jag har aldrig fattat..

..varför folk alltid "är trötta" efter att de har varit och rest. Människor runtomkring är alltid förstående. "Men gå och vila du, det har ju varit en lång resa"

Vadå trött, man har ju bara suttit i en massa timmar? Och vissa hinner ju till och med att sova under tiden! På vilket sätt är det fysiskt utmattande att sitta i en stol?

back from the us

Syrran is back och hon köpte Batman Begins + tre paketer med Butterfingers choklad! Egentligen ville jag ha både Batman Begins och The Dark Knight, men syrran kunde inte hitta TDK så det blev bara den första.

Känns verkligen inte som att hon har varit borta alls. Visst har jag saknat henne men nu är det slut på lugnet här hemma kan man säga.





fängelse för kungförolämpare

En thailändare fick 18års fängelse för att ha förolämpat den thailändska kungahuset. Stackars människa! I Sverige är det snarare regel än undantag att snacka skit om kungen.

Visste ni förresten att Daniel Westling bara fick 0,1 på högskoleprovet? HAHAHA, han kan inte vara särskilt bright va.

!

Syrran sitter på planet nu och är i Sverige om fyra timmar!! Kollade upp Aftonbladet, verkar inte som att några BA plan har störtat eller så!

fåniga uttryck

Kommer ni ihåg tiden då man brukade uttrycka sina känslor i *ler*, *skrattar*, *sur* och så vidare. Trodde vi hade dumpat sådana tönterier samma år som Spice Girls blev ute..tydligen inte för jag såg en kommentar i någon blogg om en person som *ler brett*. Alltså seriöst...

A

APRIL APRIL ERA DUMMA SILL, JAG KAN LURA ER NÄR JAG VILL!




present

Jag gav Milkshake en försenad födelsedagspresent..






Vad passar till en visst-är-jag-så-bra-människa bättre än en stor, inramad bild av sig själv?? Lillbrorsan gav henne också en nyckelband och glasskupong!

katrin schulman



Såg det här klippet på Katrin Schulman som som vanligt står och gnäller om småungar. Hade det som hon säger i klippet kommit från någon annan, vem som helst, så hade jag nickat och hållt med. Katrin Schulman är hycklarnas hycklare, tycker hon att unga småflickor hellre ska läsa hennes pantade blogg som handlar om en 31åring som bantar 24 och hatar tjocka och framgångsrika människor?

 Jag kommer ihåg att hon för typ ett år sen började skriva världens hatinlägg om att Blondinbella var en gris och yada yada. Alltså skäms din tant, du är fan 31 och sysselsätter dig med att trycka ner BARN. Jag ser hellre upp till Blondinbella än dig din jävla hatande klimakteriekärring.

lång dag

Det har varit en skitlång idag idag, skola till halv fem (!), och sen gick jag till V-by Centrum med Anna-Maria för att köpa kalender. Nu ska jag käka lite pirog och dricka egenpressad citronsaft och kolla lite på Greys Anatomy innan jag sover..

Förresten, blev uppraggad av en skitvidrig somalie på bussen som ställde tusen frågor. Jag hittade på att jag var 22, gift och hade bott i Sverige i tio år. Jag ångrar att jag sa att jag var 22, för då blev han uppmuntrad och ba "ojdå, jag som trodde att du var för ung för att flirta med *blink blink*. Stod ut med honom i typ en kvart innan han vinkade (?) hejdå och steg av. Jag borde ha sagt att jag var elva eller något.

vad är det här?

