red eye - öga för halvdan thriller



Rachel McAdams är alltid en anledning till att se på halvdåliga filmer. Hon är så förkrossande vacker, och om hennes skådespelsinsatser var lika bra skulle hon vara rentav dödlig i filmvärlden. Jag påstår inte att hon är dålig (långt ifrån! Hon är en duktig skådespelerska), utan jag påpekar bara det osagda. Red eye är en film som handlar om Lisa Reisnerts färd till Miami. I flygplanet sitter hon bredvid en kille hon tidigare mötte på flygplatsen , och de verkar klicka. Ja, tills han såklart visar sig vara allt annat än den snälla killen som hjälpte en blond bimbo med hennes väskor.

Filmen hade potential. Det hade den verkligen. Men varför den sega starten? Det tog nästan 20 minuter innan något intressant inträffade. Tills dess var det bara en massa nonsens som inte hade något med filmen att göra. Cillian Murphy, som spelar killen, presterar helt okej i den här filmen. Han var ett perfekt val som den iskalla psykopaten, tyvärr hindrade det dåliga manuset honom från att avancera. Vill jag som regissör skrämma publiken så ska inte jag ägna halva filmen åt tomma hot.

En rätt så förutsägbar rulle, men acceptabel då den är stundtals väldigt spännande. Bestäm själv om detta är tillräckligt för att se den.

Intressant fakta: Cillian Murphy ville ha rollen så pass mycke att han flög från England till Hollywood två dagar innan hans bröllop; för att luncha med regissören. Regissören sade senare att hans ögon var det som slutligen gav honom rollen. Jag kan förstå, de är fan asläskiga!




Kommentarer
Postat av: idiiL xD

såg också filmen.. den var väl sådära :)

2008-11-01 @ 00:21:08
URL: http://baabyfaace.blogg.se/
Postat av: Roxanna

haha ja ellehur! Håller verkligen med dig!

2008-11-01 @ 12:13:41
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: soraia

SKITLÄSKIGA ÖGON! oj inte visste jag att han var engelsman, men har alltid trott att han var dt.

han har liksom ett europeiskt utseende. :)

2008-11-01 @ 13:39:47
URL: http://soraiaforpresident.blogg.se/
Postat av: Ayaan Barre

inte för att vara negativ eller nåt men filmen var bara urusel, tycker jag. Konstig handling framför allt! :(

2008-11-02 @ 00:59:35
URL: http://ayaanbarre.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0