den på topp och blev sämre och sämre ju längre in på handlingen man kom. Slutet var inte så genomtänkt och det kan jag inte blunda för. Men behöver jag ändå påpeka att det här är en av mina favoritfilmer som jag verkligen rekommenderar?intressant fakta; regissören berättade att under den första duschscenen kom alla kvinnor som jobbade med inspelningen dit för att se Christian Bale duscha.

varning: inget man ser med mamma och pappa eller lillebror kalle som är 10 år gammal.

skolstart

Mina älskade läsare, om två dagar är det dags för skola igen. Så himla deprimerande. Jag har vant mig vid att sova minst tio timmar per natt och vill verkligen inte tvingas ändra mina sköna vanor. Jag längtar till sommarlov, då ska jag sova bort halva lovet och ägna mig åt att se på film resten av tiden. Hur många dagar är det kvar? 200 eller något sånt? 

dumma människor finns det gott omFör det första heter inte filmen Batman: The Dark Knight. Jävla fucking inkompetenta journalistjävel.

För det andra, snälla...borgmästaren i staden "Batman" säger att filmens namn har lett till ökad självmord bland kvinnorna i staden. What the bloody hells fuck? Inte ens värt att kommentera..borde inte borgmästaren lägga tid på något viktigare, som att kanske förhindra dessa självmord? Istället sitter han där med sitt håriga arsle och tror att han kan pressa ur pengar från en av världens främsta regissör för något så absurt..

Ska han dessutom stämma någon så är det Bob Kane, som skapade seriefiguren Batman, inte regissören, jävla fucking tjockskalle.

the dark knight

Vilken fantastisk film! Jag kan inte fatta att jag var så besviken när jag såg den i somras. Min syster älskade den. Gissa två gånger vad min analys handlar om. Haha. Så himla patetisk man kan vara alltså.

Recensionen som jag skrev är verkligen långt ifrån okej, jag ska skriva en ny som gör filmen mer rättvis. Fast den får fortfartande ingen femma.

gissa två gånger

Pappa gick för att hyra The Dark Knight men personalen hade aldrig hört talas om den. Pappa artikulerade namnet men de förstod inte. Den mörka natten? Nej, den mörka riddaren blir det på svenska. Hm. Är han säker på att den heter så? Japp. De kollade i datorn, inga träffar. Den var inte uthyrd eller något, filmen fanns helt enkelt inte där. Pappa bestämde sig för att leta själv och voila, fem exemplar av The Dark Knight stod längst fram på en stång. Han gick tillbaka för att visa deras misstag och personal blev helt paffa.

"Men det är ju Batman 2!".
BATMAN 2?! Andas in. Andas ut. Andas in. Andas ut. Det är verkligen inte acceptabelt att inte känna till namnet på årets kändaste film (jaja, för-en-vecka-sen-var-det-årets). Speciellt inte om man jobbar i en videobutik. Fy. Skam. Bajs. Skit. Bla.
korkade citat
"Rökning dödar. Dör du så har du förlorat en väldigt viktig del av ditt liv."

Brooke Shields

«I think gay marriage is something that should be between a man and a woman»
Arnold Schwarzenegger
"Varje gång jag ser fattiga barn som svälter på TV kan jag inte låta bli att gråta. Jag menar, jag skulle gärna vilja vara lika smal, men inte med alla de där flugorna och döden och sånt"

Mariah Carey

«I have opinions of my own --strong opinions-- but I don't always agree with them.»
- George Bush

"Jag har aldrig velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte gillar fisk. Och jag vet att det är väldigt populärt där ute i Afrika"
Britney Spears

"Så, Carol. Du är en hemmafru och mor. Har du några barn?"
Michael Barrymore
"De ounderskattade mig"
George Bush


källa
psykfilm

Ikväll ska jag kolla på American Psycho med Christian Bale. Bara trailern fick mig att börja asgarva, och det är inte ens en komedi.korkad rånare


när ska folk lära sig..

Den heter The Dark Knight, inte Batman - The Dark Knight. Varför är det så svårt att förstå det som står på fodralet? Varför?!!


hello

Hej älskade läsare! Jag hoppas att ni är på bra humör, för det är jag. Jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska skriva om till filmkunskapsrojektet som ska vara inne på torsdag. Jag har funderat ungefär i en månad, och nu känns det som att en sten har lyfts från mina axlar, haha.

högklassig mode

Sådana här skor hade jag på mig när jag var runt 9-11 år gammal. Jag såg dem som höga klackar (utan klackar) och tyckte att de var det snyggaste som fanns. Min smak var alltså genomrutten.Bilden kommer ifrån körkortsboken.

sin citySin City är en film baserad på Frank Millers serie med samma namn. Jag har velat se den länge, speciellt efter att den fick toppbetyg av Moviezine.

