förresten

Såg en glimt av Linda Rosings toyboy Hugo i den där Mcdonalds som finns mittemot Sergels Filmstad, vet inte vad den heter. Såg ut som att han hade puckelrygg.


skitprogram

Hatar verkligen sjunde himlen, familjen är så äckligt perfekt. Såg ett avsnitt för några dagar sen där den yngsta snorungen skulle lära sig simma i ett badkar. När hon sen kom till simhallen och skulle hoppa i bassängen spelade man segermusik, och hela familjen fanns där för att stötta henne.

Det visade sig att ungjäveln kunde simma helt perfekt och jag blir så irriterad, jävla ljugiga skitprogram. Jag gick en massa veckor i simskola och övade flera gånger på olika bassänger, kan fortfarande inte simma särskilt bra, och så kommer någon snorunge och börjar proffssimma efter att ha övat i en sketen badkar?? Okej, jag kanske är lite efterbliven, men hallå, sånt här händer väl inte i verkligheten??

SKJUT hela jävla ljugfamiljen!


branden i rinkeby

Den där branden i Rinkeby känner nog många till. Jag fick ont i hjärtat när jag läste att en mamma med fyra små döttrar och deras kusin omkom. När jag sedan fick se bild på barnen och och insåg att de var somalier började nästan tårarna att rinna. Det är helt sjukt men jag känner mig skyldig på något sätt. Och jag känner sådan frustration över hur lätt de hade kunnat undvika döden.

Genom att bara stanna kvar i sin lägenhet så hade alla förmodligen överlevt. Men jag förstår mamman. Hon hörde att det brann i huset och tänkte som de flesta skulle ha gjort; få ut barnen härifrån. Och så sprang de ner för trapporna men hann aldrig ut, då de rökförgiftades och fem dog på platsen medan kusinen dog i tisdags.

Vila i frid.

Här är en länk till artikeln.

nageltortyr

Idag kom Hafsa tillbaka hem från Dubai! Det var skitkul för jag hade verkligen saknat henne.  Jag gick hem till henne för lite skvaller och bilder, sen frågade hon om jag ville "få mina naglar fixade". Visst, tänkte jag, lite fin nagellack på mina nerbitade och förstörda naglar skulle nog dölja det värsta.

Hafsa tog fram ett stort paket som innehöll alla möjliga nagelsaker. Sedan började hon frenetiskt att fila mina naglar och nagelband, lite väl hårt. "Kan inte du fila lite lösare", frågade jag. "Nej, jag måste få bort alla döda hudceller!", fick jag till svar.

Okej. När fingarna kändes som att de satt på eld så avslutade hon. Äntligen. Men nej, vi var tydligen inte i närheten av något avslut. Hafsa plockade fram ett föremål med två spetsiga ändar. "Nej", sa jag. "Lugn. Det här får bort alla döda hudceller", fick jag till svar. "Jag trodde att filen var för att få bort hudcellerna?!". "Ja, men det här också". Nej, nu tyckte jag att det gick för långt. Jag drog undan min hand och sa att jag inte ville bli plågad mer. Då blev hon arg och beskyllde mig för att vara feg och drog tillbaka handen. Jag visste att det var kört då.



Saken med Hafsa är att hon har tvångstankar.
Om hon påbörjar någonting ger hon inte upp förrän hon avslutat det. Som den där gången hon skulle noppa mina ögonbryn. När hon var färdig med ena ögonbrynet hade jag tappat känseln. Då jag såg mig i spegeln insåg jag att hon hade plockat bort hudflikar, och det rann ner små droppar av blod. Hon insisterade på att få göra andra ögonbrynet också, men jag gick hellre omkring med fuckade ögonbryn än låtit henne komma i närheten av mitt ansikte igen. Detta resulterade i en våldsam diskussion (hon ryckte tag i mitt huvud och tvingade den mot sig) på ungefär en timme.

