den brutala sanningen

Den här tjejen som är på blogg.ses framsida, tycker att vi borde se kändisars fula ansikten lite oftare (se bilderna i hennes blogg). Jag kollar kommentarerna och alla verkar hålla med henne. För det första så ser man tydligt att bilderna är retuscherade. För det andra så var kvinnorna på bilderna grymt snyggare som retuscherade. För det tredje så skulle förmodligen alla tjejer retuschera sig själva på bilder de inte gillar, om de bara kunde Photoshop så bra. Det finns alltså ingen anledning i att hyckla.

Hade vi möjligheten så skulle vi ta den utan att blinka. Men det är såklart enklare att klaga på att kändisar bryr sig om sina utseenden och så skriker vi att de är dåliga förebilder. Det är lite svårt att vara stolt över sina finnar på hakan när den zoomas in och analyseras av "kändisexperter" runtom i världen. Vet inte om det bara är i Sverige folk är så jävla moraliska, men det börjar bli riktigt tröttsamt..

Kommentarer
Postat av: surrrau

haha så jävla sant.. såg de där förut. orka

2009-01-29 @ 20:23:19
Postat av: Soraia

Jag håller fanimej med där!

2009-01-29 @ 22:53:12
URL: http://twistedtail.blogg.se/
Postat av: Cathrin

Ja och faktiskt helt ärligt så gjorde hon inte världens bästa jobb heller, tyckte faktistk att den oretuscherade var snyggare än den reutuscherade. När det ser ut som om man är animerad så kasnke man ska ta en ny kurs i photoshop :P

2009-01-31 @ 00:46:05
URL: http://gemignamnet.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0