trött

Jag börjar bli trött på allt det här tjatet om Blondinbella och flaskan som var nära att träffa hennes idiotiska huvud. Den träffade henne inte ens, ändå gör folk så stor sak av det. Det känns som att BB gör allt i sin makt för att blåsa upp saken så mycket som möjligt. Hon påstår att "yttrandefriheten aldrig funnits i Sverige".
På grund av en jävla flaska som kastades av ett jävla fyllo och lite människor som vrålade hennes namn. Herregud, går man runt och skriker att päls är bäst och skryter om sina miljoner så får man ju räkna med lite turbulens i sin lilla rosa värld.


Kommentarer
Postat av: surrrau

HATAR HENNE BREEEEEE! söker uppmärksamhet på alla sätt!!! tror inte ens hon skulle lägga ner sin blogg, hon ville bara se hur mkt uppmärksamhet hon skulle få me mejlen!!!

2008-06-13 @ 21:50:07
Postat av: N.S

det värsta är att tidningarna gör artiklarna om den där onödiga händelsen, som om det inte finns viktigare saker att skriva om ... man blir skit sur .. .

2008-06-13 @ 22:39:38
Postat av: venus

surrrau: HÅLLER MED! excuse me, hon tjänar typ femtio lapp per månad på bloggen. SOM OM hon skulle lägga ner den...

N.S: yes jag vet, den jävla flaskan träffade inte ens hennes huvud..om den hade gjorde det så hade DET varit något att snacka om :P

2008-06-14 @ 02:30:40
URL: http://planetenvenus.blogg.se/

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0