löjligt

Jan Björklund, utbildningsminister, vill ge polisen rätt att hämta skolkare och tvinga iväg dem till skolan.
Om du frågar mig tycker jag Jan Björklund är en fucking löjlig politiker som borde ge sin post till någon annan. Har vi så pass lite problem i dagens Sverige att man ska lägga resurser på att hämta skolkare och ge dem poliseskort till skolan? Ett jävla skämt.
Har Jan Björkman kringgått det faktum att det faktiskt finns en anledning till att elever skolkar? Låt oss säga, till exempel mobbning? Vad fan spelar det för roll om eleven väl är i skolan, när hon/han uppenbarligen inte vill vara där och förmodligen inte kommer prestera något? Slöseri med bensin.

De här jävla borgarna blir bara mer och mer fåniga för varje dag som går. Varför inte låta polisen jaga våldtäktsmän/mördare istället?

Jan Björklund, låt mig hjälpa dig lite på traven. Satsa på att rusta upp skolorna istället. Satsa på bra lärare som får alla lata elever att vilja gå till skolan. Och framförallt, satsa på att bekämpa mobbning. DÅ får du resultat. Inte genom att tvinga iväg elever till skolan. Hur många polisbilar skulle inte det gå åt? Medan våldtäktsmän lever fritt ägnar sig polisen åt skitjobb som att köra elever till skolan. Fy fan för dig och dina jävla korkade förslag.


image73

Kommentarer

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0