När den smärtsamma nagelbehandlingen var över pustade jag ut och tänkte, aldrig mer. Går hellre omkring i en sjö av döda hudceller än utsätts för sådan tortyr igen. Gick hem och var ledsen.


blabla

För att skona er från en massa pisstrista inlägg så tar jag en så kallad "blogg paus". Jag återkommer när jag orkar bry mig om bloggen igen, kanske om någon vecka eller nåt. Ha en kul sommar tills dess!!

chris browns offentliga ursäkt

Den här tjejen skriver om Chris Browns offentliga ursäkt. Det enda jag tänker efter att jag har sett videon är: fan vad pinsam han är, som inte ens tog sig tid att lära sig manuset utantill.

Att ursäkten är fejk är väldigt tydligt. Han sitter ju bara där och helt håglöst upprepar en text som någon annan, förmodligen hans pressekterare skrivit. Han anstränger sig inte ens för att få det att se äkta ut. Patetiskt...


drömmar

Såg på Discovery igår. Tydligen så planerar mänskligheten att flytta till Mars och eftersom det är för kallt där, så vill man kunna utsätta planeten för avgaser så att den blir varmare och löser upp all is som ska förvandlas till floder och hav. Lite ironiskt att vi ska utsätta vår nya planet för samma skit som gör att vi inte kan stanna i vår nuvarande.

Man måste verkligen beundra människor för deras ambitioner, men jag tror att  drömmarna om att en dag kunna leva ett normalt liv i Mars bara kommer att bara vara - drömmar.


mars


tips

21 55 på kanal fem så kommer Memento, en film av Christopher Nolan (The Dark Knight, Insomnia m.m.).

Rekommenderar den om du är en sådan som gillar röriga filmer som kräver total uppmärksamhet!

dexter

Alla som har missat Dexter är jag skitavundsjuk på, för nu har ni en fantastisk serie framför er! Första säsongen är bäst, andra är grymt bra, och tredje har jag inte sett ännu. Här kan ni kolla på alla avsnitter. (Använd Megavideo eller Tudou för snabbast resultat)

..

Jag kommer inte undan den nya Harry Potter filmen. Den finns överallt! När jag går in på internet överöses jag av reklam och varje blogg jag kollar in handlar om filmen. När jag ser på TV kommer trailern hela tiden. Inte ens när jag är ute slipper jag skiten, massa reklam precis runt varje jävla hörn.

Jag får ångest, speciellt när folk som bara sett filmen kommenterar den och tycker att "Harry Potter suger", för det är helt tydligt att filmskaparnas avsikt inte är att filmatisera böckerna på ett trovärdigt sätt, utan deras avsikt verkar vara att förlöjliga dem...


kryssningen

Kom tillbaka hem från kryssningen för några timmar sen och är helt jävla dödstrött. Sov ungefär två timmar inatt, och det var så mörkt i vår hytt att jag inbillade mig att jag såg en massa skuggor av män som gick omkring och bara väntade på att kidnappa oss.

Silja Line Galaxy är verkligen hur lyxig som helst, det är svårt att tro att man befinner sig på ett skepp. Om någon täckte för fönstren och sa till mig att det här är Grand Hotell eller vad nu Sveriges snobbigaste hotell heter, så hade jag lätt gått på det.

Maten var dessvärre ett jävla rån. 100 spänn för lite köttbullar och mjölig potatismos. 100 SPÄNN! OCH PÅFYLLNING INGICK INTE!!!!!!!!!!

Förutom det och några missöden med vår hytt så hade vi det jättekul! Mina ögon är helt grusiga nu så jag ska bara publicera det här inlägget och kasta mig på sängen och somna.

Ps. Om du som är med på någon av dessa bilder är missnöjd och vill bli raderad, skicka sms så antingen försvinner bilden eller så täcker vi för ditt ansikte med en smileygubbe. GOD NATT!




mina kläder! första gången jag bar en långklänning, måste säga att det var skitnajs, kände mig hur kvinnlig som helst!



muna



skeppet!





skitsnygga lyxtrappor!



anna maria laddade inför nästa svältperiod



"ta en ny bild, mina naglar måste få komma med!!"





vår hytt





















fotboll

En jobbig sak med att bo på blå linjen är att varje gång är någon match på Råsunda så är det helt galet på tunnelbanan, om man ens kommer med. Fotboll gör verkligen snorungar av män , varje gång är det alltid ett gäng medelålders gubbar sm står och skriker att Djurgården suger, samtidigt som de skvätter öl omkring sig.