Jag bloggar och bloggar men vart är alla kommentarer? Är ni så viktiga/lata att ni inte klarar av att ta fem sekunder av era liv och skriva något? Är rädd för att det kommer bli MYCKET färre inlägg om det fortsätter på det här viset...det är ju typ som att tala till en vägg..

ytlig värld

Varför vill plötsligt hela världen ha en fucking platt-tv?! Vad fan är fel på TV-apparater med stor bak? Ni fattar väl att ni inte kan ha allt platt, tänk om alla män bara bestämde sig för att ha plattbröstade tjejer, vad ska resten göra? Gå och dö eller?



du är inte vackrare bara för att du är platt! think about that for a while..

passagerarflyg åt helvete

En av mina favoritdokumentärer är Mayday som går på fyran sent på morgonen. Det är dokumentärer om flygplan som har störtat eller klarade sig från haverier. De visar alltid en rekonstruktion, alltså som i en film med skådespelare och så, hur det gick till. Jag tycker det är sjukt intressant och brukar ladda med massa godis innan jag tittar. Den bästa delen är alltid när flygplanet är på väg ner.

För några veckor sen handlade det om ett kinesflyg. Piloten var lite småpuckad och enligt teknikerna så var det hans fel att planet var på väg att störta eftersom han glömde kolla av instrumenterna och sedan följa alla grundregler som gäller när ett flyg håller på att gå åt pipan. Flygplanet var på väg rakt ner mot Stilla Havet innan kinespiloten lyckades räta upp den precis i tid. Det var väl tur, men...om han hade gjort sitt jobb från början så hade de stackars passagerarna sluppit kastas runt som i en torktumlare..


please!



Snälla gör det! Hoppa helst från en bro med en snara om halsen så vi kan vara säkra på att du försvinner!!

förresten..

Batman Begins kommer på trean klockan nio!!!

sista lediga dagen

Imorgon börjar skolan och det är grymt deprimerande, speciellt eftersom jag vaknade så sent idag att det blir helt omöjligt att somna innan klockan fyra på morgonen..vilket ger mig två timmars sömn..

hejdå spam en gång för alla!

Jag har sluppit bloggreklam i flera månader nu, och det är för att jag har lagt till en kod som hindrar folk från att KOPIERA och KLISTRA in deras jävla fittreklam i min blogg. Det är helt fucking skönt, man slipper alla "jag är en vanlig tjej på 16 år, läs om mitt liv!"-kommentarer, fan vad det kan förstöra ens annars helt lyckade dag, för varför i fucking helvete skulle jag vilja läsa en blogg om ett VANLIGT liv av en VANLIG 16åring som bor på landet och mjölkar kor på helger??

Här en bra guide
på hur ni klistrar in koden i era bloggar och en gång för alla slipper det där jävla spamet!

mobbaravskum



Min första tanke när jag läste artikeln var att det verkade lite överdrivet att spärra in henne på ett hem på grund av lite hårda ord på Facebook.  När jag sedan fortsatte att läsa artikeln kände jag hur det verkligen BUBBLADE inom mig av ren och skär ilska.

Den här Keeley är tydligen en van mobbare, hon har attackerat den här stackars tjejen Emily och förföljt henne i massor av år. Nu har Keeley dömts i en domstol och ska in på ett hem för unga kriminella i tre månader.

Jag HOPPAS av hela mitt hjärta att hon blir så psykiskt nedbruten därinne att hon aldrig kommer kunna ta sig upp igen. Mobbare är samhällets största AVSKUM, med undantag av pedofiler och våldtäktsmän, och en mobbare förtjänar att ruttna i koncentrationsläger tills de blir hjärndöda. Det finns inget värre än människor som livnär sig på att göra livet piss för andra, och jag HOPPAS att det här mobboffret skaffar lite stake och sätter fittan på plats när hon får tillfälle.

retard no 1



....bortom all hjälp??

profilbild?

Jag kollade nyss ordentligt på min profilbild och kom på att jag ser lite..muppig ut? Den ryker nog. Tror att tåbilden gör en comeback.

brorsan läser bloggen

Fick reda för några dagar sen att min brorsa följer bloggen. Han har tydligen läst ALLT. Jag fick panik och det gick hundra tankar genom mitt huvud: Har han läst något olämpligt? Har jag skrivit sådant som inte är menade för hans 13åriga ögon? Har jag skrivit något pinsamt om honom? Osv osv...

