otrolig femma till otrolig film

Benjamin Buttons otroliga liv fick 5/5 av min favoritrecensent på Moviezine, som aldrig har gett en femma förr. Jag är sååå taggad inför att se den med Milkshake om två veckor då den har premiär!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Kebabbzziiic 424

Om jag gör en årsresumé så kommer den extremt sent =)..lathet you know

2009-01-01 @ 21:03:48
URL: http://fcbarcelona.webblogg.se/
Postat av: milkshake

ingen annan följer med ok?. inget illa menat mot andra men vi har inte gått på bio bara du och jag själva på längeee ;)

2009-01-01 @ 22:11:52
URL: http://themilkshake.blogg.se/
Postat av: timis

vilket jag gjorde genom att fråga så här: "så det du föröker säga är att du tycker att prostitution och porrfilmer är helt okey "ifall man är i en krissituation"?. Sade bara min poäng i ämnet och det är att jag anser som många andra förståndiga människr att prostitution i vilket fall som helst är oacceptabelt. Min åsikt är inte bra byggd på min religösatro utan rent jurisikt,i lagen är etik och moral betydelsefullt. Prostitution är något omoraliskt. Sen så är prostitution något som är livsfaligt för den som gör det, inte bara aids och andra könssjukdomar smittar en, utan hälften av alla som sysslar med detta mister sitt liv och blir mördade. Rena självmordet ju, inte sant?...ja självklart finns det en massa fattiga länder här i europa utan bra livsmöjligheter. Men tex sverige och hela norden har gott om utbildning och resuser ändå förekommer det. Kanske är som jag sa innan rent av en underhållnings branch (eller som du sa för att tjäna ihop extrapengar).Ah så kan man också göra:P, eller så kan man lära ut tex om man lär ut om islam:), visar att det är fridfullt och står för peace!, motbevisar allt negativt folk har förknippat det med. Tror vi har lösningen där "lära ut" punkt. Fördomar bygger ju trorts allt på brist på kunskap, ser ett tydligt mönster. gör du?:Dpeace...

2009-01-01 @ 22:40:02
URL: http://chimisu.blogg.se/
Postat av: venus

om din åsikt bygger på lagen så borde du tycka att det är okej att sälja sex (prostitution alltså), eftersom det är lagligt i sverige..:)

2009-01-02 @ 01:56:13
URL: http://planetenvenus.blogg.se/
Postat av: Ayaan Barre

omg venus har hett en film en FEMMA, chock!

2009-01-02 @ 21:44:08
URL: http://ayaanbarre.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0