pinsamt

Igår i matsalen hände något väldigt pinsamt.

Jag och min kompis satt och åt lunch med några andra klasskamrater. Dessa två gick efter att de hade ätit, utan att lämna tillbaka brickorna. De gör alltid så, trots att man inte får. Men ingen har någonsin märkt (sagt något).

I alla fall. Efter att jag och min kompis är färdiga med maten, diskuterar vi om vi ska lämna brickorna eller inte. Vi kände oss proppmätta, och orkade inte gå de få stegen. Så för första gången någonsin, lämnade vi brickorna på bordet. Vi kände oss lite ohyfsade, men vi rättfärdigade det med att det aldrig någonsin hänt förr.
Vi lämnar bordet kvickt, och beger oss mot trapporna. Exakt när jag ska gå uppför trapporna, tar någon hårdhänt mig på axeln, och vrider mig runt. Där stod en mycket ilsen vaktmästare. Han nästan släpade mig tillbaka till vårt bord (utan att släppa taget om min axel), och skrek, skrek för allt vad han var värd, som om vi hade mördat en kamrat och lämnat denne på bordet, istället för några sketna brickor.

Alla tittade. Alla som befann sig i matsalen vände sig till där vi var, och stirrade. Och vaktmästaren fortsatte att skrika. Exakt vad han skrek har jag ingen aning om, det enda jag kände var skam. Jag reagerade inte ens på det faktum att han hade släpat mig hårdhänt till matsalen.

Han skrek också att vi skulle ta våra kompisars brickor. Jag brydde mig om ingenting, jag kastade bara tallrikarna på min bricka och gick kvickt därifrån. Pinsamt, pinsamt pinsamt.

Men ändå. Han överdrev. Han överdrev grovt. Det finns jättemånga som gör så, aldrig har jag sett honom haffa någon av dem. Varför oss? Och det allra värsta var vilken jävla scen han hade ställt till med. Han kunde bara ha bett oss att ta brickorna och gå därifrån. Men nej, han släpade mig dit, skrek åt oss, skrek ända vägen till diskbänken. Jag vet vad jag borde ha gjort. Jag borde ha vägrat att ta mina kompisars brickor, och sen bett honom att lugna ner sig. Men det är enkelt att vara efterklok.

Jag ska göra så igen. Jag svär att jag inom sinom tid ska göra exakt samma sak igen, bara för att fittas. Och den här gången tänker jag inte låta den där jävla skithögen köra med mig. Be oss lugnt och sansat att ta brickorna, men ställ inte till en jävla scen din fucking dåre.

Kommentarer
Postat av: soraia

HAHAHAHA OMG, Venus! fyfan vad kul!
dt är den där lilla jävla vaktisen ellerhur? med den dåliga
accenten? hahaha .. han gör alltid så :') fyfan vad jag kan föreställa mig dt!

2008-02-06 @ 13:58:37
URL: http://twistedtail.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: ska fan också göra de, hatar regn! bläää :P

2008-02-06 @ 17:19:18
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: clara

haha stackare men jag kan trösta dig med att samma sak har hänt mig ;p samma jävla vaktmästare eller vad han nu kallar sig. va fan alla gör så, de behöver inte skrika tycker man

2008-02-06 @ 20:13:33
URL: http://arrrested.blogg.se
Postat av: Egoina

jag pluggar ytterst sällan :P

2008-02-07 @ 14:15:52
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: mona

Hahha, vad roooligt :D

Ett tips till dig och din vän

Lämna brika och stöka till platsen och BEE A BITCH mot honom ;) det skulle jag i allafal gjot, men om du ska utföra det så säger jag bara

GOOOOO GIRL OCH LYCKA TILL ME DET

2008-02-07 @ 16:51:40
Postat av: venus

HAHAHAHA oki mona htack for tipset ska se om ja vagar hahaaa xP

2008-02-07 @ 18:33:17

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0