Fyfan alltså.

vad är det..

..med folk som svarar på kommentarer i sina egna bloggar. Jag menar, fet chans att man går tillbaka till bloggen och letar upp inlägget bara för att läsa ett svar i stil med "kul att du också tycker om bananer!".

Jag menar...seriöst.

några frågor om kryssning

Imorgon åker vi kryssning, Silja Line och det ska bli skitkul! Däremot finns det ett par saker som oroar mig.

1. Finns det tillräckligt med livbåtar för att få plats med allihopa?
2. Är det fortfarande "kvinnor och barn först!"-regeln som gäller?
3. Var finns flytvästarna? Finns de i hytten eller förvarar personalen dem någonstans?
4. Om man nu ramlar överbord, kommer man att sugas in i propellrarna och skäras i små bitar?




propellrar från titanic!

ingen harry potter för mig

Moviezine har gett Harry Potter och Halvblodsprinsen 5/5 och jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Jag slutade se filmerna för länge sen eftersom de bara gör mig illamående. De är inte ens en tredjedel så bra som böckerna och Daniel Radcliffe är ett skämt. Jag tror helt ärligt inte den är bra alls och tänker verkligen inte betala för att se den. Boken är helt fantastisk och jag vill inte att "den speciella känslan" ska förstöras av filmen.

en arg läsare mindre

Anonym om min profilbild:



Nähä men stick då and don´t come back, behöver inte din negativa energi i min blogg va.

hahahahahah

Gled runt på olika bloggar och kom in på någon random blogg. Kollade "inforutan" där det brukar stå lite om bloggaren.

"Hej! Jag är X år gammal och djupt deprimerad över att inte ha någon att dela tandkräm med".

Förlåt men...HAHAHAHAHAHAHHA! Jag antar att det var typ ett kul försök att säga att man är ledsen över att man är singel, men vadfan, tandkräm, kom inte bruden på något bättre..

Jag visste inte ens att det var något "saknadsvärt" att dela tandkräm med någon, jag vill i alla fall varken dela tandkräm eller säng, eftersom jag pruttar (mycket) på nätterna vill jag inte utsätta någon annan för det. Det var ett helvete att vara de där fem dagarna i Rom tillsammans med mina klasskamrater, jag var tvungen att prutta jättelångsamt så jag inte skulle väcka dem. Ett helvete som sagt, är ju van att bara braka på liksom.

lalala

Nu kommer Anna hit och det enda jag tänker är GUD VILKEN JÄVLA TUR ATT JAG STÄDADE!!!!...FÖR TRE VECKOR SEN!

Eftersom jag aldrig gör mig besväret att städa mer än en gång i halvåret så känns rummet riktigt rent och fint, jag skulle nästan kunna ta hit kungen utan att skämmas!

yaaay!

Äntligen gick det att byta profilbild!!!! Den förra bilden var såå uttjatad! Skönt att slippa den. Nu har jag lagt en ny bild. Mina ögon tåras, har aldrig sett maken till sådan skönhet. Så vacker den är, min älskade blåsa från Rom! Och det är inte bara utseendet det handlar om, den påminner mig om att aldrig mer någonsin gå på en stadsvandring i tygskor!! Låt bilden finnas där som en varning på vad som kan hända!

definition av morgon

Hur orkar människor vakna tio på morgonen när det är sommarlov och de inte har varken skola eller jobb. Klockan tio. Herregud. Jag blir helt mörkrädd. Det enda som är värre är folk som vaknar elva och säger ojojoj, inte bra, nu har jag sovit bort hela dagen!

Va? Klockan elva på förmiddagen är läskigt tidigt för mig. Ibland vågar jag inte gå ut då, för den tiden kan ju omöjligt vanliga människor vara ute, då är det ju bara våldtäktsmän och sådant som lurar i buskar och väntar på den första dumma tjej som vågat sig ut så tidigt.

moneymoneymoney



Älskar verkligen känslan man får av att hitta pengar. En tjugolapp är inte så mycket, men jag började genast tänka på vad som skulle hända med den. En glass kanske, nä, Pringles har jag inte käkat på länge. Jag var i fjärde himlen (eftersom det bara handlade om en tjugolapp, krävs ju mer för sjunde himlen) när pappa kom fram och frågade om jag hade sett en tjugolapp som låg på bordet.

