otroligt

Photobucket



Det här är ju fruktansvärt roligt och sorgligt. Tänk er en liten treåring vars enda ordförråd består av "nana", "dada". Han väntar tills morsan har lämnat huset, sen går han till sin lilla byrå och bland alla leksaksbilar så plockar han fram ett Marlboropaket och tändare. Sen slår han sig ner i soffan och tänder en cigg.

"Vilken lång dag det har varit", tänker han trött och funderar på hur det blir med Batmanbilen, är det han eller Johnny som kommer att få den? Under tiden drar han in rök i sina små lungor och blåser ut runda moln.

"Det såg ut som att han hade rökt i flera år", berättar åklagaren. Omöjligt. Hur kan en treåring röka fritt utan att morsan märker något? Har vi att göra med ett litet geni som springer in på toa och gnuggar in tandkräm i munnen efter varje rökpaus för att inte bli upptäckt? Eller är det helt enkelt en likgiltig morsa som bär ansvaret?


Kommentarer
Postat av: Moa

Haha vad roligt... Undrar om det ens är sant!? Vadå flera år, han var ju bara tre, tog hans första ciggen när han precis blivit utkrystad?

2009-03-08 @ 18:35:52
URL: http://royalwithcheese.blogg.se/
Postat av: Wifey n' Shorty

hej vi har märtkt att du går i thg så checka in vår sida med lite skvaller :D

Din blogg e bra

2009-03-09 @ 15:15:49
URL: http://gossipinthg.blogg.se/
Postat av: iman

svar: hahaha nej den ser osäker ut och dangerous eller kanske bara jag som tycker för är en liten fegis när det gäller sånt.. Japp du har nog rätt time will tell vad rihanna does =).. Och angående detta hahahha det verkar lite sjukt en treåring? Vet de ens hur man använder en tändare haha kul var det men om det är sant är det ju lite sicko

2009-03-09 @ 19:06:21
URL: http://manii.blogg.se/
Postat av: surrrau

fan är ditt jävla problem?? UPPDATERRRRRRRA :@@@@@

2009-03-10 @ 20:44:40

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0