gah..

Allt suger de här dagarna, idag är det fredag och jag är hemma och skitnere och har ont i magen. Men eftersom det krävs väldigt lite för att göra mig glad så hoppas jag att det vänder snart...Tack Mulki för att du följde med till Seven Eleven klockan fyra på morgonen. Sa aldrig hur mycket jag skulle skriva om dig så inget gnäll. Men tack så mycket!tips till er som är rädda för bränder i hemmet

De flesta hembränder startar ju i köket, så ni som har brandvarnaren i hallen (vilket alla borde ha), stäng inte dörren till köket på nätterna. Om det börjar brinna inne i köket och dörren är öppen, åker röken ut till brandvarnaren snabbare än om man stänger köksdörren, och köket hinner rökfyllas innan röken sipprar ut under dörren. Common sense, men ibland tänker man inte på sådant.

Ni som dock inte har någon köksdörr har slösat tio sekunder av era liv på detta inlägg.gjorde det ont när du föll ner från himlen?


Smakade Marabou yoghurt rasperry för första gången i söndags, och sedan dess har jag varit besatt. Besatt av att få smaka den igen, men den verkar inte finnas någonstans.

Mutade syrran att gå till konsum eller ICA för att hitta denna himmelrik, men den har helt enkelt försvunnit. Gone. Osynlig. Borta.

Om det är någon som råkar veta var jag kan hitta den här fantastiskt goda chokladbiten, speak now or forever hold your piece.


GRATTIS!

Idag fyller lillsyrran 17 år! Känns som att det bara var igår jag drog hennes arm ur led och hon åkte till sjukhuset, trots att det var typ tio år sen!

Barn växer så otroligt snabbt, ta vara på tiden!


suck...

Milkshake och Hafsa kom nyss förbi för att tränga sig in och kräva mig på gifflar och pucko. Jag som hade lagt ner mina sista pengar på gifflarjävlarna. Nu har jag jättefå kvar eftersom Milkshake åt nästan ALLT.

Vill också att alla ska veta att hon misslyckades med sin diet eller undvik-sötsaker-vecka, gå in och hacka sönder!

Såhär illa går det if you mess with my giffles! Jag bussar alla mina rövslickare på dig!

syrran fyller år på fredag!

Jag har runt 20-30 kronor kvar av studiebidraget. Ge mig tips på vad jag kan köpa åt henne för present med de pengarna!

därför hatar lärare sina elever

Jag upptäckte en fasansfull syn när jag kom hem. Den tvåliters colaflaskan innehöll inte längre två liter, utan lite mindre än en liter. Någon hade alltså druckit halva flaskan på några få timmar.

Jag blev flyförbannad och drog in de två skyldiga i köket för ett allvarligt snack.
"Det var inte jag, jag sov!", sa brorsan.
"Det var inte jag, jag visste inte ens om att det fanns cola hemma!", sa syrran.

Jag bad den ena gå ut ur köket så jag kunde börja grilla den andra. Jag hade långa förhör med båda två, långa påfrestande förhör där jag både vrålade att straffet skulle vara olidlig för den jag kom på var ansvarig för cola-krisen, för att i nästa sekund lova immunitet om man erkände. Ingen sade något.

Jag kände mig stolt. Jag har uppfostrat mina skyddslingar väl. Jag hade sagt till dem att alltid neka när det inte finns bevis, det är så man kommer undan med det mesta i livet. Neka neka neka. Mina skyddslingar har visat att de lever efter min lära, jag är så stolt över dem.

Men. Hur bra är det egentligen att försöka blåsa den som lärde dig allt? Hur skulle det se ut om Robin började tro att han var bättre än Batman, eller om Karate Kid försökte klå upp Mr Miyagi? Som ni fattar så funkar det inte att mina egna lärjungar använder min metod, MIN METOD, emot mig.

Nu ska jag gå och avsluta förhöret efter den skyldige tills någon erkänner.


nu flyttar jag till frankrike!

konstig upplevelse

Idag på tåget så satt jag och skrev ett sms. Jag såg i ögonvrån att tjejen bredvid vände huvudet mot mig, och jag väntade tills hon skulle vända sig bort igen för det var ju rätt obehagligt att ha någon stirrande på en från sidan. Sedan märker jag att henne ansikte kommer närmare, och närmare, och närmare, och till slut så är hon lutad ÖVER min mobil för att kolla vad jag skriver!

Det var helt absurt, jag kollade på henne för att liksom visa att hon inte var särskilt diskret. Istället för att i vanlig svennestil hastigt kolla bort så ser hon på mig, och fortsätter sen att glo på min mobil..