Dunst, och så var man nere på jorden igen.

längre liv - för vad?

Läste nyss på text-TV att forskare har kommit med en ny substans för att förlänga livet hos möss, men att det kommer dröja ett tag innan man kan experimentera med människor.

Jag blir helt superförbannad när jag läser sådant skit. Vi människor lever i genomsnitt 80-90år innan man kolar, kanske lite längre om man har tur. Räcker inte det? Och vad har man att leva för när man är nittiofem, fast på ett ålderdomshem och måste matas med soppa eftersom man inte har några tänder kvar? Varför skulle man vilja dra ut på lidandet?

Varför inte lägga ner den energin som krävdes för att uppfinna den här livsförlängande substansen, på att istället försöka finna botomedel mot cancer, hiv och andra dödliga sjukdomar så att vissa istället får chansen att till att börja med LEVA de där nittio åren, innan man börjar tala om att leva ÄNNU LÄNGRE.



skillnaden

Jag hatar när folk blandar trovärdighet med realism när det kommer till filmer. En realistisk film är Hotel Rwanda. En trovärdig film är Alien med Sigourney Weaver.

Skillnaden är väldigt enkel och bör inte förväxlas.

Realistiska filmer är sådana som skulle kunna utspela sig i dagens läge, alltså sånt som skulle kunna hända i verkligheten (Hotel Rwanda, dock är den baserad på en verklig historia, men ni förstår min poäng). Trovärdiga filmer är filmer som övertygar dig. Första gången jag såg Alien så bestämde jag mig för att aldrig åka upp till rymden eftersom jag var helt övertygad om att det fanns sådana galna utomjordingar. När en eventuell film fått dig att vrida dig i biostolen av skräck, eller helt enkelt fått dig att tro på vad du ser, så har den fullföljt sitt syfte. Den är trovärdig.

Det är det som skiljer bra filmer från dåliga. En trovärdig film är i teorin bra, hur konstig än handlingen är. Exempel på det är Kill Sin City. Handlingen är helt vrickad och filmen är inte realistisk för fem öre, blod sprutar verkligen inte på det sättet som det gör i filmen. Men eftersom den uppfyller alla mina 6 kriterier (håller historian, dialog, skådespelarinsatser, förutsägbarhet, trovärdighet och underhållning) så är den enligt mig mycket bra och värd att se. Att den däremot inte faller alla i smaken trots trovärdighet är en annan sak.

knäckebrödsdansen

Den här knäckebrödsdansen såg jag först igår. Den är väldigt kul, men hur hade det gått om det hade varit tjejer istället? Förmodligen hade man aldrig visat det på TV då, men om man nu hade gjort det så hade folk rynkat på näsan och kallat det för vulgärt och täckt för ögonen på småbarnen.  I dansen råkar man se en glipa av ena killens kukhår, men det reagerar ingen på. Om det däremot hade varit en tjejs fitthår så hade helvetet brakat lös. Upprörda småbarnsföräldrar hade skrikit om blottning och tidningarna hade kastat sig över TV4.


musik

James Morrison är en av mina favoritartister. Hans texter är så innerliga och han sjunger alltid som att det vore hans sista låt.  Älskar passionen i hans röst!

Mina favoriter är wonderful world och If you dont wanna love me anymore.





mindtrick

Stirra en stund på den här roterande kvinnan för att sen se hur hon byter riktning!


fan

Mina trumhinnor var på väg att spricka ordentligt. Jag satt och lyssnade på lite lugn musik och i nästa sekund så hör jag ett öronbedövande tjut och skrik. Jag kastar av mig hörlurarna och andas in, ut, in, ut. Det var en idiot som hade hårdrock på sin blogg. Fan, sluta ha musik i era jävla fittbloggar, finns inget värre sätt att skrämma bort folk på.

Jag som redan är halvdöv.


att stirra ut barn på t-banan är det bästa som finns

Om man samtidigt gör fula grimaser och får barnet att gråta är det ett stort plus. Mamman säger;  "vad är det gosse lilla, gråt inte, snart får du dricka mjölk ur mammas tutte, seså gråt inte". Men att barnet är vettskrämd och inte ute efter en tutte att suga på fattar ju inte morsan. Att sikta in sig på barn som är för unga för att prata är bäst, då kan inte de tjalla och man kan fortsätta att stirra och göra snorungen obehaglig till mods.

ta tid..

