pride and glory



Edward Norton, Colin Farrell och Jon Voight spelar huvudrollerna i denna actionthriller som handlar om korruption inom polisen. Alltså, själva konceptet är inget märkvärdigt, jag har sett samma historia utspela sig inom olika namn alltför många gånger. När man ger sig på ett sådant här projekt måste man ha något som sticker ut, som får publiken att minnas. Tyvärr är det inte fallet med Pride and Glory.

Det smärtar mig att behöva se Edward Norton i en sådan här medelmåttig film, han tillhör inte kategorin som behöver ta dåliga roller för att överleva. Men jag tröstar mig med att vi alla misslyckas ibland, det här är inte slutet på hans karriär.

Pride and Glory skulle kunna vara ett väldigt långt avsnitt av någon töntig polisserie som går på tvåan. Det är inget minnesvärt, bara en massa virrvarr av knarkbossar som avrättas och poliser som hugger varandra i ryggen. Ingen vacker historia, men innehåller faktiskt några väldigt bra scener. Tyvärr räcker det inte för att ursäkta resten av det dåliga manuset.

Det kanske var för svårt för regissören att arbeta med en så komplex historia. Det krävs ju en viss skicklighet för att undvika att en liknande film hamnar i facket typisk-maffia, och alla regissörer besitter inte den egenskapen. Tyvärr. Edward Norton var det bästa med den här filmen. Bestäm själv om det är tillräckligt för att se den.



premiär i sverige 13 februari

Kommentarer
Postat av: milkshake

Colin farrell var det bästa med filmen!! gossh just give me HEHE driver, men han är smokin hottttt

2008-12-13 @ 09:58:41
URL: http://themilkshake.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0