Jag har ingen aning om vad hon tänkte, men snacka om att någon måste tala om för henne att så gör man inte, nästa person kommer inte alls att vara lika snäll som jag utan reagera med en fet höger. Rätt åt henne säger jag bara!

fight of the year

Jag och syrran upptäckte en sak när vi skulle dela upp godis mellan oss. Något som vi aldrig tidigare hade sett, men som fick oss att spänna alla muskler och bereda oss på årets fajt.
tre roliga tjuvlyssningar

Datorsalen, Stockholms universitet

Juristbrud #1: Jag håller på och chattar med en spansk kille på spanska.
Juristbrud #2: Men du kan ju ingen spanska.
Juristbrud #1: Men jag använder Babelfish. Den översätter åt dig.
Juristbrud #2: Aha, soft.
Juristbrud #1: Vafan, nu kallar han mig hora!
Juristbrud #2: VA?!
Juristbrud #1: Han säger "a que hora"!
Juristbrud #2: Det betyder "vilken tid"

 

____________________


Systembolaget, Stockholm

Äldre välklädd turist: May I pay with credit card, please?
Expediten: Yes, but I must see your leg!
Mannen: Excuse me??
Expediten: Put your leg here! (pekar på disken)

_____________


(Man 40+ sitter vid bord i en bar. En tjej 20+ står brevid och SMS:ar.)
Tjejen: Stavas "kom" med två m?
Mannen: Nej, bara med ett.
Tjejen: Tack?Men du, stavas "alla" med ett l?
Mannen: Eeh?nej, det stavas med två l. (Paus)
Tjejen: Du måste tro att jag är en sån där alfabet!


KÄLLA

men hallå?

Vet att jag har varit en riktig sugig bloggerska på sistone, men vart tror ni egentligen att ni är på väg??
personligt meddelande

Jag kommer alltid ihåg nästan alla detaljer som har med bilderna i min kamera att göra. Vad de föreställer, när de togs, av vem de togs, VARFÖR de togs av någon annan än mig osv.

 

Jag hittade den här bilden och har inget som helst minne av vem som håller i min kamera! Det var dagen då Milkshake hade sitt utspring och jag köpte några futtiga blommor på vägen (som hon senare säkert kastade) och bad personen mitt emot mig att ta bild. Men vem var det?! Är det någon som känner sig träffad? Kommer ligga uppe och tänka på det här hela natten så jag måste få svar så snabbt som möjligt!


visste ni....

...att Sveriges längsta rulltrappa finns i tbane-stationen Västra skogen? Nej, det visste ni inte. Men NU vet ni. Hehe.


en ny läppstift

Jag brukar aldrig använda läppstift för att jag helt enkelt ser ut som en putain i det, och det är ju skitdyrt (70 spänn för en pytteliten flaska). Men nu har jag hittat ett billigt alternativ som passar mig som handen i handsken! Fattar inte varför folk envisas med att köpa dyra grejer som består av tjurpiss och skit, när man kan få en fin och god (!!) färg för 5-10 spänn!

Chokladläppstift is the shit!


lureri på gång
Visste ni att julmust och påskmust smakar EXAKT likadant. Det är likadana flaskor med samma innehåll men olika namn. Så lågt att man inte ens har ansträngt sig för att skilja dem åt lite.

Man kunde till exempel ha gjort julmusten lite juligare, genom att kanske lägga till lite skinksmak. Det hade nog varit äckligt men mycket bättre än bara en kopia. Fast jag vet inte vilken som är härmapan, men personen som uppfann den borde verkligen skämmas.

äntligen!

Milkshake är tillbaka från London! Jag är SKITGLAD för Milkshake tillbaka = present till Venus!lär av anka
Varför gör inte Pamela som Anna Anka, sug lite gubbkuk och vips så får hon en stor och flottig villa med en skön pool och en massa hembiträden?


noppat ögonbrynen!

Det gjorde svinont men lätt värt det!

Före
Eftertill mikafans

Eftersom ingen av mina vänner knappt vet vem Mika är (......) så undrar jag om det finns någon annan som också tänker se världens bästa artist sjunga på Annexet (Sthlm) i mars?AAAAAAHHHH!!

MIKA KOMMER TILL SVERIGE I MARS NÄSTA ÅR! 

bra låt


Texten är skitbra och Darren Hayes (ledsångaren i videon)...wow vilken vacker människa!tunnelbana i sthlm

En av mina största rädslor är att ramla ner i spåret när tunnelbanan kommer. Jag har haft massor av mardrömmar om det, jag är skiträdd för det och förstår inte människor som kan gå på den vita linjen eller ställa sig nära kanten på perrongen när tåget kommer infarande. Det är helt jävla sjukt, det enda som behövs är en liten knuff och poff så är nästa anhalt himlen eller helvetet.

Jag har funderat lite och kommit på några saker man kan göra om man nu ramlat ner i spåret.

1. Det mest självklara. Ropa på hjälp. Om det är många minuter kvar tills tåget kommer tror jag att en eller två personer vågar sig fram och dra upp dig.

2. Trycka sig mot väggen under reklamskyltarna (om det finns plats, i vissa perronger är dessa utrymmen väldigt små). Var noga med att stiga över ledningarna och inte röra dem! Det finns ju en gul skylt där som varnar för livsfarliga ledningar. Det här rekommenderar jag inte, det funkar bara om det är bråttom och ingen verkar villig att dra upp en.

