flickor halsar inte!

Eller...?


image177

inte ens de snyggaste är nöjda

De fula klagar på att ingen vill ha dem. De klagar på att folk bara kallar dem för snälla och smarta, men aldrig snygg eller söt. För de är fula.

De snygga klagar på att ingen bryr sig om deras personligheter. Tjejer/killar vill bara ha dem för deras utseende, och alla tar bara för givet att de är stenkorkade (för det mesta så är de det).

Ingen blir nöjd.

mardröm

Jag drömde om att jag vägde 121 kg. Jag hade ställt mig på en våg och den visade siffrorna 121. Jag blev väldigt chockad och rädd. Visserligen så skulle jag inte kalla mig själv för smal, men såå mycket kunde jag ju omöjligt väga..?

Det bästa med mardrömmar är att de inte är sanna. Puh. Kanske är det ett tecken på att jag borde börja träna eller något?


böcker

Det enda som håller mig lugn är böcker. Min syster lånar flera böcker i veckan från biblioteket, för hon är medveten om att det enda som krävs för att hålla mig borta - är en bok.

Just nu så är hon på jakt, så hon får datorn för sig själv. Istället för pengar går jag igång på böcker. När jag är uttråkad så läser jag vad som helst. Hoppas hon hittar något. Internet är ändå skittrist.

UPDATE -

Nu har hon hittat TVÅ stycken. Visserligen så har jag redan läst dem cirka två gånger, men det var länge sen. Nu sticker jag!


image173

OBS. Det är inte min fot. Den tillhör någon annan familjemedlem.

utvald

Jag känner mig alltid speciell när jag får brev hem. När det gäller något mig, personligen. Idag fick jag två brev: ett var från LDB där jag fick ett gratisprov av deras nya Shea Oil eller vad det nu heter. Det andra brevet var från folktandvården. Då blev jag extra glad. Det betyder att staten bryr sig om mig, när de vill kalla mig till tandläkaren. De vill se hur det står till med mina tänder.

Jag blir varm om hjärtat. Sen ser jag att det bara handlar om att de ska förflytta sig till en annan lokal. Mitt hjärta sjunker. Det här är ett massbrev! De skickade ett likadant brev till min syster. Plötsligt så känner jag mig inte lika speciell längre.

photoshop är fusk

På bara några minuter kan man ändra en bild helt och hållet. Det är fusk. Man kan verkligen totalrenovera sitt utseende. Hejdå smink, Hello Photoshop!

Kolla till exempel de olika versionerna av den här bilden. Jag har inte ändrat så mycket, förstärkt färgen, slätat ut och lagt till läppstift. Men visst ser det helt naturligt ut? Det jag har gjort är egentligen ingenting jämfört med det som är möjligt att göra. Helt jävla otroligt. Här har ni svaret på alla SLITZ-brudar i tidningarna. Photoshop.


BEFORE

image169


AFTER

image170

akutsamtal

När Milkshake hade blivit bestulen på sin mobiltelefon, så ringde hon 112 och kopplades till polisen. Kvinnan som tog emot hennes upprörda samtal blev bestörd och arg när hon insåg vad saken handlade om. Hon sade till henne att man faktiskt ringer polisen när det handlar om liv och död, inte om en försvunnen mobiltelefon. Milkshake fick ett annat nummer dit hon kunde ringa och anmäla sin mobil istället.

Haha. Rolig upplevelse. Men det är ju faktiskt rätt krångligt med sådant; i stundens hetta känner man bara panik och ringer det första numret man som barn alltid uppmanades att komma ihåg. Jag menar, 112 är ju något som alla kan, till skillnad från 114 14, som man egentligen ska ringa.
 

image167


snuskgubbar i japan

Äntligen går det att logga in. Vilken tur att de ska rusta upp blogg.se, för den är verkligen hur jävla seg som helst.

I alla fall. I Tokyos tunnelbana finns det uppenbarligen enskilda vagnar för kvinnor. Ja precis, för att skydda sig mot männens skoningslösa tafsande finns det alltså vagnar där endast kvinnor har tillträde. Det finns också kvinnobussar. Och på vissa hotell så finns det våningspan endast för kvinnor.

Det här låter ju verkligen läskigt. Är männen i Tokyo så pass jobbiga att man måste åka med i män-fria vagnar för att slippa utsättas för tafsande? Det måste verkligen vara något riktigt vanligt. Åker man alltså tunnelbana i Tokyo borde man räkna med att bli tafsad. Hur blir det då om man är turist? Speciellt svensk sådan; blonda, svenska kvinnor är ju väldigt populära utomlands. De skulle nog inte få en sekunds ro.

Tur att jag inte är blond.

image166

i feel good, na-na-na-na-na-na

JAG HAR KLIPPT HÅRET. För första gången på vääääääldigt länge. Och hos någon som är någorlunda utbildad. Min kära vän Anna (som är jätteduktig!) tog sig tid att klippa och locka mitt slitna hår. Kolla resultatet. Voila!


