chillin n having fun

Blondinbella chillar i London. Jag är bara liiite avundsjuk, visst vill jag resa bort men blekfeta britter med röda ansikten kan jag leva utan. Det jag undrar är vad skolan säger om saken? Kan man bara ta ledigt sådär ofta som hon gör?

Jaja. Jag sa ju det ändå från början. Jensen är en skämtskola med två lektioner om dagen och noll läxor. Borde fan ha stannat där. Varför bytte jag ens? Jag hade det så himla soft. Började 12 och slutade 15.00. En läxa om veckan. Det var rena paradiset.

Kommentarer
Postat av: soraia

VARFÖR BÖT DU :O

2008-09-27 @ 23:24:37
URL: http://soraiaforpresident.blogg.se/
Postat av: soravi

jag går faktiskt på jensen och det är inte alls lika slapp som du påstår det att vara. du vet resten av tiden som man inte går är det meningen att man ska plugga. dvs på sin a-tid

2008-09-28 @ 00:57:32
URL: http://soraaavi.blogg.se/
Postat av: venus

nja, när jag gick på jensen så var det jätteslappt. det där med att plugga de timmar man inte går i skolan tycker jag bara verkar vara en ursäkt för att ha så få timmar under skoldagarna. jämfört med två andra gymnasieskolor jag gått på så är jensen a piece of cake..men men, smaken är som baken ;)

2008-09-28 @ 01:21:49
URL: http://planetenvenus.blogg.se/
Postat av: khadra

Var glad att du inte stannade där, själva idén med skolan är att man är där i timmar för att lära sig något. Typ 80% av alla Jensen-elever som tagit studenten jag stött på kan precis lika mycket som när de gick ut i nian (sammarna då) :D

2008-09-28 @ 18:08:02
URL: http://khadra.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0