twilight-serien (spoilers)

I New Moon, som har premiär imorgon, så kommer Edward att försöka begå självmord (för att han tror att hans whiniga flickvän är död) genom att vistas ute i solen bland folk. Detta är tabu eftersom han är vampyr och kommer börja glittra när solen skiner på honom, så vampyrledarna kommer inte tycka det är ett dugg kul att bli avslöjade och de bestämmer sig för att döda honom.

Sedan dyker Bella upp och oj, Edward ser att hon lever! De blir glada och hamnar i en kär återförening som dock inte varar så länge, för när vampyrledarna får reda på att Bella vet om vampyrernas existens så måste hon antingen dödas eller själv bli vampyr. Det tänker självklart inte psykopaten Edward med den kalla, marmorhårda huden tillåta.


I fyran så får de ett barn som har det fantasilösa namnet Renesmee. Renee är namnet på Bellas mamma, och Esme är namnet på Edwards mamma. Fattar ni? Renesmee. HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

Hur gick barnaskapandet till förresten? Visste inte att vampyrer kunde producera sperma. Men å andra sidan så består de där böckerna av så många plotholes att det syns att författaren helt klart har valt fel yrke.


Bella måste vara den tristaste och mest patetiska karaktären jag någonsin läst om.
Hon har inget liv, inga vänner, inga fritidsintressen, inga ambitioner - INGENTING. Hela hennes liv går ut på att vara med Edward eller tänka på Edward, och när Edward lämnar henne i andra boken (New Moon) så hoppar hon nerför ett stup. Verkligen årets förebild.

Och Edward...den jobbigaste människan NÅGONSIN. Inte nog med att han är så jävla tråkig att klockorna stannar, han har noll självrespekt (sa till Bella i tredje boken att hon kunde ha både honom och Jacob om det gjorde henne lycklig....), och inte heller ett liv förutom att besatta över Bella och försöka bestämma vem hon ska och inte ska träffa. Meyer försöker släta över hans otroliga kontrollbehov genom att låta honom gång på gång försäkra Bella om att han lämnar henne ifred om hon vill. Ha! Hade Edward varit verklig så hade Bella blivit ännu en i statistiken över kvinnor som dödas av sina män.

Där har ni ert Twilight i ett nötskal. Och filmen ska vi inte ens tala om. Den är en som en riktigt dålig parodi, något som inte ens är värt att sändas på öppna kanalen. Slösa inte era pengar på sånt skit, se riktiga filmer istället.

(MEN, jag tycker fortfarande att den första boken är den bästa i denna usla serie. Den är åtminstone underhållande)






Kommentarer
Postat av: surrrau

HAHAHHAH VENUS DU E SJUK I HUVVET ;P

2009-11-19 @ 20:12:11
Postat av: Mona Twin

HAHAHAHAH! DU ÄR FÖÖR SKÖÖN! Men det är sant twilight filmen sööög! så säkert den här nya kommer bli samma sak :O

2009-11-19 @ 22:22:01
URL: http://africanpearl.blogg.se/
Postat av: Milkshake

Venus du av alla borde fan inte lägga upp spoilers. Tänk hur ledsna de som läser det här nu inte läst klart böckerna. Kommer du ihåg när Schulman avslöjade Harry Potter 7(eller 6:an) du blev fett ärad. Fett dålig stil

2009-11-21 @ 11:25:30
URL: http://themilkshake.blogg.se/
Postat av: Venus

Det e därför det står "spoilers" i rubriken. Hehe

2009-11-21 @ 12:03:14
Postat av: Anonym

snälla kan du sluta vara så negativ över ALLT???

HAHAHAHAH HARRY POTTER FYFAN. kan man ens jämföra twilight med harry potter?

twilight är det bästa genom tiderna.

2009-11-29 @ 20:41:02
Postat av: venus

hehe står ingenstans i texten om harry potter... men du har rätt, man kan INTE jämföra de två. harry potter är en liga för sig själv ;)

2009-11-30 @ 00:02:18

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0