FÖRE

image152
UNDER


      


EFTER KLIPPNING

image158


EFTER ATT MITT HÅR FÖNATS OCH PLATTATS

  EFTER ATT MITT HÅR LOCKATS

image161

    


OCH SÅHÄR GLAD VAR JAG I SLUTET

image165
UPDATE. Ojdå. Nu märker jag att det var bilden innan håret lockades. Nåja. Inte så farligt.

grannar

Våra grannar har sitt sovrum ovanför mitt rum, så jag är alltså alltid offret för en massa konstiga ljud. Igår, klockan 15.00, så trodde jag att ljudet tillhörde ett litet gråtande barn. Men sedan fattade jag att det inte var på tal om något oskyldigt barn som grät. Utan det var vuxna grejer som försiggick.

En kvinna som stönade så högt hon bara kunde. Dunkande ljud (förmodligen sängen?). Ja, sådär höll de på i cirka en timme. Sen var det tyst. Jag antar att det äntligen gick för den frustrerade kvinnan.

snygga ögonbryn

Zeinab har noppat mina ögonbryn. Jämför med före-bilden och se vilken skillnad. Att det sved som-i-jävlars-helvetets-helvete har jag glömt bort. Det är som att föda barn; först gör det jätteont men sen när barnet är ute så har man glömt bort smärtan. Så var det för mig. Ögonbrynen är som mina barn. Jag har glömt bort smärtan.


FÖRE

image150EFTER

image151

harry potter

Då har jag tagit en bild av min Harry Potter samling och snyggat till den i Photoshop.
Om ni inte redan är bekanta med Harry och hans värld....Istället för att skämmas, gå och bekanta er.  Nu.

image149


töntigt värre

Av en slump så hamnade jag på Tokio Hotels sida, och såg att man kunde vara med och tävla om en chans att bedyra sin kärlek till bandet på TV.

Tävlingen efterlyser 14-16 åringar som ska berätta i TV om hur det märks att de är TH fans, samt om de gör något som har med TH att göra som " kanske inte så många andra gör". Vad menar de då, tänker jag. Typ att man börjat hata alla skolämnen för att man läst att Bill i bandet gör det?

Personligen tycker jag det verkar rätt fånigt att medverka i TV för att berätta om hur mycket man älskar sitt favoritband. Kan inte man hålla det för sig själv? Måste man tvinga på andra TV tittare en massa värdelöst snack? Fast å andra sidan tvingas man ju som TV tittare inte att se på programmet.

Dessutom så tycker jag att de väl kunde ha varit lite mer flexibla angående åldersgränsen. Till exempel så känner jag till en viss 20 årig bloggare som dör för bandet. Hmpf, att jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag vore henne, hör inte hit, utan jag tycker mest synd om denna bloggare som inte får chans att medverka i TV och skämma ut sig. Nog för att man får gilla vad man vill, men att digga TH när man passerat tonårstiden är väl inget att skryta glatt om direkt..


dikt

Dikt av min kära lillebror:

Venus hittade en hund
Och fick en pund
Hon åkte till Lund
Och blev lite rund


Okej? Haha.

till slut

Till slut var det meningen att jag skulle bli lycklig. KAMERAN ÄR HUR JÄVLA BRA SOM HELST! Den bästa jag någonsin stött på. Skulle gärna vilja gå ut och ta en massa bilder men är fortfarande sjuk. Som i helvete. Nåja. Jag lägger upp en bild senare som bevis på att den finns! Det kommer dock inte att vara på mig. Ser för jävlig ut just nu.

skräcklåt

Varje gång jag hör Backstreet Boys "As long as you love me" tänker jag på en skräckfilm jag sett. Detta eftersom jag var på bio och såg skräckfilmen, och lyssnade på BSB's låt när jag låg i sängen och var asrädd samma kväll.

Inte för att jag lyssnar på Backstreet Boys. Absolut inte............

beroende

Jag är bokstavligt talat beroende av min nässpray. Jag måste använda den typ en gång var tredje timme, annars så kan jag inte andas. Speciellt på natten. Har så svårt att sova, näsan täpps till hela tiden.

En tjej i skolan kommenterade förresten den i onsdags.

Tjej: Din näsa är så LITEN, hur kan du andas? Seriöst, ställ dig i profil, kolla, så jävla liten!

Det där var andra gången jag fått den kommentaren.

drama queen

Jag vaknade mitt i natten av att min urinblåsa behövde tömmas. Jag hörde  att de som bor ovanför oss hade satt igång att festa igen. Det hördes riktigt hög musik. Jag stördes själv inte, jag har inga problem med att sova till sånt. Däremot var jag riktigt intresserad av hur pappa skulle reagera. Det här innebar ju att Kungen (min lillebror) skulle störas i sin sömn, och det var inget som pappa uppskattade. I själva verket ska Kungen inte störas på något sätt alls.

Så därför var det hur spännande som helst att ligga och lyssna på pappas reaktioner. Jag hörde hur han ilsket muttrade, och undrade om han tänkte gå dit och börja bråka. Till min besvikelse slutade musiken att höras. De Ovanför Oss hade väl supit sig fulla och orkade inte festa längre.

Fan. No drama.

fem riktigt dåliga filmerNu tänker jag ge tips på filmer som ni ska låta bli att se om ni redan inte sett dem.JAG VARNAR FÖR SPOILERS.

1. Passion of the Christ

Den här filmen var verkligen riktigt rutten. Den gjordes endast för att få folk att må uruselt. I två jävla utdragna timmar visar den bara hur Jesus plågades till döds. Ingenting nytt. Vi vet redan att han plågades. Är det meningen att den ska väcka sympati? Visst väckte den sympati, sympati för mig själv som satt där och genomled den jävla filmen utan någon som helst budskap.


