vita huset, bilolycka och omringad av poliser

Förrigår var minst sagt en händelserik dag. Här kommer en sammanfattning av vad som hände:

1. Först bjöds vi hem till släktingar där det fanns en massa godsaker.2. Efteråt, runt tio på kvällen, åkte vi till Washington DC för lite sightseeing.det kända washingtonmonumentet
lincoln memorial
FBI´s högkvarter


3. Väl utanför någon känd byggnad jag inte minns namnet på blev vi OMRINGADE av ungefär fem polisbilar som blockerade vägen för oss, eftersom de blev misstänksamma när vi stannade bilen hela tiden för att kunna ta bilder genom fönstret (säkerheten var nog skärpt i staden eftersom vi dels var väldigt nära Vita Huset och dels för att nationaldagen var inom några dagar). Inom loppet av tio sekunder så hade poliserna lagt ut en spikmatta framför vår bil (!!). Min morbror uppmanade mig då att stiga ut ur bilen och ta ännu fler bilder, så att de skulle förstå att vi var turister. I mina öron så lät det som ett solklart självmordsuppdrag men så steg jag ut ur bilen, tog några blurriga bilder, och poff, så försvann alla polisbilar inom några sekunder. Inga flygande kulor, inga poliser som rusade mot oss och vrålade "ON THE GROUND, ON THE GROUND NOW!", utan de helt enkelt bara försvann.

4. Den natten såg jag fler polisbilar jag sett i hela mitt liv. Vart vi än körde så fanns det polisbilar, poliscyklar, människor som blev stoppade, polishelikoptrar som tjöt ovanför staden och lyste med sina strålkastare etc.En av många polisbilar utanför 7eleven..ca tre polisbilarännu en polisbil precis bredvid oss med ljusen på..


5. Sedan åkte vi till Vita Huset. Efter att ha kollat runt lite på internet efter president Obamas schema, så verkar det som att han var hemma då.6. Därefter, runt två på natten, så dog bilen. Vi var panikslagna.7. En halvtimme senare lyckades vi starta bilen igen.

8. När vi kom ut på motorvägen så hade det tydligen skett en olycka. Trafiken gick megasakta, och vi hade runt tio lastbilar med farligt innehåll omkring oss. Efter en stund såg vi en krossad bil några meter ifrån oss, förmodligen anledningen till den sega trafiken.

9. Runt tre kom vi äntligen hem, efter en riktigt lång dag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja me såklart ;) Här blir 4th july på time square, kommer bli galej! Shoppingställen är ju forever på time.s eller vid union square, absolut inte inne vid 5th avenue (34th street - de har inte samma utbud). Annars funkar ju alltid världens största varuhus Macy´s, victoria secret såklart, gillar LOFT och All vintage i greenwich village, gatan blecker street i west village är bra också men lite dyr.. Om du vill ha en rolig blandad shopping är nog ändå SOHO kvarteret roligast, bra skor, småbutiker blandat med stora kedjor. Typ mango, zara, f21, bebe, och massa guldkorn.. GOOD LUCK!

2010-07-03 @ 17:04:05
URL: http://mybarehands.blogg.se/
Postat av: hemligt

dra åt håvete

Svar: dra åt "håvete" själv!
creatiiive

2012-03-18 @ 18:57:54

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0