så mycket en liten box skulle kunna ställa till medDen här lilla kartongen glömde jag inne på provrummet i Gina Tricot i Kista. Jag hade nyss hämtat ut den från posten och upptäckte att den var försvunnen efter att jag hade kommit hem, runt två timmar senare. Låt oss nu tänka på vad som hade hänt om det hade varit i USA någon glömde ett främmande paket inne i shoppinggallerian.

En random kund hade gått in i provrummet och sett det övergivna paketet, och gått till butiksbiträdena för att berätta om den, helt ovetandes om vilken kalabalik denna lilla upptäckt kommer att skapa. Butiksbiträdena kontaktar polisen, och därefter ber alla i butiken att lämna den omgående. Man tillkallar shoppingcentrets ordningsvakter, som tvingas vänta utanför provrummet för att hindra någon nyfiken kund från att gå in, peta på paketet, och utlösa den dödliga gasen/bomben eller vad nu paketet innehåller, tills polisen själva kommer och kan utrymma hela byggnaden.

"CODE BLACK, CODE BLACK", skulle de uniformerade poliserna ropa i sina walkie-talkies utanför shoppingcentret, och inom några minuter skulle en stor bil med "BOMB SQUAD", tryckt på sidorna parkeras precis utanför gallerian. Vid det här laget har en klunga folk samlats vid parkeringen, trots polisens hopplösa försök att skingra och tvinga hem dem. Nyhetsreportrar ansluter sig till samlingen, och rapporterar om den nervösa stämningen utanför gallerian. Alla undrar samma sak. Kommer bombmännen att lyckas desarmera bomben? Är det nervgas? Kommer hela staden att explodera i bitar? Man kanske borde ta och sticka medan man kan? Varenda själ utanför gallerian är vettskrämd över den potentiella framtid de kan tvingas möta - ett liv utan varken armar eller ben. Eller inget liv alls.

DÅ! Man ser två svartklädda figurer närma sig från byggnaden, bärande på en kartong. Flämtningar och viskningar hörs överallt. Är det bomben? Varför är inte den nere i något bombsäkert skåp? Varför bär de ut den till allmänheten sådär ovarsamt? Vad är det som pågår?

Ja, det som hände därinne var att bombmännen väääldigt försiktigt öppnade upp paketet, för att upptäcka att den innehåller...Yep. En namnlös studentmössa. Inget genomskinligt, dödligt gas, ingen tickande timer, ingen bomb. Bara en simpel, svensk studentmössa.

Stackars jänkarna.

Kommentarer
Postat av: A f r o b e l i t a

Haha sad but true, hårda tider nu..

2010-05-31 @ 12:03:36
URL: http://afrobelita.blogg.se/
Postat av: hanna

Hahahahah , du är bääst . Men ska du ha en studentmössa utan namn och allt eller ?

2010-05-31 @ 13:45:45
Postat av: venus

nej jag har redan en studentmössa, men den där skickades till mig av misstag hehe

2010-05-31 @ 14:52:57
URL: http://planetenvenus.blogg.se/
Postat av: soraia

Hahaha så jävla klockrent, du är fett speciellt! Vilken fantasi :D

2010-05-31 @ 20:56:47
URL: http://twistedtail.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0