2. When a stranger calls

Den här filmen var pinsamt dålig. Inte skrämmande för ett öre. Till slut tröttnade jag på den jävla telefonen som vägrade sluta ringa, och i scen efter scen så var det samma skit. Jill Johnson som svarar, ser rädd ut, och pratar utan någon respons. Bara någon jävel som viskar eller vad det var han höll på med. Dålig dålig.

3. The Fog


Här har man samlat två kända namn till en kass "skräckis". Tom Welling som inte ens borde få klassa sig som skådespelare, och Selma Blair som jag inte vet något om. Men att döma från den här filmen så borde båda två aldrig mer närma sig en inspelningsplats. Och hela manuset var ju bara skrattretande. Jag somnade när jag såg den här filmen. Och det har jag nästan aldrig gjort under en film. Fatta hur dålig den är.

Intressant fakta: Denna finns på IMDB lista över de 250 sämsta skräckfilmerna någonsin.

4. King Kong

Hade höga förhoppningar, då jag faktiskt gillar sådana här filmer. Men den här var hur tråkig och inte alls trovärdig. Jag menar, en jättegorilla som blir kär i en kvinna? What? Ojdå. Kanske avslöjade lite för mycket. Nåja, ni ska ju ändå inte sen den nu när jag avråder er. Visst?

5. Catwoman

Första 20-25 minuterna av filmen är ju väldigt bra. Sen går det utför. Väldigt utför. Att Halle Berry ens gick med på att göra en sådan här plågsamt usel film! Jag kände nästan för att gråta av frustration. 

Till exempel:
I en scen hamnar Halle Berry i närkamp mot en polis hon dejtar. Medan de slåss så pratar de också. Sen landar han ovanför henne, och trots att han stirrar henne i ansiktet så känner han inte igen henne. Visserligen har hon en mask som täcker för ögonen, men den täcker inte så pass mycket att han inte borde ha känt igen henne. Jag hatar när de gör sådant. Det är fan omöjligt. DET ÄR SÅ...glöm det. Se inte den här filmen bara.


kräsen?

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Speciellt förlåt till alla trogna läsare, däribland Soraia :)

Hela den här veckan har jag alltså varit på jakt efter en kamera. Fel, pappa har varit på jakt efter en kamera. Hittills har jag provat 3 kameror som jag inte har varit nöjd med. Den senaste var verkligen urläcker, en liten, mörkrosa HP. Dessvärre så var kvalitet inte lika bra, och jag vill bara ha en bra kamera. Är det för mycket begärt? Tack så mycket till min älskade pappa och min syster som har gjort sitt bästa för att hitta en bra kamera åt mig, då jag varit för sjuk för att åka själv.

Nåja. Imorgon så lämnar jag tillbaka den rosa och ska försöka köpa en Canon Ixus 70 istället, som är en av världens bästa digitalkameror. Den kostar nästan 2000:-.  Annars så köper jag en Canon Powershot eller Sony istället.


image146
Den jag har nu som imorgon åker tillbaka till butiken.
image148

Den jag vill ha.


hes

Jag är som alla som pratat med mig vet; riktigt hes. Men det är så sexigt. Jag försöker prata lite franska, och kombinerat med det hesa låter det bra. Fast vissa ord kan jag inte säga (alltså överhuvudtaget), det stockar och börjar klia i halsen, sen börjar jag hosta.

Folk hatar sjuka människor, ska man hosta i närheten av andra så ska man försöka begränsa sin hostning. Lägg alltid handen för, och vänd dig helst så långt borta som möjligt. Då blir folk nöjda.

hello

Matteprovet gick dåligt. Jag hoppas jag får G.

helvete

Hej allihopa! Imorgon har jag matteprov. Det kommer gå åt pipan.
God natt!

bajsfestivalen

Charlotte Perelli var verkligen inget speciellt. Det är inte sådana tråk låtar som säljer! Fattar folk inte det? BWO borde ha vunnit för två år sen med Temple of love. Den var en riktig vinnarlåt. Lay your love on me är inte fullt lika bra, men ändå bäst i årets melodifestival.

Annars gillade jag tvillingarna. De var hur roliga som helst och låten var verkligen en feel-good låt.

Den där upp och hoppa låten sög verkligen riktigt hårt. Pinsamt värre. Och den där jävla juryn fattar ju ingenting. Hur kunde de ens ge 4 poäng till en där skitlåten? Det var ju bara för att de var från malmö, juryn alltså, och de som sjöng skitlåten är också från malmö.

Resten är inte ens värda att kommentera. Sanna Nielsen borde hålla sig till låtar på svenska, för hennes engelska uttal är verkligen urusel.


Jävla skitfestival. De borde låta mig diktera. Jag kan sådant här.image144

Bwo med Temple of love i melodifestivalen 2006.

dostaney

Det här inlägget är tillägnat lilla Dastan, som är en rolig kompis jag gillar, även om hon tjatar om den där jävla orren hela tiden.

Dessutom är hon mycket snyggare än en viss person.

This is Dastan som brunett och som blondin.

image142


image143


årets fittpris går till....

DEN FUCKADE JURYN SOM UPPENBARLIGEN INTE FATTADE ATT DET VAR BWO SOM BORDE HA VUNNIT. ELLER RONGERDAL.


