startsida!

Såg nyss att mitt inlägg om rökare hade hamnat på blogg.se´s startsida. Wow! Många håller med och känner igen sig, medan andra tycker att jag är dum i huvudet och borde lägga ner bloggen. Hehe. Måste bara förtydliga, om det inte framgick, att inlägget är dels gravallvarlig och dels sarkastiskt skriven, men mestadels det sistnämnda.

Tycker i alla fall att era upplevelser av rökning är sjukt intressant att läsa!Kommentarer
Postat av: Matilda

varför skulle inte det vara lika illa? godis innehåller väldigt mycket skadliga ämnen (tillsatser, konserveringsmedel, massa läskiga ämnen och dessutom SOCKER i massor) precis som cigaretter. att röka är självklart skadligt men det är överdrivet intag av socker också.

2010-04-22 @ 17:35:54
URL: http://knightofcydonia.blogg.se/
Postat av: Evelina

Well, du skrev även att du visste vad du pratade om eftersom i princip alla du känner är rökare.. Tänk på vad du skriver flicka.

2010-04-22 @ 18:06:33
URL: http://evelajjna.blogg.se/
Postat av: soraia

HAHA Klockren Venus, Grattis! Fler läsare :D

2010-04-22 @ 19:04:58
URL: http://twistedtail.blogg.se/
Postat av: venus

Evelina, vad sägs om att du gör något konstruktivt av ditt till synes otroligt händelselösa liv istället för att lägga energi på att tillrättavisa mig?

2010-04-22 @ 19:46:40
URL: http://planetenvenus.blogg.se/
Postat av: Afrobelita

GUD VA KUUL MED FÖRSTA SIDAN, WIIHOOO!! Första gången jag sett en blackie där, U GO GIRL! HAHA=)Jo ang min mcdonalds mat, kolla.. jag fick en fetingburgare, två bigsizepommes, två drickor, en daimflurry och en paj juste, pajen muums.. jo host host anyway.. åt upp allt förutom den ena läsken och så orka jag inte allt godis hahaha..

2010-04-22 @ 21:59:48
URL: http://afrobelita.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0