Jag tycker det är jobbigt för jag måste liksom tänka på vad för signaler jag sänder ut till min stackars bebisbror. Fan, men man borde ju kunna spärra vissa hemsidor, eller? Så att han inte kan besöka bloggen längre.

misslyckad pastasallad

Idag kom girlsen hit och jag tänkte imponera med min pastasallad. Jag som aldrig någonsin har misslyckats med den fick smaka på ordet FAIL. Jag kokade för mycket pasta så allt klumpade ihop sig, och det gick inte att blanda ordentligt. Det blev bara en stor, fet gegga. Mina vänner som inte trodde på att jag kunde laga mat för fem öre fick ju det bekräftat. Kändes inte så roligt, för båda blev "mätta" efter typ två tuggor..






Till Milkshake: Tack macaney, jag blev glad för det du gjorde och bestämde mig för att kämpa för dina caramel waffles..har pratat med syrran och tydligen så finns det inga caramel waffles där, tror inte hon försöker lura dig för även kusinen hade aldrig hört talas om det..

Till Milkshake igen:
Jag vet att du ville ha ett helt inlägg tillägnad dig, men det här lilla får vara enough for now...så ditt ego inte flyger iväg till rymden hehe

intressant om mount everest

Ifall man planerar att begå självmord genom att hoppa från Mount Everests topp får man bereda sig på att det tar ungefär 2,5 minuter innan man når botten. Snacka om ångesten man får på väg ner...






Jag har ingen aning om vem som lyckades ta tid...

kidnappningstejp

Jag har funderat lite på tejpen som kidnappare använder på film för att få tyst på sina offer. Det är silvertejp. Tydligen så är den så effektiv att bara ett lager räcker för att täppa till munnen på vem som helst.

Jag ville prova samma sak med vanlig, genomskinlig tejp.







Jag har klistrat och klistrat och klistrat, det är ungefär tio lager eller mer. Det ser väldigt effektivt ut, men frågan är om den verkligen funkar? Är det helt omöjligt att lyckas slita bort den med munnen?



Nej, det är det inte. Ungefär tre sekunder tog det innan tejpen gav med sig och lossnade.


Så nu vet ni. Genomskinlig tejp SUGER till annat än att tejpa saker. Hehe.

drivglassar

Drivglassar är helt enkelt glassar som är FÖR SMÅ FÖR ATT TAS PÅ ALLVAR!!!







Den bruna fläcken på min hand är från glassen och inte vad ni först trodde!

framtidens brad pitt?

Läste någonstans att den där fula slusken Robert Pattinson är framtidens Brad Pitt. Driver de eller? Hur vågar de ens nämna det där mongot i samma mening som Brad Pitts namn?



Pitt om tio år? No way, jose!

grattis milkshake!!!

Idag den 17onde augusti blir Milkshake macaney 19 år gammal! Jag och brorsan ringde upp prick vid tolvslaget och sjöng för henne. Egentligen hade jag tänkt dra dit med en brownie eller en tårta men matten tog upp all min tid och Milkshake fick hamna på andra plats. Det här året är det tioårsjubileum för vår vänskap, exakt för tio år sen gick vi båda i trean i samma klass och blev vänner!



Milkshake & jag för ca två år sen på halloween

!!

Jag tycker det är SKITIRRITERANDE med godkänn-innan-publicerings-funktionen. Jag förstår när s.k. "storbloggare" har det för att slippa skitsnack och spam, men när...

små bloggar med två läsare om dagen har det är det bara FAIL. Varför? Är det möjligt att en av de två läsare om dagen de har är en galen stalker som spammar  bloggen och skriver fittiga kommentarer? Eller vill de helt enkelt bara känna sig viktiga?

filmtips

Ikväll kommer det en massa bra filmer! Eternal sunshine of the spotless mind på fyra plus om några minuter. Daylight med Stallone på femman, en sjukt spännande actionfilm! Hotel Rwanda på tvåan, och Pianisten på kanal fem klockan nio. Själv ska jag plugga fittmatte hela kvällen, då jag har en fucking komplettering jag måste göra den 17onde augusti (Milkshakes födelsedag), men om jag hinner så ser jag på Pianisten.

flygande klockan

Världens bästa uppfinning för oss som aldrig hör mobillarmet måste vara den flygande alarmklockan. Den sätter igång ett hemskt ljud och skjuter iväg ett propeller som flyger runt i rummet. För att kunna få stopp på ljudet så måste man fånga propellret och lägga tillbaka den i klockan. Ingen borde kunna somna igen efter det!