GRATTIS TILL FITTPRISET!

OBS. Återkommer lite senare med ett seriöst inlägg angående ämnet.

desperat efter balsam

Jag var väldigt desperat efter balsam, så jag gick hem till en kompis för att fråga om jag kunde få lite. Hennes mamma öppnade dörren, och berättade att kompisen sov. Jag övervägde att fråga mamman själv om jag kunde få lite balsam, men sen trängde jag undan den desperata impulsen och sa hejdå och gick därifrån istället.

Nu har jag balsam. Från Milkshake. Tack.

jag har avtjänat mitt första straff

Jag och mina syskon har skrivit en lista för tabubelagda ord. Den som säger något av dessa ord framför de andra, får tillbringa en viss tid inne i den mörka källaren. Idag var jag den första som fick vistas där.
Såhär ser listan ut:

Skit - 5min
Fuck - 10min
Hora - 20 min (längsta straffet)
Bög - 10 min

Jag sa alltså skit och fick vara i källaren i tio minuter, fast nu är det fem istället som gäller.

bild

Ser inte den här bilden läskigt Photoshoppad ut? Hennes ena lår är ju jättesmal..i förhållande till hennes vader.


image141

jaha

Här sitter jag en fredagskväll; sjuk. Eftersom jag ändå inte kan gå ut, ägnar jag mig åt att se på film, blogga och göra läxor. En fredagskväll. Nåja. Jag slipper känna stress över att behöva supa mig full. Inte för att jag någonsin super mig full. Haha.

Vadå haha? Det var inte ens kul. Varför säger jag haha om det inte ens var kul? Jag vet inte ens vad jag skriver. Eller jo, det gör jag, annars skulle det bli ett konstigt inlägg i stil med; gjetjwf JETGKJ jkdghnrg kiFNKAF f.

Men nu är det inte ett sådant inlägg. Nu är det ett knäppt inlägg där jag skriver haha för saker som inte ens är kul. Jag kanske håller på att bli humorlös. Jag håller nog på att bli tråkig. JÄVLA SKIT! Det är typ min största rädsla. Att vara tråkig.

Jag gillar inte ens ordet. Fast trög är värre. Fan så irriterande tröga människor är! Jag vill bara slå på deras tröga skallen och vråla åt dem att sluta vara tröga. Men det skulle ta dem lite tid att fatta vad jag har sagt, för de är ju tröga. Okej, ska lägga av nu. Hejdå. For now.


Haha.


troja - uppumpad pitt med rakad sjärt

image139


Jag är nog den sista i världen som ser Troja. Det borde vara en skam för alla som uppskattar filmer, att inte ha sett Troja. Det är nästan lika illa som att inte gilla Gudfadern (hrm, hrm).

I alla fall. Filmen är baserad på Homeros "Illiaden", och jag måste påpeka att den är riktigt bra. Självklart inte på samma nivå som Gladiator, till exempel, men faktiskt en sevärd film. Jag störde mig jättemycket på att det var Brad Pitt som spelade Akilles. Förlåt, men jag är inte alls imponerad. Han kändes krystad och stel, och såg bara plastig ut.


Större delen av filmen handlar om kriget mellan Sparta och Troja. Modiga män i utrustningar, kvinnor som gråter, blod som sprutar, giriga kungar, blod som sprutar, tappra kungar, ja det vanliga alltså. Filmen var inte speciell på något sätt, men ändå rätt underhållande.
Jag imponerades allra mest av Eric Bana, som enligt mig gjorde bäst ifrån sig. Ingen Brad Pitt eller Orlando Bloom feber här, även om de också höll rätt bra mått.


riktigt sjuk

Fan så jävla sjuk jag verkligen är. Jag har inte varit såhär sjuk på skitlänge, och nu slår det till med full kraft. Har varit sängliggande sen igår med hög feber, ont i halsmandlarna, jätteont när jag svalde, snorade som i helvete, och på köpet har jag inte kunnat sova särskilt länge heller.

Sådan jävla otur att jag ska bli sjuk exakt nu, när jag har världens största matteprov på måndag och en massa uppgifter att göra. Det här är jobbigt.

sjuk

Jag har upptäckt att jag förmodligen håller på att bli sjuk.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN.

Jag försöker alltid undvika folk som är sjuka, så det är orättvist att jag har blivit drabbad. Om jag verkligen är sjuk, så kommer jag att vara det i minst två veckor till. Låt oss gå igenom vem förövaren kan ha varit.

En klasskamrat kramade mig. Hon var väldigt förkyld. Fast det var typ två veckor sen, så det kan inte ha varit hon. Okej. Hafsa har jag också kramat, men hon trodde att hon led av vattkoppor. Eftersom jag inte har vattkoppor, så är det nog inte hon. Hmmm.
 Pappa var sjuk, fast det var för typ en vecka sen. Jag tror inte det är han.

Vem fan kan det vara då? Milkshake säger att kanske bara är ödet. Nej nej, jag vägrar tro på det. Någon måste ha smittat mig. Vem är den skyldige?

hej

Känns som om jag inte har bloggat på jättelänge. Stannade hemma ifrån skolan idag, hade ont i halsen. Fast var ju inte så pass sjuk att jag verkligen inte kunde gå, men men..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Återkommer.


den här har jag gjort idag

Den här tog väääldigt lång tid att göra (är ju fortfarande "nybörjare" på PS). Men all svett var värt det. Riktigt snygg, va???


image135det kostar att ha kompisar

Nu tänker jag spräcka hål i myten om att vänskap är gratis. Kanske vänskap i själva verket är kostnadsfri, men min vänskap med Milkshake har sina priser.

