äcklig kille

Idag på rulltrapporna stod en kille i fula kläder framför mig. Jag lade märke till att hans jeansbyxor hade halat ner lite, så att halva hans håriga arsle blottades. Jag gjorde mitt bästa för att kolla bort, trots att han knappt stod en meter ifrån mig. Hur som helst, den här killen vänder sig om några antal gånger. Sen gör han något riktigt vidigt; han stoppar ner hela handen i byxan, och gräver i rumpan.

Jag skojar inte. Det där gör han helt odiskret, som om han befann sig hemma på en toalett. Mer av hans arsle blottades. Det var så förbannat äckligt. Där stod han och grävde i sin arlse, knådade, masserade och halade ner byxorna ännu mer - samtidigt som han kollade omkring sig, som för att se ifall någon såg på. (Hello?! Jag stod precis bakom honom!)

Jag låtsades som att det regnade och övervägde att ta fram kameran och ta bild medan han inte såg på. Men jag hann tyvärr inte, och det är lika bra; det där äckliga, håriga arslet skulle till och med ha fått Voldemort att tappa aptiten. Inte för att jag vet om han ens äter, men jaja, nu ska vi inte vara alltför petiga.

Kommentarer
Postat av: Soraia

HAHAHAHAHAH uuuuuusch

2008-05-13 @ 20:39:14
URL: http://twistedtail.blogg.se/
Postat av: surrrau

"Där stod han och grävde i sin arlse, knådade, masserade och halade ner byxorna ännu mer - samtidigt som han kollade omkring sig, som för att se ifall någon såg på."



HAHAHAHAHHAHAAHAAHAHAAHHAAHAAH

2008-05-13 @ 23:26:31

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0