mumien 3, drakkejsarens grav - grävde just sin egen grav



Vilket skämt att en sådan här skitfilm fick visas på bio. Vilket pinsamt skämt. Vad är det här för någonting? Komedi? Thriller? Eller bara ett patetiskt försök till att vara både rolig och läskig, som tyvärr resulterar i absolute nonsense.

Brendan Fraser har aldrig imponerat på mig, och kommer nog inte att göra det heller. Det är inte hans fel att manusförfattaren fick honom att se dum ut, men det är hans fel att han tackade ja till att medverka i det här vedervärdiga projektet.

Aldrig någonsin har jag förvånats mer över en film. Oftast så är mina förväntningar sanna. Filmen är antingen bottenskit, helt okej, eller ett mästerverk. Mumien 3 tillhör ingen av dessa kategorier. Filmer som är bottenskit är det inte avsiktligt, det är bara resultatet av fel jobb till fel person. Men den här filmen fick mig verkligen att bli riktigt konfunderad. Vad i helvete var meningen?


Kommentarer
Postat av: yasminn=]

J. holiday has nothing on this movie because it was the one that truly put me to "bed"..it was everything a truly bad movie is..horrible script..fae special effects..and a plot that made no sense...

PS. no wonder hawa and AW decided not to watch the movie and just snog..lmao

2008-11-15 @ 05:03:15

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0