Sammanlagt har jag lagt ner 120 kronor på att se hennes tråkiga dansuppvisningar som hon har tvingat iväg mig på. Visst är jag en bra kompis?! 120 kronor för något jag inte ens ville gå på! Ja, jag är en väldigt bra kompis.

Men nu vill hon att jag ska gå på en dansuppvisning till som kostar 70 kronor. Tyvärr kvarstår det faktum att jag är lika hårt pank som vanligt. Visst kan jag tjata, tjata och tjata på pappa, men det kommer resultera i att jag inte kommer få något alls fram tills då jag brukar (ibland) få mina pengar. Dessutom vill jag inte trängas i en lokal tillsammans med spanjorer som inte kan ett ord svenska, igen.

Det kostar att ha vänner.

fegis

Min kompis Hafsa är en sådan fegis. Hon skulle ha ett möte med en arbetsgivare imorgon kl 13.00, men hon var inte intresserad av jobbet. Och hon vågade inte ringa och tala om det för arbetsgivaren. Varje gång han ringde klickade hon bort hans samtal i mobilen. Till slut, medan vi satt där på tåget, så erbjöd jag mig att ringa upp och låtsas vara hon.
Han: Hallå?
Jag: Hej! Det här är Hafsa, som ska ett möte med dig imorgon 13.00
(Hafsa slår mig på benet, för att poängtera att det är IDAG som mötet ska äga rum, inte imorgon som jag hade trott. Jag blir sur för att hon låtit bli att berätta den lilla detaljen, men måste fortsätta spela min roll)
Han:
Haha, faktiskt om 4 minuter!
Jag: Aha...alltså, jag ville bara säga att jag inte kan komma. Jag har fått ett annat erbjudande...
Han: Jaha. Är det därför du lade på hela tiden när jag ringde?
Jag: Nej! Alltså, jag sitter på tåget, och det är dålig mottagning....
Han: Jaha. Okej, tack för att du ringde! Hejdå!

Ja, tur var det i alla fall att jag ringde. Annars hade stackarn suttit där och väntat på någon som absolut inte tänkte dyka upp eller ringa.
 
Vilken tur att jag finns!

världens tjatigaste bok

Meg Cabot ( En prinsessas dagbok-serien, saknad-serien, hemsökt-serien, etc) har verkligen tappat stinget. Jag läste idag klart hennes bok "Tommy Sullivan is a freak", som verkligen är en jävla freak bok. Jag har seriöst aldrig någonsin läst något tjatigare. Aldrig. Den här boken var så irriterande så att man dog. Namnet Tommy Sullivan dök upp minst en gång VARJE sida. Hela boken är så jävla förutsägbar så det inte är sant.

Meg Cabot har verkigen skrivit ett gäng riktigt bra böcker. Men kom med något nytt. Inte bara om antingen populära eller impopulära tjejer. De som ständigt ljuger, de som aldrig ljuger. Jag blir så trött på de  tjatiga böckerna som alla är kopior av varandra.

carola is going doooown

Jag hörde att Carola inte gick vidare igår. Vem blev inte mer chockad om inte diva nr 1?

Enligt Aftonbladet säger Carola att "Den smärtan jag upplevt de här veckorna är obeskrivlig."

Va? Vilken smärta? Har Carola brutit armen eller något? Aha, hon snackar om den psykiska smärtan. Alltså, smärtan över att inte vara Sveriges kelgris längre. Enligt henne så har folk ringt från Norge och sagt att de skäms för Sverige. Jag fattar jag inte vad de jävla norskarna har med Sveriges bidrag att göra. Vadå skämmas?
Lägg er inte i.

Nej, jag är stolt över Sverige. Äntligen har vi bestämt oss för att haggan ska ner. Egentligen borde hon inte ens ha kommit till andra chansen, men jaja, sådant är livet. Nu tvekar hon på om hon tänker ikomma tillbaka till melodifestivalen. TIPS: Nej, gör inte det. Skäm inte ut dig mer än vad du redan gjort. Fucking kärring.

image133

såhär chockad blev hon

ond


FÖRE

image131EFTER

image132

yeah

Den här häftiga bilden har jag gjort på Photoshop. Yeah, snart är jag proffs på det här!


image130


(Ni som kan Photoshop vet att det inte är svårt. Men ni som inte kan, vet inte ;) )

what the

En tjej på blogg.se's mest aktiva listan har idag skrivit 35 inlägg. 35 jävla inlägg fyllda med bilder på kändisar.
Har hon inget liv? Förmodligen inte. Och hon verkar ju rätt desperat också.

Nåja. Sådana bloggar blir aldrig långvariga.

han möter snart döden

Patrick Swayze har bara några veckor kvar att leva. Han har drabbats av cancer (vet inte vilken sort). Så sorgligt. Jag älskade honom i Ghost, där han spelade mot Demii Moore.

Jag hoppas han dör lycklig.

image127


att stirra

Att stirra är något väldigt fel. Om man stirrar på en person, tror den personen att 1. jag har någon fläck. 2. Hon/han som stirrar tycker jag är het. 3. Hon/han vill ha stryk.

