har ni tänkt på..

Hur jävligt det måste vara för en otrogen person att prata i sömnen? Där ligger man bredvid sin make Erik, och plötsligt börjar man mumla ett mansnamn som definitivt inte är Erik.

Och sådana där hemliga agenter eller spioner, tänk om de pratar fritt om sina uppdrag i sömnen? "Presidenten, jag kommer vara där utanför Orala, oj jag menar, Ovala rummet när ni och miss Lewinsky..eh, pratar affärer. Oroa er inte, media tror att ni är på väg till New York för att prata världskriser med FN, när ni i själva verket.. gör annat. hehehehehe"

Och så erbjuder en pissed fruga (eller älskarinna) media massor av pengar för att avslöja det här. Och när hela världen får reda på det tar det hus i helvete, flera tusen människor demonstrerar utanför Vita Huset med skyltar som uppmanar presidenten att avgå. En och en annan person tycker det är en bra idé att kasta stenar mot Vita Huset, och det slutar med att den personen blir nedskjuten av prickskyttar, och det leder till kaos och folk springer för livet och vissa mindre och långsammare människor blir trampade till döds.

Allt på grund av en person som inte kan hålla käften i sömnen.




Kommentarer

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0