saw iv - fantasilös soppa




Uppföljare, alltså. Ordet frambringar en känsla av igenkännande, och vi suckar tröttsamt när vi hör det. Jaha, ännu en dålig uppföljare?

SAW IV är inget undantag. Men jag visste ju det på något sätt. En bra film borde inte förstöras med en massa meningslösa uppföljare, vem bryr sig? Inte filmskaparna i alla fall. Egentligen är det ju rätt rimligt. Allt här i världen verkar handla om pengar, och de tjänar ju massvis med pengar på det här, så varför i hela friden skulle de sluta? För att inte förstöra succén? För att den redan var bra...? Sorry to disappoint you, men det är ingen som bryr sig om sådant längre. Det viktigaste är att cashen rullar in.

Så, filmen då? Tja. Den var inte så mycket att hurra för. Tortyrredskaperna blev bara alltmer fantasilösa, och trots att Jigsaw är död så härjar han fortfarande. Jag väntade mig en aha-upplevelse i slutet som skulle ha gjort filmen rättvisa, men icke sa nicke. Istället kom en jäkligt massa förvirrande tillbakablickar som inte förklarade ett skit. Filmen var spännande, men inte tillräckligt.




Kommentarer
Postat av: Noldor

Första filmen var bäst sen blev det bara sämre och sämre.. Uppföljare är aldrig bra.. Förutom Sagan om ringen.. Best movies ever

2008-06-27 @ 18:55:38
URL: http://noldor.blogg.se/
Postat av: Louise - Au pair i USA

Tråkigt att filmen var en besvikelse. Jag såg 2:an med HAN (om du minns den dejten här i USA) och den va helt okej fast det är den enda av Saw filmerna jag har sett.



Aaahh, du är så snäll och go med dina kommentarer. Alltid så uppiggande, precis som din blogg.

En vitaminkick helt enkelt.



Kram på dig!!

2008-06-28 @ 15:38:23
URL: http://louisesa.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0