Jag skulle tro på det tredje alternativet. Jag har otroligt svårt för folk som stirrar. Och om de stirrar och samtidigt viskar, så blir jag arg och får lust att gå fram och fråga om de har något problem. Men det gör jag inte. För då ser man korkad ut. Då ser det ut som om man själv söker bråk. Och det vill jag ju inte. Inte onödig bråk i alla fall. Det har jag haft nog med gånger i mitt liv.

pinsamt

Igår fick jag reda på att typ halva klassen läser min blogg. Ojdå, tänker jag och börjar genast fundera på om jag kanske har snackat skit om någon i klassen i min blogg? Hm, nej så dum är jag inte. Har jag skrivit något annat som skulle kunna intressera dem personligen? Nej, det tror jag inte.

Sen tänkte jag på det där inlägget om hur man blir smart. Fan, de måste tro att jag är värsta besserwissern! Men det är jag inte. Eller jo, lite kanske, men jag visar inte det.

Men hur skulle jag själv ha tänkt om jag hade läst ett likadant inlägg hos någon av mina klasskamrater? Jag skulle ha tänkt "ehm, vem tror du att du är?". Så det är nog så dem tänker om mig. Bara så ni vet: Jag tror jag är Venus. Men man vet aldrig. Det kanske är en illusion.

konfrontation

En kompis och jag hade inte pratat på flera veckor. gick det till i flera veckors tid. Vi såg varandra i skolan varje dag, men ingen sa något till den andra.

Så idag ser jag den här kompisen på tunnelbanestationen. Jag ökar takten för att hinna ikapp henne. Vi kommer till trapporna. Hon hörde nog mina klackar, för hon vänder sig snabbt om, och när hon ser mig så börjar hon att...springa. Alltså nästan. Hon praktiskt taget rusade nerför trapporna. Sen gick hon med en sådan fart att jag inte hade en chans att hinna ikapp henne, såvida jag själv inte började springa (och det tänkte jag verkligen inte göra). Så jag ropade hennes namn. Hon vände sig om.

Jag: Hej. Hur mår du?
Hon: Bra...
Jag: Varför ignorerar du mig?
Hon: Jag ignorerar inte dig! Det är du som ignorerar mig.
Jag: Va? Varje gång du går förbi säger du inte ens hej.
Hon: FÖR ATT DU IGNORERAR MIG!
Jag: Det var du som började!

Ja, så kan det gå. Båda trodde att den andra ignorerades, så var och en slog tillbaka med samma medel. Sorgligt men sant. Nu är vi sams i alla fall.

photoshop

Jag är så glad kära vänner. Jag har äntligen, äntligen efter flera månaders väntan, fått Photshop. Eller, det är ju provversion i 30 dagar, men på något sätt ska jag försöka "cracka" koden, eller vad det nu kallas. Så att jag kan få permanent Photoshop.

Hm, sånt är väl emot lagen? Kanske dumt av mig att publicera det här?

äntligen

Äntligen har vi XP. Jag är så himla glad. Håller på att ladda ner Photoshop nu. Men det var en stor kamp, för Internet Explorer vägrade ladda ner, så vi fick först skaffa Firefox och ladda därifrån. Om inte Photoshop funkar kommer jag explodera. Bli skitarg. Förbanna datorn. Det måste funka!!Tack pappa, även om du inte ser det här. Du är ett geni.

bortskämd unge

Klasskamrat: Jag tänker aldrig jobba.
Jag: (skrattar). Varför?
Klasskamrat: Jag tänker bara jobba när jag måste.
Jag: Hur mycket pengar får du av dina föräldrar?
Klasskamrat: ---(kommer inte ihåg vad hon sa). En dag fick jag 500 kronor för att städa mitt eget rum.


Tänk om vi alla hade sådan tur. Då skulle jag städa mitt rum varje timme. 500x24= 12.000

Wow, 12.000 kronor varje dag! Fan vad rik man skulle vara. Men jag kom på en sak. När ska man sova? Äta? Hm. Kanske inget bra jobb efter allt. Eller så skulle man kunna jobba vanliga 8 timmar! Ja, så skulle det få bli.

pappa är så snäll

Nu har han gått ut för att försöka hitta XP åt mig. Jag har velat ha det i ungefär två månader, för utan XP eller någon nyare version så kan man inte installera Adobe Photoshop. Och jag måste ha Photoshop så snart som möjligt.

Det går inte längre att sitta framför datorn under lunchrasten eller stanna kvar efter skolan bara för att hålla på med Photoshop. Det är ju nästan gränsen till att inte ha något liv.