Låt mig försöka räkna ut hur länge det dröjer tills någon av mina vänner ringer eller skickar arga sms som kräver att jag tar bort den eller den bilden..men den här gången har jag inte lagt ut fula bilder men det är ju alltid någon som blir missnöjd. Let the game begin.

.

Igår kväll grillade vi vid Hässelby Strand och hade det askul! Anna-Maria plockade upp en groda med sina händer ("Rosalinn: FYFAN AKTA DEN KANSKE HAR RABIES ELLER NÅT!") medan Anna när det blev mörkt ute, bara satt och lyssnade till konstiga ljud hela tiden och var helt skräckslagen och övertygad om att vi skulle bli mördade på plats. Sedan såg vi någon kille i skuggorna och Anna skrek om att han stod och blottade sig när det visade sig att den stackars killen bara var ute med sin hund. Jag fick också en sen födelsedagspresent av Anna, tusen tack!




















katterna tar över

Rosalinn: Venus..jag såg din lilla diss mot katter (ger mig värsta mördarblicken)

Rosalinn har ju en söt liten katt som heter Quincy som hon mammar åt. Hon döpte den till Quincy eftersom hon trodde att det var en hane, men när den sen visade sig vara en hona så ville hon ändå inte byta namn. Jag tycker att Quincita är ett bättre namn för en tjejkatt, men det pyser rök ur öronen på Rosalinn så fort jag nämner det. 

Hur som helst, jag tror att Rosalinn kommer att bli en bra mamma. Först låste vi ut katten från vardagsrummet när vi skulle se på film, men när den sen klöste mot dörren och jamade sig hes så sprang Rosalinn ut för att hämta den och katten var tvungen att joina oss på soffan. Jag tyckte att det blev lite löjligt, men att försöka skilja en mor från sitt barn är ju lönlöst. Så jag fick sitta där och lyssna på en massa bebisprat och gullande. Jag mådde lite illa.

hemsk sko



Vad i helvete gör fiskar i klacken?

humor på låg nivå

Brorsan innan jag äter:

Får jag smaka? Snälla?
Jag: Varför ska du smaka?! Du har redan din egen mat plus att du redan vet hur det smakar!
Brorsan: Snälla, jag ber dig, låt mig bara smaka en pytteliten bit.
Jag: Ok..
Brorsan (smakar): HAHA, jag åt DIN mat före DIG!

harry potter

igår kväll läste jag om de sista kapitlen i Halvblodsprinsen och kom ihåg hur fantastisk Harry Potter-böckerna är.

SPOILER NEDAN UNDVIK OM DU INTE HAR LÄST HALVBLODSPRINSEN/DÖDSRELIKERNA!



Jag visste alltid att Snape inte var ond. Medan alla skrek om att han var en ond jävel som förtjänade att hängas så skrev jag uppsatser i varför han inte kunde vara ond, att mordet på Dumbledore måste ha varit något sorts trick. Jag hade väldigt många bevis och kommer inte ihåg allihopa, men det här är några...

1. (Halvblodsprinsen) När Dumbledore upptäcker att Snape är med Dödsätarna, så vädjar han åt honom. Dumbledore skulle aldrig vädja för sitt liv, speciellt inte åt en Dödsätare!

2. (Teori om att Dumbledore egentligen inte var död, men där hade jag ju fel). Jag  vet att Snape svor den Obrytbara Eden och därmed var tvungen att döda Dumbledore ifall Malfoy misslyckades, men den Obrytbara Eden kanske bara gäller om folk tror att han är död? Om den man svor eden till, alltså Narcissa i det här fallet, tror att han har lyckats? Nu berättade JK aldrig hur det stod till med det, men det kan inte ha varit omöjligt att det kanske var så.

3. (Halvblodsprinsen). Anledningen till att Dumbledore inte berättade om sina Snape-kommer-döda-mig-planer till Harry var för att Voldemort är en jävel på legilimering, och skulle lätt läsa det i Harrys tankar.