3. Det här är nog bästa alternativet efter ettan. Springa in till början av tunneln, ungefär där tåget stannar, så att föraren hinner bromsa och se dig. Att sedan komma bort därifrån är inte ett så stort problem tror jag, det brukar ju finnas spårarbetare som jobbar där medan tåget åker förbi, som jag t.ex. såg idag i Fridhemsplan.


Risken att man ramlar ner i spåret är inte så stor om man är försiktig, men man vet aldrig. Jag är inte någon expert men det här är några av sakerna jag hade gjort. Om någon har fler tips så skriv!
grattis grattis grattis!

Idag fyller Anna 19 år så jag önskar henne ett STORT GRATTIS! Vi har varit vänner i tre år, sedan första dagen vi träffades i äckliga Solna Gymnasium som vi båda lämnade samtidigt ett halvår senare. Solna sög hästballe men jag fick åtminstone någo(n)t bra utav det!


nu kommer ni till nytta!

Jag ska beställa hem ett egetdesignat bankkort!HJÄLP ÄLSKADE RÖVSLICKARE!!fått den tillbaka!

Det var en skitschyst man och hans fru som hade hittat min mobil inne i H&M och ringt hem till mig medan jag var inne i duschen. Mina syskon började banka på dörren och skrek att jag skulle skynda till Kista galleria där mannen väntade. Jag hoppade ut ur duschen och när jag torkade benen som dröp av vatten blev syskonen skitarga och skrek att jag inte förtjänade mobilen, hur kunde jag tänka på att torka benen när min älskade mobil var on its own?

Nåja, en kvart senare var jag i Kista och helt överlycklig.

TACK att det finns hederliga människor där ute! Och tack gode gud att det inte var någon liten unge som hade hittat den, hejdå mobil och hej lite extra fickpengar hade det varit då.


....

Tappade bort min mobil idag någonstans i Kista..det suger verkligen, hoppas att någon schyst hittar och lämnar..väntar tills imorgon med att spärra. FAN!

hehe


annas pre-birthday

Ikväll var jag skitnöjd med mitt år, det var väldigt snyggt om jag får säga det själv! Jag såg inte heller så illa ut.


Sedan gick jag till Anna med en god, djupfryst prinsesstårta från Ica eftersom hon fyller år på tisdag.Alla var glada och hungriga tills vi insåg att spaden inte gick igenom den jävla tårtan. Vi läste förpackningen och blev helt chockade.Eh, ursäkta mig men vem fan i helvete tror den jävla tårtan att den är? Brad Pitt eller? Stick att vi tänkte vänta i fyra jävla timmar på att den skulle bli ätbar. Nej, in i mikron blev det.
Snipp snapp slut så var kvällen slut (?).

vet inte vad rubriken ska vara

Igår spelade jag och brorsan badminton för över 200 spänn. Rena rama rånet, men vi hade jättekul så jag ska försöka tänka att det var värt det.

Eftersom jag får klagomål om att jag aldrig lägger upp bilder på mig själv (jag tycker att bloggen är proppfull av bilder på mig?!) så kommer här en onödig bild på min träningsoutfit.

Anledningen till att jag har en sådan lång tröja är för att dölja ett hål som finns mellan byxbenen. Jag har sytt igen den men jag vill ju inte att någon ska se det. Pappa tyckte att jag borde köpa nya byxor istället. Aldrig! För det första är de där byxorna ett minne från USA, för det andra: varför lägga ner en massa pengar på något som går att fixa?! Helt galet om ni frågar mig.
Och här nedan är en bild på min älskade lillebror. Såklart vann jag badmintonmatchen, men han var en värdig motståndare.världens bästa överraskning

Hittade en inplastad film som pappa köpte idag. Av alla filmer han kunde ha köpt så tog han en som jag skulle se på TV men missade, Cold Creek Manor heter den, verkar som en najs skräckfilm!

NATTEN ÄR RÄDDAD!
God natt älskade rövslickare!jag vet inte med er men..

Någonting säger mig att det är riktigt illa när polisen ägnar sig åt att storma butiker som säljer olagliga cigaretter när vi har flest anmälda våldtäker i hela Europa och flera tusentals misshandlas varje jävla dag.

sverige är på obamas sida!


två sidor

Jag har tänkt på en grej. När jag ser sur ut så ser jag verkligen skrämmande ut. Helt jävla terrifying. Fåglarna flyr, det börjar åska och spelas skräckmusik i bakgrunden. Helt ärligt, om jag inte kände mig själv och såg en bild som den nedan skulle jag verkligen tänka, "damn, vilken bitch!". Det går inte att tro att personen på bilden egentligen är en väldigt trevlig människa.


Men när jag är glad är det en helt annan historia. Man skulle kunna tro att jag aldrig gjort något annat än le i hela mitt liv. Jag ser skitsnäll ut, som en sådan som plockar upp skräp på lördagar och bjuder hem gamlingar för en "testund".


RSS 2.0