u2?



Jag trodde först att U2 var något rymdraket. Sen insåg jag att det var ett vanligt flygplan på bilden och tänkte att det kanske var någon viktig forskningsgrupp som kallade sig U2.


Sen googlade jag.



Jaha..det är tydligen ett band jag aldrig hört talas om. Men de är ju tillräckligt viktiga för att hamna på första sidan i alla fall. Vilka är dessa skojare egentligen?? Vad för musik sjunger dem? U2 låter som något fjortisband.

Kommentarer
Postat av: HALEY

U2 är fyra stycken irländare, Paul Hewson (sångare), David Howell Evans (gitarrist), Adam Clayton (basist) och Larry Mullen Jr (trummis). De har släppt tolv album och började sin karriär när de var fjorton år gamla i hamnkvarteren i Dublin. De hette från början Feedback men blev sedan The Hype och till sist U2, efter jaktplanet som användes under kalla kriget. De turnerar nu med turnén 360 degrees, som följer på senaste plattan No line on the horizon där Get on your boots och Magnificent blev de första singlarna. Denna info är taget direkt ur ett fans hjärna, jag känner att jag vet alldeles för mycket om dessa fyrtioplussare. Oh, glömde jag nämna att de är ett av världens största rockband och att de dragit in in mer än Bruce Springsteen och Tina Turner gjort under en Ullevi-konsert?

2009-08-02 @ 04:13:51
URL: http://flumguarantee.blogg.se/
Postat av: venus

okej..verkar som att jag har bott under en sten de senaste tio åren haha

2009-08-02 @ 04:17:05
Postat av: Johanna

haha hur kan du ha missat vilka u2 är? :P

2009-08-05 @ 12:17:13
URL: http://hejsari.webblogg.se/
Postat av: Cathrin

Herregud, hur kan du INTE veta vilka dom är!? :O

2009-08-12 @ 17:22:08
URL: http://gemignamnet.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0