Alltså, ska man se en sådan här rulle får inte man vara någon moraltant eller fegis. Sin City fullkomligt flödar av blod och sex och nakna kvinnor. Men man måste ha i åtanke att det är en film som inte kan tas på allvar, den är bara gjord för att underhålla. Det är sjuk underhållning, men det är fortfarande underhållning.

Vi får följa tre olika historier. Marv vill hämnas på personen som dödade Goldie, den prostituerade kvinnan som gav honom en natt han aldrig kommer glömma. Harding är en av de få poliser som inte är korrupta, och hans mål och mening med livet är att skydda Nancy Callahan.
Dwight vill hindra Jackie Boy och hans vänner från att slå kvinnor, så han följer med honom in i Old Town, där inte ens polisen vågar sätta sin fot. Jackie Boy gör ett stort misstag..

När man ser filmen förstår man på en gång att Tarantino haft ett finger med i spelet. Är man ett Kill Bill fan lär man inte bli besviken. Sin City har polerat banan för film noir-filmer som hade sin höjdpunkt under främst femtiotalet. The Spirit, som hade premiär igår, är en film som följer exemplet. Ett dött genre kommer till liv igen.

Jag medger att jag inte direkt blev överförtjust, för min del är filmen ingen klar femma. Den är utan tvekan det coolaste och mest annorlunda jag sett på länge, men historierna känns lite för vaga för min smak. Men trots att dialogerna lätt skulle kunna falla in i "kliché"-fällan så gör skådespelarna ett perfekt jobb med att övertyga oss.
Sin City sätter krav på publiken, i och med att det är en film som definitivt inte passar alla. Har du en bred syn på filmer och diggar Kill Bill är det nog säkert att rekommendera den här för dig..


men om....

..jag skulle ge nyårslöften så skulle dem vara:

Få ett jobb
Gå ner i vikt
Se minst 200 filmer av IMDB's 250 bästa filmer

jag slickar inte toaringar

Jag kom på att jag inte har gett några nyårslöften. Förr brukade jag alltid skriva en lista och lägga den under min kudde, men jag orkar inte längre. Det är onödigt, jag håller dem aldrig. Det enda löftet jag hållit är att sluta bita på naglarna. Jag höll det i prick ett år, sedan började jag igen. Läste någonstans att man får lika mycket bakterier av att bita på naglarna som av att slicka på en toaring. Bullshit, tänk om toaringen är full av kiss? Kan man då jämföra att slicka kiss med att bita på naglarna? Det är bara skräckpropaganda. Jag mår bra av att bita på naglarna så jag tänker fortsätta.


sorgligt
blabla

God kväll/natt/morgon älskade läsare! Ni är modigare än jag trodde. Det är bra! Man ska inte vara rädd för att stå för sina åsikter. Såvida man inte lever i ett land där man blir levande bränd om man gör det. Hm. Jag skulle nog hålla tyst då.

Jag har förresten fått låna min systers laptop. Så jag sitter alltså i mitt rum och skriver det här. Det är askul, jag kan chatta med mina kompisar och kolla på serien samtidigt som jag ligger på sängen! Internet är den bästa uppfinningen.


tell me now..

Igår hade bloggen 57 besökare. Wow, vilka är ni egentligen? Äsch, jag väntar mig inte att ni ska svara. Hälften av er är säkert en massa fegisar som bara vill vara anonyma hela tiden. 

otrolig femma till otrolig film

Benjamin Buttons otroliga liv fick 5/5 av min favoritrecensent på Moviezine, som aldrig har gett en femma förr. Jag är sååå taggad inför att se den med Milkshake om två veckor då den har premiär!!!!!!!!!!!!!!!!!!


under nyår förlorar folk ögon och liv

Fyrverkerier borde vara förbjudet. I Norge så är det förbjudet för privatpersoner att använda fyrverkerier, och det borde det vara i Sverige också. Anledningen är enkelt: föräldrar köper raketer till sina snorungar som inte kan hantera det och skjuter mot folksamlingar och vips, så har någon förlorat ett öga. Man borde istället införa arrangerade fyrverkeriuppskjutningar som folk kan kolla på, och i slutändan så kan alla gå hem med alla sina kroppsdelar kvar. Jag fattar förresten inte ens vad som är så roligt att se små saker åka upp i himlen och bilda en massa färger. Är jag intresserad av färger så ser jag på regnbågen istället.nyårsafton

Det var kul igår, vi var hos Rosalinn tillsammans med Milkshakes kompisar. Sedan gick de vidare och vi hade det roligt. Klockan ett gick vi för att köpa hem kebab och kyckling eftersom allt annat var stängt.venus & rosalinnvenus, rosalinn & hanna
maaaaaaaatRSS 2.0