korkade amerikaner del 1

Jag såg en dokumentär på Discovery som handlade om en liten håla i Alaska där några småbarn hade gripits för att man misstänkte att de planerade att döda folk på sin skola.

I det här programmet så pratade man med ledarsonens pappa. Han kunde inte alls förstå varför sonen skulle vilja döda folk, han och frugan hade ju uppfostrat ungen väl! De lyssnar aldrig på rapmusik hemma, och sonen får absolut inte ha på sig säckiga kläder eller keps bak och fram. Trots det så ville ungjäveln döda folk! Pappan var helt förtvivlad.

Senare under programmet så pratade man med en tjej som hade gått i skolan för några år sedan. Filmteamet kom hem till tjejen som hade en revolver i sitt garderob. Hm. Tjejen berättade även för filmteamet att hon hade en listapå sin vägg över folk hon ville döda. Men, försäkrade hon, det tänkte hon ju inte göra.

Ja. Där får du pluspoäng för att du just gick ut i tv att du vill döda dina gamla klasskamrater. Med revolvern som du har i din garderob. Det här berättar du i ett program som handlar om folk som blivit gripna för att de planerade en skolmassaker.

..............

Kommentarer
Postat av: Ayaan Barre

fan vad mobbade, att sonen inte lyssnade på rapmusik har ingenting med skolmassakrer att göra

2009-11-06 @ 18:14:55
URL: http://ayaanbarre.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0