Det negativa är väl att man kan bli så arg och frustrerad att man trampar sönder skiten.





japaner

Läste i den här bloggen att japaner tycker det är så pinsamt med toalettljud att de spolar hela tiden för att dränka ljudet. Eftersom det slösas otroligt mycket vatten på det sättet så har man installerat spolknappar, som spelar upp spolljud när man trycker på dem.

När man sen är färdig så finns den riktiga spolknappen bakom toalettstolen.

Hahahahahaha, fan vilken genialisk uppfinning!

hahahahahahaha



Inte undra på varför David Beckham är otrogen 24!

twitter

Ser ni att jag har infört Twitter i bloggen? Det är skitbra om man är lika lat som jag och inte pallar skriva en massa inlägg hela tiden.

blåsan is here to stay

Många människor har klagat på min profilbild. Jag har hört alltifrån "så jävla äcklig", "jag spyr" till överdrifter som att "jag kommer att sluta läsa din blogg om du inte tar bort den". Självklart gör ni inte det.. Hur vet jag det? Statistisk ljuger inte, mina vänner. Om alla som hotat med att sluta läsa bloggen verkligen gjorde det så skulle jag bara ha ungefär  två läsare kvar, så sluta med era tomma hot.

Bilden är bara äcklig de första gångerna man ser den, sen inser man att det bara är en harmlös fucking blåsa. Sluta leka snobbar, jag förstår ju att det inte är direkt Paris Hilton som läser min blogg, så ni måste ha sett mycket värre saker i era dumma liv. Om ni inte har gjort det så tycker jag väldigt synd om er.

u2?



Jag trodde först att U2 var något rymdraket. Sen insåg jag att det var ett vanligt flygplan på bilden och tänkte att det kanske var någon viktig forskningsgrupp som kallade sig U2.


Sen googlade jag.



Jaha..det är tydligen ett band jag aldrig hört talas om. Men de är ju tillräckligt viktiga för att hamna på första sidan i alla fall. Vilka är dessa skojare egentligen?? Vad för musik sjunger dem? U2 låter som något fjortisband.

angående branden i rinkeby..



Det verkar som att du har fel. Enligt Stockholmspolisen;

"– Uppgifterna om att personer påträffats i hissen är felaktiga. Mamman och hennes döttrar påträffades samtliga i trappuppgången, säger Karin Solberg, informationsansvarig vid Stockholmspolisen."

Källa

Enligt brandförsvaret i Kista;

"- Sju personer hittades i trappuppgången, ingen ska ha befunnit sig i hissen, som tidigare uppgavs, jag vet inte var de uppgifterna kommer ifrån, säger Christer Ängehov, biträdande distrikschef för brandförsvaret i Kista.

Källa

Mitt "bullshit" kom från länken jag skrev i samma inlägg...

*******bella?

Vaknade av en hemsk mardröm och har svårt att somna igen. Tänkte att jag skulle uppdatera bloggjäveln lite nu så jag slipper tänka på det senare.

Blondinbella är inte blondin längre.
Hon har färgat håret brunt och det ser helt fuckat ut. Tycker hon passar bättre i blont, det är ju liksom hennes "thing". Hur blir det med bloggnamnet nu då? Att hon fortsätter att heta blondinbella trots att hon är brunett är som att Paris Hilton byter bransch och blir kirurg istället. Nej jag skojar fan vilken usel jämförelse, men ni fattar typ..

RSS 2.0