saw v - krossade förhoppningar



Vad ska man säga. Saw har verkligen tappat greppet. Vad som från början var ett kreativt koncept om en man som egentligen inte dödar människor utan ger de en chans att kämpa för livet de försummat - har urartat till en smaklös soppa där cancercellerna tagit död på all förnuft i Jigsaws huvud.

Saw 5 är verkligen inget nytt. Man har tagit lite från ettan, lite från tvåan, lite från trean, lite från fyran - och voila! Så har man gjort en kopia. Skådespelarna är pinsamt dåliga - speciellt de fem personer som skulle samarbeta för att komma ut ur rummet.

Handlingen är nog det konstigaste. Jag fattade ingenting i slutet, allt var huller om buller. Han dödade honom som dödade honom och nu har han bestämt sig för att döda honom men egentligen var det han som dödade henne och blablablabla. Det mest positiva är nog att det inte var lika äckligt som de övriga filmerna. Jag tror filmmakarna tänkte något i stil med; "ja! vi kan göra en massa komplicerade kopplingar som ingen lär fatta! då får man ju en handling! bra va va va va??"

Dessutom var allt så förutsägbart. Helt ärligt kan jag inte skilja någon av saw-filmerna från varandra. Alla är likadana. Samma mönster. Samma händelser. Man har varit för lat för att skapa spänning. De vet ju att folk ändå kommer att betala för att se skiten, så why bother?

Jag rekommenderar inte att betala för Saw V, waste of money. Egentligen är väl filmen inte så hemsk. Helt okej underhållning, men om man väntar sig något i stil med ettan eller tvåan, lär man bli väldigt besviken. Jigsaw krossar inte bara händer och ben, utan även våra förhoppningar. Tyvärr.






Kommentarer
Postat av: surrrau

VILL SEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!



och venus förresten palla sitta uppe vid 5 på morgonen och kommentera bloggar, MAN SKA SOVA DÅ!!!

2008-11-09 @ 12:20:52
Postat av: Anne

Svar: TACK!!!



Hehe, jag kan ju försöka :P



Jag tror iofs att det berodde ganska mycket på tur den här gången och mindre på skicklighet, men jag är ändå stolt ^^

2008-11-09 @ 17:27:53
URL: http://vintagechick.blogg.se/
Postat av: Anne

Svar; Aww, vad snäll du är :) <3

2008-11-09 @ 17:49:05
URL: http://vintagechick.blogg.se/
Postat av: yasminn=]

uhh..well i havent seen the movie but i heard it was a disapointment..too bad though..they should have stopped at 3..

2008-11-15 @ 04:20:17

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0