den kända glassen

Mina vänner, jag har äntligen köpt Ben & Jerrys glass som alla snackar om. Paketet, som är lika stor som en colabruk, kostar femtio kronor. Det är ett hugg i hjärtat (min kebabvän från ängeriid vet vad jag snackar om). Jag tänkte precis öppna paketet, när jag hörde att farsan kom in genom ytterdörren. Jag sprang det snabbaste jag kunde till frysen, och kastade in den. Jag brydde mig inte om jag så bröt benet på vägen, det allra viktigaste var att pappa inte fick se glassen. Då kunde jag lika gärna kasta ut den genom fönstret, för ingen är glupskare än pappa. Han skulle ha gjort slut på den snabbare än jag skulle hinna säga "Robert Pattinson är ful". Man kan aldrig lita på honom när det kommer till sötsaker. Aldrig.


Kommentarer
Postat av: Kebabbzziiic 424

OMG har du köpt den ?! Jag väntar mig en rapport snarast möjligt. Har gått förbi glassdisken många gånger..Haft tanken i huvet. Men nej det går inte, sorry det går bara inte. 50 kronor..det är en kebabpizza. Säg till mig om folk överdriver eller om den faktiskt är worth 50 kr, EN GÅNG.



Du ska se min pappa innan du snackar glupsk. "Hörru jag kan HJÄLPA dig med den där glassen"..hahahahha

2008-12-29 @ 21:04:17
URL: http://fcbarcelona.webblogg.se/
Postat av: soraia

Var den god då? Jag tycker Ben&Jerry's är goda, men jag gillar Carte D'or mer.. Billigare också! :) Tycker den där glassen är fan överskattad



KRAM

2008-12-29 @ 21:17:35
URL: http://soraiaforpresident.blogg.se/
Postat av: Kebabbzziiic 424

Du har faktiskt en poäng där, men de e ju lite som jag säger..ordet är negativt laddat. Men du fattar väl att jag inte säger det för att kolla ner/vara rasse ? :) Du får kasta skit tillbaka isf kompis :D

2008-12-29 @ 23:16:21
URL: http://fcbarcelona.webblogg.se/
Postat av: milkshake

Ben&jerrys är goooooda! Och dom är inte så spec överskattade, det är ju fler som gillar glassen än dom som inte gillar. det handlar om vad för glass smak man gillar. Men den bästa B&J glassen är STRAWBERRY CHESSECAKE! smaka den! seriöst har fan ätit den 4 ggr bara den här veckan..

2008-12-29 @ 23:28:57
URL: http://themilkshake.blogg.se/
Postat av: milkshake

"...som är lika stor som en colabruk" Tyckte du sa att glassburken är liten??

2008-12-29 @ 23:30:11
URL: http://themilkshake.blogg.se/
Postat av: BAJSDAGBOKEN

Hej!!



Jag tror inte det blir tråkigt i längden, bajset ser ju aldrig detsamma ut, alltid nya tollar :) Jag är en tjej.. varför skulle jag vara en kille?? vi tjejer bajsar också vettu.. gott med ben & jerrys!





www.vardagsbajs.blogg.se

2008-12-30 @ 09:53:01
URL: http://vardagsbajs.blogg.se/
Postat av: venus

milkshake: colaburk som är 33cl

2008-12-30 @ 11:39:11

!

Är du en anonym fegis, eller? Skriv namn.
Bli ihågkommen!

Din email: (Ingen behöver få veta ;)

Skriv bloggadress om du har!

Lätta ditt hjärta.

Trackback
RSS 2.0