Låt mig också påpeka att jag inte brukar stanna så länge. Max en halvtimme. Så jag har ett liv. Typ.

ang gnällinlägget

Okej, jag tog bort det där skoltrötts-inlägget för jag orkar inte med gnäll.
Imorgon har jag redovisning i geografi som jag hoppas går bra. Geografi är enligt mig ett mycket onödigt ämne, då 90% går åt att lära oss saker som vi förmodligen aldrig i livet kommer få nytta av. I alla fall om man inte har planer på att bli geolog. Eller något sådant.

grey's anatomy

Den är så bra. Det finns nästan ingen program som jag kollar på regelbundet, men de gamla avsnitterna av Grey's känner jag att jag måste se. Det är verkligen en riktigt bra serie med duktiga skådespelare och ett utomordentligt bra manus!
Så fort jag får pengar ska jag köpa säsongerna på box. Men det kommer dröja. Väldigt länge.

pappa angående "skämtet"

- Hallå, flickor, kom hit.
- Ja, pappa?
- Det är något fel på tangentbordet.
- Vad menar du?
- När man skriver H så kommer A istället. Har ni gjort något med tangentbordet?
- Nej. (Jag fnissar. Min syster kollar ilsket på mig. Pappa blir misstänksam)
- Haha, så roligt, fixa den nu.
- Men jag har inte gjort något! (Mer fniss)
- Alltså, det här är anledningen till att du inte får XP!


Eh okej, anledningen till att jag inte har xp är för att pappa inte kunde hitta någon att låna ifrån.

- Vi har inte gjort något, det är nånting fel på datorn.
- Tror ni jag är dum eller?


Blev till slut tvungen att fixa den. Men det var ändå kul att se hur pappas blodtryck steg.

bok nummer 7 är här!!!

Nyss när jag kollade min mail såg jag att meddelande jag hade fått. Ämnet var "bok nummer 7 är här!"

Jag blev väldigt exalterad, men försökte komma på vilken bok de snackar om. Harry Potter? Nej sjuan kom ju ut i somras. Twilight-serien? Nej det är ju bara 3 delar hittills. Eller hade jag på något mirakulöst sätt missat de resterande 4 böckerna?
Jag blev alltså väldigt fundersam och undrade vilka fler serier jag följer. När jag klickar på mejlet ser jag att detegentligen står:

"Boots nummer 7 är här!".

Jaha. Boots? Skor alltså? Några fucking skor? Ser det ut som att jag bryr mig om vilka boots nummer som är här? Det kan lika gärna komma ut Boots nummer 356. Jag bryr mig inte. Fattar ni?

besatt

Jag och en mexikansk tjej är båda lika besatta av Gaspard Ulliel. Vi diskuterar allt som har med honom att göra, skickar klipp till varandra, diskuterar olika filmscener, bråkar om vem som ska få honom, etc etc. Är vi besatta eller förälskade? Vad säger du?


image123

Om ni har glömt hur han ser ut (vilket jag verkligen hoppas på att ni inte har gjort), så är det dags att fräscha upp era minnenimage124

så jävla kul

Vet ni hur roligt det är att byta knapparna på tangentbordet. Om du är som mig, som skriver utan att se ner på tangentbordet, så har du inget att oroa dig över. Men det är så kuul att se hur kämpigt det blir för andra som inte kan. Prova att byta ut A mot H. (Använd en sked för att ta ut knapparna). De kommer bli så förvirrade!!

Har själv bytt ut ett par knappar. Ska nu luta mig tillbaka och se hur de andra reagerar när de kommer till datorn...

HAHAHA

please help

En gammal dam satt mittemot mig på tåget. Såfort den började röra på sig tog hon tag i handtaget, och höll sig kvar för glatta livet. Som om tåget var ett vildsint monster som ville kasta henne av sig. Samtidigt tittade hon nyfiken bredvid sig, där en annan gammal dam satt.

Den första damen drog på ett leende (?) och betraktade dam nummer två väldigt intresserat. Jag förstod först inte varför, trodde att dam nummer  ett kanske kände igen dam nummer två från någonstans. Det kanske var så, eller så var det helt enkelt att dam nummer ett kunde se en kompis i dam nummer två. Vad hade de gemensamt? Jo, 1. Båda satt på tåget. 2. Båda var kvinnor. 3. Båda var ungefär i samma ålder.

När dam nummer två lämnade tåget, såg dam nummer ett på henne med längtan. Alltså, ingen sexuell längtan (vad fan tänker ni på?), utan bara som att dam nummer två var en viktig vän hon just förlorat.

Så sött. Och ett sådant tråkigt inlägg.

skum mobil

Min gamla mobil har ingen skärm som fungerar. Alltså, skärmen är helt svart. Som när man har stängt av. Men ändå går det att prata i den. Den ringer med släckt skärm, och du trycker bara på den gröna luren för att svara.

Men du kan inte se vem som ringer, ändra melodi, skicka sms eller läsa sms.

Fast pappa är nöjd ändå. Det viktigaste för honom är att man kan prata i den. Och det går ju.

image120

flight 93 - kom tillbaka när ni kan agera?


image118Flight 93 handlar om det sista planet som blev kapad 11 september, 2001. Passagerarna fattade att det var en självmordsuppdrag, och bestämde sig för att kämpa..

Filmen var jättebra till en början. Jag älskar verkligen filmer/dokumentärer som inkluderar flygplan, det är så intressant. Alltså hade jag rätt höga förväntningar.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här. Det fanns scener som fick mitt hjärta att gå på tio, men de flesta scener var långa, utdragna och tråkiga dialoger. Det värsta är nog skådespeleriet. Inte en enda person grät.

Visst, de hulkade och snyftade men jag kunde inte se några tårar. Och deras reaktioner var så...orealistiska. Vissa var inte ens särskilt upprörda när deras fru/barn ringde och berättade att de just upplever de sista minuterna i livet.

Det är ju en film som berör, och man får bra kontakt med karaktärerna, men deras reaktioner är så orealistiska, och alla som känner mig vet att det inte finns något värre än orealistiska filmer. Alltså då karaktärerna inte reagerar som en normal person ska!