4. (Halvblodsprinsen) När jag lade fram mina teorier så sa folk alltid att det ju är helt omöjligt, för hur fan skulle Snape kunna föra Voldemort bakom ljuset? Voldemort som är så bra på legilimering?

Svar: Snape är ännu bättre på ocklumenering. Det var därför Dumbledore litade på att han skulle klara av uppgiften utan att avslöjas.

Det ultimata beviset:

5. Dumbledore skulle aldrig låta Snape i närheten av sina elever om inte han var övertygad till hundra på att Snape hade övergett sin gamla herre..

Det här ovan var bara några få punkter, kommer ihåg att jag skrev flera sidor med bevis..


applåder på flygplan?

Det kan tänkas löjligt att klappa händerna åt några som bara har gjort sina jobb, men jag tycker det är viktigt att piloterna känner sig uppskattade. Annars finns det ju risk för att de tröttnar på att flyga en massa otacksamma människor och bestämmer sig för att krascha in i nåt torn som straff eller något.




ultimata husdjuret

Varför väljer människor att ha katter? Visst är de söta och gosiga och sånt, men de gör ju ingenting. De liksom bara, snyltar. Ligger och sover hela dagarna och kan inte ens försvara en mot inbrottstjuvar. Isåfall är hundar bättre, men de är ju så äckliga när de ska hålla på att slicka en i ansiktet och skit. Det ultimata husdjuret måste vara ormen. Den livnär sig på möss/råttor (vilket är perfekt om ens hus ofta drabbas av de där små äcklen) och är inte sällskapssjuk. Dessutom är de bra skrämselmetod.


världens dummaste kvinna

Googlade "How to commit murder" från sitt kontor (!!), innan hon tio dagar senare mördade maken. Borde nog ha googlat "How to commit murder - and get away with it", istället..inte för att det nog hade hjälpt så mycket, har man inte ens vett nog att gå till en offentlig dator för sådana sökningar borde man skaffa sig andra hobbies...Läs mer här

skämt eller allvar?

Citat av Brooke Shields;
"Smoking kills. If you're killed, you've lost a very important part of your life."



Brooke Shields - ingen Einstein direkt..

vänta lite...

Kom att tänka på en sak. Om Facebook har rättigheterna till de bilder man laddar upp, betyder det då att om man blir känd i framtiden så kan de sälja bilderna till högstbjudande tidning? Pinsamma bilder? Fula bilder? ALLA BILDER?

bilder

Eftersom pappa har installerat gamla ruttna Windows 2000 på vår betongklump från 1700-talet, så går det inte att ladda upp bilder. Hold on! Ska bara tjata på pappa tills han ger sig (för det kommer han att göra, det är bara en fråga om när) och fixar XP istället.


fördomar mot skåningar

Jag kan inte tänka mig att skåningar gillar amerikanska låtar, eller låtar som går på engelska. Jag försöker fantisera mig hur de sjunger med men det låter bara helt retard i mina öron. Därför har jag alltid utgått ifrån att skåningar bara lyssnar på svenska låtar, helt enkelt för att det passar i min fantasi.

kissie lever på sånt

Jag läste det här på Kissies blogg just nu. Lite puckade kommentarer som vanligt; "sen också, om man inte får hjälp av socialen kanske det är dags att fundera på att röra sig tillbaka till dit man kom från..?"

Jag blir inte ett dugg provocerad, men tycker det är underhållande att se hur hennes läsare rasar och skriver meterlånga inlägg om integration och försöker prata Kissie till rätta. Patetiskt, har de inte lärt sig än? Det är tack vare att folk orkar bry sig som pengarna rullar in till den där snorungen..

update

Bloggen har blivit som en börda. Jag vill uppdatera men har verkligen noll inspiration eller lust så därför blir det en massa skitinlägg om Michael Jacksson och sånt. Hoppas er sommar är kul, förutom att det känns som att vara tillbaka i Somalia i och med värmen så är min sommar helt okej. Inget jag direkt gråter glädjetårar över men samtidigt vill jag inte påskynda processen, jag njuter verkligen av att inte behöva gå upp sex på morgonen varje jävla dag!

RSS 2.0