branden i rinkeby

Den där branden i Rinkeby känner nog många till. Jag fick ont i hjärtat när jag läste att en mamma med fyra små döttrar och deras kusin omkom. När jag sedan fick se bild på barnen och och insåg att de var somalier började nästan tårarna att rinna. Det är helt sjukt men jag känner mig skyldig på något sätt. Och jag känner sådan frustration över hur lätt de hade kunnat undvika döden.

Genom att bara stanna kvar i sin lägenhet så hade alla förmodligen överlevt. Men jag förstår mamman. Hon hörde att det brann i huset och tänkte som de flesta skulle ha gjort; få ut barnen härifrån. Och så sprang de ner för trapporna men hann aldrig ut, då de rökförgiftades och fem dog på platsen medan kusinen dog i tisdags.

Vila i frid.

Här är en länk till artikeln.

Kommentarer
Postat av: kebabbzziiic 424

Det är för jävla sorgligt :(

Må dom vila ifrid...

2009-07-30 @ 11:42:43
URL: http://fcbarcelona.webblogg.se/
Postat av: Soraia

SE HELA! Den är sjukt bra! :D Älskar serien, en ny addiction! Låten är väldigt sexig.. älskar sångarens röst



R.I.P

2009-07-30 @ 19:47:14
URL: http://twistedtail.blogg.se/
Postat av: hibo

R.I.P

2009-07-30 @ 21:05:09
URL: http://daqueenzs.blogg.se/
Postat av: vera

hallå?? du har fattat allt fel. Faniljen som dog fastnade i hissen och DÄR dog dom. Vart fan har du hört ditt skitsnack om att dom dog på väg ut när de sprang ner för trapporna?????? Du börde inte säga så falska saker, det är fan en synd. Familjen förtjänar att såna som DU ska iallafall skriva SANNINGEN och inte massa påhittat BULLSHIT! Mamman och hennes döttrar var hemma när det började att brinna i bottenvåningen, hennes 2 söner och man var inte hemma..När röken steg och gick in i deras hus (5 våningar upp) så fick mamman panik och gick in i hissen med sina döttrar för att åka ner och UT. Men hissen fastnade och där inne dog dom :(



The truth..

2009-08-02 @ 01:09:54

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0