Annars var filmen okej. Det finns de som säger att det är jättesvårt att få till en realistisk filmupplevelse efter liknande katastrofer, men hey, kolla på Titanic, vem skulle vilja påstå att den var ett misslyckande?


högljudda aktiviteter

Min lillasyster satt i lugn och ro och pluggade i mitt rum. Sen hörde hon något konstigt stönande från ovan. Syrran blev chockad när hon upptäckte att det minsann inte var frågan om några busiga lekar som försiggick. Lekar var det ju - men inga barnvänliga sådana.
Hon spelade in det ljud som förekom, och jag fick lyssna på det när jag kom hem.

Minsann, säger jag bara, ljudisolerare, någon?

utslängd

En kompis blev utslängd från facebook, eftersom hon hade skickat för många meddelanden (?). Först blev hon varnad, men när hon fortsatte att trotsa reglerna, bestämde sig facebook för att nu var det nog! Hon hade ställt till med tillräckligt trubbel. De tänkte inte tolerera det längre!

Och med huvudet före slängdes hon ut. Där har ni facebook i ett nötskal. Skicka inte meddelanden till dina vänner eller din stackars faster som befinner sig på sjukhus, för då blir ägarna till facebook väldigt arga.

Jävla fascister.haha

Buss Oslo-Stockholm

Tjej och kille ~18, som verkar vara ett par, sitter och diskuterar skolan.
Killen: Vet du något om Zimbabwe?
Tjejen: Vem var det nu igen?
Killen: Det är ett land?
Tjejen: Jaha?
Tystnad.
Tjejen (lite stolt): Jaja, men jag vet i alla fall att det stavas med S!__________________________


Datorsalen, Stockholms universitet

Juristbrud #1: Jag håller på och chattar med en spansk kille på spanska.
Juristbrud #2: Men du kan ju ingen spanska.
Juristbrud #1: Men jag använder Babelfish. Den översätter åt dig.
Juristbrud #2: Aha, soft.
Juristbrud #1: Vafan, nu kallar han mig hora!
Juristbrud #2: VA?!
Juristbrud #1: Han säger "a que hora"!
Juristbrud #2: Det betyder "vilken tid"

 

____________________


Systembolaget, Stockholm

Äldre välklädd turist: May I pay with credit card, please?
Expediten: Yes, but I must see your leg!
Mannen: Excuse me??
Expediten: Put your leg here! (pekar på disken)

_____________


(Man 40+ sitter vid bord i en bar. En tjej 20+ står brevid och SMS:ar.)
Tjejen: Stavas "kom" med två m?
Mannen: Nej, bara med ett.
Tjejen: Tack?Men du, stavas "alla" med ett l?
Mannen: Eeh?nej, det stavas med två l. (Paus)
Tjejen: Du måste tro att jag är en sån där alfabet!

_____________

tjuvlyssnat

 va?!

Jag fick nyss reda på genom Milkshakes blogg, att Hayden Christensen (?) och Rachel Bilson tydligen är ihop. VA?! Vad hände med Seth (Adam Brody)? Har de redan gjort slut?

Hollywood alltså...partners byts ut lika ofta som jag läser böcker.

råttatouille - vår favoritråtta


image113Råttatouille är verkligen en häftig och superkul film. Kort och gott handlar den om råttan Remy som vill bli en kock.
Bara själva konceptet låter skrattretande. Medan familjen och vännerna käkar sopor, tjatar Remy om mat med god kvalitet. Av en slump hamnar han i Paris på stjärnkocken Gusteaus restaurang. Men fortfarande återstår det stora problemet: Vem har någonsin sett en råtta laga mat..?

Den här filmen är verkligen en tophit. Gillade du Hitta Nemo, så kommer du även att digga Remys resa in i restaurangbranschen!
Karaktärerna är underbara, och man vill bara ta lilla Remy under sina vingar och låta honom härja i ens kök. Budskapet med filmen är att du kan bli vad du än vill bli. Och den lyckas förmedla det på det allra bästa sättet. Trots att Remy stöter på massor av smällar (bokstavligen, då många försöker döda honom) står han fast vid sin dröm.

Om du vill se en underbar animerad film värd att minnas, så ska du se den här!


jävla sjuka

Precis när pappa blivit frisk, så blir brorsan sjuk. Fan och återigen fan.

Förmodligen kommer jag också att bli smittad. Fan.

djävulens färg

Jag har svart nagellack på mig. Jag vet inte om jag gillar det. Mina händer ser läskigt djävulska ut.

förbereder mig för det viktiga mötet

Nu har jag bestämt mig för att lära mig franska, så jag kan kommunicera med Gaspard Ulliel när vi väl träffas.
Hittills har jag lärt mig hur man säger:

Klara
Musik
Hej
Jag heter
Nej
Ja
Mr.
God dag
Hejdå
Som du
Groda
Prinsessa
Bild
åtta år


Det är alltså dessa ord/fraser som jag kan. Det är ungefär tre av dem som jag kommer ha nytta av när jag träffar Gaspard Ulliel.

Men ingen panik. Om det blir stopp för att mitt franska ordförråd är för begränsat, så har jag en annan lösning.

Jag och Gaspard kan prata engelska istället.

RSS 2.0